Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudumu hiç kaybetmedim.bazen hayaller kuruyorum kucağımda bebeğim varmış gibi..belki de deliriyorum..bu kadar üzüntüyü benim vücut kaldırmadı ve ben panik atak hastası oldum canım aslında şuan onun tedavisini görmem gerek ama artık ilaç kullanıp daha fazla vücuduma kimyasal almak istemiyorum..kendi kendime geçmesini bekliyorum...kendimi tedavi etmek istiyorum..inşallah her şekilde başarılı olurum.Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah..isteyen her kadına çifter çifter versin bebişleri..

Arkadaslar merhaba nasılsınız? Coktandır yazmıyorum okuyorum cıkıyorum. Yeni hamilemiz var galiba, hayırlı olsun, eskiler de cok sukur sorunsuz devam ediyor okudugum kadarıyla, inşallah sonuna kadar öyle devam eder. Bende degisen birsey yok, kürtajdan bir ay sonra korunmayı bıraktık denemeler basladı. İlk ay olmadı, yine aynı heyecan oldu mu olacak mı, ne zaman olacak. Umarım çok sürmez yine, zaten kendiliginden olmazsa hemen Nisan'da aşılama yaptıracağım, artık daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum sabrım da kalmadı. Neredeyse 4 yıl olacak biz bu işe niyetleneli...

hadı hayırlısı olsun canım bızler ıyıyız ben de yok bısey ben uzum gebelıgı gecırdım bekleme surecındeyım pazartesı unuversıte hastanesıne gıdecem bakalım ne dıyecek ben de 1 yıl korunma suresı belkı derse 6 a yeterlı başlarım ben de bakayım ne olucak ben su heparın ıgnesını onume geln eczaneye sordum kımsede yok ve merak ıcındeyım nasıl e nası yapılıyor dıye bana kımse yardım edemıyecekmı kızlar cooook tedırgınım ve korkuorum zaten mol gebelık gecırdım her ay kan verdırıyorum korkularım cok anlıycagınız bugun bıle verdım offffff yardım ıstanbulda kımse yokmuuuu kızlar

Valla bir gun Ankara'ya gelirsen haber ver ben gösteririm sana. Dusundugun kadar korkunc degil inan. Ben cok korkarım igneden, cocukken hastalanınca yalvarırdım doktora bana igne vermesin diye, hatta 4-5 yasındayken pantalonumu çeke çeke saglık ocagından kactıgımı hatırlıyorum Esim yapıyordu en basta yaklasık 2 ay o yaptı, sonra bir gun yapmayı unuttuk, hamileydim hem de panikledik sabah doktoru aradım birsey olmaz simdi yap dedi, bende aksam yapsak yine ben yapamam diyince azar yedim doktorumdan :) o kadar basit bir igne ki artık kendi kendine yapmayı ögrenmen lazım dedi. Valla elim titreye titreye yaptım. Artık neredeyse hergun kendim yapıyorum. İnsanoğlu herşeye alışıyor...

ankaraya gelme gıbı bır durumum yok canım coook sagolasın yınede

leylacım merhaba nsılsın hersey yolundamı?senınle aynı zamanda hamıs kalmıstık yanlıs hatırlamıyorsam kac haftalık oldun canım göbek çıktımıdoktorundan memnunmusun.ben gen merkezını kardesım ıcın sordum osuan hamıle genetık oldugu ıcın acılen yaptırmak ıstedık 4gun sonraya verecekler sonucunu ınsallah gercekten cok uygun ben arkadastan duydum sagolsun.bu arada cınsıyetını ogrenebıldınmı bebişin sanırım erkek ıstersın resımdekı kızın galıba

ya arkadaslar bendede bu kan pıhtılasması var doktorum hamıle kalmadan hemen gel ıgneye baslıcaz demıstı benım kurtaj olalı bes gun oldu ben sımdı gebe kalmadan gıtsem olur mu bıde bu bebe aspırını ne ıse yarıyor kendımız mı kullancaz yoksa doktor soyledıkten sonra mı kullancam

