Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hsb cnm:)) insssssssss amin aminnnnnnnnnn

meltem ve burcu tebrikler darısı biz bekleyenlerin başına. tatlı telaşlarınız 9 ay sürsün inşallah bizde aynı telaşı 1 ay sonra yaşıyor olalım.

ya çok saçma bebek görününce iğneye başlanır mı. bende göremiyorum mesela..zaten pıhtılaşma olduğu için göremiyoruz..bana doktorum adetinden 3-4gün önce test yapcan pozitifse gelcen iğne başlıcaz dedi.

ay bugun masallah oku oku bıtmedı topık bayagı hareketlısınız arkadaslar gozlerım yoruldu yahuuuuuuuu hemotolojı bolumunden bır turlu randevu alamıyorum goztepeden sınır geldı bu yenı sıstem nasıl bır sıstem anlamadımmmmmmm bana mtfr 677 ve f5 sorun cıktı dıyerlerınde de varmı merak edıyorum onun ıcın gıtmek ıstıyorum bırde hamılelık oncesı verırımı bana ıgne be mol gecırdım bu hamılelıgımı sızce bu mol bu pırtılaşmayla alakalı olabılırmı kımyasal ve dıs gebelık sanırım etkılıyor ya mol etkılermııııı bılgısı olan varmı bırde ıgne verırımıkı bana ben b12 ve folık plus başladım coraspın ıcmedım ıcsem mı ay delı oldum bır gıdemedım doktora 2 haftadır ıcıyorum folıkplus1 beneksol 1 elımde ve ayagımda karıncalanmalar oluyor acab a kan dolasımı etkılemnıyormu

ben riskli haftalar geçene kadar haftada 2 gün doktordayım dün gittim bi de c,tesi gideceğim 2 tane folbiol alıyorum diğerlerine geçmedik henüz

i

anladım canım kaçıncı haftadasın işimdi. ben 3 kere gittim son gittiğimde kalp atışını gördük şükür. doktora kalsa 3 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonrasına randevu aldım.

Perşembe bi gideyim sonra söylerim.

.

ah canım beklemek stresli di mi . perşembe bekliyoruz ayrıntıları. benim salıya 1 koca hafta var geçer mi ...

Sorma canım yaa çok stresli.

canım pıhtılaşma kesinlikle etkiliyor.3 aşılama 2 tüp bebekten sonra öğrendim bende... 2 defa normal yoldan hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları durdu.iğneyele buralara kadar geldim.hiç baktırmadıysan testlerini yaptır sonra tüp bebeğe geç derim bence....

kızım harbi doktor gibi konuşmuşsun...tolga bile bukadar bilgi vermez inan....seni tebrik ediyorum bizi bilgilendir böyle mühendis hanımmmmmmmmmmmm

sağol burcu_gen benim kan değerlerim çok düşüktü ilki adete iki gün kala 24le başladı ve 680e kadar çıktı 6+2 de düşük başladı diğerlerini günümü sabırsızlıkla belkleyip adetten bir gün önce yaptırdım ve dr %99 düşük yapacağımı söyledi üçüncüsünde clexan 0.4 kullanmama rağmen düşük oldu bende ayrıca kromozom bozukluğu olduğunu söylediler 46xx21ps+ ve 4g/5g geni 4g/4g olarak çıktı aptt 28.500 ve homosistein değerim 4.9 çıktı bu konularda oldukça bilgilisin umarım banada yardımcı olursun bulunduğum yerdeki en iyi dr folbiol aspirin ve benexol vermedi ben kendim hep sizlerden öğrediğim için istedim bebeğim olsun çok istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah bebeğini sana bağışlasın

Amin canım. Peki kromozom bozukluğu için birşey yapacak mısınız? Bu arada homosistein ve appt değerin iyi gözüküyor. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ne zaman istersen özelden de sorabilirsin.

kızım harbi doktor gibi konuşmuşsun...tolga bile bukadar bilgi vermez inan....seni tebrik ediyorum bizi bilgilendir böyle mühendis hanımmmmmmmmmmmm

:) 4 tane düşük ve bilgisiz doktorlarım sağolsun.
ya zaten doktorlar bilgi vermiyor ki, kerpetenle alıyorsun lafları.
Neyse tolga hocamıza laf yok :)

teşekkürler arkadaşım veriğin cevaplar için.aslında geriye dönüp ara ara okuyarak bişeyler öğrenebilirdim yazdılarınızdan ama çalışyrm işteyim.evdede netim olmadığı için vaktim yok açıkcası okumaya.böyle gelip balıklama aranıza dalıcam artık:)))

Kizlarrrr Gunaydiiiiiiinnnnn....Hayirli bir gun olsun insallah hepimiz icin.
Gerci siz ogleye girdiniz ama bizim burda saat 10 :)

Kizlarrr merak edenleriniz olmus sanirim. Ve drusellanin dogumunu bugun zannediyordunuz. Ama hatun cumartesi dogurmus.
.. Bebisimiz saglikli cok sukur annemizde gayet iyi. Zaten en yakin zamanda kendisi buraya yazacakdir.
Rabbim onlara saglikli bir omur versin insallah. Guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin..
Geri kalanlarimizada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah. amin.

slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra maaşallah topikte hamişler var
hadi herkeslerin gözüaydın
nasılsınız keyifler nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…