Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim doktorum ipne ve aspirininde lekelenme yapabileceğini söylemişti canım kesen normalse rahat ol bebek göründümü

sanada geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun tabiki bende öyle diyorum bir yandan da elimizden geleni araştırıyoruz işte inşallah biz çözüm bulunur

sanada geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı olsun tabiki bende öyle diyorum bir yandan da elimizden geleni araştırıyoruz işte inşallah biz çözüm bulunur

elbette bulunacak bizde yeni başlıyoruz araştırmaya varya burda yazılanlardan değerlerden hiç bişe anlamıyorum
maşallah arkadaşlar doktor gibi olmuşlar

canım ben 100 tane okurum senın ıcın haberın olsun ok

canım korkulacak bır durum degıl ıstırahat et rapor alaman ıyı olmus bol su ıcmeyı de unutma.aynı seylerı kızkardesımde yasadı su an 7 haftalık hamıle fazla ayakta kaldıgında veya yurudugunde hemen lekelenmesı baslıyor dınlenınce gecıyor.progestanı fııtıl olarak alıyor gunde 3kez.ıcını rahat tut dualarımızdasın ınsallah

canım doktor ne tür bi tedavi uyguladı ki ?????

bana da pek çok testler yapıldı

benım sorunumda aynı ve 3 kaybım var ????

herkese selam..Ben de aynı problemi yaşayanlardanım..paylaşmak istedim yaşadıklarımı....3 düşük yaptım. 3.düşüğümün sonunda mthfr677 homozigot mutasyonu ve haşimato tiroidi olduğum ortaya çıktı..son düşüğümden sonra 4-5 ay tiriod hormanlarımın düzene girmesi için ilaç kullandım ve bu arada coraspirine de başlamıştım doktorumun tavsiyesiyle..5 ay sonra hamile kaldım çok şükür hemen iğne tedavisine başladık..innohep 0,45 kullandım hamileliğim süresince..hamile kaldığıma sevinememiştim bile..çok ağladım yine kaybedecem diye..hergün bu korkuyla uyanıyor rüyalarımda hep kaybettiğimi görüyordum..her tuvalete gidişimde kanamam olacak diye çok korkuyordum..her doktor kontrolüne gittiğimizde acaba kötü birşey söyleyecek mi diye bekliyordum..hamile olduğumu 5.aya kadar yakınlarım dışında kimselere söyleyemedim..bütün hamileliğimi evde geçirdim..zaten 2.düşükten sonra işten de ayrılmıştım stresten uzak kalmak için..33.haftada aspirini bıraktım..doğuma 1 hafta kala da iğneyi..epidural sezryan oldum..aslında doktorm normal yapabilirsin dedi ama ben korktum zorlamak istemedim..doğuma kadar hep kaybetme korkusunuyaşadım..en yakınların bile bu korkuyu anlamazken..doğuma girerken ağladım ama bebeğimin sesini duyunca dünyalar benim oldu çok şükür Allahıma..burada paylaşılanları o kadar iyi anlıyorum ki..Allah herkesin gönlüne göre versin..dualarım sizinle..

maşallah canım darısı herkesin başına ne güzel bebişini almışsın kucağına

arkadaşlar merhaba benim 3 tüp bebek denemem var 1 negatif diğer ikisi pozitif ancak 1. anembriyonik (boş) gebelik 2. 8. haftada kalp atışları durduğu için küretaj yani 2 gebelik kaybım var bütün tetkikler yapıldı sadece problemli (bana göre) olanları yazıyorum mthfr 677 heterezigot mutant mthfr 1298 heterezigot mutant. bana göre dedim çünkü dr um bunların problem olmadığını söylüyor( ama başka da hiç bir problem yok. şu an dondurulmuş embriyo transferi için tedavi görüyorum transferime 4 gün kaldı şu an kullandığım ilaçlar estrofem- coraspin 100 mg- folbiol(3 aydır alıyorum)-prednol (4 gün)- rulid 300 mg (4 gün)- crinone jel( bugün başlandıteste kadar devam) kan sulandırıcı iğnenin çok önemi olduğunu düşünmüyor dr um. transferden sonra başlarız dedi. ama benim ısrarımla clexane 0.4 başla dedi. benim sorum şu ki benim durumumdaki arkadaşların tedavileri nasıl yapıldı? dr ları neler önerdi? hangi ilaçları ne kadar kullandılar? lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap bekliyorum çok kötü hissediyorum

kızlar salı günü genetik test yaptıracağım 3 düşüğüm var
bu sizde çıkan kanda pıhtılaşma olayı hangi testle anlaşılıyor
hematoloğa felanmı gittiniz yardımcı olun ne olurrr

çok sevindim bu sorunu yaşayıpta çocuğunu kucağına alanları duyunca çok sewiniyorum..ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsün canım..ben tam 7 bebeğimi kaybettim çok zor RABBİM kimseye yaşatmasın..

evet ama kahramanmaraşta yım evlendik buraya geldik
ama burda araştırma yetersiz olduğu için adanaya gelecem hafta içi seyhan uygulamada genetik araştırma yapılıyormuş
sen nerde neler yaptırdın

anladım canım..ben balcalıda yaptırmıştım ama şimdi seyhan araştırmada iyi..bana o kadar çok tahlil yapıldıki sayısını bile hatırlamıyorum genetik testleri ,tromboli paneli bu panelin içinde de bir sürü tahlil oluyo ve kan pıhtılaşması da buna dahil..yani bu panelin içinde

canım benim öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun.. sende de kan pıhtılaşması var ve yazdığın ilaçlar doğru yani pıhtılaşma için iğne ve corasprin ayrıca bende prednol ,folikasit kullanmıştım için rahat olsun yani inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

canım benim öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun.. sende de kan pıhtılaşması var ve yazdığın ilaçlar doğru yani pıhtılaşma için iğne ve corasprin ayrıca bende prednol ,folikasit kullanmıştım için rahat olsun yani inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

Çok geçmiş olsun. Senin yazından sonra internette biraz araştırdım ilgili olabileceğini düşündüğüm bir yazıyı alıntılıyorum.
"MTHFR mutasyonu olan hastalarda folik asit seviyesi azaldığı için anne karnındaki bebekte, sinir sistemi, omurga ve beyinde anormal gelişim riski artmıştır. Hem heterozigot, hem de homozigotlar için bu risk artmıştır. Bu risk gebelik öncesinde ve sırasında folik asit tedavisi verilerek azaltılır. Bu hastalara ayrıca vitamin B12, vitamin B6 takviyesi de verilebilir."
Bilmiyorum Folik asit ve B vitamini takviyesi alıyor muydun ama Esat Orhon diye bir doktorun kendi sayfasında böyle bir not var, belki senin durumunu açıklayabilir.

Son düzenleme:

cevabın için çok teşekkür ederim sen kavuştunmu bebeğine iğneye ne zaman başlamıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…