canım sanırım adet olabilmek için söktürücü kullandın geçen sene bende adet olamadığımda söktürücü olarak farlutal kullandım ama banamısın demedi ne gelen ne giden bende primot aldım 1 hafta kullandım 3. günde geldi
amin canımbenim inşallah.benim sat normalde 18 aralık ama ovulasyon testıme gore hesapladıgımda 14aralık cıkıyor dogrusu 14u sanırım.kurtajlardan sonra cok duzensızleştiçok sevindim canımhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah senin sat hangi gün
inşallah canım rabbim bekleyenleri cok bekletmez inşalah bizleride saglıklıca kavusturur bebişlerimize inşallah.hayırlı olsun canım..çok sevndim..asağlıklı hamişler inşallaaahhhh.....sayımız artıo.inşLLAh daha çok duyarız bu haberiii..hadi kızlar sevindirin bizii
tesekkurler canım dediğin gibi deneyeyim haklısın şifa olur inşallah herkeseLeyla21, Nurucesmin, gulsunoguz hepinize tebrikler. İnşallah 9 ayı sağlıklı bir şekilde geçirir, mutlu sona ulaşırsınız.
İğne konusuna gelirsek, bazıları havayı alın diyor bazıları direk vuruyor iğneyi. Hava kalırsa morarma ve ödem olma ihtimali sanırım daha yüksek. Bazen ciddi hava kabarcıgı oluyor iğnenin içinde. Eğer hava iğnenin ucunde değilse, iğne ucu yukarı gelecek şekilde tutun ve hafifçe sallayın iğneyi veya yanlardan hafifçe vurun hava kabarcığı yukarıda toplanıyor. Havayı almak için ise enjektörün en sonundan değil de ilaç haznesine biraz daha yakın tarafından ittirin yukarı doğru, çok hassas bir iğne en sondan itersen ilaç çıkıyor ama pistonun dibinden doğru tutarsan daha az ittirme şansın oluyor, böylece sadece havayı çıkartabiliyorsun. Kolay gelsin.
sagol canım allah razı olsuncanım tebrik ederim inşallah sonuna kadar çok güzel devam eder
cok tesekkur ederım rabbim inşallah isteyen herkese hayrlı saglıklı evlat nasip eder canım seninde güzel haberlerini alırız inşallahCanim superrrr bir haber,tebrik ederim.. Rabbim insallah sorunsuz rahat bir gebelik ve saglikli bir evlat nasip etsinnn. Cok sevindim, darisi biz isteyenlerin basina insallah. (Amin)
canım hep dua edıyorum namazlarımdan sonra meryem suresınden sonra aklıma her geldıgınde hepimize dua edıyorum insallah.canım ultrasondo hıcbısı gozukmuyor kantestınde kı hcg degerıne gore 3haftalık.evde erken gebelık testi yaptım pozitf cıkınca hemen doktora gıttım o şekılde öğrendimgözün aydın canım. adet gününden itibaren 3 haftalık mı?adetin gecikse zaten 4 5 haftalık oluyo nası anladın hemen :)) keseyi yolk sac ı gördünüz mü?lütfen bize de dua et bizde böyle güzel haberler paylaşalım inşallah
sagol canım rabbim sanada şifa versin tez zamanda saglıgına sonrada bebişine kavustursun inşallah.benim hesabıma gore adetıme 2gun vardı.ovulasyon testıne gore 2gun gecıkmıstı...lekelnmeler beni mahvediyo aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum rabbim kiseye birdaha yasatmasın.canım tebrik ediyorum..Allah sağlıkla getirsin devamını inşallah.lekenmeleri falan da dert etme.pıhtılaşma problemi olan herkesin genellikle lekelenme hatta kanaması bile oluyor.lekelenmenin sebebi genelde aspirindenmiş diyorlar..dr una bir danış yine de...Darısı bizlere inşallah.kendine dikkat et...adetine kaç gün vardı öğrendiğinde?ben hala adet olmadım(çok moralim bozuk
