Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim nasil gidiyor? Amniyosentez yapildi dimi, bi sorun yok insallah.

Canim 2 igne kullanip dusuren var sadece aspirinle doguran var. O yuzden cok dert etmemeye calis.

canım nasıl gidyor hamilelik

merhaba cnm cok sukur 6+4 üm bugun ve dun kalp atısını duyduk cok derinden gelıyor sankı ve daha kucuk 12 gun sonraya randevu aldım bakalım yenıden dınlıycez cok sukur hersey yolunda ben suan iğnemı göbekden yapıyorum süreklı sizce bu sakıncası olurmu ? yanı içerde aynı yerde kanama olurmu dun öyle ınternette gezerken bı sıtede bırı öyle demiş de hıc yasayan varmıkı birde bırsey merk edıyorum acaba kan sulandırıcı iğne yapıpda yanı bız gibi olupda normal dogum yapan varmıkı ? hep sezeryanmı oluyor ?

ben dün doktorumla görüştüm doğum konusunu ...kanama oluormuş normal doğumda dedim sezeryan mı olucam ben dedim.o da hayır tabiki normal doğumu denicez önce dedi.ikisindede aynı risk olduğunu söledi.normal doğumun daha sağlıklı oldunuda... sezeryanda da kesip kanatıosun kanama onda daha çok olur baktığın zaman dedi.ve böle şeyler düşünmememi söledi.doğum başladığı an iğneyi kesicez ve inşallah normal doğurucaksın dedi...
bu konuyu doktorunla görüşen başka arkadaşlar var mı?

slm canım gözün aydın allah kucagına aldıgın günleride görmeyi nasip etsin iğneyi göbekten yapmanın hiç bir sakıncası yok hatta daha iyi oldugunu söylüyorlar ilk zamanlar için ben suan 35 haftalık hamileyim 3 aya kadar göbeğimden yaptım sonra göbek gerginleşince yapmaya korktum bacaktan devam ettim arada sırada koldanda yaptım ama cogunlukla bacaktan yaptım...
benimde senin gibi kafamı kurcalayan bir soruydu normal dogum yapabilirmiyiz d.ye düşünüyordum cünkü burdaki herkese sezeryan oluyordu ama dr um sakıncası olmadıgını her ikisinide ypabilecegimizi söledi ikisindede riskin aynı oldugunu söyledi...ama benim oğlum biraz iri gliba böle giderse normal olmazmış sezeryan olucam galiba igneyi dogumdan iki gün önce kesecekmişiz allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin...

hamile olmayan arkadaşlarada en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin...

Son düzenleme:
kızlar beni hatırlıyormusunuz bilmem.en son 3-4 hafta önce buralardaydım ve hamileydim.3 hafta önce 6.haftalıkken düşük yaptım.gentik sonuçları temiz çıktı,doğsaymış kız olacakmış.ama anlamadığım bir durum var.lütfen bana yardımcı olun.
ilk düşüğümü geçen sene 2,5 aylıkken yaptım.genetik temiz çıkmıştı yine ve erkekti.sonrasında bende mthfr1298 homozgot olduğunu öğrendik ve dr bir dahakine clexane kullanacaksın dedi.
nerdeyse 1 sene sonra yeniden hamile kaldım.adetimi geçer geçmez hematoloğa gittim.hematolog sabahları 1 tane 100lük coraspin,akşamları da clexane 0,4 verdi.günü gününe her ilacımı aldım.önceki gebeliğimde hiçbir sulandırıcı almamama rağmen 2,5 aylık olan bebeğim,bu gebeliğimde ta en başından itibaren sulandırıcı kullanmama rağmen nasıl 6 haftalıkken devam edemedi de düşük oldu?

anlamıyorum kızlar yaa.ben napıcam bundan sonra?rahim yapım belli.yapılacak tüm testleri yaptırdım.başka bişey çıkmadı.neden neden diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim.nolur bana bişey yazın.

bu gebeliğimde dr um 6 haftalıkken bebek düştüğü için,büyük ihtimalle sağlıksız demişti.ve bu beni rahatlatıyordu.ama şimdi yine sağlıklı olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldım.
senelerce hamile kalmak için didindim durdum.şmdi ise bambaşka bir yerlerdeyim.bu kez de hamile kalabiliyorum doğal yoldan ama devamı gelmiyor.

Son düzenleme:

Eda merhaba, bende 33 haftalık hamileyim. Dediğin gibi bizim gibi mutasyona sahip gebeler genelde sezeryan oluyor, bu durumu doktorlar hem anneyi hemde bebeği tehlikeye atmamak için sezeryan yapılması gerekiyor şeklinde açıklıyor, malum kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz ve bu durum normal doğum için buyuk risk teşkil ediyor.Banada doktorum sezeryan dedi hemde 40 haftayı beklemiycez 38 de alcaz, tabiki bebeğin kilosunu dikkate alırak bunu yapıcaz dedi.

