- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
günaydın kızlar epeydir uğrayamadım buraya doktora gittim çok hoşuma gitti bende protein s düşüklüğü ve mthfr 677 homozigot vardı gebelik olmadan önce iğneye başlayacağız iğnemin dozuda fragmin 5000 haftada 3 gün kullanacağım gebelik oluşuncada günde 2 şeklinde kullanacakmışım protein s düşüklüğünü pek ciddiye almadı bu sürekli değişen bir değermiş homozigotu dikkate aldı birde iğnenin markalarıda çok önemliymiş clexanı pek tavsiye etmedi ben hepsinin etken maddeleri aynı diye biliyordum ama değişikmiş gebelikten önce başlanması içinde kan normal insanların seviyesine gelsinki bebek iyi beslensin gebelikten sonra başlamak mantıklı değil dedi iş işten geçmiş oluyor dedi bilmiyorum kızlar kafam çok karışık iğneleri aldık hatta yapmaya başladım ama korkuyorum yaş geçiyor hakkımızda hayırlısı olsun allahım kim ne istiyorsa hayırlısın versin hamilelerimize sağlıklı doğumlar diliyorum
kuzucum aynı şeyi banada söylediler iğneye erken başla diye
bide bunu deneyim dedim ama yine kimyasal gebelik oldu
şuan ki doktorum dediki saçmalama bunun dış gebeliği var
hakkaten dediği gibide oldu son gebeliğim dış gebelik oldu ben sadece 1 iğne olmuştum şanslıydım tüpümü almadan iğnelerle dış gebelikten kurtuldum
ama dış gebelik yaşayan ve erken iğneye başladığı için sorun yaşayan insanlarla karşılaştım
çünkü iğne onlarda işe yaramadı kan sulandırıcı iğneden dolayı kanamaları durmadı bir türlü mecbur ameliyatla tüplerini aldırdılar
dikkat etmek gerekir kuzucum