Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarrrrrrr heparın ıgnenın hapı cıkmış bılgısı olan varmı acaba bırı dedı bana marmara unuversıtesınde hapı verılıyormuş

iğne kullanırken hemosisteinin düzeyine bakılması sartmıymış.düşük yasayanlar acaba kandaki bu miktarı ölçtürmedikleri için mi düşük yasamışlar.dr.doz ayarlamasından bahsedilmiş.bunları deneyip yanılarak mı yapıyorlar ki.kendimi kobay gibi hissettim..

HOMOSİSTEİN düzeyim iyi olmasına ve tedbiren metioninden sınırlı diyet yapmama ve 0.35 lik iğne kullanmama rağmen yine de bebeğin 9. haftada kalbi durdu ve bebeğimi kaybettim.
ben bu konuda yurtiçinde ve yurt dışında bu tekrarlayan geblikler ile ilgili ne kadar makale ve uzmanlık tezi varsa okudum.bu forumu da baştan sona okuyup takip ettim.iğnenin tıbben pozitif etkisi ne yazık ki tıbben kanıtlanmamış.bu yüzden dozu filan çok önemli değil.ama illaki bakılmak isteniyorsa büyükşehirlerde bazı kan tahlilleriyle ölçüm yapabiliyorlar.imkan varsa yaptırılabilir.

sonuç olarak diyeceğim o ki: gebeliğin devam edeceği varsa hiçbir ilaç kullanmasan da nurtopu gibi çocuğun olabiliyor.devam etmeyecekse de ne yaparsan yap olmuyor.biz vicdanımızı rahatlatmak için doktor hangi tedaviyi uygun görürse onu yapıyoruz.

bu aptt yi haftalık olarakmı bakıyolar cnm..bu değerin yüksek olunca dozu çokmu veriyolar??sen diyet yapıyomusun peki?? .ok sordum ama çok takıldım bu olaya.bu gün dr.a gittim hiç umursamadı hamile kalınca iğneye başlarsın dedi geçiştirdi...ama bukadara şeyi yaşayan benim Allahım tekrar yaşatmasın .gerçekten korkuyorum..

*

yeni üye oldum 4 yıllık evliyim ilk bebeğim 10 haftalık kalp atışları durdu sonra 2 tanede 5 haftalık düşük yaptın en son gebeliğim tam herşey yolunda gidiyor derken bebeğimin ensefolesel olduğunu öğrendim ve 16 haftalıkken normal doğumla aldılar ve genetik testler yaptırdım 1 heterezigot 1 homozigot taşıdığım pıhtılaşma problemim çıktı şimdi tekrar bebek düşünüyorum ama normal kadındoğumcular anlamıyor bundan söylediğimde suratıma bakıyolar bana doktor tavsiye edebilirmisiniz

test olarak homosıstein mı ısmı testın bu hamılelıktemı bakılıyor yoksa ıgne dozu başlanmadan dı bakılıyormu acaba
Bilmiyorum tam olarak adi ne ama bu alandaki doktora soylersen onlar yaptirir ve hematolojiyede gitmek gerek diye dusunuyorum

Mathematician seni gordugume cok sevindim. Tekrar aramiza donmene sevindim.

Soylediklerine aynen katiliyorum. Rabbim o gebelige izin vermisse ne tehlikelerden gecer yine kavusur kisi bebegine..orneklerinide goruyor duyuyoruz gunluk hayatimizda...

kac aylık yapmıstın dusuklerını canım sadece adı antı mı dısarı atıyor demıstın dusuyormu bebek kendılıgınden acıklarsan sevınırım

evet cnm kendılıgınden dusuyor once sancı baslıyo sonrasında kanama ıle dısarı atmaya baslıyo test konusuna gelıncede soyle acıklıyayım ben normal rutın kan testı yaptırdım bıraz bozuk cıktıgı zaman benı cerahpasa tıp fakultesıne sevk ettıler hemde dusuklerımın arastırılması ıcın orda o test bu test derken bu hastalıga teshıs oldu ama bu hastalıgın asıl testtınde romotolojı testı dıye yazıyor cnm