Senin doktorun sezeryanı kaçıncı haftada planlıyor, birde aspirin ve iğneyi ne zaman keseceğine dair net bilgi verdi mi? Benim doktorum aspirini hemen keselim iğneyi 2 doza çıkaralım dedi, kontrolleri 2 hafta da bire indirdik nst ye göre sanırım sezeryan tarihi netleşecek ve iğneyide birkaç gün önce kesmemi isteyecek sanırım.

Sona yaklaştıkça benimde doğum konusunda heyecanım artıyor işallah hepimiz sağ sağlim doğum yapar bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.tüm gebelerin ve çocuk isteyenlerin allah yardımcısı olsun.

canım geçmiş olsun daha önce de yazmıştım doktorlar düşünce hemen ağız birliği yapmış gibi saglıksızmış diyorlar eeeee sağlıklı olanlara ne diyoruz bende son zamanlarda bunu düşünüyorum ve artık demekki nasibimde yokmuş ki oladı diyorum her yeni hamilelik yeni bir umut olmalı bizim için bide rahim yapım belli derken neyi kastettin canım yani o da normal demek istedin heralde

yazmayı unuttum şimdide iğne az geldi bi dahakine artıracağız derler yeter bıktım artık şu doktorların bizi değnek olarak görmesinden

slm cnm gecmiş olsun yasadıkların cok zor burada coğu arkadas dogal yolla gebe kalıyo biz onu bile basaramıyoruz yüksek oranla hormon tedavisi gördügümüz için kanımızdaki pıhtılasma dahada cok artıyor.benimde tüp bebek yöntemiyle 2 gebelik kaybım var ilki 6 haftalık gelisimi durdu kürtaj oldum 2.kmyasal gebelik simdi 5 tane blastokist dondurulmus embriyom var onlarla bu ay deneme yapıcam nasipse.arastırmalar sonucu mthfr 677 homozigot mutant oldugum anlasıldı 6 aydır nerox b12 folbiol dekavit zinco kullanıyorum doktorum bana gebelik oncesi coraspin kullanma dedi ama ben kullanıyorum.gebelik olusursa banada 04lük claxan kullanılacaktı ama senin durumunu okuyunca yıkıldım cok umutluydum.benim homosisteinim normal degerde seninki yüksekmi birde tüp bebek hastalarında normal yolla gebe kalanlara göre daha yüksek dozda mı kan sulandırıcı iğne kullanılıyor hiç bu konuda arastırma yaptınmı

kızlar bugun kontrole gıttım 4haftalık.kese olusmus ama seklı bozukmuş yuvarlak degılsabahtan beri düşünmekten başıma ağrılar girdi 2 hafta sonra tekrr gıdıcem kalp atışı ıcın rabbim sana emanetdaha öncekilerde boyle olmamıstı

kızlar meryem suresini bende okudum.duaları isimle yapmanın daha efdal oldugunu biliyorum ama biz burada isimlerimizi bilmiyoruz ve nik lerimize göre dua etmek bana garip geldi hepinizi gönlümden tek tek gecirerek dua ettim.Rabbim şu mübarek günlerin gecelerin ahiret güneşi iki cihan serveri Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmesin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun AMİNNNNNNN....

FAKTÖR 5 HETEROZİGOT, MTHFR 677 HOMOZİGOT , FİBRİNOJEN HETREZİGOT değerlerine sahibim. 13 haftalık hamileyim.

CLEXAN 0.6, ELEVİT PRONOTAL, GYNO FERRO FENOL kullanmaya başlayacağım yarından itibaren. Doktorum coraspin kanamayı tetikler diye vermiyor. Ne yazık ki kahverengi lekelerle başladım ve progesteren kullandım. Progesterenu yarın bırakacağım.

BENİMLE AYNI DEĞERLERE SAHİP OLAN ARKADAŞLAR VAR MI VE HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORLAR? Burası çok hızlı olduğundan takip edemiyorum. Cevapları özelden atarsınız çooooooook mutlu olrum.

canım çok geçmiş olsun.bende aynı şeyleri yaşadım.3. gebeliğimde cleaxne 0.4 sabah akşam vuruluyordum.tamam dedim bu sefer sonuna kadar gideriz inşallah demiştim ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.genetik sonucum yeni çıktı temiz.şimdi de doktorun dediği iğne yetersiz geldi hamile kalmadan önce vurulmaya başlayacaksın dedi.artık vurulmaya başladım bakalım inşallah hamile kalırımda devam eder.
Kızlar hepimiz için dua ediyorum allah hayırlı hamilelikler ve tatlı tatlı bebişler versin.

Kizlar kullandiginiz progesteron fitil'in ismi nedir acaba? hapi fitil kadar etkili degilmis diyorlar, fitil'in adini merak ediyorum gunun birinde lazim olur belki

Kizlar kullandiginiz progesteron fitil'in ismi nedir acaba? hapi fitil kadar etkili degilmis diyorlar, fitil'in adini merak ediyorum gunun birinde lazim olur belki

hangi progesteron'u kullaniyorsun arkadasim? hap mi fitil mi? ismi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…