Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

az evvel kuzenimi aradım.yeni doğm yaptı.nasıl bir duygu dedim harika dedi:)darsısı sana olsun dedi.RABBİM yeniden sağlıklı evlatlar verin dedi.sesim gitti titredi:(çok duygulandım nerdeyse ağlayacaktım.sonra tel kapattıktan sonra hayallere daldım.dedim ki ben doğum yapmış olsaydım.etrafımda annem kayınvalidem eşim gelen giden....bebğimi ara ara alıyorum kucağıma öpüyrum kokluyorum emziriyorum...eşim gelio bizi birlikte görmekten çok mutlu.gülüyor gülüyor gülüyor dayanamıyor oda yanımıza gelip hem beni hem bebişimizi öpüyor.annemler bebğimi seviyor.....afffffffffffff afffffffffffffffffffff:)

RABBİM senden yanlızca kafirler umudunu keser.biz senin aciz kullarınız.her ne kadar aciz olsakta umudumuzu asla yitirmiyoruz.çünkü biliyoruz ki SEN aldıklarından daha iysini vermek için alırsın.SEN okadarrrrrrrrrr merhametlisin ki biz kullarına dayanamazsın ve bizde bu güzel duyguları yaşatacaksın.HAMD OLS SENİN kulunuz HAMD OLS SENİ çokkkkkkkkkk ama çokkkk seviyoru:)

meryem suresini okudum.inş dualarımdasınız canlar:)

canım biz eşimle o kurduğun hayalleri artık her gün konuşuyoruz bi bebeğimiz olsa doğumda hastanede şunu giydiririz kız olursa şöyle erkek olursa böyle yaparız eşimin yeterki olsun sabaha kadar bakarım demesi hatta beni ekip onu gezsmeye bile götürcekmiş:)bebeklerimiz kıymetli kimseye bişey söyletmeyiz daha neler neler yazsam hepsini sayfa almaz ve inşallah rabbimin izniyle kurduğumuz hayalleri gerçekleştireceğimiz günü bekliyoruz ve inşallah bir gün bizde bebeklerimizin doğduğu günü ve daha sonra yaşadıklarımızı buraya yazacağız dua etmekten başka bişey gelmez elimizden o yeterki ol desin

canım aspirinin bizim gibilere bir zararı yok.kullanmanda bnim fikrimce bir sakınca yok.gebelik öncesi en az iki ay kullan demişti dr um.güde bir tane coraspin 100 lük kullan istersen.benexol b vitamini kompleksi.b vitamini eksikliği pıhtılaşmayı tetikliyor.ben de eksiklik yok ama dr um tedbir amaçlı verdi.b vitaminini dr na sorabilir sormadan da kullanabilirsin.ama bi kan verip b 12 ye baktır derim.

b12 plus diye bir hap vermişti 7 ay önce doktorum ama pıhtılaşmaya bakmadı b12 eksikliğine bakmadı neye göre verdiğinide söylemedi 2 ay kullandım sonra sıkıldım bıraktım bırakmasam iyimiş. 2 ay önce aşılama yaptırdım ben tutmadı ondan sonrada ne folik asit ne başka birşey içmiyorum. 30 aralıkta başka doktora gidicem o ne verirse o olsun ama coraspini içmeye başlıyım en azından içim rahat etsin. sağol bilgilendirdiğin için.

hcg 27ydi çok düşük gelmişti ve yükseleceğinden umudum yoktu2gün sonra gittim kanı verdim eve gittim keşke bekleseymişim telefonla aradım sonucu öğrenmek için doktoru vermedi muayenede dedi o hemşiremi sekretermi neyse o yanındaki kız değerin 100 çıktığını iğneyi 2 kez kullanmamı felan o söyledi doktorun ağzından duymadığım için içim rahat etmiyo dün bi kaç damla lekelenmem oldu hemen aradım, yine doktorla görşemedim muayenede diyo tamam beklerim diyorum muayene arası görüşme almıyo dedi sinir oldum ya bana sor ne soraacaksan dedi söyledim progestana başla dedi ayın 29unda kontrolum var nasıl bekleyeceksem o güne kadar

benide ekleyin canım bende okurum perşembe yada cuma günü inşallah rabbim kabul eder dualarımızı

leyla 21 ya bende 677mthfr homozigotum.benım de biri kimyasal olmak üzere 2 tane düşüğüm oldu.istanbuldayım ben çapadan bir profun özeline gitim ve bana gebelık öncesı sadece folikasit kullanmam gerektığını söledi.ısrarla asprin sordum ama kullanma gerek yok gebe kalır kalmaz gel iğne ve aspirine başılıcaksın dedi.senın kullandığın şeylerı okuyunca iyice aklım karıştı.???????

