Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bazı antikorlarım fazla çıktı birde CD56 NKC yüksekti. dr um murat berksoy canım.

canım bende çarşamba günü 4. düşüğümü yaptım sabah 0.6 akşam 0.6 aiğne kullanyodum buna rağmen kalbi durdu bebeğimin bendede troitle alakalı antikor pozitif bide romatoit artrit var bi kullanmadığım kortizon kaldı bu cd56 ne oluyo

RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck

kızlar Meryem Suresini okudum inşallah Allah ım kabul eder.

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. son hamileliğinde bunları biliyormuydun yoksa yeni mi öğrendin? biliyorduysan neden sadece iğne kullandırdılar anlamadım. cd56 doğal katil hücre demek canım. bağışıklık sistemimizde olması gereken birşey ama 16 nın altında olması gerekiyor benimki 28. Dr una danış bağışıklık sistemini baskılaması için en azından omega 3 kullan şimdiden. aynı zamanda romatoit artritede iyi geliyor. birde troit hormonlarını düşürücek kadar yüksekse antikorların belki onun içinde ilaç gerekebilir. t3 t4 normalse gerek olmayabilir. yeniden çok geçmiş olsun Allah işinin ehli dr larla karşılaştırsın canım.

Allah kabul etsin canım. bu hafta regliyim okuyamıyorum haftaya katılırım. listeye benide eklerseniz sevinirim.

canım çok sağol ağzına sağlık ben bu hafta okuyamadım yenibitti.artık başlarım okumaya.

Allah kabul etsin.bende şimdi okudum yasin ve meryem suresini.

canım sen şuanda herhangi bir kan sulandırıcı kullanıyormusun. bu testi kullandığın ilaç yeterlimi değilmi diye mi yaptırdın.

hayır ilaç kullanmıyorum bir yıl önce bir düşük yaptım doktorum sebebini araştırdı kan pıhtılaşması olabilir dedi diğerleri normal bir tek paı4/g-4/g geninde mutasyon var ona da bazı doktorlar iğneye gerek yok diyor bu test de düşüğe neden olan durumlardan biriymiş doktor önemli demişti bende şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum çünkü pıhtılaşma var mı yok mu net bir sonuç alamadım doktorlardan hepsi başka bişey diyor

çok teşekkür ederim evet çok zor bir durum ben gebzede oturduğum için bana her yer çok uzak izmit araştırmada yaptırmak istedim ordada yapmıyolarmış daha sonra üsküdarda araştırma hastanesine yaptırmak istedim ordanda bir türlü randevu alamıyorum bu testi nasıl ve nerden yapıyolar kan alarakmı yapılıyo bunları bilmediğim için merak ediyorum bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

amin inşallah canım bende dünde okudum bugünde eşim okudu:)

Allah kabul etsin canım. bu hafta regliyim okuyamıyorum haftaya katılırım. listeye benide eklerseniz sevinirim.
hemen listeye ekliyeyim ama ben sana dün dua ettim.özelden mesajlaşmıştık ya:)
canım çok sağol ağzına sağlık ben bu hafta okuyamadım yenibitti.artık başlarım okumaya.

inşşşşşşşşşş

Allah kabul etsin.bende şimdi okudum yasin ve meryem suresini.

amin cümlemizinkini inşallah

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
28-scuba

anladım canım belki senle aynı mutasyonu olanlar vardır burda. benim mutasyonum içinde bazı drlar iğneye gerek olmayabilir diyorlardı ama pıhtılaşmayı arttıran başka sebeplerde varmış malesef. benim bildiğim sınır değerler 31-44 sn arası seninki biraz uzamış. ah o korkular yokmu. 3 ay sonra tekrar deniycem Allah izin verirse 4. hamileliğim olucak. inşallah kucağımıza aldığımız gün geçicek bu korkular.

senin mutasyonların neydi canım.İnan korkular insanı mahfediyo bu iğne kullanma konusuda beni çok tedirgin ediyo doz fazla gelince de düşük oluyormuş .Benim tek düşük olduğu için doktorlar pek önemsemiyo ama ben aynı acıyı yaşamak istemiyorum birde şehir değiştirdiğim için kendi doktoruma gidemiyorum birde benim antifosfolipit ıgg negatif
antifosfolipit igm pozitif çıktı.Buna da tek başına bişey ifade etmiyo dedi doktorÖNEMLİ OLAN negatif çıkanmış bu konuda bilgin var mı

Hannemcim canım çok sağol Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Kendim için salatı tefriciye okuycam evde olduğum için tek başıma okuyabilirim. ama aramızda çalışan arkadaşlar var belki onlar için hep beraber okuyabiliriz. daha önce 2 şey için okudum Allahın izniyle 2 side oldu. her hafta bir kişiye okuyabiliriz.

canım ben tuzlada oturyorum.kartal eğitim araştırmada tüm tahliller yapılıyor.ordan yaptır.randevu sistemi ise gece 12 de güncelleniyor internetten.bi zorluk cıkarmıyolar

mthfr 1298 heterozigot başka mutasyonum yok.bende pıhtılaşmalara ilkinden sonra baktırmıştım. çoğu dr onu bile gereksiz görüyor. 3. den sonra araştırılsaydı 4. de ilk defa iğne deniyor olucaktım. iyiki bütün dr lar aynı değil. ilk hamileliğimde bakıldımı hatırlamıyorum ama sonuncuda antifosfolipit bakılmadı benim. korunmayı bırakmadan önce onada bi baktırayım. dr una gidemesen bile fax çek ara dr unu seni bilgilendirmek zorunda. kaç dr a gidiyorum hepsini ararım aklıma ne takılsa sorarım onların işi bu bize cevap vermek zorundalar.

peki düşükler iğne kullanırken mi oldu senin ?

bende okudum allah kabul etsin inşallh kızlar allaha emanet olun yeni hamişlik haberleri bekliyoruz yokmu bekleyen???

peki düşükler iğne kullanırken mi oldu senin ?

ilkinde bilmiyordum tabi ama adetime 4 gün kala tedbir için aspirine başlatmıştı dr um. kalp atışı duyamadık hiç. 2.de aspirine korunmayı bırakmadan başlamıştım. 3 ay korundum 4. ayda tekrar hamile kaldım iğneye başladım ama kimyasal gebelik oldu. dr korunma vermedi ama biz korunduk. sonrasında omega 3 ve aspirine devam ettim. 3. hamileliğimde de öğrenince iğneye başladım. sonuncusu 10. haftaya kadar devam etti. ben omega 3 e bağlıyorum iğneye başlayınca fazla gelir diye dr um kestirmişti. oysa murat bey devam etmem gerektiğini söylüyor. zaten o vermişti omega 3 üde şimdide 2000 mg a kadar kullanıyorum hergün. hem kanı sulandırıyor hem bağışıklığı baskılıyor hemde kronik iltihabı engelliyor. romatoid artiride de faydalı diye biliyorum.

merhaba canım bende mthfr heterozıgotum.sen kaçıncı haftadasın iğneyi günde 1 sefermi yapıyosun.tüm dualarımız seninle olsun....

canım sen kalbini ferah tut bu sefer bebeğin seni bırakmayacak sen sıkı sıkı sarıl ona bol bol dua et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…