Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kesecik daha çok küçük.ben sormadım da eşime 1 aylık dedi.4 haftalık demekki.doktor normal annesi çok küçük daha dedi.o anda ağlamaya başladım zaten gerile gerile sivilceler çıktı suratımda yeni geçti belimin ağrısı :) iğne göbüşümde bi morluk yapmış bile :)) aman olsun iyi olsunda her şey.

ne güzel canım çok sevindim darısı bana inşallah.

neye ikna ettin kuzum anlamadım..:44::44:

maaşallah canım inşallah dewamı da hep böyle gelir..

canlarım bir sorum var size,
reglime 3 gün var. dün sağ yumurtalığım çok sızladı. yumurtlama sancısı gibiydi. bacakklarım da çok ağrıdı. Bugün de sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Geçmedi uyandığımdan beri. Sabah ilk idrarımla test yaptım negatif
Ümidim de çok bu ay aacaba bu yaşadıklarım vücudumun bir oyunu mu? Gebelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayanınız oldu mu hiç?

gözün aydın canım. hep böyle güzel haberlerle gel :) darısı başıma olsun. benimde salı günü kontrolüm ama günler geçmek bilmiyor...

ay sorma canım gece sabaha kadar uyuyamadım gerçi en son p.tesi gitmiştim ama napayım bu 5.hamilelik olunca korkularla yaşıyorum darısı sana inşallah

canım temizliğe bayan falan alsan ben alıyorum oh mis gibi otıruyorum hem kendinede sıkıntı yapmamış olursun duramıyorum ya sağolsun doktorum da çok tatlı kırmıyor hiç beni:

maaşallah canım inşallah dewamı da hep böyle gelir..[/QUOTE]

amin canım inşallah

benim baş ağrım olmadı canım

kızlar progesteron 21.gun 26.53 çıktı.doktorum yumurtlamışsın dedi. sızce hamışlık varmı? bu değerle hamile kalan varmı bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?. progesteron değeri yüksek çıkınca hamilelik oluyomu. pıhtılaşma sorunu nedeniyle fraxiparine 0.3 kullanıyorum

Son düzenleme:
kızlar dün de bugün de meryem suresini okuyup dua ettim hepimize.Allah kabul eder inş.

ay canım yaaa saol Allah razı olsun in. tez zamanda hamile kalırım isteyen herkese nasip etsin inş. rabbim

ay iğnelerden bahsetmişsiniz kızlar ya ben iğne kullanmayı bile özledim yaaa keşke hamile kalsamda hergün iğne vurulsam hüüüüüüüüüüüüü

herkese merhaba ben 2 düşük yaptım sonra kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim şimdi 35 haftalık hamileyim çok şükür sizce doktoruma normal dogum ıcın ısrar etmelimiyim yoksa sezeryanmı istemeliyim karar veremiyorum siz ne yapardınız?

canım randevuyu nasıl aldın alıcaz acba bana cep nosunu verecektın beklıyorum canım telını vede nasıl alacam cok gıtmek ıstıyorum ben dıyer bında aradım kendısını baş hekımlıkte aramadım hemen verıyorlarmı randevu ona gore alayım ben de randevuyu

bu ay bendede oldu cok fenaydı bacagıma vurdu bırde yan kısımlarımda agrı yaptı bır dıyer tarafı sonra dıyer trafı doktora gıttım bana yumurtlamışsın dedı adetımın 14 ve 16 gunlerıydı bıtımı adetın yumurtlama zamanımdı yanı normalde 28 gunde olurum

canım ben olsam doktoruma bırakırdım.o normal yapabileceğimi söylerse normal yapmayı denerdim.ama sezeryanı tavsiye ediyorsa da hiç düşünmeden sezeryan olurdum.

cnm öncelikle öncelikle yaşadığın talihsizlikler için çok üzüldüm. ben de dört düşük yaptım ve bende kan pıhtılaşması var. şu an beşinciye hamileyim. 31. hftam bitmek üzere . dr.uma güvendim bu güne kadar . doğum şekli için de benim için en doğru en sağlıklı olanını tercih edeceğine inanıyorum. bence dr.unu dinle. sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alman dileğiyle.

kızlar ya bu iğne göbek dışında nereye ve nasıl vuruluyor?ben hemşireden göbekten yapmayı öğrendim ama sabah eşim vurduğunda korkudan tansiyonum düştü :))diğer alternatifler neler icabaaa??

kızlar ya bu iğne göbek dışında nereye ve nasıl vuruluyor?ben hemşireden göbekten yapmayı öğrendim ama sabah eşim vurduğunda korkudan tansiyonum düştü :))diğer alternatifler neler icabaaa??

canım ben göbekten hiç yapmadım.değişimli olarak koldan yapıyorum.kol haricinde bacaktan da yapılıyor bildiğim kadarıyla...

Kolun dis kismina ve bacagin pantalon cebine denk gelen yerlerine yapilabilecegini soylemisti hemsire. Karin en iyisi ama galiba, sanirim zamanla alisirsin, bazen bende atak geciriyorum igne yaparken her yerim titriyor sonra geciyor neyse.

Kolun dis kismina ve bacagin pantalon cebine denk gelen yerlerine yapilabilecegini soylemisti hemsire. Karin en iyisi ama galiba, sanirim zamanla alisirsin, bazen bende atak geciriyorum igne yaparken her yerim titriyor sonra geciyor neyse.

of yaa fena oldum acısı hemen geçti morarmadı da ama yaptırana kadar dört döndüm :)) kendim de yemiyo daha :)) her sabah tantana olacak belli oldu.ilk iğnem morardı hemşirenin yaptığı ve eğildikçe acıyo.olsun Allah bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canım ben de 36. haftadayım.doktorum sezaryan dedi.benimiçin önemli olan sağlıklı dünyaya gelmesi.o nedenle kabul ettim.

cnm bende 5. ayıma girdim ve hergun kendım göbekden yaptım tarıf etmelerı ile hiç morartmadım cunku damara denk getırmemeye calıstım damara denk gelınce hem acısı hem morartısı oluyor ve bu sabah artık göbekden vuramıycam dıye fenalık geldı kolumun dıs kısmına kendım soktum iğneyı eşim yapamam dedi sonra sıkıver barı dedi sıkarken adam fenalık gecırdı bı sure yandı iğnenın etkısı ile 5 dakıkaya kalmadan gectı acısıda gectı hıc birşey hissetmıyorum yarın yıne kola talim :) göbek gerıldıkce iğne yerlerıme dokundukca acıyor ve bebegımı istedıgım gibi sevemıyorum ozmn üzülüyorum :) RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSIN INSALLAH. RABBIM OLMAYANLARA CANİ GÖNÜLDEN İSTEYENLERE NASİP EYLESIN INSALLAH.

merhaba arkadaşlar,
faktör v leiden heterozigot,
paı-ı 4G/5G heterozigot,
mtfhr 1298 heterozigot,

şu an 13 haftalık hamileyim ve hamileliğimin ilk 3 ayında clexan 0.2 ve folik asit, 3 aydan sonra clexan 0.4 ve kan hapına başladım,dün bebeğimi gördüm ultrasonda,doktor "bak annesi hoplayıp zıplıyor içerde "dedi,hakikaten de öyleydi,hatta 2 kere baş parmağını ağzına götürdü,gözlerim doldu,çok güzel bir duygu,inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklarız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…