Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

beni merak etmişsiniz sağolun canlrım.hamd ols iyiyiz inş daha da iyi oluruz.

canım benım Rabbım sifa versın saglıgınızı eksık etmesın.okulu da bos veeeeerrr...bende cok takıyordum cocuklarım velılerım nolacak dıye ama bıraz bencıl olmak gerekıyo sadece uzan dınlen beslenmene cok dıkkat et ve tabıkı bebısınle ılgılı hayaller kur.netten bebış cıcılerıne bak bebıs ısımlerı dusun bunlar kafanı dagıtacaktır.emınım bolbol dua edıyosundur bızler de brbırımız ıcın edıyoruz merak etme allaha emanet ol

ayyy nereledeydın tatlışım yaa....ama olmaz ki boyle hem topıge gırmıyorsun hemde moraller hala bozuk...senı cok ıyı anlıyoruz ınan beklemenın ne kadar zor oldugunu doktorlarla ılaclarla ugrasmanın....hepsı coook buyuk sabır gerektırıyor biraz da umutlu stressiz huzurlu olmak...ınsallah senın de guzel haberlerını alacagız nolur guzel dusun hersey guzel olsun hoşça kal...

hoşgeldin canım..inşallah arkadaşım inşşşşaallllaaaahh sende haftaya güzel haberler werirsin bize ama tabiki hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun..ewet maaşallah topiğimizin kaderi değişir inşallah

Hosbulduk canim
insallah yaa. Hayirlisiyla olsun artik :))
DUA ETSIN HERKES :)))
Iyiki varsiniz valla..simdi dusunuyordumda siz olmasaydiniz ben ne yapardim yaa, once Allahim sonra sizler valla...kimseyle paylasamadiklarimi sizlerle paylastim, beni bir tek siz anladiniz...Allah hepinizden razi olsun

dualarımız seninle

canım bende seni merak ediyordum,sakın kaybetme ümidini inşallah baharın bereketi senide bulacak...

canım benim sağol...kısmet...eşim çok üzülüyor.eşimin üzüntüsü ,çocuklu aileleri gördükçe iç geçirişi beni daha yıkıyor.sabrediyorum..Allah doğru zamanda kısmet edecek inşallah.kendine dikkat et canım.

moralim bozuk.çünkü bozuk olması için çok sebebim var canım maalesef...o kadar iğne ilaç dr a git gel uğraş ama sonuç alamayınca ister istemez moralim bozuluyor.dr a sürekli gidip,ilaç kullanıp verilen ilişki tarihlerine göre kendini ayarlayıp rahat olmaz imkansız.senin de iyi haberlerini okuyorum.Allah sağlıkla sonunu getirir inşallah

canım klomene başlamadan önce yumurta takibi yaptırmalısın bence.eğer yumurtlamanda ve çatlamasında bir problem varsa o zaman klomen veriyorlar genelde.benim en son adet gecikmem olduğu için gitmiştim dr a.yumurtlama düzenim bozulmuştu.o yüzden klomen verdi.

Bende toparlanmak icin biraz uzak kalmistim iyi gelmisti:))
Bende gebelik icin ugrasiyorum canim, bendede tik yok malesef ama hayirlisini istiyorum bakalim.Insallah sende tez vakitte guzel haberlerle gelirsin.

canım benim kendi haline bıraktığı zaman insan toparlanabiliyor.takmıyor ama benim gibi ilaçla uğraşan sürekli dr takibinde olan biri mümkün değil rahat olamıyor.hayırlısı olsun hakkımızda canım.inşallah bize de kısmet olacak.

Seni cok iyi anliyorum, ayni seyler benim esimdede var..nasil gozleri parliyor cocuk gorunce, kardeslerinin cocuklarini falan...Bambaska bir dunyaya giriyor sanki o kadar mutlu oluyor ki yani dusun benim esim normalde hic duygularini belli etmez..bende cok uzuluyorum onu oyle gorunce...

daha bir aile olamadik...hani diyorlar ya cocuksuz aile aile degildir gercekdende oyleymis demekki bende bunu son zamanlarda daha da cok anladim....

bizde oyle etrafdakilerin "hadi sizde bir tane yapin" "daha ne bekliyorsunuz" demeleri...oysa bilmiyorlarki bizim icimizde ne firtinalar kopuyor...evlat hasreti sabrimizi zorluyor..

ama iste ne diyeyim seninde dedigin gibi kismet artik...

ama olacak insallah hani olumsuz dusunmek bizi daha da cok strese koyar bu da cok kotu olur bizim icin..

biliyorum zor ama stresden uzak kalmamiz lazim, hamile kalabilmemiz icin..ve daha sonrasindada :) ...

o pıt pıt lar için neler vermezdim :))
canım seni çok iyi anlıyorum bunu defalarca yaşayan birisi olarak ama inşallah göreceksin

canım sende iyiki varsın..bizler zaten bunun için burdayız bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki??

hannem idrar yolları için bitkisel bişeyler denemek istersen karanfil ve tarçın çayını deneyebilirsin hamilelikte zararı olmayan bi çay. araştırıldı.

bu takvimi yaptım ama henüz bilmiyorum sonucu.bakalım sonuç ne olacak.yarın kan tahlili yaptıracağım.dua edin benim için.

selam kızlar size bişi sorcam. bnm adetlerim iki aydr tuhaflaştı siyah renkte kan gibi değil bide azaldı.. bu ay adetin 3.günü bebe aspirini kullandm sbh akşam rengi düzeldi kan gibi artık acaba bnde kan pıhtılaşması olabilir mi. sizlerde de oluyomu böle bişi. (bu arada pcoluyum bebek için tedavi görüyorm)

canım anlattıklarının kan pıhtılaşmasıyla alakalı olacagını sanmıyorum büyük bi ihtılmalle polıkıstık overle alakalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…