- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
beni merak etmişsiniz sağolun canlrım.hamd ols iyiyiz inş daha da iyi oluruz.
canım benım Rabbım sifa versın saglıgınızı eksık etmesın.okulu da bos veeeeerrr...bende cok takıyordum cocuklarım velılerım nolacak dıye ama bıraz bencıl olmak gerekıyo sadece uzan dınlen beslenmene cok dıkkat et ve tabıkı bebısınle ılgılı hayaller kur.netten bebış cıcılerıne bak bebıs ısımlerı dusun bunlar kafanı dagıtacaktır.emınım bolbol dua edıyosundur bızler de brbırımız ıcın edıyoruz merak etme allaha emanet olçokkk ama çokkkk stresli geçiriryorum her geçen günü.akıntım koyu sarı devam ediyor.azen açık kahve oluyor.ve u beni çok tedirgin diyor.er anım korkuyla geçiyor.hala idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor halbuki antibiyotik bile içtim
dün dr daydım amd ols iydi.kalp atışlarını yine gördğm.ama bugün bayagı bi akntım oldu.hep yatıyorum ayağa kalktığımda akıntım oluyor.
dün heyet raporu aldım 1 aylık.yerime öğretmen vercekler.
ama heranım korkuyla geçiyor ne olur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy nereledeydın tatlışım yaa....ama olmaz ki boyle hem topıge gırmıyorsun hemde moraller hala bozuk...senı cok ıyı anlıyoruz ınan beklemenın ne kadar zor oldugunu doktorlarla ılaclarla ugrasmanın....hepsı coook buyuk sabır gerektırıyor biraz da umutlu stressiz huzurlu olmak...ınsallah senın de guzel haberlerını alacagız nolur guzel dusun hersey guzel olsun hoşça kal...canım merhaba...toparlanmak için çok fazla uğramak istemiyorum buraya ama arada bir girip okuyorum.güzel haberlerinizi aldım.gözün aydın canım...İnşallah bu kez her şey güzel olur.Allah seni de bebeğini de korusun canım...tabii tüm hamilelerimizin de...ben hala bebek için uğraşıyorum...hiçbir gelişme yok maalesef..umudumu kaybediyorum gitgide.4 aydır klomen kullanıyorum ama sonuç başarısız.önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım....
bol su içmeye çalışıyom inş,
bide ne kullandığmı sormuşsun ya önceden progestanda kullanıyom.iğne aspirin folibol
hoşgeldin canım..inşallah arkadaşım inşşşşaallllaaaahh sende haftaya güzel haberler werirsin bize ama tabiki hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun..ewet maaşallahtopiğimizin kaderi değişir inşallah
Hosbulduk canim
insallah yaa. Hayirlisiyla olsun artik :))
DUA ETSIN HERKES :)))
Iyiki varsiniz valla..simdi dusunuyordumda siz olmasaydiniz ben ne yapardim yaa, once Allahim sonra sizler valla...kimseyle paylasamadiklarimi sizlerle paylastim, beni bir tek siz anladiniz...Allah hepinizden razi olsun
Sagol tatlim. Allah razi olsun.dualarımız seninle
canım bende seni merak ediyordum,sakın kaybetme ümidini inşallah baharın bereketi senide bulacak...
canım benım Rabbım sifa versın saglıgınızı eksık etmesın.okulu da bos veeeeerrr...bende cok takıyordum cocuklarım velılerım nolacak dıye ama bıraz bencıl olmak gerekıyo sadece uzan dınlen beslenmene cok dıkkat et ve tabıkı bebısınle ılgılı hayaller kur.netten bebış cıcılerıne bak bebıs ısımlerı dusun bunlar kafanı dagıtacaktır.emınım bolbol dua edıyosundur bızler de brbırımız ıcın edıyoruz merak etme allaha emanet ol
ayyy nereledeydın tatlışım yaa....ama olmaz ki boyle hem topıge gırmıyorsun hemde moraller hala bozuk...senı cok ıyı anlıyoruz ınan beklemenın ne kadar zor oldugunu doktorlarla ılaclarla ugrasmanın....hepsı coook buyuk sabır gerektırıyor biraz da umutlu stressiz huzurlu olmak...ınsallah senın de guzel haberlerını alacagız nolur guzel dusun hersey guzel olsun hoşça kal...
klomen tedavısı nasıl oluyor canım bılgı verırımısın ben de korunmayı bıraktıgımda klomen ıcsem dıorum doktora dıyıp de olurmu canım yoksa uzun sure hamıle kalmayan laramı verılıyor bılgı verırımısın tskler
canım benim sağol...kısmet...eşim çok üzülüyor.eşimin üzüntüsü ,çocuklu aileleri gördükçe iç geçirişi beni daha yıkıyor.sabrediyorum..Allah doğru zamanda kısmet edecek inşallah.kendine dikkat et canım.
canım seni çok iyi anlıyorum bunu defalarca yaşayan birisi olarak ama inşallah göreceksino pıt pıt lar için neler vermezdim :))
Hosbulduk canim
insallah yaa. Hayirlisiyla olsun artik :))
DUA ETSIN HERKES :)))
Iyiki varsiniz valla..simdi dusunuyordumda siz olmasaydiniz ben ne yapardim yaa, once Allahim sonra sizler valla...kimseyle paylasamadiklarimi sizlerle paylastim, beni bir tek siz anladiniz...Allah hepinizden razi olsun
canım seni çok iyi anlıyorum bunu defalarca yaşayan birisi olarak ama inşallah göreceksin
canım sende iyiki varsın..bizler zaten bunun için burdayız bizi bizden daha iyi kim anlayabilirki??
canım benim henüz belli degil.sizinkileri merak ediyorum bende.sevisev ,gamzeli24, drusella
kızlar doğumlarınız nasıl olucak bellimi?
Herkese günaydın...
herkese hayırlı umutlu ve musssssmutlu pazarlar olsun inşalllahhh
çokkk ama çokkkk stresli geçiriryorum her geçen günü.akıntım koyu sarı devam ediyor.azen açık kahve oluyor.ve u beni çok tedirgin diyor.er anım korkuyla geçiyor.hala idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor halbuki antibiyotik bile içtim
dün dr daydım amd ols iydi.kalp atışlarını yine gördğm.ama bugün bayagı bi akntım oldu.hep yatıyorum ayağa kalktığımda akıntım oluyor.
dün heyet raporu aldım 1 aylık.yerime öğretmen vercekler.
ama heranım korkuyla geçiyor ne olur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hannem idrar yolları için bitkisel bişeyler denemek istersen karanfil ve tarçın çayını deneyebilirsin hamilelikte zararı olmayan bi çay. araştırıldı.
selam kızlar size bişi sorcam. bnm adetlerim iki aydr tuhaflaştı siyah renkte kan gibi değil bide azaldı.. bu ay adetin 3.günü bebe aspirini kullandm sbh akşam rengi düzeldi kan gibi artık acaba bnde kan pıhtılaşması olabilir mi. sizlerde de oluyomu böle bişi. (bu arada pcoluyum bebek için tedavi görüyorm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?