kuzucum bana kortizol testi yapılmadı ama
6 kimyasalım olduğu için doktorum kortizol içeren bi hap verdi
onu kullandım hep kimyasallarım 4 4+5 te falan sonlanıyordu
bu ilaç sayesinde mi bilmem ilk defa 7+0 olduk ama o da dış gebelik oldu

canım bu değer sabah ve öğlen saatlerine göre değer aralıklarına göre değişiyor.zaten iki zaman dilimindede değerim normal bi sorun yokmuş.netten değer aralıklarını buldum.canım benim inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz.

sinir olamamak elde değil.doktora kontrole gittim özele bi de.bekle bekle...yok gebeler önce yok sonuç gösterecekler yok lahusalar kafayı yedim.zaten ne zaman gitsem çıktığımda ağlamaya başlıyorum.kıskanmak istemiyorum.umutla bakıyorum ben de böyle olucam diyorum :(Allah ım inşallah bize de göstersin.o kadar özeniyorum ki.o karnın şişmesi.bebeğin hareketlerini hissetmek.kim bilir ne güzeldir.hele kucağına almak...Allah ım inşallah dualarımı kabul eder.bu arada doktor cleaxen iğne kullanırsın gebe şüphen olursa hemen gel dedi.bir daha olursa histereskobi ve daha aurıntılı inceleme yapılır dedi.şuan gerek duymadı bilmiyorum.ayrıca bağışıklık testlerini immünüloji bölümüne gidiceksin orda testler yapılır dedi.nerden bulucam ben istanbulda o bölümü?? of

kızlar ya çogu arkadaşımız gelmiyo nerelerde bileniniz varmı hele meltem falan aramzdan biri yeni bi topiş açsa bu baydı artık hep kötü anılar kalıyo aklıda gelin işe bu topiği değiştirmekle başlayalım dua listemiz vaardı kim güzel bi topiş açarsa davet etse olmasmı nasıl fikir ama:)))))))

cokkk sevndım senın adına da canım rabbım herkese hayrlı bı sekılde nasıp eder inşş.iğnelerı kendın mı vuruyosun,bnde alısıcam inşş.4 gundur kullanıyrm haftaya rapor cıkartıcam devlet hastanesınden ,senın raporun var mı

evet kendim yapıyorum cnm iğneleri raporum var saolsun doktorum 2 dk çıkardı 1 lira bile ödemiyorsun

evet kendim yapıyorum cnm iğneleri raporum var saolsun doktorum 2 dk çıkardı 1 lira bile ödemiyorsun

canım devlet hastanesinden heyet raporumu cıkardın.anlatabilrmisin.bana doktorum(ozel hastane) rapor verdi ama eczane katılım payı var falan dedi bişi anlamadım 2aylık iğneye 80 tl ödedim ne yapmam lazım.saglık guvencem emekli sandığı

kızlar ya ben ovulasyon testi kullandım bu ay malum stresten düzenim bozuldu demin dr ye de yazdım 19.gün yumurtam çatladı diyoki 35.gün regl olmassan test yap diyo e napıcam şimdi fikri olan bana yardım edebilirmi

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21

eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ya ben ovulasyon testi kullandım bu ay malum stresten düzenim bozuldu demin dr ye de yazdım 19.gün yumurtam çatladı diyoki 35.gün regl olmassan test yap diyo e napıcam şimdi fikri olan bana yardım edebilirmi

canım bende bu ay kullanmıstım benim sat ilk gununden sonraki 9.gün koyu cizgi çıkmıştı.bu da 8-24 saat sonra yumurtlayacagın anlamına gelıyormus.yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman gerekıo seninde 33. yada 34. gun adet olman gerekiyor.olmazsan inşallah test yapacaksın tatlış pozitif çizgiyi görüp havalara uçacaksın inşallah

canım devlet hastanesinden heyet raporumu cıkardın.anlatabilrmisin.bana doktorum(ozel hastane) rapor verdi ama eczane katılım payı var falan dedi bişi anlamadım 2aylık iğneye 80 tl ödedim ne yapmam lazım.saglık guvencem emekli sandığı

canım bnde özel hastaneye gıdıyrm iğneye gecen hafta basladım,bnde ıkı kutu aldın 3o küsür ödedım yarın devletten heyet raporu cıkarıcam inş kolay olur neler gerekıyor acaba?özelden yazılınca tamamını karsılamıyormus devlet

