Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim sen R. Madazli'ya gidiyordun Nisantasi'nda degilmi?
Doktorundan memnun olmak cok onemli bisey, hatta kilit nokta! Ozellikle bizim gibi korkulari olanlar icin onemli.

yben rıza bey gittim daha önce ama rıza bey ne iğne ne de aspirine gerek yok dediği için bi dahada gitmedim hem ulaşılması zor bi doktor ha deyince gidemiyosun randevu almak zor

evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mi

ben bırakıcam kızlar ultrasona göre 37. haftada..yani önümüzdeki hafta sonu bırakıcam.ama endişeliyim.şuandada çok kötü grip oldum antibiyotik alıorum mecburen.ama zarar vercek diede çok korkuorum...

canım cooook cok ıyı anlıyoruz.ben 2.dusukten sonra ıyıce sıyırmıstım artık benı tek mutlu edecek sey bebegımın olması gıbı gelıyordu.sık sık aglıyor uzuluyordum.arkadaslarımın yakınlarımın bebıslerıne hedıye alırken az gozlerım dolmadı bebış magazalarında.ama eşimden ve sizden baska kımseye anlatamıyordum bu durumu guçlü gibi gözüküyordum etrafa.işte bunların hepsi sınav oyuzden guclu olmak dua etmek hayırlısını sabırla beklemek gerek Rabbim dualarımız geri çevirmesin bu mubarek gunde
canım sana birsey soracagım.ben 20.haftayım beyaz sarı kokusuz akıntım oluyor.ancak bununla bırlıkte camasırımın ıslandıgını goruyorum.bunun normal akıntımı amniyos sıvısımı oldugunu nereden anlayacagız.saglık ocagındaki ebe bebeğin suyu acık pembe olur dedı endısenme dedı ama ıcım rahat dgıl doktora gıtsemmı??bıde catı kemıgımde 1-2 sanıyelık agrılar oluyor sen dede olmusmuydu??:26:

merhaba kızlar dün doktora gittim moralim bozuk döndüm eve doktor bebekte bi problem yok herşey olması gerektiği gibi fakat bebeğin plasentasında bikaç tane kist var dedi önce bişey anlamadım bu nedemek bi sorun mu yani dedim afalladım eğer kist büyüme yapmazssa sorun olmaz ama büyürse sorun bebek beslenemez dedi kafamdan kaynar sular döküldü ya aklımdan neler geçti kitlerin boyutlarını ölçtü 2 hafta sonra tekrar gidecem büyüme varmı diye bakacak inşallah büyümez kafam çok karıştı yarın başka bi doktora daha gitcem ilk defa böyle bişey duydum yaa

canım doktorum kim hangi hastanede.ben bana yakın bi özel hast.gidiyorum doktorum başhekim.inşallah uğurlu gelir.aslında eşim rıza beye gidelim diyor ama...

sevdim ben bu işi hepimiz mutlu oluruz o zaman :) . şimdi sen endişeleniyorsun ya sana yürekten gelerek olmayacak bişey korkma diyorum . ama kendime gelince aynı cümle olmuyor işte :) elevitin içinde folik asit var okudum ama folbiolden az. bende elimdeki folbioller bitesiye kadar devam edicem. sonra bırakırım artık. benimde salı kontrolüm ama 10 güne bir devam edicem nasipse.

canım benim akıntım da oluyor ama sarıdan ziyade yumurtlama akıntısı gibi beyaz ve uzayan bir akıntı. enfeksiyon içinse. doktorum bana monurol diye tek doz bir ilaç önermişti. hamilelerde kullanıyor demişti. akşam yatmadan önce içiyorsun suda eritip sabaha hiçbişeyin kalmıyo. mucize gibi :) en azından enfeksiyonun geçmediyse ki bence hamileleiktendir akıntın bu ilacı sor bi derim

canım doktorum kim hangi hastanede.ben bana yakın bi özel hast.gidiyorum doktorum başhekim.inşallah uğurlu gelir.aslında eşim rıza beye gidelim diyor ama...

ben doktorun özel muayahanesine gidiyorum rıza bey iğne aspirin vermeyecekti bende rahat olamayacaktım tamam belki çözüm değil iğneler şans ama aklımda kalsın istemediğim için rıza beyi tercih etmedim

canım cook gec miş olsun bencede baska bır doktora daha git vakit kaybetmeden.ınsallah onemli bır sey yoktur bizleri de haberdar et canım dualarımızdasın allaha emanet olun
kızlar dün de bugün de meryem suresini okuyup dua ettim hepimize.Allah kabul eder inş.

Allah razı olsun canım Allah kabul etsiiiiinnn amiiinnn

caım ben arıyordum ıstanbula gelmek ıstersenız de mısafır olarak agırlarım sorun degl allah mısafırı başimin uzerınde herkesın yerı var

ben doktorun özel muayahanesine gidiyorum rıza bey iğne aspirin vermeyecekti bende rahat olamayacaktım tamam belki çözüm değil iğneler şans ama aklımda kalsın istemediğim için rıza beyi tercih etmedim

kim doktorun :)) söylemiyo bakar mısın :)) bana rıza madazlı iğne de verilebiliyor tabi önlem olarak biz de veriyoruz bazen demişti.ama nasıl mükemmel bi doktor ya biz bayılmıştık.çok pahalıı fakat...
ben sağlıklı bi hamilelek ve sağlıklı bi bebek Allah nasip ettiyse gerisi hikaye diyorum.olacağı engelleyemezsin çünkü

Son düzenleme:
evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mi

ben bırakıcam kızlar ultrasona göre 37. haftada..yani önümüzdeki hafta sonu bırakıcam.ama endişeliyim.şuandada çok kötü grip oldum antibiyotik alıorum mecburen.ama zarar vercek diede çok korkuorum...

sevgi54 geçmiş olsun.bende bırakmadım henüz.pazartesi kontrolüm var,heralde o zaman söyler ne zaman bırakıcağımı..ama bende endişeliyim korkuyorum zamanından önce bıraktırır diye..hayırlısıyla şu haftaları da bi atlatsak...

cnm hamileliği öğrenir öğrenmez kullanman gerek ne kadar erken başlarsan o kadar iyi neden bebeğin görünmesini bekliyelim diyor onu anlamadım

yok canım isim sorduğunu anlamadım hastaneyi sorduğunu düşünmüştüm doktorum haznedarda ülkü çarkman özel yeri var rıza beye istediğimde ulaşabilme imkanım olsaydı evet çok iyi hasta halinden anlayan bi doktordu bi doktordu ama çok yoğun en erken 1 hafta sonraya gün veriyorlar

inşallah canım çok sağol bu arada senle gebeliğimiz aynı haftada aynı gün ilerleriyo benimde muhtemelen doğum tarihim 22 agustos rabbim hayırlısıyla doğmak nasip etsin inşallah bakalım önce hangimizinki gelcek sanrım benimki biraz acele edecek gib

canım saglıklı olsunlarda hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallah.acele etmesinler mümkün olduğuncabu arada cınsıyetını ogrenebıldınız mı bır kızın vardı degılmı?

bugun başka doktora gittim diğer doktorun plasentadaki kist deiği şeyler korkulacak bi durum değilmiş bi çok gebede olabilen su kabarcıkları gibi bişeymiş oh çok şükür ya

canım saglıklı olsunlarda hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallah.acele etmesinler mümkün olduğuncabu arada cınsıyetını ogrenebıldınız mı bır kızın vardı degılmı?

evet bi kızım vardı bi kızım daha olcak allahın izniyle seninki erkek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…