kızlar bana bı yardımcı lun ben ayın 15 ınde doktora gıttıgımde bana ıcerde kanama bolgesı var demıstı.... bu gece saat 3 gıbı wc ye kalktıgım (kalkmaz olsaydım) bırden bıre bardaktan bosalır gıbı kan bosaldı benden ama hıc agrm falan yok cook korktum sabaha kadar hıc uyku uyumadım suan hc bırsey yok ne kan ne baska bırsey u neydı sımdı anlamdım doktorumu aradım o gelmstır dedı salı gunu gıdecegım doktora ama salı gnune kadar kendı kendımı yıyecegım galıba hıc boyle bırsey yasayan var mı veya yakınında olan bı yardımcı olun bana lutfen ya dusuk yapıyorum desem agrı olur kanama devam eder eee bu dusuk degılde ne ıcerdekı kanama bolgesınden kan boyle bır anda mı gelır offfff offffff
cnm benim çok geçmiş olsun. ben şu an 26 haftalık hamileyim. 11. haftada bende birden başlayan şiddetli bir kanama yaşadım. ağrım falan yoktu. acil dr.a gittim. bebeğimde bir sorun yoktu çok şükür. sonrasında dr.um progestan iğne verdi onu kullandım ve wc hriç kalkmamam gerektiğini söyledi. şimdi sende dr.a gidene kadar dinlen , zamanını yatarak geçir ve hiç bir iş yapma. bebeğine hiç bişey olmamıştır. içini ferah tut ve güzel haberlerle gel.
canım çok geçmiş olsun.senin bahsettiğin gibi kanaması olup gebeliğe sağlıklı bi şekilde devam edenler çok...sen gönlünü ferah tut,kendi yorma sürekli istirahat et.inşallah herşey yolunda gider.
canım heyet raporu katkı payı dahıl ve harıc olr yazılıo senınkı katkı payı harıc olrk yaızlms sanırırm
katkı payı bır paket ıcın 15 tl bi paketın direk alıs fıyatı ıse 93 tl 10 adet iğne 93 tl yanı
daha salı gunu aldım ordan bılıyorum bende gidince heyet rapru cıkartıcam bakalımm
canım endıselendırmek ıstemem ama keske acile fln gıtseydın direk bebek düşmez genelde
kanamalarla ben de yasamıstım ve bebegım düşmedi 7. aya kadar yasadı baska sebepten kaybettım ben bebegımı ama
yıne de bı doktora gozukmek gerekırdı salı gunune kadar nası beklıceksn çok gecms olsnnn
canım gecmıs olsun bnde 6 haftalık hamıleyım buda benım 5 gebelıgım benımde salı gunu hafıf lekelenmem geldı doktora gıttım içerde kanaman var dinlen dedı cleaxsan iğne kullanıyordum ığneyı hemen kestı eger iğne vuruluryorsan doktoruna sor iğneyı kesıp kesmeyecegını cunku o iğnler kanamayı fazlalastırıyor bnce salı gununu beklmeme hemen doktora gıt bende 5 gundur iğnemı vurulmuyorum bugun basladım gunde ıkı kez 0.4 kullanılıyorum şimdi bır corasprın içeceksın dedı doktor önceden içmiyordum sadece iğnlerımı vuruyordum benım gıbı olan varmı hem gunde ıkı cleaxsan ve bırde aspırın kullanan arkadaslar varmı
ben sordum kesınlıkle ılaclarına devam et dedı ıcerdekı kanama gelmıs dedı.