Benim normal rutin kan testi yaptirdigim da plt bayagi yuksek cikiyor.. sanirim bizim gibi durumda olanlarda oluyor bu? siz baktinizmi plt degerine?

kızlar banada bı yardımcı olun ya lutfen benımde utrasynum farklı cıktı kendı doktoruma gıttım vajınal olarak baktı son adet tarıhım ıle uyumluydu bana test verdı yaptırmam ıcın aradan 6 gun ectı sıgortaya gıttımkarından utrasyına baktı kucuk cıktı ama kalp atıları vardı doktora sordum nabzı ıyı dedı ama yuregım agzımda yasıyorum sankı

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur
42-badezuzum

Listeyi one getirdim, yeni foruma katilan arkadaslar katilmak isterlerse gorme imkanlari olsun diye. :)

Sali ve persembe gunleri Meryem suresini bu isimlere okudum Rabbim yuce katinda kabul etsin insallah tez zamanda hayirlisiyla (Amin)

Badeuzuzumuda yeni ekledim bundan sonra dualarimda onun ismi de gececek insallah.

Son düzenleme:
Benim normal rutin kan testi yaptirdigim da plt bayagi yuksek cikiyor.. sanirim bizim gibi durumda olanlarda oluyor bu? siz baktinizmi plt degerine?

evet cnm sımdı bakıyorum testlerıme hem plt hemde wbc , NE%,LY%,EO% degerlerım coook yuksek cıkıyor
bunun uzerınede ana
ıle antı ds dna testlerı ıle
koagülasyon testlerı yapıldı bunların sonucuna gore romotolojı testı yapıldı

plt kac sende canim ?

bende en son cuma yaptırmıştım.şimdi sen yazınca baktım.plt nin normal aralığı 150-400 benimki 190 çıkmış.ve normal uzman dr da ona bakmış.özellikle işaretlemiş.bu dr durumumu bilmiyor.

bende en son cuma yaptırmıştım.şimdi sen yazınca baktım.plt nin normal aralığı 150-400 benimki 190 çıkmış.ve normal uzman dr da ona bakmış.özellikle işaretlemiş.bu dr durumumu bilmiyor.

plt bende 290 çıkmış çokmu yüksek bzim için??

cnm önceden de yazmıştın sanırımı şu diyeti.ne yiyiyosun mesela hiçmi bakliyat yemiyosun yada haftada kaç kere.ben açıkcası ne yiyeceğimi şaşırdım khve çikolatayı kestim brokoli yemiyorum bakliyatı haftada iki kere yiyiyorum et zaten pek sevmezdim ama bakliyat benim herşeyimdi:)) ne yiyeceğimi şaşırdım neler yediğini yemek olarak felan yazarsan çok sevinirm:)

bu yüzdeleri bana dr hastalanma oranın yüksek die açıklamıştı.yani bağışıklığın zayıf demişti

bende şimdi baktım granülosit 2.0 çıkmış normali 2.5 dan başlıyor.
RDW 17.4 çıkmış en yüksek 14.8 çıkması lazımmış.ama bunu araştırdım demir eksikliğne bağlıymış ki benimde kanım tam sınırda.
PDW yüksek çıkmış ve araştırdım diorki pıhtılaşma bozukluklarını gösterir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mathematician seni gordugume cok sevindim. Tekrar aramiza donmene sevindim.

Soylediklerine aynen katiliyorum. Rabbim o gebelige izin vermisse ne tehlikelerden gecer yine kavusur kisi bebegine..orneklerinide goruyor duyuyoruz gunluk hayatimizda...

canım çok teşekkür ederim.çalışmalara başlayınca buralara takılayım artık dedim

canım benim normal aralığı zaten 150-400 müş.yani seninkide normal benimkide.

SEN PDW ye baksana bi

oda 40 aralık 25-65 yaa değer aralığında çıkıyoda artık delirdim acaba pıhtılaşma için dahamı düşük olması lazım diyorum kendimce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…