Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ağlayarak okudum yavhuu... Allahım analı babalı büyütsün, güzel yazılar yazsın, güzel günler görsün inşallah..sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Rabbim isteyen herkese bizlere hayırlısından nasip etsin inşallah

VEEE mutlu soonnnn....Hoşgeldin kayra bebek...sadece ailene değil eminim ümidini kaybetmek üzere olan birçok arkadasıma ve bana mutluluk ve umut verdin...Rabbim bahtını güzel eylesin...drusellanın yaşadığı mutlulugu hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin...

çok teşekkür ederim hepinize

Karya :) küçük prensesimiz

ALLAH analı babalı büyütsün,sizlere bağışlasın...uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah kayra bebeğin :) hayırlı olsun canım yaa..çok sevindim..darısı bizlerin başına inşallah..bizler içinde bol bol dua et olur mu?

Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı bizlerin başına....

canım Allah tamamına erdirsin.bu sefer çok güzel olacak herşey .

İnşallah canım ya, niye bilmiyorum sonuçta herşey yolunda gidiyor, ortada herhangi bir sorun yok ama doktorun yanında birdenbire öyle moralim bozuldu ki hala yüzüm asık, elimde değil düzeltemiyorum. Niye olduğunu bilmiyorum, korkudan herhalde.

canım biz doktorlardan hep bi sorun var diye duymaya alışmışız sürekli o korkuyla doktora gittiğimiz için moralimizi düzeltemiyoruz beni bi görsen içimden hiçbişey gelmiyor ne konuşmak ne gülmek ben böyle değilim normalde konuşmayı çok severim ama hamile kalınca canım hiç konuşmak istemiyorhele o kontrol günü saati yaklaştığınca ağzımı bıçak açmaz

maşallah canıminşallah bu sefer herşey güzel olacak iğne dozunu artırdımı alttan mı baktı

Haklısın galiba canım, benim de hiç konuşasım yok, neşem yok bugün.
Evet alttan baktı, kese 10mm dedi, ben de iyi birşey mi 10mm olması diye sordum? İlla cümleler iyi, herşey yolunda veya sağlıklı kelimelerini içermeli, yoksa birşey ifade etmiyor o an. İğne dozunu arttırmadı, arttırmayacak mısınız diye sorunca da yüzüme şöööyle bir baktı, doktor benim dedi tatlı bir ses tonuyla. Pazartesi yapılan testte de appt 30 çıkmış, çok iyi dedi, hem şu anda önemli olan bebeğin kalp atımını duymak ve bir sorun varsa zaten iğneyi 2 katına çıkarmamız sorunu çözmez. Önce bir kalp atımını duyalım ona göre tekrar bakarız dedi. Düşükten sonra baktıklarında 26sn idi değerim, 30 olması sanırım iyi belki de dozu çok arttırırsak kanama riski olur diye korkuyor. Bilmiyorum ki. En azından bu sefer fazladan aspirin kullanıyorum onun da faydası oluyordur. 15 gün sonra Apptyi tekrarlarız dedi.

harika darısa bana inşallah.kaç mm kesen, yolk saç göründü mü??yaa ben de cts gidicem ama kan değerim sanırım 1000 i geçmeyecek pzt 129 du.görünmez diye düşünüyorum ama yine de gidicem.

Darısı sana olsun inşallah. Alttan bakarsa görür herhalde keseyi ama ben de tam ne zaman gözükür hale geliyor onu bilmiyorum.
Yolk sac ile ilgili birşey söylemedi valla bilmiyorum ki göründü mü görünmedi mi?

Son düzenleme:

valla cts gidicem ama eşimi bile tembihledim.zaten erken görünmüyo falan der yollarsa moralimizi bozmalayım diye :) napıyım artık iyi şeyler duymak istiyo insan.haftaya da kalp atışlarını duyarsın inşallah.

Ağlamamak ,duygulanmamak mümkün değil Allah analı babalı büyütsün şansı bahtı açık olsun inşallah hala ağlıyorum allahım tüm isteyenlere nasip etsin tekrar tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…