bende gıtmek ıstıyorum ama bı yandanda korkuyorum bıde doktorum esımın yanında hıcbır yere gıtme hıcbr sorun sen salı gunu bana gel dedı dahada ne dersem dıyeyım esım baska hastaneye baska doktora goturmez doktorumuza cok guvenıyo
kızlar bana bı yardımcı lun ben ayın 15 ınde doktora gıttıgımde bana ıcerde kanama bolgesı var demıstı.... bu gece saat 3 gıbı wc ye kalktıgım (kalkmaz olsaydım) bırden bıre bardaktan bosalır gıbı kan bosaldı benden ama hıc agrm falan yok cook korktum sabaha kadar hıc uyku uyumadım suan hc bırsey yok ne kan ne baska bırsey u neydı sımdı anlamdım doktorumu aradım o gelmstır dedı salı gunu gıdecegım doktora ama salı gnune kadar kendı kendımı yıyecegım galıba hıc boyle bırsey yasayan var mı veya yakınında olan bı yardımcı olun bana lutfen ya dusuk yapıyorum desem agrı olur kanama devam eder eee bu dusuk degılde ne ıcerdekı kanama bolgesınden kan boyle bır anda mı gelır offfff offffff
canım gecmıs olsun bnde 6 haftalık hamıleyım buda benım 5 gebelıgım benımde salı gunu hafıf lekelenmem geldı doktora gıttım içerde kanaman var dinlen dedı cleaxsan iğne kullanıyordum ığneyı hemen kestı eger iğne vuruluryorsan doktoruna sor iğneyı kesıp kesmeyecegını cunku o iğnler kanamayı fazlalastırıyor bnce salı gununu beklmeme hemen doktora gıt bende 5 gundur iğnemı vurulmuyorum bugun basladım gunde ıkı kez 0.4 kullanılıyorum şimdi bır corasprın içeceksın dedı doktor önceden içmiyordum sadece iğnlerımı vuruyordum benım gıbı olan varmı hem gunde ıkı cleaxsan ve bırde aspırın kullanan arkadaslar varmı
slm hanımlar sürekli buraya yazmasamda takip ediyorum sizi daha önce 1 kaybım var şuan yine hamileyim sorunumda mthfr 1298 heterozigot hergün cleaxane 0,4 ve aspirin kullamıyorum doktor 3 aylık rapor yazdı fakat iğneleri alırken 100 küsür lira katılım payı ödedim siz nasıl alıyosunuz iğneleri fiyatlar bu şekildemi
toplu aldığında mı 5-10 lira ödüyosun ben 9 kutu aldım üç aylık 90-100 lira ödedim
kızlar istanbul avrupa yakasında olup doktorunun bizim gibi düşüklerde tecrüneli olduğunu düşünen var mı ben aslında rıza madazlıya gittim hamile kalıncada ona gitsem mi diye düşünüyorum ama çok yoğun doktor ulaşmakta sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şu an ki kadın doğum doktorum aslında çok iyi sıcak cana yakın senelerdir tanıdığım biri ama benim durumumda sanki yetersiz gibime geliyor bi önceki tedavimin olumsuz sonuçlandığı merkezede gitmek istemiyorum o yüzden yeni altarnetiflere açığım:18:
cnm sen kadın doğumcu olarakmı arıyosun ??ben ayrı hematolog arıyorum kadın doğumcuların pek bilgili olduğunu sanmıyorum bu konuda en azından benim gittiklerim... rıza madazlı prof dimi ona özel muayeneyimi gidiyorun cerrahpaşada bakmıyo benim bildiğim???yoksa recep hocamıydı karıştırdım???
bende progestan fıtıl kullanıyorum canım cok cok kotu oldum sende yasadıysan anlarsın dun geceden berı ne uyku uyudum nede rahat bır oh dıyebıldım aglamaktan kendımı maf ettım aglamak ıstemıyorum ama oda elımde degıl
selam hanımlar bende daha sebebini bilmemekle beraber geçen hafta 3. bebeğimi kaybettim 14 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum araştırmalar yapılacak daha yolun çok başındayım bir tane 5 yaşında oğlum var ondan sonra yaşadım düşükleri Allah yardımcımız olsun bana da yer varmı aranızda.
selam hanımlar bende daha sebebini bilmemekle beraber geçen hafta 3. bebeğimi kaybettim 14 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum araştırmalar yapılacak daha yolun çok başındayım bir tane 5 yaşında oğlum var ondan sonra yaşadım düşükleri Allah yardımcımız olsun bana da yer varmı aranızda.
evet canım prof nişantaşında muayanesi var ama ben bakırköy acıbademe gittim haftada 1 gün salı günleri orda muane ediyor rıza beye kalsa iğneye falanda gerek yok onun için onada pek gitmek istemiyorum
geçmiş olsun canım keşke böyle bi konuda aramıza katılmak zorunda kalmasaydın ama napalım bizimde kaderimiz hoşgeldin aramıza sen bize göre daha şanslısın allah bağışlasın 1 tane evladın var ben zaten 1 tane olsun bu yaşadılarımdan sonra 2.düşünmüyorum
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaştmasın aynı acıyı. düşüklerinin sebebi kan pıhtılaşması mı?
kaclık iğne kullanıyorsun günde kac kez yapıyorsun iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?