Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sağlık ocağında verdim tahlili.yarın öğleden sonra çıkacakmış.özel hastanelere gidip para vermek istemiyorum artık.yarın öğrenince yazarım size de.

iyi yapmışsın canım..ben dayanamayıp hep özelde yaptırıyodum ah ne paralar verdim..inşallah hayırlı haberler alırsın..

amin canım..ewet başhekimimiz burcu:))

kızlar benimde mthfr 677 ve 1298 ikiside heterezigot muatant 2 düşüğüm var 4. tüp bebek denememi yaptık ve 3. kez hamileyim beta hcg değerlerim 9. gün 172 11. gün 372 ama çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan gerçi bu defa coraspinle beraber clexane 0.4 te alıyorum ama... şunu sormak istiyorum benim durumumda olanlar riskli gebelik uzm. yoksa normal kadın doğ. uzm. gidiyorsunuz? ALLAH hepimize anne olmayı nasip etsin

DÜSÜK degince Hüzünlendim birden arkadaslar!
11-12 Aylara dogru bir düsük yasadim Önce Hamis oldugumu ögrendim ondan sonra istende ciktimagir bir Isyerinde calisiyordum
bi hafta sonra kasik larim cok fena agriyordu ins dedim Kanama gelmez Öyle bir his vardi cunki bi baktimki kahwrengi.bir leklenme olusmus:18:
hemen dok aradim ve gittim ve dok hamilelik sona erdigini sledi keseyi artik göremiyoruz dedi henuz zaten yeni Hamismisim ama olusmamis keseyi görmusduk zaten ilk olarak
Suan tam 4 ay oldu dusuk yaptigim ve adetim cok duzensiz geliyor sanirim Hormon bozuklugu yasadim:18: ve dok 3 ay daha beklememi istedi düzenli olmasi icin bisi yapain dedim hap fln yazin
dok dedi hap yazarsam bebek olmaz ama beklersen olur bu sekil dedi bende bekliyorumm Adet düzensiz olursa arkadaslar Hamis kalamammi suan?? yasayan ark varsa böyle durumu ltf bana
cevap yazinn ! SIMDIDEN cevaplariniz icincoook tsk ederimm

Meraba kızlar uzun zamandır girmiyordum bebek düşüncesinden biraz uzak kalmak istedim. yeni yeni kendimi tekrar hazır hissediyorum. en son kortizon kullandığımı kilo vermeye çalıştığımı yazmıştım. kortizon antikorlarımı negatif yapmadı ama 1280 den 320 ye düşürdü. omega 3 e devam ediyorum. bu arada 5 kiloda verdim. dr yeterli gördü gelişmeleri bende korunmayı bıraktım. birazdan geçmişe göz atıcam inşallah güzel haberler vardır.

Mrb bende biraz uzak durayim dedim bebek konusunda dusuk yaptiktan sonra bi kac ay gecti ve kendime geldim h.Geldik diyelim o zaman
yeni baslangiclara ins herseyin gzl olmasina(amin)

canım sağlık ocağında verdim tahlili.yarın öğleden sonra çıkacakmış.özel hastanelere gidip para vermek istemiyorum artık.yarın öğrenince yazarım size de.

canım inşallah hayırlı haberler alırsın

ben riskli haftalar geçene kadar haftada 2 gün doktordayım dün gittim bi de c,tesi gideceğim 2 tane folbiol alıyorum diğerlerine geçmedik henüz

iyi yapmışsın canım..ben dayanamayıp hep özelde yaptırıyodum ah ne paralar verdim..inşallah hayırlı haberler alırsın..

bende valla ne paralar döktüm o kan tahlillerine her seferinde sağlık ocağında yaptırcam diyodum sonra sonuç geç çıkıyo diye kendimi hastanede buluyodum :)

hayırlı olsun canım ben normal kadın doğum doktoruna gidiyorum çünkü formğl hep aynı hatta riskli gebelik doktorları iğneye bile gerek görmüyorlar

neden bebek olmazmış hap kullanınca adet düzenleyici değil mi sonuçta ben kürtajdan sonra adet düzensizliği yaşamıştım doktorum hap verdi sonraki aylarda zaten düzene girdi

canlarım benim BAT 10 nisan. Bugün okuldan gelince erken testlerden yaptım. Negatif hem de en kocamanından Acele mi etmişim sizce?
öyle aman aman bir belirtim falan da yok. sadece his sanki olucakmış bu ay gibi:)
sağ kasığımda yumurtlama dönemindeki sancı gibi ara ara sancım oluyor. bi de bahr yorgunluğundan mı bilmiyorum ama acaip halsizlik isteksizlik var.

Beklenmeyen adet günün ne zamandı? Sanki biraz erken yapmışsın.

bilmyioruim cnm bende dok öle dedi bebek hapi yazarsam dedi o sekil olmaz ama dogal birakirsen suan biLe ollur dedi simdi biz esim tam olrak5aydir korunuyor:26: korkuyorum birdaha dusuk yasarim diye
ve adetim duzensiz:18: diyee(( ne yapcami sasdimmm

Beklenmeyen adet günün ne zamandı? Sanki biraz erken yapmışsın.

10 Nisan canım. Ne kadar erken öğrenirsem kârdır diye düşünmüştüm. Gerçi öğleden sonra yaptım ama nasip tabi...
Bi de doğunun ücra bi yerindeyiz. Güvenlik nedeniyle doktora uzm.dr.a bile gidemedim daha. Sonuca göre eşim izin alacak

Bu kadar erken çıkmaz canım ya, en erken 4-5 gün kala sonuç veriyor o erken gebelik testleri, onda da zamanında döllenmiş ve yerleşmiş olması lazım, geç döllenme varsa onda da çıkmayabilir. Bir de sabah ilk idrarınla yap gün içinde bazen doğru sonuç vermiyor. İnşallah birkaç güne güzel haberlerle gelirsin.

Son düzenleme:

canım bebeğin hayırlı sağlıklı olsun. ne yazık ki bu korku hepimizde var. benim doktorumda normal kadın doğum uzmanı. allah inşallah bizlerede nasip edecek anne olmayı

canım geçmiş olsun allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın. hormon tahlillerini yaptırdı mı doktorun. hormonların kendi düzelir diye ilaca gerek görmemiştir. birde adet düzenlemek için doğum kontrol hapı veriyolar ondan demişte olabilir. ama başka bir doktora daha git fikir almış olursun en azından

Mrb bende biraz uzak durayim dedim bebek konusunda dusuk yaptiktan sonra bi kac ay gecti ve kendime geldim h.Geldik diyelim o zaman

kızlar bende bir süre ara vermiştim hamiş döndüm darısı başınıza :)

canım ya ben adetim iki gün geçince yaptım çizgi çok silikti halbuki beta hcg 120 idi . yani idrar testi bu güven olmaz :)

teşekkürler canlarım. İyiki varsınız. İnsana acaip moral oluyorsunuz. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerde buluşmak üzere.

Perşembe bi gideyim sonra söylerim.

Hoşgeldiniz kızlar. Bu aralar forumda moraller iyi, peşpeşe hamile haberleri var, yeni katılanlar ve eskilerden dönenler var bayağı hareketli yani. Sizlerin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…