canım benim ne güzel atlattın bunu iğneler aynı saatte canım ve o yanma hissi bendede oluyor ancak ilk yapılan iğnede çok hissediyorsun gün geçtikçe alışıyorsun sanırım :) zaten herşeye değer sonu güzel olsunda ... . keseciğin ne kadar olmuş annesi ne kadarlıkmış bebişin
bende bugün doktordaydım allaha şükür herşey yolunda ama ben nerdeyse bayılacaktım stresten8 haftalık olmuş bidaha ki kontrolum salı günü doktora dedim ben dayanamıyorum stres yapıyorum 3 günde 1 geleyim o da o zaman salı gel dedi :)
neye ikna ettin kuzum anlamadım..:44::44:canım gözlerin aydın olsunnnnn...coks evındım gebelık takvımınde hayırlı olsun hep guzel saglıklı haberler almak umuduyla
neyseki kocişi ikna ettim canım gerçi kendi arkadasları gelecekmiş olsun evim temizlenecek yacok mutluyum
bende bugün doktordaydım allaha şükür herşey yolunda ama ben nerdeyse bayılacaktım stresten8 haftalık olmuş bidaha ki kontrolum salı günü doktora dedim ben dayanamıyorum stres yapıyorum 3 günde 1 geleyim o da o zaman salı gel dedi :)
evi temizlemeye ikna ettim canım bana bırsey olacak dıye temızlettırmıyor kendısıde temızlemıyor.annen gelsın o daha guzel yapıyıyor dıyo ama annemde her hafta her hafta gelemıyor kineye ikna ettin kuzum anlamadım..:44:
gözün aydın canım. hep böyle güzel haberlerle gel :) darısı başıma olsun. benimde salı günü kontrolüm ama günler geçmek bilmiyor...
canım gözlerin aydın olsunnnnn...coks evındım gebelık takvımınde hayırlı olsun hep guzel saglıklı haberler almak umuduyla
neyseki kocişi ikna ettim canım gerçi kendi arkadasları gelecekmiş olsun evim temizlenecek yacok mutluyum
canlarım bir sorum var size,
reglime 3 gün var. dün sağ yumurtalığım çok sızladı. yumurtlama sancısı gibiydi. bacakklarım da çok ağrıdı. Bugün de sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Geçmedi uyandığımdan beri. Sabah ilk idrarımla test yaptım negatif
Ümidim de çok bu ay aacaba bu yaşadıklarım vücudumun bir oyunu mu? Gebelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayanınız oldu mu hiç?
kızlar dün de bugün de meryem suresini okuyup dua ettim hepimize.Allah kabul eder inş.
kendisi benim doktorum olur.mükemeeeeeeelllll biridir...hem hekimliği hem kişiliği süppppeeeerrrr.... ve ben pazartesi günü istanbuldaydım ve kendisi zeynep kamil doğum hastanesinde gitmek isteyenler için söylüyorum..zeynep kamilde doğumhane kısmında yaniii başhekimlik binası 2. kat da dır..bende böyle bir bilgi vereyim..benim hamileliğimi de doğumumu da kendisi yaptırdı...acayip ilgilendi hatta benim çocuğum öldüğünde oturup benimle ağladı..şiddetle tavsiye ederim kendisini...gözünüz kapalı gidebilirsiniz çok ilgili biridir...
canlarım bir sorum var size,
reglime 3 gün var. dün sağ yumurtalığım çok sızladı. yumurtlama sancısı gibiydi. bacakklarım da çok ağrıdı. Bugün de sabahtan beri şiddetli baş ağrım var. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Geçmedi uyandığımdan beri. Sabah ilk idrarımla test yaptım negatif
Ümidim de çok bu ay aacaba bu yaşadıklarım vücudumun bir oyunu mu? Gebelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayanınız oldu mu hiç?
herkese merhaba ben 2 düşük yaptım sonra kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim şimdi 35 haftalık hamileyim çok şükür sizce doktoruma normal dogum ıcın ısrar etmelimiyim yoksa sezeryanmı istemeliyim karar veremiyorum siz ne yapardınız?
herkese merhaba ben 2 düşük yaptım sonra kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim şimdi 35 haftalık hamileyim çok şükür sizce doktoruma normal dogum ıcın ısrar etmelimiyim yoksa sezeryanmı istemeliyim karar veremiyorum siz ne yapardınız?
kızlar ya bu iğne göbek dışında nereye ve nasıl vuruluyor?ben hemşireden göbekten yapmayı öğrendim ama sabah eşim vurduğunda korkudan tansiyonum düştü :))diğer alternatifler neler icabaaa??
Kolun dis kismina ve bacagin pantalon cebine denk gelen yerlerine yapilabilecegini soylemisti hemsire. Karin en iyisi ama galiba, sanirim zamanla alisirsin, bazen bende atak geciriyorum igne yaparken her yerim titriyor sonra geciyor neyse.kızlar ya bu iğne göbek dışında nereye ve nasıl vuruluyor?ben hemşireden göbekten yapmayı öğrendim ama sabah eşim vurduğunda korkudan tansiyonum düştü :))diğer alternatifler neler icabaaa??
Kolun dis kismina ve bacagin pantalon cebine denk gelen yerlerine yapilabilecegini soylemisti hemsire. Karin en iyisi ama galiba, sanirim zamanla alisirsin, bazen bende atak geciriyorum igne yaparken her yerim titriyor sonra geciyor neyse.
of yaa fena oldum acısı hemen geçti morarmadı da ama yaptırana kadar dört döndüm :)) kendim de yemiyo daha :)) her sabah tantana olacak belli oldu.ilk iğnem morardı hemşirenin yaptığı ve eğildikçe acıyo.olsun Allah bebeğimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?