Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

drusella canımmmmmm tebrikle rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inş.........
mltm 26 02 tatlım sanada gözünaydın diyorum kuzum

ay canım benim çok tebrik ederim rabbim tamamını erdirir inş. canım arkadaşım inan anca görüp yazdım kusura bakma ablama ve banada dua et sende benim dualarımdasın rabbim bu sefer evladını kucağına almanı nasip edecek inş.
Tatlım bugun test yapacaktın ne oldu, var mı guzel bir haber???
ay kuzum testde gerek kalmadan cumartesi sabahı geldi kırmızılar kısmet değilmiş valla çok bunaldım bende yumurtmata testi aldım ameliyattan bu yada 3 ay oldu ve 3 ayda çift öçizgiyi gördüğüm gün ve sonraki yapıyorum ve gün aşırıda devam ediyorum ama yok bir türlü buluşturamadım ben bu yumoşla spermi valla kısmet napalım sen yumurtlama testini çift çizgi gördükten sonramı girdin öncemi girdin ogünmü girdin kuzum neler yaptın anlatsana valla yumurtam oluşuyo çatlıyoda eşimdede sorun yok ama içerde neler oluyo bilemiyoruz işte buluşuyolarda rahmemi tuunmadan adetle atıyorum yoksa buluşamıyolarmı çözemedim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neyse hayırlısı olsun diyorum kuzum
Keseyi gördük, 5 haftalık, haftaya Cuma kalp atımı için gideceğim.
ay tatlım çok sevindim maşallah süphanallah inş. pıt pıt larıda duyarsın bitanem dualarım seninle rabbim veripte elimizden almasın tamamını erdirsin inş. bizede dua et nolur valla dayanacam gücüm kalmadı artık rabbim sabır versin bizlere evlatlarımızla gördüğümüz imtehanları tez zamanda geçmemizi nasip etsin inş. öpüyorum canım benimmmm haberleşelim gene

ay kızzz allah ne diyimm okudum okudum ağladım bide iş yerindeyim valla salya sümük oldum yawwww çok güzel yazmışsın bitanemmm rabbim bizlerede bu duyguyu tattırsın inş................... rabbim nolur yalvarıyorum sana Allahımmm

harika darısa bana inşallah.kaç mm kesen, yolk saç göründü mü??yaa ben de cts gidicem ama kan değerim sanırım 1000 i geçmeyecek pzt 129 du.görünmez diye düşünüyorum ama yine de gidicem.

acelee etme canım benimde 1136ydı alttan görebildi anca bekle biraz yoksa müthiş can sıkıntısı yapıyor zaten kendi kendimize dert üretmeye hazırız:)...

dıger gebeliğinden farlı olarak aspırın de alman ıyı olmus bence mutlaka faydası vardır.ben 1ay once sıddetlı burun kanaması gecırmıstım bır kackez ve durdurulamıyordu.bunda hem gebelıgın hem de clexan ve aspırının etkısı vardı.kulak burun bogazcılar ıgneyı keseceksın deyıp gonderdıler.ya bebeğim ne olacaka sonra???kadın dogumcumda ben bırak dıyemem dedı belkı aspırını keserız dedı ama ben gozgore gore bıraakamam dedım boyle baasladım boyle devam etsın goze alamam dedım cok sukur bı daha olmadı olmaz ınsallah.umarım sende bebışıne ve sana uygun tedavıyı bulursun canım Rabbım yardımcın olsun

Kızlar bişey sorucam.sağlık ocağındaki doktor sadece negatif dedi beni yolladı.değeri sormayı unuttum.bende hala regl belirtisi yok .normalde bugün hastalanmam gerekiyodu.bide göğüslerim acayip dolgunlaştı.sizce yanılma ihtimali varmı ?biliyorum yok diyeceksiniz ama,bazen doktorlar değer düşük olunca negatif diyorlar.sizce bunun olma ihtimali var mı?idrar testi yapayım diyorum bide ama test almayı unuttum.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallah bebeğininin allah bizlerede nasip etsin çok duygulandım

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün bebeğini bizlerede nasip etsin inşallah

canım inş bu sefer olacak iyi düşün sakin olmaya çalış en önemli haftalar 9.haftaya kadar olan haftalarmış biz stres yaparak kendimize pıhtılaşmadan daha çok eziyet ediyoruz inş rabbim dileyen herkesin yüzünü güldürür

canım gözün aydın bir adımı daha atlattın hayırlısıyla darısı sağlıkla diğer basamaklar :) ayrıca aynı duygularıpaylaşıyoruz. kalp atımını duyduğum gü sevinçten ayaklarımın yerden kesileceğini umuyordum . ama 10 gün sonraki kontroldede iyi olur mu acaba diye düşünürken buldum kendimi. sanırım böyle devam edecek her ay hepimiz için. olsun iyi haberlerini ver biz senin yerine seviniriz :)

harika darısa bana inşallah.kaç mm kesen, yolk saç göründü mü??yaa ben de cts gidicem ama kan değerim sanırım 1000 i geçmeyecek pzt 129 du.görünmez diye düşünüyorum ama yine de gidicem.

