çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. son hamileliğinde bunları biliyormuydun yoksa yeni mi öğrendin? biliyorduysan neden sadece iğne kullandırdılar anlamadım. cd56 doğal katil hücre demek canım. bağışıklık sistemimizde olması gereken birşey ama 16 nın altında olması gerekiyor benimki 28. Dr una danış bağışıklık sistemini baskılaması için en azından omega 3 kullan şimdiden. aynı zamanda romatoit artritede iyi geliyor. birde troit hormonlarını düşürücek kadar yüksekse antikorların belki onun içinde ilaç gerekebilir. t3 t4 normalse gerek olmayabilir. yeniden çok geçmiş olsun Allah işinin ehli dr larla karşılaştırsın canım.
RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
kızlar Meryem Suresini okudum inşallah Allah ım kabul eder.
sağol canım tabi biliniyordu doktorumda lütfü bey ankarada doğal katil hücreye falan hiç bakılmadı sen ankaradamısın bu murat bey ordamı antikorlar t3 t4 ü etkilemiyo ama yüksek
biliniyordu ama hiçbir tedavi yapılmadı mı? belki seninkilerde sadece iğne dozu arttırılıyordur. ben Aydın'dayım murat bey İstanbul'da ailemde orda olduğu için ilk 3 ayı orda geçiricem gibi görünüyor. tabii bu benim fikrim yoksa murat bey uzaktan takip ediyor beni her hafta yediklerini yaz yolla dedi ben verdiği diyete tam uyamadığımdan yazmadım. ama başlamam lazım. çeşitli egzersizler falanda verdi. nefes, gevşeme, kegel gibi bide yürüyüş.
Hannemcim canım çok sağol Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Kendim için salatı tefriciye okuycam evde olduğum için tek başıma okuyabilirim. ama aramızda çalışan arkadaşlar var belki onlar için hep beraber okuyabiliriz. daha önce 2 şey için okudum Allahın izniyle 2 side oldu. her hafta bir kişiye okuyabiliriz.
ben de okumak istemiştim.ama yapamam diye başlayamadım.burda bölüşüp okunabilir aslında.her okuyan kendine de 4444 kere okumul kadar olur deniyordu.bilmiyorum doğru mu?
ben yarın rıza madazlı ya gidiyorum neler soracağımı kağıda not alıcam fakat ne sormalıyım sizce??
çok teşekkür ederim evet çok zor bir durum ben gebzede oturduğum için bana her yer çok uzak izmit araştırmada yaptırmak istedim ordada yapmıyolarmış daha sonra üsküdarda araştırma hastanesine yaptırmak istedim ordanda bir türlü randevu alamıyorum bu testi nasıl ve nerden yapıyolar kan alarakmı yapılıyo bunları bilmediğim için merak ediyorum bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
canım sen şimdi iğne kullanıyormusun. ben önceki hamileliğimde çıkarmıştım rapor. şimdi o raporla alıyorum. gün aşırı kullandığım için artıyor. bir sonraki hamileliğimde geç çıkarıcam raporu. eğer korunmayı bıraktıysan evde en azından bir kutu bulundurmanda fayda var. ya dr a hamilelik öncesi kullanman gerektiğini söyliyceksin 1 kutu yazar raporsuz az bir katılım payıyla alabilirsin.
cnm bende de 4 mutasyon var. factör v leiden , factör vR2, factör XIII, mhrtf a1298 hepsi de heterozigot.
ben korunma surecındeyım sımdı gıdecem ama gosterecem doktora sonuçlarımı nıye hamılelık oncesı kullanılıyor kullanacakmıyız hamılelık oncesı bu ıgneyı bıde ne artıyor anlamadım
evet canım tek başına okumak zor olur birkaç kişi paylaşırsak kolaylaşır işimiz. isteyen olursa haftaya okuyabilirim.
canım eksik kalan testlerin varmı bu akşam kontrol et onları sorarsın yaptırmak gereklimi diye. gebelik öncesi hazırlık yapman gerekiyormu beslenme, ek vitamin, egzersiz vs. gibi. birde öğrenir öğrenmez hemen gidemezsen iğne yada başka birşeye başlıycakmısın bunları sorabilirsin. evde hazır bulundurmak açısından.
