Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gecmıs olsun bnde 6 haftalık hamıleyım buda benım 5 gebelıgım benımde salı gunu hafıf lekelenmem geldı doktora gıttım içerde kanaman var dinlen dedı cleaxsan iğne kullanıyordum ığneyı hemen kestı eger iğne vuruluryorsan doktoruna sor iğneyı kesıp kesmeyecegını cunku o iğnler kanamayı fazlalastırıyor bnce salı gununu beklmeme hemen doktora gıt bende 5 gundur iğnemı vurulmuyorum bugun basladım gunde ıkı kez 0.4 kullanılıyorum şimdi bır corasprın içeceksın dedı doktor önceden içmiyordum sadece iğnlerımı vuruyordum benım gıbı olan varmı hem gunde ıkı cleaxsan ve bırde aspırın kullanan arkadaslar varmı

sen yasadıgına gore neler hıssettıgımı cook ıyı anlarsın dun geceden berı uyku nedır bılmıyorum aglamaktan gozlerım helak oldu aglamayacagım dıyorum ama elımde degıl artık o kadar cok yoruldum o kadar cok yıprandım kı bı acı daha kaldıracak gucum yok neden hep benı buluyor bılmıyorum ısyan etmeyecegım ama cannım cook yanıyo cook

canım çok geçmiş olsun.senin bahsettiğin gibi kanaması olup gebeliğe sağlıklı bi şekilde devam edenler çok...sen gönlünü ferah tut,kendi yorma sürekli istirahat et.inşallah herşey yolunda gider.

ınsallah cnm zaten korkudan yerımden harekt bıle edemıyorum yururken bıle bacaklarımı bırbırıne yapıstırıyorum sankı dusecekmıs gıbıyım heran tetıkde yasamaktan yoruldum artık

bende gıtmek ıstıyorum ama bı yandanda korkuyorum bıde doktorum esımın yanında hıcbır yere gıtme hıcbr sorun sen salı gunu bana gel dedı dahada ne dersem dıyeyım esım baska hastaneye baska doktora goturmez doktorumuza cok guvenıyo

ben sordum kesınlıkle ılaclarına devam et dedı ıcerdekı kanama gelmıs dedı.

madem öyle bekle canım bişey olmaz ınsallah

canım benim çok geçmiş olsun belki içerideki kan birikintisi gelmiştir ama bence ne olursa olsun bi acile gidip bebeğini görmelisin hemde kendini yiyip bitirmekten kurtulmuş olrsun

canım inşallah sağlıkla bu sefer bebeğini kucağına alır bizlerede umut olursun mutasyonun neydi ki günde 2 sefer kullanıyosun iğneyi

ben 10 kutu alıyodum 0.2 clexane 15 tl katkı payı ödüyodum ama raprum yoktu yazdırıp alıyodum

toplu aldığında mı 5-10 lira ödüyosun ben 9 kutu aldım üç aylık 90-100 lira ödedim

raporunuz olduğu zaman katkı payı ödenmez arkadaşlar.burda bi yanlışlık var sanırım.bende raporla alıorum 6 kutu aldım en son 5 lira muayne ücretinden başka bişiy ödemedim.daha öncede öle 3er 5 şer kutu aldım hiç ödemedim.ama raporum yokken yazdırdığım zaman o zaman kutu başına 17 18 lira ödüorum..bilginiz olsun...eczacınızla konuşun bence.