gecmıs olsun canım mutasyonun ne ve nasıl ogrendın kı kan pırtılaşmasını 5 gun oldu dıyorsun onceden bılıyormuydun kan pırtılaşması oldugunu

günaydın kızlar epeydir uğrayamadım topiğe daha doğrusu yazacak birşeyim olmadığı için okuyup çıkıyorum ne güzel yeni hamişlerimiz var allahım kucaklarına almayı nasip etsin ve hamile kalmaya uğraşanlara tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin be hala kararsızım aslında iğneleri vuruluyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum allahım hepimizin hakkında hayırlısın versin kendinize iyi bakın

canim zaman kaybetmeden asilamaya baslamak cok iyi fikir

amin insallah canim...dun bi yerde okudum yine diyordu ki aslinda belkide yasadigimiz bu dusukler bizim hayatimizi kurtariyor yoksa belkide felc den tutta, dvt, damar hastaliklari gecirmekden kurtardi bizi gelecekde, cunku artik gelecek icin durumumuzdan haberdariz ve onlemini aliyoruz veya alicaz...alsinda her $er'de bir hayir, her hayirdada bir $er vardir derler...bende senin giibi zor donemler gecirdim, hala da zaman zaman bana da boyle kriz seklinde duygu yogunlugu geliyor...ama sonra yine guzel seyler dusunuup kendime geliyorum bir nebzede olsa...ben yine dualara sariliyorum, onlar en buyuk tesellim oluyor cogu zaman...sonra buraya yaziyorum rahatliyorum.....yani sabretmemiz lazim, ve biraz daha soguk kanli dusunmek lazim, bende bunu herzaman basaramiyorum tabiki....ama gayret etmeliyiz, bak burda bir suru arkadasimiz var ayni durumdayiz, ve hemen hemen hepimiz, cok yogun duygular yasiyoruz..sabretmek ve dua etmek den baska bir yol yok...inaniyorum rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmayacak...meryem suresini okuyormusun, burdakiler cogu haftada bir meryem suresini okur, sende oku istersen canim.. Allahim tez zamanda saglikli sorunsuz bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat nasip etsin sana ve tum isteyenlere insallah

canim ben ingiltere'de yasiyorum ama yazlari geliyorum. Allah kismet ederse bu yazda gelicem, o zamana kadar gosteren olmazsa ben sana ignenin nasil yapildigini gosteririm elimden geldigince

gunaydin canim. amin insallah bigun bizde yazariz buraya hamile kalirsak :) canim hazir hissetmen onemli kendini ama zamanda geciyor. insallah rabbim gonlune gore verir

cnm bana yapılan histeroskopiydi.
sagol canim. Acaba ben histeroskopi yapilana kadar korunsammi? bir dahaki ay yapilacak cunku

Arkadaşlar benim tahlil sonuçlarım şöyle:
mchc 31.8
protein s: 40.8
lupus antikoagülan 29.0
aktive protein c rezistans 1.61 (heterezigot)
ben hamile kalınca 0.4 clexane kullanmaya başladım ama 8. hafta kaybettim düşük yaptım.Sizlerin değerleri nasıl ve clexaneyi kaşlık vurundunuz
ve ayrıca clexanenin dozu neye göre kiloya göreyse benim kilo 65 arkadaşlar değerlerime yakın olanlar varsa veya bilgisi olanlar varsa bana yazsın çünkü ikilemde kaldım doktorun biri ilacın yüksek gelmiş ondan düşmüş biri doz az gelmiş ondan düşmüş bu konuda bana bilgi verirmisiniz sizin doktorlarınız ne gibi uygulama yapıyor...

