Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek

dilek senide ekledim canım inşallah RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip eder.ağrıların tez vakit diner.canım bu listedekiler meryem suresini her perş yada her cuma okuyolar.sende okuyup bu listedeki ark dua edersen eminim bu listedeki arkadaşlarımızda çok sevinir.malum belli olmaz hangi ağızdan çıkan duanın kabul olacağını:)

RABBİM hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar:)
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım

canım şu anda ben de günde bir kez clexan 0,4 ve bir coraspin kullanıyorum.2 heterezigot bir homozigotum var.Allahıma bin şükür 21.haftaya da girdik.yani hamile olunca bile yetebiliyor bu doz.zaten ben artık doza falan da inanmamaya başladım.bir heterezigot olanlar günde 2 kez iğne olsa bile bazen düşük oluyor.bana doktor senin pıhtılaşman çok fazla ilk defa 3 gende pozitiflik görüyorum demişti.yani biraz tesadüflerle deneme yanılmalarla gidiyor bu işler sanırım.

dilekçim sanırım 27. haftalık hamilesin.ben de 21 haftalık hamileyim.çok korkuyorum.acaba hamilelik nasıl ilerleryecek sonuna kadar gidebilecek miyim.senin mutasyonların neydi.günde kaç kez iğne vuruyorsun.erken doğum yaparım diye de korkma.benim birçok arkadaşı erken doğum yapmış bebişleri de çok iyi.çocuğunu sağ salim kucağına alacaksan erken doğum olsa da bişey farketmez.

arkadaşlar bunu google yazıp bi dinleyin.depresip takıldığım anların şarkılarından haika sözleri var

bide burhan çaçan sen nerdesin? (herkes mutlu hayatında bir sen yoksun ah yanımda ayrılanlar en sonunda kavuştular sen nerdesinnnnnnnnnn)

ya kızlar benim de mutasyonlarımdan biri mthfr677 heterezigot, iki tane daha var..bana doktorum şimdilik asprin ve B vitamini verdi, hamile kalırsamda iğne vurulcakmışım..şimdii sizin yazdıklarınızı görünce korktum, ee o zaman bana da yeterli gelmeyecek ve yine düşük mü yaşıycam ben ya..çoook kötüyüm

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ:
Rabbim kabul etsin inşallah okudum arkadaşlar. güzel SAGLIKLI dogum haberleri ve taze hamişliklerle bizleri sevindirssin Allahım aminn
sanırım trombofili yazıyordu sen de ne yazıyordıkı canım?doktoruma söyleyeyim
çok şükür adet oldm..neredeyse zil takıp oynayacağım....

tebrik ederimmmm inan cok sevindim sanırım normalden uzun surer adet gunun neyse önemli degil de adet bittikten hemen sonra baslıyacakmısınız canım klomene??

canlarım allah binlerce kez razı olsun size en içten aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün devlet hastanesınde cıkardım raporumu ık dk sürmedı bilgisayar uzerınden onayladılar.aksama onaylanır o zamn al ıgneyı dedıler.3 aylık iğnemı aldım.
rabbım bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsın kımseyı caresız bırakmasın inşşş.en kısa zamnda bebeklerımıze kavustursun bizleri...

adetin 3.günü gel dedi dr.başlayacağız 3.gün ilaca.kısmet bakalım.senin lekelenmelerin ne durumda?nasıl gidiyor hamilelik?kese ne zaman görünecek?

günaydın kızlar hayırlı cumalar bende akşam okudum meryem suresini hepimizin duaları kabul olur inşallah

günaydın canım.hayırlı cumalar..Allah hepinizin okuduğu duaları kabul etsin..sağolun.ben bu hafta adetli olunca okuyamayacağım.annemden okumasını isteyecektim.gelinimiz erken doğum yaptı dün gece.gelinimizin başında yani annem.o da okuyamayacak.aynı bana benzeyen bir kızımız olmuş...Allahım bize de yaşatsın bu güzel duyguları inşallah...

Kizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi ciktiama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun

cnm teşhisine ne yazdılar bide hangi doktordan çıkardın kadın doğumcudan mı?

kızlar raporu iğneler içinmi aldınız 10 gunde bır yazdırıyorum iki seferdır her on gunde bır yazdırmak gerekecekmıkı böyle... kolay formulu varmı ?

adet olmuşun hadi gözün aydın gelininizin gözü aydın olsun hala oldun ne güzel allahım sanada yaşattırsın bu duyguyu önemli değil canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz allahım kabul etsin

canım çok sevindim inşallah birşey olmaz sanada söyleyim ananas ye bol bol tutunmayı sağlıyormuş

kızlar dün akşam ve bugün dualarımızı okudum, hepimiz için sağlıklı evlatlar istedim Allah'ımdan, tek tek isimlerimizi saydım :) inşallah şu mübarek saatler hürmetine dualarımız geri çevrilmeyecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…