Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Vay bizim sabırsız hatuna veya sabırsız bebişe...süper bir haber, ben de yarın hastaneye gidince yanına uğrarım diyordum bu durumda çoktan eve geçmiştir. Çok sevindim valla, darısı tüm bekleyenlerin başına

iyi günler hepinize..ne yapıyosunuz bakalım,benim birazdan eltim gelecek bebeğiyle,ve bugün diğer bir eltim doğum yaptı halimi anlıyorsunuzdur..

slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra maaşallah topikte hamişler var
hadi herkeslerin gözüaydın
nasılsınız keyifler nasıl

Hosgeldin canim, bende gecen yazdim "Kvrck nerelerdesin ses ver" diye yazmistim...
Bugunlerde iyiyiz canim, Allah bugunlerimizi aratmasin; bayagi hamisler cogaldi; kizlar derslerine iyi calisti mart ayini guzel haberlerle kapattik tatlim. Darisi geri kalanlarimizin basina insallah. Sende durumlar nasil? Bizi ihmal ediyorsun:)) gozumuzden kacmadi degil yani :)) saka tabiki herkesin bir kafa dinlemeye ihtiyaci oluyor yasananlar agir yuku altinda eziliyoruz kimi zaman. O nedenle kafamizi reset yapiip geri donuyoruz.

ay çok sewindim sağlıkla ve hayırlısıyla büyüsün inşallah..
slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra maaşallah topikte hamişler var
hadi herkeslerin gözüaydın
nasılsınız keyifler nasıl

ewet canım maaşallah topiğimize..sen nasılsın ?? neler yapıyorsun merak ediyordum seni..

iyi günler hepinize..ne yapıyosunuz bakalım,benim birazdan eltim gelecek bebeğiyle,ve bugün diğer bir eltim doğum yaptı halimi anlıyorsunuzdur..

Ayy cok kotu oldum birden. Ama hepimiz biliyoruzki sen guclusun beydaglim. Ben boyle durumlarda cok duygusal olurum, zaten normaldede sulu gozluyum kahretsin,Keske biraz daha guclu olabilseydim..

Ben buarada dayanamadim bu sabah erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatifi yedim oturdum yerime :))

Canımmm, sağolasın. Keyifler gayet iyi, sen nasılsın? Seni çok merak ettik neyse herkes yavaş yavaş dönüyor topiğe.

ay çok sewindim sağlıkla ve hayırlısıyla büyüsün inşallah..

ewet canım maaşallah topiğimize..sen nasılsın ?? neler yapıyorsun merak ediyordum seni..

allah raı olsun kuzular
bu son yaşadığım dış gebelik beni mahvetti ya çok çok çok kötüydü psikolojim bozuldu toparlayamadım kendimi
doktor tüp bebeğe geçelim dedi
ama ben karar veremedim
beynimde sorular uçuşuyor hiçbirine cevap bulamıyorum
beynimin içinde kurtlar var sanki beni yavaş yavaş tüketiyor ya sabır ya sabır ya sabır

siz nasılsınız burcugen umudum sen nasılsın beydağlı seni tekrar burda görmek ne güsel

amin insallah. Canim iki gun once taburcu olmus :)) aceleciler bizimkiler :)

Ahhh bilmemmi kuzum. diyorum ya yasadiklarimiz hic kolay degil, hepimiz icin. Hele dis gebelik daha da zor olmali. Ne diyeyim. Allah yardimcimiz olsun, bu acilarimizi unutturacak daha buyuk acilar vermesin insallah diyorum. bol bol dua edip burda paylasimlarda bulunup guclu kalmaya calisiyoruz.
birsuru hamis cikinca benimde nesem yerine gelmisti, umut olmustu; ama bu sabah erken gebelik testi yaptirdim ama negatif. Uzulmemeye calisiyorum hayirlisi neyse o olsun artik hakkimda. YINE YARALI yureklerimiz bu forumda tamir oluyor birazda olsa, burda toparlaniyoruz..

malesef ateş düştüğü yeri yakıyor herkese dışardan konuşmak kolay geliyor
bizi birbirimizden başka anlayan yok
rabbim yardımcımız olsun
kutlu doğum haftasına girerken bizlerinde yüzünü güldürsün inş.
bol bol dua edelim bu aralar inş.

amin insallah. bizede burada guzel haberler vermek nasip olur

canım benim bildiğim kadarıyla clexan sadece pıhtılaşma için kullanılıo. kromozom bozukluğu için başka bi tedavi lazım..kromozom bozukluğuna folbiol,benexol falan bişi yapmaz. pgt yöntemi mi var bilmiyorum tam olarak ama kromozom bozukluğunda farklı bi yol izleniyo.. ii bi sorunlu gebelik uzmanı bulup git bence. canını sıkma bunların hepsinin belli tedavi yöntemleri var Allahın izniyle.

Canım biliyorum çok zor şeyler yaşadın, çok da acı çektin...biraz toparlanmış olmana sevindim. Biraz daha süre ver istersen kendine tüp bebek kararı için, sıkma boşyere canını, daha fazla yıpratma kendini...cevaplar zamanla kendiliklerinden gelir elbet
Ben de bu sefer zor atlattım aslına bakarsan, ama sonra bir karar verdim ve üzerine gittim korkularımın. Çok şükür şimdi tekrar hamileyim, yarın ilk kontrolüm var.

Canım vakti var demek ki daha üzülme, belki de daha testte çıkamayacak kadar küçüktür

canım seni sanırım en iyi anlayanlardan biri de benimdir kürtaj olduğum gün eltim doğum yapmıştı tam bi yıkımdı benim için bebeğimin kalbinin durduğu için kendi doktoruma kontrole giderken kayınvalidem beni arayıp eltimin sancısının başladığını söylemek için aramıştı bende sonra görüşürüz deyip kapadım tabi anladı ama iş işten geçmişti sonra bu da benim sınavım diye düşündüm allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım vakti var demek ki daha üzülme, belki de daha testte çıkamayacak kadar küçüktür
Bilmiyorum canim, normalde benim bu testlerle erkenden cikardi cift cizgi. Ama yok hissediyorum ... neyse hayirlisi olsun artik. Buarada az once hastanem aradi...haftaya carsamba su beklenen ve birturlu gelmeyen histeroskopi olacakmisim. Bugunden itibaren aspirin kullanmiycam histeroskopi olana kadar.

( Amin... insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…