Canim nasil gidiyor? Amniyosentez yapildi dimi, bi sorun yok insallah.canım şu anda ben de günde bir kez clexan 0,4 ve bir coraspin kullanıyorum.2 heterezigot bir homozigotum var.Allahıma bin şükür 21.haftaya da girdik.yani hamile olunca bile yetebiliyor bu doz.zaten ben artık doza falan da inanmamaya başladım.bir heterezigot olanlar günde 2 kez iğne olsa bile bazen düşük oluyor.bana doktor senin pıhtılaşman çok fazla ilk defa 3 gende pozitiflik görüyorum demişti.yani biraz tesadüflerle deneme yanılmalarla gidiyor bu işler sanırım.
ya kızlar benim de mutasyonlarımdan biri mthfr677 heterezigot, iki tane daha var..bana doktorum şimdilik asprin ve B vitamini verdi, hamile kalırsamda iğne vurulcakmışım..şimdii sizin yazdıklarınızı görünce korktum, ee o zaman bana da yeterli gelmeyecek ve yine düşük mü yaşıycam ben ya..çoook kötüyüm
canım nasıl gidyor hamilelik
merhaba cnm cok sukur 6+4 üm bugun ve dun kalp atısını duyduk cok derinden gelıyor sankı ve daha kucuk 12 gun sonraya randevu aldım bakalım yenıden dınlıycez cok sukur hersey yolunda ben suan iğnemı göbekden yapıyorum süreklı sizce bu sakıncası olurmu ? yanı içerde aynı yerde kanama olurmu dun öyle ınternette gezerken bı sıtede bırı öyle demiş de hıc yasayan varmıkı birde bırsey merk edıyorum acaba kan sulandırıcı iğne yapıpda yanı bız gibi olupda normal dogum yapan varmıkı ? hep sezeryanmı oluyor ?
merhaba cnm cok sukur 6+4 üm bugun ve dun kalp atısını duyduk cok derinden gelıyor sankı ve daha kucuk 12 gun sonraya randevu aldım bakalım yenıden dınlıycez cok sukur hersey yolunda ben suan iğnemı göbekden yapıyorum süreklı sizce bu sakıncası olurmu ? yanı içerde aynı yerde kanama olurmu dun öyle ınternette gezerken bı sıtede bırı öyle demiş de hıc yasayan varmıkı birde bırsey merk edıyorum acaba kan sulandırıcı iğne yapıpda yanı bız gibi olupda normal dogum yapan varmıkı ? hep sezeryanmı oluyor ?[/QUOTE
gözünaydın inşallah her zaman mutlu haberler verirsin bende göbekten yapmıştım canım bi sıkıntı olmamıştı
ınsallah canım hep ıyı haber alırım ınsallah. suan göbekden devam ozmn :)
amin canım inşallah...nasıl bılgısayardan ya hıc doktora falan gıtmedın mı bıraz anlatsana işlemlerini.bu kadar kolay oldugunu bılmıodum
canım doktora gittim devlet hastanesınden.pıhtılasma oldugunu belgeleyen sonucumu gösterdım 5 haftalık hamıleyım dedım clexane ıgne ıcın rapor cıkarmak ıstıyorum dedım.yanındakı sekretere onayla işlemi dedı.banada aksam uzerı gıdersen sıstemde gözukur dedı.eczacı da 1 yıllık raporunuz var sımdılık 9 kutu verebiliyoruz dedı.sımdılık 3 aylık ıgnemı almıs oldum
rabbım hayırlı bı sekılde bebeklerımıze kavusturur bızı ıns..
merhaba cnm cok sukur 6+4 üm bugun ve dun kalp atısını duyduk cok derinden gelıyor sankı ve daha kucuk 12 gun sonraya randevu aldım bakalım yenıden dınlıycez cok sukur hersey yolunda ben suan iğnemı göbekden yapıyorum süreklı sizce bu sakıncası olurmu ? yanı içerde aynı yerde kanama olurmu dun öyle ınternette gezerken bı sıtede bırı öyle demiş de hıc yasayan varmıkı birde bırsey merk edıyorum acaba kan sulandırıcı iğne yapıpda yanı bız gibi olupda normal dogum yapan varmıkı ? hep sezeryanmı oluyor ?
