Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun inşallah biran önce küçülür kistin herhangi bi belirtin oldumu kistle ilgili adet gecikmesi ağrı vs bende bazen ağrım olunca korkuyorumda

arkadaşlar ben tam 4tane bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşmasından dolayı çok ağır şeyler yaşadım aslnda ben buraya çok eski üyesiyim kaç yıl oldu takılmadım kadınlar kulübüne arkadaşlar benim size diyeceğim yorumlarınızı bir az baktım bakın kan phtılaşmasını yaşayan arkadaşlar benim ünlü capadaki dr.umun dediği sen hayatında hiç kullnamıyacağın bir ilaç doğun kontrol hapıdır dedi çünkü bu ilaç kanın pıhtlışmasını çoğaltır dedi ama dikkat edin ii araştırın ii sorun dr.unuza allaha emanet olun

be kullandım ama nbır ara kıs var denıldı o zman 1 kutu ve kurtaj sonrası 3 tane verdı doktor kızlar sızlerde kurtaj sonrası verıldımı dogum kontrol hapı ben hamlelelıkte coraspın ıcıyordum ondan dır dıye dusundum ama anlamadım da bır daha da gıtmedım o doktora bır yerde ben de okudum dogum kontrol hapı ve yumurtlamak ıcın olan ılaclar dıye kullanan oldumu acaba yumurtlama ılacları

bende ilk bebeğimde bilmiyordum.sonradan neolur ne olmaz bir baktıralım demiştim.aslında ben ebeyim.hergün küçük büyük cocuklarla ılgileniyorum.yenidoğanlarla falan.dediğim gibi 37 haftalıktı.herşeyi hazırdı.inanırmısınız bir türlü beşiğini alamamıştık.dükkan sahibi ha bugun yola cıktı ha geliyor deyip duruyordu.sonunda beşik geldi ama bebek yok.bana göre sen cok güçlüsün sewgi.hemen hamile kalmayı basarmışsın.tebrik ederim.ben hala emin değilim neden bilmiyorum ama cok korkuyorum.sanırım aynı seyleri yasamak istemiyorum.bebeğim benim için farklıydı hep onu özlüyorum.sen ikincisinede hamilesin ilki gibimi hissediyorsun yoksa bu bebeğin farklı hissettiriyormu.herkes doğurmamın bana faydası olacağını söylüyor ama ben daha ne zaman hazır olacağıma bilmiyorum.boşver benim kafam biraz karısık senimkide karısmasın.senin adına sevindim dualarım seninle RABBİM İKİNİZİDE KORUSUN.hayırlısıyla tamamına erdirsin...

Canim gecmis olsun... Mutasyonun neydi? Simdi bebisin varmi? hangi doktora gidiyordun capa'da?

selamün aleyküm canlar nasılsınız?yazmasamda okuyorum muhakka yazdıklarınızı.

bu arada ben yine tüm cesaretimi topladım RABBİMİNDE İZNİYEL korunmayı bıraktım.bakalım hayırlısı inş geç ols güç olmasınilla bu ay olsun die acele etmiyorum.inşallah RABBİM hayırlı vakitte sağlıcakla göndersin inşallah:)

Selam canim. Hayirli olsun kararin :))
tez zamanda insallah nasip etsin Rabbim

artık biliyosun sorunun ne olduğunu korkmana gerek yokki.tedavini yaptıktan sonra emin ol bişiy olmucak.benmde bebeğim öldükten sonra herşey bitti sanıyordum.birdaha
asla mutlu olamıcam deyip ve herşeyin sonu geldiğini düşünüordum.çok zor günler geçirdim seni çok ama çok ii anlıorum...8 ay korundum ve tekrar çocuk yapmaktan çok korkuyordum.korkuların bittimi desen hayır onu kucağıma alana kadar hep içime az da olsa olucak.sadece düşünmemeye çalışıorum.ilki gibimi demişsin..hepsinin tadı farklı bence.o benim ilk gözağrım,ilk heyecanım,ilk mutluluğumdu..canım oğlum onu çok özlüorum.ama kızımla hayata bağlandım şimdi.önceden çok içim acırdı aklıma geldiğinde.ama şimdi kızımla konuşuorum onu hatırlayınca ona sığınıorum..eskisi gibi ağlamıorum artık.sana tavsiyem bir an önce tedavinide yaparak ALLAHTAN bi evlat daha iste.emin olabilirsin onu ultrasonda görünce acıların dinicek...tabiki ilk bebeğin gibi olucak ama o da çok ama çok tatlı.dediğim gibi bütün evlatların tadi farklı ama hepsi aynı senin parçan işte..RABBİM İSTEYEN HERKESE TEZ VAKİTTE NASİP ETSİN İNŞALLAH.bu formdaki herkesin yüzünü güldürsün.her perşembe yada cuma meryem süresini okuoduk burda paylaşıoduk.ben hala okuorum burdaki tüm arkadaşlar için.hepimiz okuyalım lütfen ben o sürenin çok ii geldiğini düşünüorum..