canım bende bu ay kullanmıstım benim sat ilk gununden sonraki 9.gün koyu cizgi çıkmıştı.bu da 8-24 saat sonra yumurtlayacagın anlamına gelıyormus.yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman gerekıo seninde 33. yada 34. gun adet olman gerekiyor.olmazsan inşallah test yapacaksın tatlış pozitif çizgiyi görüp havalara uçacaksın inşallah

anladım canım tşk ederim peki benim bi yumurtam daha olabilirmi yada ben adet mi olucam arada karnıma belime falan ağrılar giriyo off allahım bu belirsizlik ne kötü bekle bekle bekle ayyyy ayyy e bide benim yumurtam geç çatladı hiç böyle olamıştı

Son düzenleme:
anladım canım tşk ederim peki benim bi yumurtam daha olabilirmi yada ben adet mi olucam arada karnıma belime falan ağrılar giriyo off allahım bu belirsizlik ne kötü bekle bekle bekle ayyyy ayyy e bide benim yumurtam geç çatladı hiç böyle olamıştı
beklenmeyen adet gunun ne zaman canım?beklemek insanı mahveeiyor oyuzden erken gebelik testi almanı tavsiye ederim kan testi de yaptırabilirsin tabii.ewet yumurtlaman bayagı gec olmus normaldede 35 gunde bır kez mi adet görürsün eger öyleyse normal.
canım bnde özel hastaneye gıdıyrm iğneye gecen hafta basladım,bnde ıkı kutu aldın 3o küsür ödedım yarın devletten heyet raporu cıkarıcam inş kolay olur neler gerekıyor acaba?özelden yazılınca tamamını karsılamıyormus devlet
ya heyet raporunu atancagım zaman cıkartmıstım sıkıntılı bır iş.tam donanımlı hastaneden almak gerekıo.ben ilçedeyım ile gitmek lazım.heyet belli gunler toplanıyo falan filan bir de 100 kusur tl odemiştim rapora...farklı şeylerden mi bahsediyoruz acaba :53:canım?

beklenmeyen adet gunun ne zaman canım?beklemek insanı mahveeiyor oyuzden erken gebelik testi almanı tavsiye ederim kan testi de yaptırabilirsin tabii.ewet yumurtlaman bayagı gec olmus normaldede 35 gunde bır kez mi adet görürsün eger öyleyse normal.

geçen 2 ay 26 günde oldum hiç 35 i bulmadı hatta geçen ay 5 gün erkenden oldum 26 hesaplarsam cuma adet günüm e erken öğrenmek lasım ya bizim durumumuzdada ondan aklım karıştı benim şimdide aynı yumurta çatlıcak gibi rahatsız bi durumum var bi tane daha yumoşum mu varki benim yumoşlar coştuuu

leyla 21 ya bende 677mthfr homozigotum.benım de biri kimyasal olmak üzere 2 tane düşüğüm oldu.istanbuldayım ben çapadan bir profun özeline gitim ve bana gebelık öncesı sadece folikasit kullanmam gerektığını söledi.ısrarla asprin sordum ama kullanma gerek yok gebe kalır kalmaz gel iğne ve aspirine başılıcaksın dedi.senın kullandığın şeylerı okuyunca iyice aklım karıştı.???????
kafa yora yora insan bi hal oluyo ben gebe kalmadan önce başladım yani 2 ay haftada 2 gün iğne hergün asipirin kullandım şimdi iki igne hangisi olması gereken bi tedavi acaba
kızlar ya çogu arkadaşımız gelmiyo nerelerde bileniniz varmı hele meltem falan aramzdan biri yeni bi topiş açsa bu baydı artık hep kötü anılar kalıyo aklıda gelin işe bu topiği değiştirmekle başlayalım dua listemiz vaardı kim güzel bi topiş açarsa davet etse olmasmı nasıl fikir ama:)))))))
bencede güzel bi fikir
kürtajdan sonra 1 ay korunma yeterli mi doktor yapın didi :)) ama ben kararsızım

bizimki 3ay dedi 3 ay bekledik

kafa yora yora insan bi hal oluyo ben gebe kalmadan önce başladım yani 2 ay haftada 2 gün iğne hergün asipirin kullandım şimdi iki igne hangisi olması gereken bi tedavi acaba

bencede güzel bi fikir

bizimki 3ay dedi 3 ay bekledik

off yaa cidden sıkıldım haaa:((bu cuma kalan tahlillerim belli olcak belki doktorum folik asit dışında bişi önerir??tekrar denemekk!!!!korkuyorumm

Back
X