slm canım gözün aydın allah kucagına aldıgın günleride görmeyi nasip etsin iğneyi göbekten yapmanın hiç bir sakıncası yok hatta daha iyi oldugunu söylüyorlar ilk zamanlar için ben suan 35 haftalık hamileyim 3 aya kadar göbeğimden yaptım sonra göbek gerginleşince yapmaya korktum bacaktan devam ettim arada sırada koldanda yaptım ama cogunlukla bacaktan yaptım...
benimde senin gibi kafamı kurcalayan bir soruydu normal dogum yapabilirmiyiz d.ye düşünüyordum cünkü burdaki herkese sezeryan oluyordu ama dr um sakıncası olmadıgını her ikisinide ypabilecegimizi söledi ikisindede riskin aynı oldugunu söyledi...ama benim oğlum biraz iri gliba böle giderse normal olmazmış sezeryan olucam galiba igneyi dogumdan iki gün önce kesecekmişiz allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin...
hamile olmayan arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin...
kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem.en son 3-4 hafta önce buralardaydım ve hamileydim.3 hafta önce 6.haftalıkken düşük yaptım.gentik sonuçları temiz çıktı,doğsaymış kız olacakmış.ama anlamadığım bir durum var.lütfen bana yardımcı olun.
ilk düşüğümü geçen sene 2,5 aylıkken yaptım.genetik temiz çıkmıştı yine ve erkekti.sonrasında bende mthfr1298 homozgot olduğunu öğrendik ve dr bir dahakine clexane kullanacaksın dedi.
nerdeyse 1 sene sonra yeniden hamile kaldım.adetimi geçer geçmez hematoloğa gittim.hematolog sabahları 1 tane 100lük coraspin,akşamları da clexane 0,4 verdi.günü gününe her ilacımı aldım.önceki gebeliğimde hiçbir sulandırıcı almamama rağmen 2,5 aylık olan bebeğim,bu gebeliğimde ta en başından itibaren sulandırıcı kullanmama rağmen nasıl 6 haftalıkken devam edemedi de düşük oldu?
anlamıyorum kızlar yaa.ben napıcam bundan sonra?rahim yapım belli.yapılacak tüm testleri yaptırdım.başka bişey çıkmadı.neden neden diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim.nolur bana bişey yazın.
bu gebeliğimde dr um 6 haftalıkken bebek düştüğü için,büyük ihtimalle sağlıksız demişti.ve bu beni rahatlatıyordu.ama şimdi yine sağlıklı olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldım.
senelerce hamile kalmak için didindim durdum.şmdi ise bambaşka bir yerlerdeyim.bu kez de hamile kalabiliyorum doğal yoldan ama devamı gelmiyor.
canım geçmiş olsun daha önce de yazmıştım doktorlar düşünce hemen ağız birliği yapmış gibi saglıksızmış diyorlar eeeee sağlıklı olanlara ne diyoruz bende son zamanlarda bunu düşünüyorum ve artık demekki nasibimde yokmuş ki oladı diyorum her yeni hamilelik yeni bir umut olmalı bizim için bide rahim yapım belli derken neyi kastettin canım yani o da normal demek istedin heralde
arkadaşlar aranıza beni de alın dondurulmuşla şansını deneyenler topiğinden buraya transfer hikayemi yazıcam kabul ederseniz beni de aranıza
geçen yıl bu zamanlar başlayan tüp bebek tedavi yolunda aşamalar şöyle gerçekleşti....
ilk denemede 29 yumurta toplandı (PCOS tan dolayı çok yumurtam varmış) bunların 18 i döllendi 6 ocakta 2 adet 5. gün embriyo transfer
sonuç negatif....