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bende her cuma meryem suresini okuyorum,aşagıdaki arkadaşların adlarınada.kimse yazmıyor okudum diye bende yazmadım o yüzden.Rabbim tüm hamilelere vaktinde dogum,hamile kalmak isteyenlerede tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah.hayırlısıyla bebeklerimizi kuçaklarımıza alırız inşallah.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
Rabbim hayırlı evlatlar versin

çok güzel şeyler yazmışsın canım..amin Allahım hepimize sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Bende okuyorum meryem suresini elimden geldigince her hafta (regl oldugum hafta haric).En son sali gunu okudum. bazi haftalarda sali persembe okuyorum. Dualarimiz kabul olur insallah.

Herkese tez zamanda hayirli evlatlar versin Rabbim.

Selam canim. Hayirli olsun kararin :))
tez zamanda insallah nasip etsin Rabbim

ALLAH razı olsun umudum.ama ben geç olsun sağlıklı olsun die düşünüyorum artık yada RABBİM en doğru zamanı bilendir ne zaman OL derse:)))))))))))))inşallah canım benim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.

ALLAH razı olsun canım benim:))))))))))))9RABBİM bizim için ettikleinin mislini versin sanad tüm dualarındakilere de:)

Bende okuyorum meryem suresini elimden geldigince her hafta (regl oldugum hafta haric).En son sali gunu okudum. bazi haftalarda sali persembe okuyorum. Dualarimiz kabul olur insallah.

Herkese tez zamanda hayirli evlatlar versin Rabbim.

senden RABBİM razı olsun inş perşembeleri de bende tekrardan başlıyacağım.hastalandıktan sonra okumadım.

tamam bende denicem her seye rağmen yarın hemen folik asitle baslicam işe tekrar tesekkurler

en doğru kararı vermişsin.istersen bi doktorla görüş.coraspin ve folik asiti kullanmaya başla.mutasyonunu bilmiorum ama coraspinde kullanmanı isteyebilir doktorun.hadi bakalım inşallah hayırlı haberler yazarsın bize...

Merhaba Arkadaşlar;

Ben günde tek doz Clexane 0.4 kullanıyorum, 11 haftalık hamileyim. Doktorumun özel muayenehanesi var bu yüzden reçeteleri SGK karşılamıyor, her defasında aile hekimliğine yazdırmak zorunda kalıyorum oda bazen sorun yaratıyor.Şirket doktoru rapor çıkartabileceğimi söyledi. Rapor alanlar var ise nereden ve nasıl aldıkları hakkında bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar bir ara innohep iğnesinin bulunamadığından bahsetmiştiniz.İthali durdurulmuştu sanırım.Bugün Yalova depolarında 5-6 kutu olduğunu öğrendim.Hala sıkıntı çekenler varsa eczacınızla görüşüp,istetebilirsiniz.

insallah amin canim... sendende Allah razi olsun tum okuyanlardanda.

Benim bir 8 haftalik , digeri de dogumda kaybettigim 2melegim var.
mutasyonum mthfr 1298heterozigot
Su an methioninden sinirli diyet yapiuorum
Ayrica folbiol, coraspirin kullaniyorum
Ve doktorum 3 ay korunmami soyledi.
Merak ettigim,
Benimle ayni mutasyonda olan ve
ankarada sinan beksac hocanin hastasi olup suan hamile olan var mi
Ya bir de psikolojik olarak Cok kotuyum bu acilari sorunlari yasayip da
Hersey yoluna girdi diyen var mi
Kimse anlamiyo en yakinlariniz bile,esiniz anneniz....tek basima kalmis gibi hissediyorum
sizde de ayni MI...cevremdeki herkes ayni hicbirisi anlamiyo ve unutuyo
Ama Ben icimdekilerle hep yalniz basimayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…