Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Beta Hcg değerin çok güzel inşallah hep böyle devam eder.Benim aptt değerim 26.Doktorum iğne dozum için bişey söylemedi ama ben sanki iki doz kullanabilirmişim gibi geliyor.Sence nasıl? Bu arada İzmirli arkadaşlar bildiğiniz bir hematolog var mı yazarsanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.Hepinize sağlıklı günler dilerim...

kızlar doğum hikayemi burada aynı serüveni paylaştığım aynı acıları yaşadığım arkadaşlarımla paylaşmak ve umudunuza umut katmak istedim. burada bizlerden eski olup bebeğini kucağına alan annelerin ne kadar umut verdiğini biliyorum. inşallah bizimki de mutlu bir haber olur ümit verir.
cumartesi günü eşimle kitap almaya gittik. doğuma daha günler var evde sıkılmayayım kafa dağıtayım diye. doğum sonrasına kalsın diye de yemeklik malzeme aldım bol bol, hazırlayıp buzluğa atacaktım. güle oynaya evimize geldik. yol boyu eve gidip aldıklarımızdan atıştırmayı düşünüyordum. eve geldik. yemeklik malzemeyi hazırladım ama yemeği yapmadanellerimi yıkayım başalrım diye düşünmüştüm. ellerimi yıkamaya girdim ki... ayaklarıma doğru durmayan bir su akmaya başladı bacaklarımın arasından. daha önce de erken haftalarda benzeri olduğu için şüpheye mahal kalmadı. suyum gelmişti. eşim olacaklardan habersiz bilgisayarın başına geçmişti bu sırada. ona seslendim suyum geldi dedim anlayamadı nasıl ne geliyor diye. dedim ki bebeğimiz geliyor. bir taraftan sevinçten gözlerim doldu. sonuçta tehlikeli haftaları atlatmıştık çok şükür. kesin mi diye sordu, kesin dedim. evden apar topar fırladık zaten valizim hazırdı. hastaneye giderken giyecek bişey bulamadım alışverişte giydiğim elbise ve topuklu ayakkabılarla doğuma gittim. bal kaymak da yalan oldu tabi tadına bile bakamadım. yolda doktorumuzu aradık hastaneye geçin anestezi ekibini arıyorum hemen dedi . ailelerimizi aradık. telefonumu açınca kayınvalidem kzım biz de yarın size gelmeyi düşünüyoruz dedi, artık hastaneye gelirsiniz dedim güldüm. hastanede hemen ameliyat için hazırladılar, biz eşimle halen oldukça sakindik. soyunup incecik önlükle epiduralin yapılmasını beklerken çok üşüdüm, titrememeye çalışıyordum. beni hazırlayıp yatağıma yatırdıktan sonra eşimi yanıma yeşil paravanın arkasına aldılar. operasyonun tamamında kızımızın çıkışına kadar hiç birşey görmedik ikimiz de. anestezi doktoru beni sürekli bilgilendirdi. zaten anestezi yapılması ile bebeğin çıkarılması arasında sadece 5 dakika filan var. kıznız çıktı dediler. doktorların kucağında ağlayan minik bişey gördüm henüz yüzünü seçememiştim ama minik bir can dünyaya gelmişti. canım kızımız doğmuştu. eşimle birbirimize baktık ... sonra gözlerimi kızımdan ayıramadım. bir an başımın yanına getirip annesi al kokla sonra temizleyip getiricez dediler. bana yaklaştığı anda heyecandan ölecektim sanki.. gözlerini ve ağzını kocaman açmış bana ihtiyaçla bakan anne burada mısın der gibi bakan bir bebek.. annecim hoşgeldin dünyaya dedim.. hoşgeldin yuvamıza. biz de babanla seni bekliyorduk. sonra onu hazırlamaya aldılar. bebeğimiz sağlıklıydı çok şükür herşey yolundaydı. gerisi önemli dğeildi artık ne yapacaklar nerimi dikecekler ağrı mı duyacağım konuları ortadan kalkmıştı... zorlu bekleyişimiz inanılmaz bir kavuşmayla sonuçlandı. Allahıma çok şükür. ameliyat sonrası kuzumu koklarken sizleri, isteyen diğer arkadaşlarımı, bekleyen diğer arkadaşlarımı düşünerek bol bol dua ettim. Allah isteyen herkese, buradaki arkadaşlarıma, herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. öpüyorum hepinizi. hamile arkadaşlarmımın hamilelikleri sağlıkla sonuçlanır, diğer arkadaşlarmın da güzel haberlerini kısa sürede alırız inşallah. öpüyorum hepinizi

cnm hayırlı olsun ne güzel yazmışsın ağlattın beni rabbim uzun ömürler versin kızına sizi hiç ayırmasın. darısı başımıza bize umut oldun. ismi ne kızımızın?