Son düzenleme:
homosistein tekrarlayan düşüklerde sorumlu olabilir değre 10 dan düşük olmalıdır.
homosistein yüksekliğinde :
1mg folikasit
400mg B12vitamin
.10 mg pridoksin (B6 vitamini )homosisteini azaltır..
. ayrıca homosistein yüksekliğinde:
Adenozil metionin (SAMe)kullanılabilir..
HOMOSİSTEİN YÜKSEKLİĞİNDE BESLENME:
şekerli gıdalardan uzak durun kan şekerini kontrol ettirinaçlık kan şekeri 95 ve altında,LDL kolestrol 130un altında olmalıdır.trigliserid 150 nin altında olmalıdır.tsh değeri yüksekse troid az çalışıyor demektir.bir endokrin uzmanına görünün.zeytin ve zeytinyağı yiyin.haftada birkez yağsız et yiyin..farklı sebze meyveler yiyin.sigara içmeyin.haftada iki kez balık yiyin ve omega -3 desteği alın....

kızlar burdaki arkadaşların anlattıkları diyet ve homosistein den bakıp bu makaleyi buldum dikkate değer kısımları burda paylaşayım dedim..inş faydası olur..benim gibi dr.bulamamış olanlar varsa hamile kalmadan önce bunlara dikkat edersek faydalı olur heralde....

kızlar istanbul avrupa yakasında olup doktorunun bizim gibi düşüklerde tecrüneli olduğunu düşünen var mı ben aslında rıza madazlıya gittim hamile kalıncada ona gitsem mi diye düşünüyorum ama çok yoğun doktor ulaşmakta sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şu an ki kadın doğum doktorum aslında çok iyi sıcak cana yakın senelerdir tanıdığım biri ama benim durumumda sanki yetersiz gibime geliyor bi önceki tedavimin olumsuz sonuçlandığı merkezede gitmek istemiyorum o yüzden yeni altarnetiflere açığım:18:

cnm sen kadın doğumcu olarakmı arıyosun ??ben ayrı hematolog arıyorum kadın doğumcuların pek bilgili olduğunu sanmıyorum bu konuda en azından benim gittiklerim... rıza madazlı prof dimi ona özel muayeneyimi gidiyorun cerrahpaşada bakmıyo benim bildiğim???yoksa recep hocamıydı karıştırdım???

selam hanımlar bende daha sebebini bilmemekle beraber geçen hafta 3. bebeğimi kaybettim 14 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum araştırmalar yapılacak daha yolun çok başındayım bir tane 5 yaşında oğlum var ondan sonra yaşadım düşükleri Allah yardımcımız olsun bana da yer varmı aranızda.

evet canım prof nişantaşında muayanesi var ama ben bakırköy acıbademe gittim haftada 1 gün salı günleri orda muane ediyor rıza beye kalsa iğneye falanda gerek yok onun için onada pek gitmek istemiyorum

cnm seni çok iyi anlıyorum. kendini bu kadar üzme. stresde hiç iyi değil bebeğin için. en kısa sürede dr.a git bebeğini gör için rahat etsin. bu süre içierisinde de kendini yorma ve sürekli dinlen.

geçmiş olsun canım keşke böyle bi konuda aramıza katılmak zorunda kalmasaydın ama napalım bizimde kaderimiz hoşgeldin aramıza sen bize göre daha şanslısın allah bağışlasın 1 tane evladın var ben zaten 1 tane olsun bu yaşadılarımdan sonra 2.düşünmüyorum

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaştmasın aynı acıyı. düşüklerinin sebebi kan pıhtılaşması mı?

evet canım prof nişantaşında muayanesi var ama ben bakırköy acıbademe gittim haftada 1 gün salı günleri orda muane ediyor rıza beye kalsa iğneye falanda gerek yok onun için onada pek gitmek istemiyorum

evet bazı dr.lar önemsemiyo bazıları çok korkutuyo bende anlamadım burdaki bir arkadaşın dedği gibi nasipte varsa olur yoksa günde 5 kere iğne vur olmuyo..rabbim acısın halimize çok zor şeyler yaşıyoruz..

hoşbulduk evet Rabbime şükür bir tane var Allahım herkese nasip etsin bizimde sizinde yardımcınız olsun Allaha sığınalım vardır bir bildiği.

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaştmasın aynı acıyı. düşüklerinin sebebi kan pıhtılaşması mı?

Canım daha belli olmadı geçen hafta kürtaj oldum araştırılacak ama bana öyle geliyor zamanla paylaşırım sebebini kendime uygun buldum topiğinizi Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…