clexan 0,4 kullanan arkadaşlar ne gibi yan etkileri oldu sizlerde.yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar hepiniz iysiniz umarım.bişi sorcam sizinde sarı akıntınız çok mu? benim koyu sarı akıntılarım var bi dr ark progestan da yapar dedi ama.hala enfeksiyonmu da devam ediyor.acaba iğnede yapıyor mu ki.ne olur cevaplayın:)
öpt aeo
Bende iğneyi yaptığım yerin zaman zaman morarması ve orada sert bir beze olması haricinde herhangi bir yan etki yapmadı.
anladım.benim çok midem bulanıyor.iğnenin yan etkilerinde var.acaba ondanmı,yoksa hamileliktenmi onu merak ediyorum.
Bende iğneyi yaptığım yerin zaman zaman morarması ve orada sert bir beze olması haricinde herhangi bir yan etki yapmadı.
Canım bende de yeni yeni sarı akıntı başladı, iğneden değil ben progestan da kullanmıyorum sanırım hamilelikten. Ama henüz çok yoğun değil benimki.
Canim neden progestan kullanmiyorsun, vermedimi doktor...genelde onlem amacli olarak bi cogu veriyor..
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlar
Hayirli bir cuma olsun insallah..
Anladim tatlim. kafani takma cogu normal hamileliklerdede oluyor zaten bu akintilar...dilerim en kisa zamanda gecer canim.Progesteron değerim iyi çıkmış o yüzden gerek yok dedi. Offf neyi neye göre yapıyorlar bir anlasam...
amin canım sanada günaydın..nasılsın ??
Progesteron değerim iyi çıkmış o yüzden gerek yok dedi. Offf neyi neye göre yapıyorlar bir anlasam...
Iyiyim canim superimmmm :))) sen nasilsin?
ne güzel hep böle süper..bende iyiyim çok şükür:)))
Iyi Allaha sukur canim cok sevindim seninde iyi olmana....
Dun butun gun cok sevdigim bir arkadasimla vakit gecirdim; cok guzel gecti..herhalde onun enerjisi bende bugun hala devam ediyor.
kuzum iyi çıkmışsa sıkma canını,ilaçsız geçirmen daha iyi..
Yok yaa sıkmıyorum, çok şükür lekelenme kanama vs de yok. Ümidim herkese veriyorlar dedi de ondan öyle yazdım.
umudum olmasın sakın:)) iyi canım ya aman sıkılma bugünlerde, taze anne bu dönemlerde size moral lazım..
:)) umidim
beydaglim senin gorusme nasil gecti eltiyle..? umarim o gunu kolay atlatabilmissindir..
umudum olmasın sakın:)) iyi canım ya aman sıkılma bugünlerde, taze anne bu dönemlerde size moral lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?