Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aaynen canım lutenly diye bir adet söktürücü kullandım...hiçbir şey yok.kafana göre mi gidip aldın ilacı?dr una mı sordun yoksa

çok sevindim canımhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah senin sat hangi gün
amin canımbenim inşallah.benim sat normalde 18 aralık ama ovulasyon testıme gore hesapladıgımda 14aralık cıkıyor dogrusu 14u sanırım.kurtajlardan sonra cok duzensızleşti
hayırlı olsun canım..çok sevndim..asağlıklı hamişler inşallaaahhhh.....sayımız artıo.inşLLAh daha çok duyarız bu haberiii..hadi kızlar sevindirin bizii
inşallah canım rabbim bekleyenleri cok bekletmez inşalah bizleride saglıklıca kavusturur bebişlerimize inşallah.
tesekkurler canım dediğin gibi deneyeyim haklısın şifa olur inşallah herkese

aaynen canım lutenly diye bir adet söktürücü kullandım...hiçbir şey yok.kafana göre mi gidip aldın ilacı?dr una mı sordun yoksa

daha önce aynı problemi yaşadığımda doktorum primolut vermişti farlutalın fayda etmediğini görünce kafama göre aldım doktora sormadan

arkadaslar dun ıkıncı kez iğnemi yaptım ve 1 aspırın aldım bır ıkı saat sonra burnum kanadı.normaldede burnum kanar ama tesadufmuydu yoksa ılacmı fazla geeldı bılemedım.bazı arkadasların basına gelmıstı ne yaptılar daha sonra hatırlayamıyorum. bugun doktorumu arayıp soracagım belkı aspırını kes dıyecek ama sonrada bebegıme az geırse dıyede korkuyorum yardımcı oabılecek var mı acaba??

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
bende okudum aynı liste için cuma günü ...ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını canım.seninde ağzına sağlık..saol

kızlar şimdi meryem suresini ben de okumak istiyorum beni de listeye alın hatta birazdan başlıcam okumaya şimdi. her gün mü okuyoruz?.41 kere okucaz sonra dua edicez böyle di mi?son soru kaç ayet okucaz?

canım bende clexane ve aspirin kullanıyodum lekelenmem olunca aspirini kesti doktorum ondan sonra da bebeğimin kalbi durdu ben şimdi kendime diyorum keşke kesmeseydim diye onun için tabi ki tercih senin ama doktoruna danış ama bence kullanmaya devam etmelisin

haftada 1 kere perşembe ya da cuma okunuyor canım hangi gün okuyabilirsen

merhaba benimde 2 düşüğüm oldu 8 haftalık kalbi durmuş ve kendi düşmüştü kürtaj olmadım. İkinciside 5 haftalık düştü yine kendisi. Pıhtılaşma için test yaptırdım. Sonuçları aşağıdaki gibi çıktı henüz doktora gitmedim bana yardımcı olurmusunuz.

MTHFR C677T .........heterozigot
MTHFR A1298C........heterozigot
PAI-1 4G-5G........... 4G/5G
ACE....................... D/D
ApoE (E2,E3,E4) .......E3/E3
Faktör V Leiden, Faktör V H1299R, Protrombin, Faktör XII V34L, ß-Fibrinojen -455 G-A, GPIIIa L33P, ApoB R3500Q mutasyon saptanmamış

Bugun bir arkadaşın ısrarıyla başka bir doktorla görüştüm. Bu arkadaş sebepsiz kısırlık nedeniyle Tolga Ecemiş ile görüşmüş geçenlerde, bizimki gibi bir sorunu yok hatta bir çocuğu var, ancak hiç memnun kalmamış, hatalı şeyler söylediğine ve onları yanlış yönlendirdiğine inanmış. Anlattığı şeylere göre haklı, ısrar etti onun gittiği diğer doktora tahlillerimi yolladım ben de. Ve beklenen kafa karıştırıcı cevap geldi; "sizde bulunan gen mutasyonunun tekrarlayan düşüklerle ilgili bir bağlantısı yoktur (MTHFR 1298 homozigot), yapılan diğer tahlillerinizde bir sorun gözükmüyor, eğer rahim içi yapınızda da bir sorun yoksa(henüz bulunmadı) bu durumda sebebi bulunamayanlar kategorisine giriyorsunuz demektir, tekrarlayan düşüklerin %60'ının sebebi bulunamaz yani yüksek bir orandır. Gebelik öncesi heparin kullanımının tıbbi bir dayanağı yoktur, kesinlikle hatalıdır, her kullanılan ilaç farklı komplikasyonlar yaratabilir. Hamile kalmaya ve denemeye devam edeceksiniz." Buyrun burdan yakın. O kadar emin konuşuyor ki doktorlar insanın kafasını karıştırıyorlar.

cnm benim çok geçmiş olsun. iki geninde mutasyon var. heterozigot. taşıyıcısın. büyük ihtimalle iğne aspirin kullanacaksın.

cnm benim çok geçmiş olsun. iki geninde mutasyon var. heterozigot. taşıyıcısın. büyük ihtimalle iğne aspirin kullanacaksın.

saol cnm snırım dediğin gibi olacak yazılarınızı okuyorumda. birde diğer rakamlı harfli sonuçlar var ya onların ne olduğunu biliyor musun?

ne kadar doktor o kadar kafa karışıklığı bende aynı durumdayım canım artık eşime doktora gidiyorum demeye çekiniyorum çünkü o bile yeter artık hepsi aynı şeyi söyleyip duruyor tamam iyi hoş bişey yokta o zaman millet çatır çatır doğururken biz neden düşürüyoruz

rahim filmi çektirmişmiydin canım

ben bazen internete bile girmeyeceğim artık diyorum.çünkü ne kadar araştırırsan ve ne kadar çok doktordan bilgi alırsan kafan o kadar karışıyor.belki bu kadar kurcalamayıp hamileliğimizi rahatça yaşasak daha sağlıklı hamilelik geçireceğiz.ama derdimize de derman bulmaya çalışıyoruz bir yandan.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hepimizin şifası onda.şifamızı tez zamanda verir inş.

haklısın bende aynı şeyleri düşünüyorum aslında buraya girince sürekli bişeyler öğrenip acaba bende de varmı demeye başlıyorum zaten eşim bi daha hamile kaldığım zaman evden bil.götürmeyi planlıyor çünkü sürekli kötü yazıları okuyup kafamı kurcalıyorum allah yardımcısı olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…