Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

off off of bu ne herşeyde varmış bu k vitamini .en çok yandığımda bakliyatlar ben başka bişey yememki . ne sebze ne et meraklısıyım .tam uyamasamda uygulamaya çalışayım.. bari yaz olsaydı sebzeyle geçiştirirdik şimdi oda yok.....teşekkürler cnm

insallah canim amin...

diyetisyene gitmedim ama gitmek iyi olurdu.
Haftada iki defa sanirim balik yenebiliyormus ama genel anlamda Balik yenmedigi icin omega 3 vitamini kullanabiliriz diye dusunuyorum ben.

evet cnm bende kürtaj sonrası yara oluştu bu yaradan dolayıda oluyomuş..smear bakılmıştı temiz çıkmıştı şimdi dr. istemiş düşükleri duyunca demek baktırdı adam

Benim bu plt yuksek bayagi kafama taktim yaniiiiiiiii aksam aksam :)

ben eksıgım lıstede canım allah kabul eylesın
amin canim insallah kabul eder. senide listeye ekliyorum canim.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
42-badezuzum
43-caco

Listeyi one getirdim, yeni foruma katilan arkadaslar katilmak isterlerse gorme imkanlari olsun diye. :)

Sali ve persembe gunleri Meryem suresini bu isimlere okudum Rabbim yuce katinda kabul etsin insallah tez zamanda hayirlisiyla (Amin)

Badeuzuzum ve caco yeni eklenenler.

merhaba arkadaşlar benimde 16 haftalık bir düşüğüm var,2 senedirde hamile kalamıyorum,tüp bebek için hastaneye gidince doktorum genetik testleri istedi ve eşimle yaptırdık,sonuçlar çıktı bende mthsr 1298 homozigot çıktı,bebe aspirini ve folikasit kullan dedi,hamile kalırsan iğne olacaksın dedi.ama bende rahimde şekil bozukluğuda çıkmıştı,onu ameliyat ettirdim,acama düşük sebebim şekil bozukluğumu ,kan pıhtılaşmasımı bilemedim.kan pıhtılaşması olan arkadaşlar sizde buna dair bir belirti oluyormu,bende hiçbirşey yok,mesela kuzenimdede var ve onda morluklar oluyormuş.birde benim gibi kan pıhtılaşması olupta 16 haftalık düşük yapan varmı?

Cok gecmis olsun, insallah bi daha ayni acilari yasamassin.

Rahimdeki sekil bozuklugu nasil anlasildi?

Rahimdeki sekil bozuklugu dusuge hatta hamile kalmayi zorlastiriyor diye biliyorum..

Tup bebek denemesimiydi yaptigin dusuk canim?

cnm bende hep korkuyla yaşıyorum.şükürler olsun şuan iyi gidiyor umarım hep böyle gider,sağlıkla vaktinde bebeklerimizi kuçağımıza alırız inşallah.sana sezeryan yada normal olacak diye bişey söyledi mi?şuan ne kullanıyorsun?ne zaman bırakacaksın?doktor randevun ne zaman inşallah güzel haberlerle döneriz bakalım kilosu ne kadar oldu ?çok soru sordum galiba..Allahın izniyle kızım olacak inşallah.senin ki ?

arkadaşım doktorun iğne ve coraspin konusunda bişey söyledi mi ne zaman bırakacaksın?özellikle coraspini?

Allah kabul etsin.bende her cuma okuyorum.Rabbim hayırlı evlatlar versin.

kızlar merhaba ben de clexane 4 ml kullanıyorum kan pıhtılaşması var hemofili c

hamıle olduugmu öğrenır öğrenmez kadın doğumcuya gidip iğnelerımı yazdırdım ve kulanıyorum

ama henuz hematologuma ve hematologumun oldugu hastanedekı kadın doğpumcuya gitmedım

biraz büyüsün diye beklıyorum ben su an sadece clexane ve folik asit kullanıyorum daha önceden

günaşırı bebe aspirini kullanıyordum sizce iğneyle beraber aspirini de almam gerekır mı ? kafama tamıkıldı birde

gecen gebelıgımde çok şişliklerım olmustu ve sonrasında bebgımı kaybetmıstım doğumdan sonra diyet detoks vs

ile hem 10 kılo verdım hem şişliklerımı attım ama şimdi 2 gundur gene elllerım şişiyo böle bi sıkıntısı olan varmı

ne yamalıyım bu sslık icin tuza yaga dikkat edıyorum ama doktotrada sölicem gidince sizde de var mı ble bi olay ?