inşallah geç döllenmedir canım bende öyle düşünüp içimi rahat ferah tutuyorumleylacım benimkide öyle olmuştu muhtemelen geç döllenmedir bana alttan bakmıştı o şekilde görmüştük aklına kötü şeyler getirme progestanı kullanmaya devam et allahın izniyle birşey olmaz inşallah
çok sağol canım allah razı olsuncanım benim evet faktör 5 e göre mutasyonun daha hafif ama kan pıhtılaşması öyle bişeyki mutasyonun en zararsızı olsa bile bebeğini kaybede biliyosun. evet iğne kullanacaksın bende mthfz 1298 hoomozigotum ve hamile kalırsam günde 2 kez clexan 0.4 kullanıcam
leylacım canım tebrik ederim ama merak etme üzülmede stresde yapma geç döllenmiştir normaldir sen bebeğinle hep konuşki sana sımsıkı tutunsun canım benim inş. herşey yolunda olucak sen merak etme dualarımdasın
saol canım Allah razı olsun okumuşsun allah kabul etsin inş.
aslında 1 hafta tedirgin beklemeyip altan bakıp kurtulayım diye düşündüm ama nedense saçma tehlikeli olabilir hissenine kapıldımcanım korkma genellikle 6. haftada kalp atımı alttan duyuluyor.keşke alttan baktırıp içiini rahatlatsaydın.kanama ve lekenme için de endişelenme.benim ilk haftalarım da kanama lekelenmelarle geçti.bizim hastalıklarda bu normal oluyor artık.kendini yıpratma.inş her şey iyi olacak.
doğru söylorsun canım rabbimden başka kimse bilemezcanım benim seni çok iyi anlıyorum benim görümcem küçük oğlunu her öpüşünde şapır şupur böle baka kalıyorum ama onların kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.sen de öle düşün onlara da hak ver sevgisi çok büyük sanırsam evladın((inş bizde o günleri görcez ve belki bizde anlamayacağız o zaman evlat hasreti çekenleri.yani yaramız kapanmış lcak.ben hep şunu derim RABBİMİN bize verdiği en büyük nimet unutmak ama kötü tarafıda yaşananları çabuk unutup ibret almamak.diyeceğim oki canım benim rahat ol inş bizde göreceğiz.
ewet insan huzuru ibadetlerde buluyor.dualarımız müşterek inşallah canım.RABBİM gönlündekini versin:)
canım bende de c 677 heterzigot var ama bana 2 prof iğne kullanmayacaksın dedi.hatta biri hiçbişi kullanma dedi diğeri sadece aspirin ile başla dedi
canım moralini yüksek tut.orası kapalı kutu.RABBİMDEN başka kimse bilmez.lütfen içini ferah tut.tıp ne bilecek bebğin ne zaman yerleştiğini sat bi tahmin sadece düşünsene son adetin ilk günü hesaplanıor.oysa yumurtlama 9.günden itibaren başlıyor.öle değilmi rahat ol.
aminnnnnnnnnnnn iyi haberlerini bekliyoruz inş:)
inşallah canım hadi hayırlısı ols.bende 2012 ilk ayları düşünüyorum ama bakalım.eşim ne zaman sigarayı bırakırsa o zaman başlıyacağız inş:)
senınkıyle benımkıı yakın dıye tahmın edıyorum son adetım 14 yada 15 kasım.bugun 6+4 olması lazım,ama gecen doktor gec döllenmış olabılır dedı.kalp atısını 6+1 ken alttan gördu.karından göremeyınce ben de korktum bekleyemem 1 hafta dıye baktık.rabbım haftaya kalp atıslarını duymamızı nasıp ederr inşş...
canım ben yanlış anlattım sanırım bana dr gün aşırı verdi çünkü pıhtılaşmayı arttıran başka sebeplerimde varmış. senin kullanmana gerek olsaydı söylerdi dr. iğneleri hergün kullanmadığım için onlar artıyor. mayısa kadar raporum var sonrasında hamile kalmış olursam yeniliycem raporumu. sen hamile kalmadan rapor çıkarma canım ben hamileliğimde çıkarmıştım. korunmayı bırakınca evde bulunsun diye sağlık ocağında falan yazdırabilirsin. ama önce kullanıcağın dozu bilmen lazım. nerde oturuyorsun bu arada?