ayyy hannem yaa cok guzel seyler yazmıssın.dediklerin aklımda canım inşallah hepsini yapacagım rabbim geri çevirmesin hepimizin yünü güldürsün .dularımdasınız tatlışlar bende soyle bırsey duydum 1-annenızın yuzune bakarak ettıgınız dua 2-yagmur yagarken ettıgınız dua (her damlayı bır melek yeryuzune ındırırmıs ve her melek 1kez bu gorevı alırmıs) 3-akarsuya bakarak edılen dualar gerı cevrılmezmıs ben denedımcanım benim hayırlı olsun hayırlara vesile olsun inşallah:)gülsüncüğüm her şey RABBİMDEN ne olur umutlu ol umudunu yitirme.veeee çok çokkkkk güzel düşün.hadisi şerif var düşündükleriniz kaderiniz olabilir dior.o zaman bize düşen güzel düşünmek.hep hamile olduğunu kötü olacağını düşünme.bol bol istirahat et.internete fazla girme.ara ara bize haber verirsin ama.çok araştırmada yapma.ve hergün meryem sureini oku.okumanın başında ve sonunda dua et yalvar,içten içten dua et.bide hergün ayetel kürsi oku bana 18 dediler ama sen 21 oku 33 oku kaç okursan oku.suya üfle ve o suyu iç.şifa niyetine.herşey güzel olacak RABBİMİZİN izniyel.umutlu ol mutlu ol arkadaşım:)
hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah güzel olacak.gülsüne yazdıklarım senin içinde geçerli.inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bize de dua etmeyi unutmayın inşallah:)
aaynen canım lutenly diye bir adet söktürücü kullandım...hiçbir şey yok.kafana göre mi gidip aldın ilacı?dr una mı sordun yoksa
amin canımbenim inşallah.benim sat normalde 18 aralık ama ovulasyon testıme gore hesapladıgımda 14aralık cıkıyor dogrusu 14u sanırım.kurtajlardan sonra cok duzensızleşti
inşallah canım rabbim bekleyenleri cok bekletmez inşalah bizleride saglıklıca kavusturur bebişlerimize inşallah.
tesekkurler canım dediğin gibi deneyeyim haklısın şifa olur inşallah herkese
sagol canım allah razı olsun
cok tesekkur ederım rabbim inşallah isteyen herkese hayrlı saglıklı evlat nasip eder canım seninde güzel haberlerini alırız inşallah
canım hep dua edıyorum namazlarımdan sonra meryem suresınden sonra aklıma her geldıgınde hepimize dua edıyorum insallah.canım ultrasondo hıcbısı gozukmuyor kantestınde kı hcg degerıne gore 3haftalık.evde erken gebelık testi yaptım pozitf cıkınca hemen doktora gıttım o şekılde öğrendim
sagol canım rabbim sanada şifa versin tez zamanda saglıgına sonrada bebişine kavustursun inşallah.benim hesabıma gore adetıme 2gun vardı.ovulasyon testıne gore 2gun gecıkmıstı...lekelnmeler beni mahvediyo aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum rabbim kiseye birdaha yasatmasın.
ayyy hannem yaa cok guzel seyler yazmıssın.dediklerin aklımda canım inşallah hepsini yapacagım rabbim geri çevirmesin hepimizin yünü güldürsün .dularımdasınız tatlışlar bende soyle bırsey duydum 1-annenızın yuzune bakarak ettıgınız dua 2-yagmur yagarken ettıgınız dua (her damlayı bır melek yeryuzune ındırırmıs ve her melek 1kez bu gorevı alırmıs) 3-akarsuya bakarak edılen dualar gerı cevrılmezmıs ben denedım
tebrikler rabbim saglıklı şekilde kucagına almayıda nasip eder inşalllah bizede en kısa zamanda hamileligi nasip eder.....
bende okudum aynı liste için cuma günü ...ALLAH kabul etsin hepimizin dualarını canım.seninde ağzına sağlık..saol
arkadaslar dun ıkıncı kez iğnemi yaptım ve 1 aspırın aldım bır ıkı saat sonra burnum kanadı.normaldede burnum kanar ama tesadufmuydu yoksa ılacmı fazla geeldı bılemedım.bazı arkadasların basına gelmıstı ne yaptılar daha sonra hatırlayamıyorum. bugun doktorumu arayıp soracagım belkı aspırını kes dıyecek ama sonrada bebegıme az geırse dıyede korkuyorum yardımcı oabılecek var mı acaba??
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34 bu hafta dogumu var. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
kızlar şimdi meryem suresini ben de okumak istiyorum beni de listeye alın hatta birazdan başlıcam okumaya şimdi. her gün mü okuyoruz?.41 kere okucaz sonra dua edicez böyle di mi?son soru kaç ayet okucaz?
haftada 1 kere perşembe ya da cuma okunuyor canım hangi gün okuyabilirsen
merhaba benimde 2 düşüğüm oldu 8 haftalık kalbi durmuş ve kendi düşmüştü kürtaj olmadım. İkinciside 5 haftalık düştü yine kendisi. Pıhtılaşma için test yaptırdım. Sonuçları aşağıdaki gibi çıktı henüz doktora gitmedim bana yardımcı olurmusunuz.