Ağlamamı durdurdum artık cevap yazabilirim.
Canım o kadar sevindim ki anlatamam. Kendim doğum yaptım sanki o kadar da heyecanlandım okurken. Dünyanın en güzel bebeğidir o şimdi, küçük kuzunu bizim yerimize de öp kokla, Allah ikinize de uzun sağlıklı bir ömür versin, bizlere de bu mutluluğu tattırsın inşallah. Kendine ve minnoşa iyi bak.

ayyy cok guzel haber coook sevındım rabbım hepımıze o guzel gunlerı gormeyı nasıp etsın.maasallah drusellaya ve bebişine allah saglık huzur mutluluk versın

canım ben adetıme 3gun kala hamış oldugumu ogrendım hemen doktora gıttım.kan testınde cıktı.doktorum hemen iğneye folıkasıte basladı.aspırını korunmayı bıraktıgımda baslattırmıstı.kalp atısını duyana kadar 1hafta aralıklarla kontrole cagırdı.sonra 2haaftada bır.sımdı 4 haftada bır gıdıyorum.folık asıt 3.aya kadar ıcılıyomus snırım sana neden sımdıden bıraktırdı kı.ben hala ıcıyorum pıhtılaasma sorunu olanlarda folıkasıte sonuna kaadar ddevam edılıyormus.

Allah bebeklerimizi sağ salim bağışlasın da ben pek önemsemiyorum normal yada sezaryan olmasını.bizim durumumuzda olup normal doğum yapanlar az olsa da var ama benim doktorum riske girmek istemiyor.ben coraspini bırakacağım için endişeliyim ama sanırım bütün doktorlar bıraktırıyor coraspini önceden.

canım benim doktorum en başta 15 günde bir ,sonra ayda bir, şimdi 10 günde bir çağırıyor kontrole.ben de folbiolu sanırım 4.aydan sonra falan bırakmıştım.en baştan beri de balıkyağı kullanıyorum.

RAbbim sağlıklı uzun uzun ömürler veersin bebişinede sizede,herkese tattırsın anlatılması imkansız bu muhteşem duyguyu ...yerinize kendimi koyup düşününce bile gözyaşlarıma hakim olamadım valla.bide iş yerindeyim herkes şaşkın şaşkın yüzüme bakıyr bu kıza ne oldu durup dururken diye((

aaaaaaa erken mi gelmiş.ben de bugün sanıyordum.onunla aynı doktora gidiyorum ben de takılıyodum ona belki benimki erken gelir diye meğer onunki erken gelmiş.Allah hepimize nasip etsin inş.

canım Allah analı babalı büyütsün.okadar sevindim ki.yazdıklarını gözyaşlarıyla okudum.Allah hepimize böyle doğum hikayeleri yazmayı nasip etsin inş..biraz kendine gel sana soracaklarım var:) biliyosun benim de az kaldı korku ve heyecanım var.

ama ben ağlarım şimdiağladım iştecooook güzeeelll yaaa...sankı roman okur gıbı okudum ve kendımı kahramanların yerıne koydum hayelımdemutluluk gözyaşları...eeyyy yüce Rabbim bizede nasip et:naza:HOŞGELDİN MİNİK KAYRA

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende okurken gözyaşlarıma hakim olamadım rabbim inşallah en kısa zamanda bizlerede bu mucizeyi yaşatır

sağol canım benim. bende aspirini ve folbiolü kullanıyordum zaten. kalp atışını duyana kadar haftada bir gittim bende. sonra 3 hafta dedi ama ben dayanamam diye 10 güne verdi. gerçi sağolsun istediğin zaman gel diyor ama ben çekiniyorum zıt pırt gitmeye. elevit diye bir vitamin başlattı sanırım onda folik asit var diye folbiolü bırakabilirsin dedi. ama ben emin olamadım işte.

sağol canım . sanırım 10 güne bir devam edicem bende. en azından içim biraz rahatlasıya kadar . şimdi bile geçmiyor günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…