kızlar ya kafam karıştı şimdi ben günlük iki iğne oluyorum ama iğneler 0.2lik yani günlük 0.4 lük almış oluyorum aspirinide haftada 2 gün acaba azmı sulanıyodur kanım, homozigot arkadaşlar sizin durum nedir bi bilgilendirirseniz beni ona göre doktoru arayıp bi sorcam
hadi gözün aydın canım bende kürtaj sonrası adet olduğumda o kadae seviniyorum ki anlatamam
bende senin gibi sanırım aynı ilaç estrofem ve progestan kullandım ve clexane kullanmama rağmen kaybettim bende mthfr677 heterezigot o yüzden artık kaderimde varsa olacağını düşünüyorum herşey bahane doktorlar hiç bişey düşünmüyolar zaten sadece olasılıkları söylüyorlar sana söyledikleri de kesin değil yani deneyecekler
sanırım trombofili yazıyordu sen de ne yazıyordıkı canım?doktoruma söyleyeyimgülsümcüm bende özel hastanede çıkartmıştım hiç yüzde ödemiyordum teşhisinde ne yazıyor acaba başka bir teşhis girmişlerse yüzde ödeyebiliyorsun benimkide öyle olmuştu sonra düzelttirdim ve yüzde ödemedim
çok şükür adet oldm..neredeyse zil takıp oynayacağım....
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
kızlar listedekiler için meryem suresi okudum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder.
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
arkadaşlar meryem suresini okudum.hepimize dua ettim.allah kabul etsin....
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
kızlar listedekiler için meryem suresi okudum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder.rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımızdan nail eylesin inşallah(aminnnnnnn)
beklenmeyen adet gunun ne zaman canım?beklemek insanı mahveeiyor oyuzden erken gebelik testi almanı tavsiye ederim kan testi de yaptırabilirsin tabii.ewet yumurtlaman bayagı gec olmus normaldede 35 gunde bır kez mi adet görürsün eger öyleyse normal.
ya heyet raporunu atancagım zaman cıkartmıstım sıkıntılı bır iş.tam donanımlı hastaneden almak gerekıo.ben ilçedeyım ile gitmek lazım.heyet belli gunler toplanıyo falan filan bir de 100 kusur tl odemiştim rapora...farklı şeylerden mi bahsediyoruz acabacanım?
MERYEM SURESİ:
Rabbim kabul etsin inşallah okudum arkadaşlar. güzel SAGLIKLI dogum haberleri ve taze hamişliklerle bizleri sevindirssin Allahım aminn
sanırım trombofili yazıyordu sen de ne yazıyordıkı canım?doktoruma söyleyeyim
tebrik ederimmmm inan cok sevindim sanırım normalden uzun surer adet gunun neyse önemli degil de adet bittikten hemen sonra baslıyacakmısınız canım klomene??
günaydın kızlar hayırlı cumalar bende akşam okudum meryem suresini hepimizin duaları kabul olur inşallah
cnm bende de mthfr 677 heterezigot var.progesteronu günde kaç tane kullanıyordun?fitil olarak mı?bende korktum şimdi.gerci hep korkularla yaşıyoum.
dün devlet hastanesınde cıkardım raporumu ık dk sürmedı bilgisayar uzerınden onayladılar.aksama onaylanır o zamn al ıgneyı dedıler.3 aylık iğnemı aldım.
rabbım bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsın kımseyı caresız bırakmasın inşşş.en kısa zamnda bebeklerımıze kavustursun bizleri...
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
kızlar listedekiler için meryem suresi okudum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder.rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımızdan nail eylesin inşallah(aminnnnnnn)
ağzına sağlık canım saol..Allah kabul etsin hepimizin dularını inşalllah....
adet olmuşun hadi gözün aydın gelininizin gözü aydın olsun hala oldun ne güzel allahım sanada yaşattırsın bu duyguyu önemli değil canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz allahım kabul etsingünaydın canım.hayırlı cumalar..Allah hepinizin okuduğu duaları kabul etsin..sağolun.ben bu hafta adetli olunca okuyamayacağım.annemden okumasını isteyecektim.gelinimiz erken doğum yaptı dün gece.gelinimizin başında yani annem.o da okuyamayacak.aynı bana benzeyen bir kızımız olmuş...Allahım bize de yaşatsın bu güzel duyguları inşallah...
canım çok sevindim inşallah birşey olmaz sanada söyleyim ananas ye bol bol tutunmayı sağlıyormuşKizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi ciktiama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?