onceden bılmıyordum canım sonradan ogrendım o da özele gıderek. tahlıl falan yaptırmadım ama doktorum kesenın ıcınde sırf kan oldugunu kan pıhtılasmasından meydana geldıgını soledı bende bıraz ıyı oldugumda unıversıteye gıtcem test yaptırmaya bakalım neyın nesıymıs ya ben bole seylerı bılmezdım ınsanın basına gelınce herseyı bılır oluyo allah yardımcımız olsun

canım tahlillerin eksik yapılmış mthfrler yapılmadımı bu yapılan tahlil sonucuna göre protein s düşük benimkide düşük bundan önceki gebeliğimde clexan 0.6lık kullandım bende 8. haftada düşük yaptım bundan sonra kullanacağım iğne dozu fragmin 0.5 günde 2 tane kullanacağım neye göre veriyorlar anlamadım benim gebeliğimde doz ayarlayan tahlil yapılmıştı normal çıkmıştı ama yine olmadı protein s düşüklüğü değişebiliyormuş doktorum ona pek takılma dedi ama bilemiyorum

umudum_31 yazdıklarına aynen katılıyorum..ben düşüklerime çok üzülmedim de sadece düşünsene bebeğimin odasından tut banyo küvetine varana kadar bezlerine varana kadar herşey hazırdı..ben doğum yaptım kucağıma cansız bi beden verilince şoka girdim aylarca toparlayamadım..sonra iyiyim gibi oldum ama inan vücudum istemdışı çalışmaya başladı hiçbir şeye hakim olamıyordum..hele kalbim hala daha yerinden çıkacakmış gibi atıyo bazen korkuyorum kalp hastası olmaktan..dedim ya artık hasta olmak istemiyorum..o yüzden bende dualara sığınıyorum..hatim yapacağım inşallah..bak hem sana hemde diğer arkadaşlarıma söyleyeyim bana bir hoca söylemişti.hangi ibadeti yaparsan yap arkasından mutlaka saffat suresi 100.ayeti oku,tesbih çek..her daim aklında, gönlünde,dilinde bu ayet olsun demişti..inşallah canım bugünlerimizin ardı aydınlıktır..ben şu panik atağı bir yeneyim ozaman daha çok kendime gelicem..şimdi benim son düşüğüm kendi kendine oldu yani kürtaj falan olmadım..3 ay doktorum korun dedi ama yemin ederim hiç korunasım yok :) tekrar hamile kalmak istiyorum..bana doktorum kan sulandırıcı için başlamana gerek yok ama folik asit mutlaka almalısın demişti..size de böyle diyen oldu mu??? yani bana biraz mantıksız geldi arkadaşlar..sonuçta bende kan pıhtılaşması var..benim sulandırıcı kullanıpta hamile kalmam gerekmiyo mu?? yani sanırım ben 3 ay beklemicem o yüzden sulandırıcı kullansam nasıl olur?

canımm cok gecmıs olsun yasadıkların kolay deıl kımse kımsenın yasadıklarını bılemez bence bıraz toparlanmalısın vucudun bıraz dınlensın hemen acele etme zaten olur ama uc ay sonra dusun derım daha saglıklı olur bebegın

benım kesede de bır parca kan gorduydu doktorum toplu ıgne başi kaar dedı bu kese kanı yok da edebılır demıstı bu hamılelıgımde ben de mtfr 677 het faktor 5 het proteın s dusuktu

bu ılac ayarlamasını ne zman yapıyorlar hamıle olmadan yapılıyormu ben capaya gıdecem de ona gore dıyım pazartesı yapsınlar kızlar ben devlet hastanesın de yaptırdım tahlıllerımı ama yıne de capaya gıdecem belkı ayrıntılı bakarlar dıye bana mtfr 677 proteın s ve faktor 5 heterızıgot bakıldı he bıde ıgg ve ıgm dıye tahlıl bu ıgg ve ıgm de sorun yok nedır bılemıyorum bunlar bırde kromozon bakıldı esımle bana o da ıyı geldı sukur daha varmı bakılacak bısey kızlar ılac yarlanması ne zman yapılıyor bırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…