Canim mutasyonlarin neler?

Hemofili c nedir ? bu daha cok kanamayla ilgili sanirim pihtilasma ile degil dimi?

benide eklermisiniz Allah kabul etsin

kızlar ya mutasyonu benimle aynı olup doğum yapanlar varmı hamile kalmaktan korkar hale geldim.mthfr 1298 homozigot ayrıca 4g/5g olan kısım bende 4g/4g.birisi olumlu birşey söylesin

Canim mutasyonlarin neler?

Hemofili c nedir ? bu daha cok kanamayla ilgili sanirim pihtilasma ile degil dimi?

canım doktrum ıkı bozukluk var dedi yani iki faktorumde de sorun varmıs

hemofılı c hemoflının bı çeşidi daha hafıf bi çeşidi benımkıde pıhtılaşma ama

kararsız yanı bazen pıhtılaşıyor bazen pıhtılaşmıyormuş :S :S :S nasıl bilmıyorum ama

kaba tabirle böle anlatayım dedıydı doktor :)

mutasyonum MTHFR 677 C-T HETEROZİGOT

genetik raporunda böyle yazıyo clexane 4 kullanyorum günde bı tane

henüz hematologuma gitmedım ama bebe aspirinine devam etmiyorum etmem gerekırmı siz ne yapıyorsunuz

benide aranıza alırmısınız?

Bunlar K vitamini olanlar değil, metiyonin içeren gıdalar. MTHFR mutasyonu olanların metiyoninden fakir diyet yapması gerektiğini söylediler. Bana K vitamini diyeti vermedi doktorum, eger onlar da yasak olursa zaten yiyecek herhangi birsey kalmıyor, o zaman tüm yeşil sebzeleri de bunlara ek olarak yememek gerekir ki o zaman ne yeriz onu bilmiyorum. Aklına takılan başka şeyler olursa her zaman sorabilirsin.

Ben hamile kalınca hem aspirin hem iğne kullanacağım.

anladım cnm ..tek aklıma takılan nereden iyi bir dr. bulabileceğim bu konuda çünkü dediğim gibi tüp bebek dr.um pek önemsemedi ve açıkcası pek bilgili olduğuna sanmıyorum .çapaya gideyim dedim burdan bir arkadaş hatırlamıyorum ordaki dr.un da ne diyet ne iğneyle ilgili bişey söylemediğini yazmıştı? istanbulda avrupa yakasında iyi bir hemotolog bilen varsa iyi olur.en azından sizlerin yazdığı bir iki test var onlara göre iğne dozunu ayarlar...

dr.un kim acaba? hematolog olan

Bende hiçbir belirti olmadı, 3 tane düşük yaşadıktan sonra ancak kan tahliliyle anlaşıldı. Bir arkadaşım adet kanamalarının çok az olmasını bu hastalıga bağlamıştı, sonra benimkinin çok yoğun oldugunu öğrenince bunun da belirti olabileceği fikrinden vazgeçmişti, yani bana sorarsan bir belirtisi yok. Bir de ben hep erken dönemde kaybettim ama forumda16 haftalık düşük yapan var bildiğim kadarıyla. Ayrıca bende de 1298 homozigot mutasyon var, doktorum kan pıhtılaşmasının hamile kalmayı zorlaştırabileceğini söylemişti.

Ben hamile kalınca hem aspirin hem iğne kullanacağım.

senın sorunun ne canım benım

genetık mthfr 677 c t heterozigot

e faktör 11 eksıklıgı bi de anti trombin 3 antıjenım düşük cıkıyo devamlı :S

bide bu k vitamını dıyetı nedir eskı doktrum az bahsetmsıtı hamıle kalınca konsuurz die ama yenı doktrum

bişi demedı bu konu hakkında ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…