19 mart 2011 dondurulmuş 6 embriyodan 2 si transferB
HCG değerleri....
28 mart 137
30 mart 267
2 Nisan 943
4 nisan gece ağrı ve kanama
07 nisan 325
sonuç düşük doktorlarım sus pus yorumsuz....
dinlenme süresi ve nihayat ikinci deneme aynı merkez
transfer tarihi 21 KASIM 2011
HCG değerleri
29 Kasım 120
1 Aralık 262
3 Aralık 560
7 Aralık 4514
8 Aralık gece ağrı ve kanama
9 Aralık 3608
10 Aralık 1536
12 Aralık 260
bütün testlerim yapıldı sadece mthfr 677 heterezigot çıktı... Tüm uygulamalarımda 0.4 clexane kullandım....
şİMDİ DOKTORLARIMIN YORUMU
0.4 yetmiyormuş günde 3 defa vurulmam gerekiyormuş, östrojen ve progesteron dozumu çok yüksek aldığım için pıhtılaşmaya eğilim artıyormuş
eeee şimdiye kadar niye düşünmediler ki bunu yaaaa, yazık değil mi bana,..... düşükten nefret ettiiiiiiiiiimmmmm....... :2:
kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem.en son 3-4 hafta önce buralardaydım ve hamileydim.3 hafta önce 6.haftalıkken düşük yaptım.gentik sonuçları temiz çıktı,doğsaymış kız olacakmış.ama anlamadığım bir durum var.lütfen bana yardımcı olun.
ilk düşüğümü geçen sene 2,5 aylıkken yaptım.genetik temiz çıkmıştı yine ve erkekti.sonrasında bende mthfr1298 homozgot olduğunu öğrendik ve dr bir dahakine clexane kullanacaksın dedi.
nerdeyse 1 sene sonra yeniden hamile kaldım.adetimi geçer geçmez hematoloğa gittim.hematolog sabahları 1 tane 100lük coraspin,akşamları da clexane 0,4 verdi.günü gününe her ilacımı aldım.önceki gebeliğimde hiçbir sulandırıcı almamama rağmen 2,5 aylık olan bebeğim,bu gebeliğimde ta en başından itibaren sulandırıcı kullanmama rağmen nasıl 6 haftalıkken devam edemedi de düşük oldu?
anlamıyorum kızlar yaa.ben napıcam bundan sonra?rahim yapım belli.yapılacak tüm testleri yaptırdım.başka bişey çıkmadı.neden neden diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim.nolur bana bişey yazın.
bu gebeliğimde dr um 6 haftalıkken bebek düştüğü için,büyük ihtimalle sağlıksız demişti.ve bu beni rahatlatıyordu.ama şimdi yine sağlıklı olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldım.
senelerce hamile kalmak için didindim durdum.şmdi ise bambaşka bir yerlerdeyim.bu kez de hamile kalabiliyorum doğal yoldan ama devamı gelmiyor.
Kizlar kullandiginiz progesteron fitil'in ismi nedir acaba? hapi fitil kadar etkili degilmis diyorlar, fitil'in adini merak ediyorum gunun birinde lazim olur belki
FAKTÖR 5 HETEROZİGOT, MTHFR 677 HOMOZİGOT , FİBRİNOJEN HETREZİGOT değerlerine sahibim. 13 haftalık hamileyim.
CLEXAN 0.6, ELEVİT PRONOTAL, GYNO FERRO FENOL kullanmaya başlayacağım yarından itibaren. Doktorum coraspin kanamayı tetikler diye vermiyor. Ne yazık ki kahverengi lekelerle başladım ve progesteren kullandım. Progesterenu yarın bırakacağım.
BENİMLE AYNI DEĞERLERE SAHİP OLAN ARKADAŞLAR VAR MI VE HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORLAR? Burası çok hızlı olduğundan takip edemiyorum. Cevapları özelden atarsınız çooooooook mutlu olrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?