Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Factor V daha ciddi deniyor cunku tekrarlayan dusuklere neden oldugu kesin biliniyor, halbuki mthfr lerin direk etkisi oldugunu henuz bulamamislar o yuzden ciddiye almiyorlar. Ancak ben 4 kere dusuk yaptim, bu forumda baska bir suru kisi de sadece mthfr olmasina ragmen bircok defa dusuk yapmis. Bu nedenle bence bu isin hafifi agiri yok. Ben mthfr 1298 homozigotum, arkadaslarimdan biri 1298 heterozigot ve factor V Leiden heterozigottu, literature gore onun mutasyonlari benden daha agir ancak o sadece 1 dusuk yapti sonrakinde ise igneyle bebegine kavustu, bense 3 dusukten sonra 4.de igne kullandim ama olmadi. Yani hafif agir farketmiyor, insanin bunyesinde ve kaderinde bitiyor olay.

kızlar kan pıhtışaçmasını tahlil olmadan anlamak mümkün değilmi?
kan pıhtılaşması tekrarlayan düşüklerde ve erken doğumlarda yaptırılan bir tahlil ne için soruyorsun canım

sosyal güvencen varsa üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor

söylediğinde bir şey yok canım bir yanlış anlaşılma oldu galiba çoğu doktor mthfrleri önemsiyorlar dışardaki her kadında olabiliyor ve bilmeden sağlıklı çocuk doğuruyorlar bendede protein s eksikliği var buda ağır kafana takma benim ailemde ne erken doğum ne kayıp hiçbirşey yok bana denk geldi maalesef sağlıcakla kal

canım seni çok tedirgin görüyorum kafana takma burda o şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok kişi var protein c yüksekliği sorun olmaz düşüklüğü pıhtılaşmaya yol açıyor iyi bir kadın doğumcu seni yönlendirir canım mümkünse perinatoloji uzmanına git derim

herkese hayırlı cumalar.

arkadaşlar ankarada yaşıyorum factör V leiden heterozigotum.iki kaybım var.sinan beksaça randevu almak istiyorum ama yeni hasta almak istemiyor diye geri çevriliyorum.nasıl randevu alabilirim?sinan hocaya giden varsa önerilerinizi bekliyorum.bir an önce gidip diğer testlerimide yaptırmak istiyorum.
bir de factör V leiden ve factör V farklı şeyler mi?

canım hamile kalmdan da bebe aspirini al
ben aldım galiba ondan hamile kaldım
kullanıyorum canım 1 senedir hamile kalmadan önce benexol b 12 folbiol ve aspirin kullanıyorum

kuzucum hemen telaşlanma tehlikeli falan değil yani hepimiz iğne kullanıcaz sen 1 kullanırsın biz 2 bazen 3 onları dr. belirliyo hiç korkulcak bişey yok bu topikte ne faktör v ler doğum yaptı ve bebeğine kavuştu nice mthflerde bebeğini kaybetti o yüzden hiç onu düşünme inş. tez zamanda hamile kalıp iğnelerimizi vurulup evlatlarımıza kavuşuruz rabbim ol derse hiç bir şeyin önemi yok zaten bunlar vesile sen gönlünü ferah tut öpüyorum seni sevgiyle kal

Hayır aynı şeyler.

tesekkur ederım canım haftaya randevum var dıle getırecegım inşş...

senınkıyle benımkıı yakın dıye tahmın edıyorum son adetım 14 yada 15 kasım.bugun 6+4 olması lazım,ama gecen doktor gec döllenmış olabılır dedı.kalp atısını 6+1 ken alttan gördu.karından göremeyınce ben de korktum bekleyemem 1 hafta dıye baktık.rabbım haftaya kalp atıslarını duymamızı nasıp ederr inşş...

canim bende sinan hocanin hastasiyim evet malsefki yeni hasta kqbul etmiyor ama sen yine hacettepeden baska bir doktordan alabilirsin biz eskiden ucretli bakiliyorduk simdi devlet o ucretleri kaldirinca sinan beyde yeni hasta kabul etmiyor keske seninde ona gidebilme sansin olsaydi

sımdıden rapor cıkartalımmı olurmu hamıle kalmadan

teşekkürler canım evet aslında kötü niyetle sormadım saol anlayışın için :)
hepsi de hastalık ve Allah verrise verir çoğu kadında var haberleri çok kafamıza takmayalım
önlemizi alalım da
ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN :)

canım benim de o arkadasşınla aynı sayılır. hangi doz kullandı bşlgi verir misin bana?

slm arkadaşlar
geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım dün kan tahlili yaptırdım herşey normal trombosit sayısıda normal,bu durumda genede pıhtılaşma problemi olabilir mi?yardımcı olursanız sevinirim

canım sonuçta sınır değer yazıor.referans değerin altında da küçüktür 1:100 yazıyor.altta da 1 ay sonra tekrar yapılması önerilir yazıyor.senin içtiğin kortizon ilaçları gebelikte sakıncalı değil mi?

gebeliktede kullanılıyor ben şimdi zayıflamaya çalıştığım için düşük dozda kullanıyorum gebelikte arttırılacakmış. yalnız ilk 3 ay bir serum tedavisi yapılıcakmış kortizonun yan etkisi azalsın diye. senin değerlerin yüksek değil anladığım kadarıyla inşallah önümüzdeki ay daha da düşmüş olur.

kızlar birşey sorucam. benim göğsümden sıvı geliyordu. daha öncede yazmıştım PRL ye baktırdım. ama sonuçlar çıkmadan dostinexede başladım. PRL 15,43 çıkmış yani gayet normal dostinexde kullanıyorum hala sıvı geliyor hiç böyle birşey yaşayanınız varmı.

kızlar sonucu yorumlayan olabilirse çok sevinirim referans değer kağıtta yazmıyor Lupus Antikoagulan 49,4 sn doktor bu testin düşüğe sebeb olabileceğini söylemişti ama maalesef test sonucunu gösterme şansım olmadı.Yorumlayan olursa sevinirim...

canım sen şuanda herhangi bir kan sulandırıcı kullanıyormusun. bu testi kullandığın ilaç yeterlimi değilmi diye mi yaptırdın.

canım senin bağışıklık sistemindeki bozukluk nedir bide doktorun kim

cnm bende de 4 mutasyon var. factör v leiden , factör vR2, factör XIII, mhrtf a1298 hepsi de heterozigot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…