MTHFR C677T .........heterozigot
MTHFR A1298C........heterozigot
PAI-1 4G-5G........... 4G/5G
ACE....................... D/D
ApoE (E2,E3,E4) .......E3/E3
Faktör V Leiden, Faktör V H1299R, Protrombin, Faktör XII V34L, ß-Fibrinojen -455 G-A, GPIIIa L33P, ApoB R3500Q mutasyon saptanmamış
cnm benim çok geçmiş olsun. iki geninde mutasyon var. heterozigot. taşıyıcısın. büyük ihtimalle iğne aspirin kullanacaksın.
Bugun bir arkadaşın ısrarıyla başka bir doktorla görüştüm. Bu arkadaş sebepsiz kısırlık nedeniyle Tolga Ecemiş ile görüşmüş geçenlerde, bizimki gibi bir sorunu yok hatta bir çocuğu var, ancak hiç memnun kalmamış, hatalı şeyler söylediğine ve onları yanlış yönlendirdiğine inanmış. Anlattığı şeylere göre haklı, ısrar etti onun gittiği diğer doktora tahlillerimi yolladım ben de. Ve beklenen kafa karıştırıcı cevap geldi; "sizde bulunan gen mutasyonunun tekrarlayan düşüklerle ilgili bir bağlantısı yoktur (MTHFR 1298 homozigot), yapılan diğer tahlillerinizde bir sorun gözükmüyor, eğer rahim içi yapınızda da bir sorun yoksa(henüz bulunmadı) bu durumda sebebi bulunamayanlar kategorisine giriyorsunuz demektir, tekrarlayan düşüklerin %60'ının sebebi bulunamaz yani yüksek bir orandır. Gebelik öncesi heparin kullanımının tıbbi bir dayanağı yoktur, kesinlikle hatalıdır, her kullanılan ilaç farklı komplikasyonlar yaratabilir. Hamile kalmaya ve denemeye devam edeceksiniz." Buyrun burdan yakın. O kadar emin konuşuyor ki doktorlar insanın kafasını karıştırıyorlar.
ama her gün bir tane diyor.41 gün nasıl olucak anlatır mısın?birde 98 ayet var hepsini mi okuyosunuz?
Bugun bir arkadaşın ısrarıyla başka bir doktorla görüştüm. Bu arkadaş sebepsiz kısırlık nedeniyle Tolga Ecemiş ile görüşmüş geçenlerde, bizimki gibi bir sorunu yok hatta bir çocuğu var, ancak hiç memnun kalmamış, hatalı şeyler söylediğine ve onları yanlış yönlendirdiğine inanmış. Anlattığı şeylere göre haklı, ısrar etti onun gittiği diğer doktora tahlillerimi yolladım ben de. Ve beklenen kafa karıştırıcı cevap geldi; "sizde bulunan gen mutasyonunun tekrarlayan düşüklerle ilgili bir bağlantısı yoktur (MTHFR 1298 homozigot), yapılan diğer tahlillerinizde bir sorun gözükmüyor, eğer rahim içi yapınızda da bir sorun yoksa(henüz bulunmadı) bu durumda sebebi bulunamayanlar kategorisine giriyorsunuz demektir, tekrarlayan düşüklerin %60'ının sebebi bulunamaz yani yüksek bir orandır. Gebelik öncesi heparin kullanımının tıbbi bir dayanağı yoktur, kesinlikle hatalıdır, her kullanılan ilaç farklı komplikasyonlar yaratabilir. Hamile kalmaya ve denemeye devam edeceksiniz." Buyrun burdan yakın. O kadar emin konuşuyor ki doktorlar insanın kafasını karıştırıyorlar.
ne kadar doktor o kadar kafa karışıklığı bende aynı durumdayım canım artık eşime doktora gidiyorum demeye çekiniyorum çünkü o bile yeter artık hepsi aynı şeyi söyleyip duruyor tamam iyi hoş bişey yokta o zaman millet çatır çatır doğururken biz neden düşürüyoruz
rahim filmi çektirmişmiydin canım
ben bazen internete bile girmeyeceğim artık diyorum.çünkü ne kadar araştırırsan ve ne kadar çok doktordan bilgi alırsan kafan o kadar karışıyor.belki bu kadar kurcalamayıp hamileliğimizi rahatça yaşasak daha sağlıklı hamilelik geçireceğiz.ama derdimize de derman bulmaya çalışıyoruz bir yandan.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hepimizin şifası onda.şifamızı tez zamanda verir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?