Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

clexan 0,4 kullanan arkadaşlar ne gibi yan etkileri oldu sizlerde.yardımcı olurmusunuz.

Bende iğneyi yaptığım yerin zaman zaman morarması ve orada sert bir beze olması haricinde herhangi bir yan etki yapmadı.

Canım bende de yeni yeni sarı akıntı başladı, iğneden değil ben progestan da kullanmıyorum sanırım hamilelikten. Ama henüz çok yoğun değil benimki.

Canim neden progestan kullanmiyorsun, vermedimi doktor...genelde onlem amacli olarak bi cogu veriyor..

ne güzel hep böle süper..bende iyiyim çok şükür:)))

Iyi Allaha sukur canim cok sevindim seninde iyi olmana....
Dun butun gun cok sevdigim bir arkadasimla vakit gecirdim; cok guzel gecti..herhalde onun enerjisi bende bugun hala devam ediyor.

Iyi Allaha sukur canim cok sevindim seninde iyi olmana....
Dun butun gun cok sevdigim bir arkadasimla vakit gecirdim; cok guzel gecti..herhalde onun enerjisi bende bugun hala devam ediyor.

ya aslında insanın kendine iyi gelen insanlarla görüşüp vakit geçirmesi,işte sende olduğu gibi iyi geliyor..

:)) umidim
beydaglim senin gorusme nasil gecti eltiyle..? umarim o gunu kolay atlatabilmissindir..

ah be canım iyi geçtide ben o gün çok kötü oldum..aynı günün sabahı bir eltim doğum yaptı,diğer eltim bebeğiyle bana geldi sadece yaptığı birşey çok zoruma gitti neden yaptığını anlamadım..

çocuğunun kakalı bezini benim çöpüme dahi atmadı bir keseye sarıp çantasına koyup götürdü,halbuki her zaman geldiğinde çöpe atardı bir anlam veremedim..biraz cin fikirlidir benim eltim aklından ne geçti bilmiyorum..

kendimi bebek konusunda bastırdığımı atlattığımı zannediyordum ama,hiç bişey atlatmamışım,etrafa güçlü görünmekten çok yoruldum kuzum yaa.. benim yaşadığım duyguların asla kıskançlıkla ilgisi yok zaten kimseyi kıskanmadım hep yanlarında oldum her zaman onlarda sözdee beni çok severler... adını koyamıyorum yaşadığım duygunun ama sizler beni anlarsınız eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…