Kizlarrr merak edenleriniz olmus sanirim. Ve drusellanin dogumunu bugun zannediyordunuz. Ama hatun cumartesi dogurmus.
.. Bebisimiz saglikli cok sukur annemizde gayet iyi. Zaten en yakin zamanda kendisi buraya yazacakdir.
Rabbim onlara saglikli bir omur versin insallah. Guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin..
Geri kalanlarimizada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin.
slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra maaşallah topikte hamişler var
hadi herkeslerin gözüaydın
nasılsınız keyifler nasıl
Kizlarrr merak edenleriniz olmus sanirim. Ve drusellanin dogumunu bugun zannediyordunuz. Ama hatun cumartesi dogurmus.
.. Bebisimiz saglikli cok sukur annemizde gayet iyi. Zaten en yakin zamanda kendisi buraya yazacakdir.
Rabbim onlara saglikli bir omur versin insallah. Guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin..
Geri kalanlarimizada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin.
iyi günler hepinize..ne yapıyosunuz bakalım,benim birazdan eltim gelecek bebeğiyle,ve bugün diğer bir eltim doğum yaptı halimi anlıyorsunuzdur..
Allah sabır versin, en kısa zamanda bir tane de sana versin :)
iyi günler hepinize..ne yapıyosunuz bakalım,benim birazdan eltim gelecek bebeğiyle,ve bugün diğer bir eltim doğum yaptı halimi anlıyorsunuzdur..
Canımmm, sağolasın. Keyifler gayet iyi, sen nasılsın? Seni çok merak ettik neyse herkes yavaş yavaş dönüyor topiğe.
Hosgeldin canim, bende gecen yazdim "Kvrck nerelerdesin ses ver" diye yazmistim...
Bugunlerde iyiyiz canim, Allah bugunlerimizi aratmasin; bayagi hamisler cogaldi; kizlar derslerine iyi calisti mart ayini guzel haberlerle kapattik tatlim. Darisi geri kalanlarimizin basina insallah. Sende durumlar nasil? Bizi ihmal ediyorsun:)) gozumuzden kacmadi degil yani :)) saka tabiki herkesin bir kafa dinlemeye ihtiyaci oluyor yasananlar agir yuku altinda eziliyoruz kimi zaman. O nedenle kafamizi reset yapiip geri donuyoruz.
ay çok sewindimsağlıkla ve hayırlısıyla büyüsün inşallah..
ewet canım maaşallah topiğimize..sen nasılsın ?? neler yapıyorsun merak ediyordum seni..
amin insallah. Canim iki gun once taburcu olmus :)) aceleciler bizimkiler :)Vay bizim sabırsız hatuna veya sabırsız bebişe...süper bir haber, ben de yarın hastaneye gidince yanına uğrarım diyordum bu durumda çoktan eve geçmiştir. Çok sevindim valla, darısı tüm bekleyenlerin başına
allah raı olsun kuzular
bu son yaşadığım dış gebelik beni mahvetti ya çok çok çok kötüydü psikolojim bozuldu toparlayamadım kendimi
doktor tüp bebeğe geçelim dedi
ama ben karar veremedim
beynimde sorular uçuşuyor hiçbirine cevap bulamıyorum
beynimin içinde kurtlar var sanki beni yavaş yavaş tüketiyor ya sabır ya sabır ya sabır
siz nasılsınız burcugen umudum sen nasılsın beydağlı seni tekrar burda görmek ne güsel
Ahhh bilmemmi kuzum. diyorum ya yasadiklarimiz hic kolay degil, hepimiz icin. Hele dis gebelik daha da zor olmali. Ne diyeyim. Allah yardimcimiz olsun, bu acilarimizi unutturacak daha buyuk acilar vermesin insallah diyorum. bol bol dua edip burda paylasimlarda bulunup guclu kalmaya calisiyoruz.
birsuru hamis cikinca benimde nesem yerine gelmisti, umut olmustu; ama bu sabah erken gebelik testi yaptirdim ama negatif. Uzulmemeye calisiyorum hayirlisi neyse o olsun artik hakkimda. YINE YARALI yureklerimiz bu forumda tamir oluyor birazda olsa, burda toparlaniyoruz..
malesef ateş düştüğü yeri yakıyor herkese dışardan konuşmak kolay geliyor
bizi birbirimizden başka anlayan yok
rabbim yardımcımız olsun
kutlu doğum haftasına girerken bizlerinde yüzünü güldürsün inş.
bol bol dua edelim bu aralar inş.
sağol burcu_gen benim kan değerlerim çok düşüktü ilki adete iki gün kala 24le başladı ve 680e kadar çıktı 6+2 de düşük başladı diğerlerini günümü sabırsızlıkla belkleyip adetten bir gün önce yaptırdım ve dr %99 düşük yapacağımı söyledi üçüncüsünde clexan 0.4 kullanmama rağmen düşük oldu bende ayrıca kromozom bozukluğu olduğunu söylediler 46xx21ps+ ve 4g/5g geni 4g/4g olarak çıktı aptt 28.500 ve homosistein değerim 4.9 çıktı bu konularda oldukça bilgilisin umarım banada yardımcı olursun bulunduğum yerdeki en iyi dr folbiol aspirin ve benexol vermedi ben kendim hep sizlerden öğrediğim için istedim bebeğim olsun çok istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah bebeğini sana bağışlasın
allah raı olsun kuzular
bu son yaşadığım dış gebelik beni mahvetti ya çok çok çok kötüydü psikolojim bozuldu toparlayamadım kendimi
doktor tüp bebeğe geçelim dedi
ama ben karar veremedim
beynimde sorular uçuşuyor hiçbirine cevap bulamıyorum
beynimin içinde kurtlar var sanki beni yavaş yavaş tüketiyor ya sabır ya sabır ya sabır
siz nasılsınız burcugen umudum sen nasılsın beydağlı seni tekrar burda görmek ne güsel
Ayy cok kotu oldum birden. Ama hepimiz biliyoruzki sen guclusun beydaglim. Ben boyle durumlarda cok duygusal olurum, zaten normaldede sulu gozluyum kahretsin,Keske biraz daha guclu olabilseydim..
Ben buarada dayanamadim bu sabah erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatifi yedim oturdum yerime :))
canım sağlık ocağında verdim tahlili.yarın öğleden sonra çıkacakmış.özel hastanelere gidip para vermek istemiyorum artık.yarın öğrenince yazarım size de.
Bilmiyorum canim, normalde benim bu testlerle erkenden cikardi cift cizgi. Ama yok hissediyorum ... neyse hayirlisi olsun artik. Buarada az once hastanem aradi...haftaya carsamba su beklenen ve birturlu gelmeyen histeroskopi olacakmisim. Bugunden itibaren aspirin kullanmiycam histeroskopi olana kadar.Canım vakti var demek ki daha üzülme, belki de daha testte çıkamayacak kadar küçüktür
canım seni sanırım en iyi anlayanlardan biri de benimdir kürtaj olduğum gün eltim doğum yapmıştı tam bi yıkımdı benim için bebeğimin kalbinin durduğu için kendi doktoruma kontrole giderken kayınvalidem beni arayıp eltimin sancısının başladığını söylemek için aramıştı bende sonra görüşürüz deyip kapadım tabi anladı ama iş işten geçmişti sonra bu da benim sınavım diye düşündüm allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?