iyi geceler kızlar allah bebk isteyenlere en kısa zamnda versin kısaca kendimden bahsedeyim 8 yıllık evliyim sebebsiz ilfeliteydik aşılama 2 tüp bebek yaptrdık yok bi iş yerimizden yanımıza aldığımız ortağın kazığından dolayı eşim çok üzüldün ve değerleri 0 ra indi varikoseloldu 4 ay sonra boş gebelik yaşadım aradan bi bucuk yıl sonra yine araştrıldı geçen yıl bendede pırtılaşma çıktı. çok üzüldüm mücadele verdim bazen eşimde üstüme geliyodu yine olmadı olmuyo diehaklı diyodum çünkü tüm ailesini depremde kaybetmiş ( gölcük dpreminde)anne baba iki kız kardeş .. Allaha dua ettim allhım nolur bebeğim olsun yeterki al canımı die niye saçmaladm bilmiyorum .ÇOK şükür beklemedğim bi ayda hamile kaldım hep düşük tehhlikesi yaşadım 4 ay yattım bende de kan pırtışlması çıkmıştı ve clexcan iğne kullandım çokkk şükürki bu aşamaya geldim içimde bi korku pazartesi epitural anastesi sezeryan olcam kızım olcak ve ben iğneyi bırakmadım dr um devam dedi nolur kullanalar ve doğum yapanlar bişi sölesin allh rızası için kanama durmazsa die korkuyorum
bide bende ekstrasistol yani kalpte fazla ek atım oluyo buda beni rahatsız ediyo doğumdan çokkkk korkuyorum napcam bi akıl verin nolur bebeğimi görmek koklamak büyütmek istiyorum((((((
canım ben bir kaç doktora maille danısıp ve netten arastırıp testleri kendim ankarada yaptırdım..bugunde ugura gittik iğnenin dozunu artıracagız demekten başka hiçbirşey söylemedi...ara tatilde ankarada bir doktora gözüküp artık tekrar deneme aşamasına geçeceğim Allahın izniyle...ben anladım ki bu konuda bir doktor bulmak zor hele diyarbakırda...ugurda cok bekliyoruz akşam 7 den önce hastaneden cıkılmıyor sıkıldım daha sakin bir yer bulmak gerek...sen talip e mi gidiyorsun canım?canım çok sevindim tahlillerinin sorunsuz olmasına..ben de bol bol dua ediyorum hepimiz için.sen hangi dr a gittin canım?dr konusunda neye karar verdin?
trombofili testleri yapılmadı mı?ben de immünoloji testleri yaptırıcam.hangi testleri yaptırdın canım?
sevisevcim ben de bu konuda bilgisiz ve kararsızım.yarın doktor kontrolum var.eğer diğer konulardan sıra gelir ve unutmazsam soracağım bu aşı olayını.eğer bilgi edinirsem sana haber veririm.
canim benim mutasyonum anti düz kas antikoru1/100ve mthrf 1298heterozigot sinan bey ilk 3 ay becozm,corospin, prednol,folbiol kullandım kullandiktan sonra anti duz kas antikorum negatif cikti ve sinan bey gebelige izin verdi simdi hamilegim 5 haftalik henuz ilaclarima devam ediyorum canim extra claxean 0,2 igne kullaniyorum.randevuyu nasil alirsin hicc bilmiyorum canim ins bir yolunu bulursun sendeherkese hayırlı cumalar.
arkadaşlar ankarada yaşıyorum factör V leiden heterozigotum.iki kaybım var.sinan beksaça randevu almak istiyorum ama yeni hasta almak istemiyor diye geri çevriliyorum.nasıl randevu alabilirim?sinan hocaya giden varsa önerilerinizi bekliyorum.bir an önce gidip diğer testlerimide yaptırmak istiyorum.
bir de factör V leiden ve factör V farklı şeyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?