canım benimde hemen hemen aynıydı seninle alttan gördük keseyi daha 4 mm di sende görürsün yani allahın izniyle :)

canım seni umutlandırmak değil niyetim ama bu ay bana öyle oldu değerim 2.5 muş ama negatif demişlerdi. gerçi şu da var geçmişte 4,5 beta hcg ile adette oldum. ama hayırlısı kırmızıları göresiye kadar umut var :)

İnşallah canım. Sana ne dedi doktor bu hafta kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam

evet canım salı günü kontrol vardı.şimdilik her şey normal.coraspini bıraktım dün.haftaya salı tekrar kontrol var doğum tarihi vercek.ama burcucum hala içimde korkular var.bizim hamileleiğimiz hep böyle geçecek heralde.inş. senin de doğum tarihini aldığın zamanlar gelecek.kendine dikkat et:)

hemotolojıden randevu almak ne zormuş devlet hastanelerınden ya bır gıdeyım ne dıyecek dıyorum ayın 24 aldım randevu eksık olanını tahlıllerı yapar sanırım bnede mtfr 1298 falan yapılmadı taktım bu tahlıle apo yok homosısten yok yapılmadı ınsallah yaparalar veya ıst neresı yapar bu tahlıllerı arkadaslar z kamıl ve capaya gıttım yapmadılar sımdı kartal dan aldım randevu nereye gıdeyım bılgıııııııııı verın

Şöyle bir anlaşma yapalım o zaman sen haber ver biz sevinelim ben haber vereyim siz sevinin :) böylece herkes mutlu mutlu yaşasın
Bu arada 1 hafta sonra ilk kontrol olacak, sanırım ondan sonra 10-15 günde bir çağıracak. Kullandığım ilaçları değiştirmedi, folbiole de devam ediyorum Elevit vermedi. Ama bildiğim kadarıyla Elevitin içinde folik asit var o yüzden bıraktırmıştır sana.

arkadaşlar hepiniz iysiniz umarım.bişi sorcam sizinde sarı akıntınız çok mu? benim koyu sarı akıntılarım var bi dr ark progestan da yapar dedi ama.hala enfeksiyonmu da devam ediyor.acaba iğnede yapıyor mu ki.ne olur cevaplayın:)

öpt aeo

arkadaşlar hepiniz iysiniz umarım.bişi sorcam sizinde sarı akıntınız çok mu? benim koyu sarı akıntılarım var bi dr ark progestan da yapar dedi ama.hala enfeksiyonmu da devam ediyor.acaba iğnede yapıyor mu ki.ne olur cevaplayın:)

öpt aeo

malum günlerdir hastalanmayı bekliyordum 2 aydır adet görmedim en son şubat 4 te düşük yaptım ve 20 gün yoğun süren bir kanamam oldu şubat 25te kanamam kesildi ve o günden beri adet görmedim..geçen hafta adet olacağım sandım hatta paket paket ped aldım kendime bütün belirtiler vardı..ama olmadım hatta size de sordum ne yapayım diye??? görümcem hemşire ondan bugün hastaneden test alıp getirmesini istedim..3 tane almış 3 ünü de denedim farklı zaman dilimlerinde ve ilk çizgi malum koyu renk 2.çizgi pembe renkte..şimdi ben hamile miyimdir yoksa itibar etmemem mi gerekiyor???? karnım gaz dolu ya anlatamam kızlar sanki kasıklarımda kazı çalışması yapıyorlar..acayip acayip sesler oluyo...sanki damarlarım pıt pıt pıt atıp duruyo anlayamadım yaniii????????????????????????????????

eeee tabıkı hamışşşin yarın koşşşşş doktora yap ıgnelerını gecıkme h ugurlu omurlu olsun mbarek persembe gecesını cumaya baglayan gece ugur getırsın sana canım

bizim korkularımız hiç bitmicek sanırım.canım coraspini 36+0 da mı bıraktın?

slm canım kan testi en doğru secenek bence kac aylıkken düşük yaptın. benim eltim doğum yaptı kendinden çok emindi ama 6 aydır adet olmuyordu idrar testi yaptı pozitif cıktı kan testi yaptı ondada var görünüyordu, sonra kan testini bi kaç gün ara ile yaptılar yükselmedi olduğu gibi duruyormuş sonuç olarak:hamilelik hormonlarının vücüttan atılmadığını söylediler inşallah böyle değildir ama kendini garantiye al derim:) burda olduğuna göre iğne kullanıyosun galiba geciktirme bi an önce öğrenmeye bak:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…