Canim sen R. Madazli'ya gidiyordun Nisantasi'nda degilmi?
Doktorundan memnun olmak cok onemli bisey, hatta kilit nokta! Ozellikle bizim gibi korkulari olanlar icin onemli.
evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mi
canım cooook cok ıyı anlıyoruz.ben 2.dusukten sonra ıyıce sıyırmıstım artık benı tek mutlu edecek sey bebegımın olması gıbı gelıyordu.sık sık aglıyor uzuluyordum.arkadaslarımın yakınlarımın bebıslerıne hedıye alırken az gozlerım dolmadı bebış magazalarında.ama eşimden ve sizden baska kımseye anlatamıyordum bu durumu guçlü gibi gözüküyordum etrafa.işte bunların hepsi sınav oyuzden guclu olmak dua etmek hayırlısını sabırla beklemek gerek Rabbim dualarımız geri çevirmesin bu mubarek gundeah be canım iyi geçtide ben o gün çok kötü oldum..aynı günün sabahı bir eltim doğum yaptı,diğer eltim bebeğiyle bana geldi sadece yaptığı birşey çok zoruma gitti neden yaptığını anlamadım..
çocuğunun kakalı bezini benim çöpüme dahi atmadı bir keseye sarıp çantasına koyup götürdü,halbuki her zaman geldiğinde çöpe atardı bir anlam veremedim..biraz cin fikirlidir benim eltim aklından ne geçti bilmiyorum..
kendimi bebek konusunda bastırdığımı atlattığımı zannediyordum ama,hiç bişey atlatmamışım,etrafa güçlü görünmekten çok yoruldum kuzum yaa.. benim yaşadığım duyguların asla kıskançlıkla ilgisi yok zaten kimseyi kıskanmadım hep yanlarında oldum her zaman onlarda sözdee beni çok severler... adını koyamıyorum yaşadığım duygunun ama sizler beni anlarsınız eminim..
canım sana birsey soracagım.ben 20.haftayım beyaz sarı kokusuz akıntım oluyor.ancak bununla bırlıkte camasırımın ıslandıgını goruyorum.bunun normal akıntımı amniyos sıvısımı oldugunu nereden anlayacagız.saglık ocagındaki ebe bebeğin suyu acık pembe olur dedı endısenme dedı ama ıcım rahat dgıl doktora gıtsemmı??günaydın kızlar,hayırlı cumalar..
canım hamilelikte kokukuz akıntı normal diye biliyorum,benim en başından beri var.poregestandan sanıyordum,bıraktığım halde devam ediyor sabahları az da olsa.tahlillerde bişey çıkmadı,endişelenme sende
allah allah ne demek doktor benim bizim kafamız rahat etmeyecekse ne anlamı kaldı valla benim doktorum ben sormadan herşeyi anlatıyor en ince ayrıntısına kadar çokta tatlı dilli ist da olanlara tavsiye ederim daha önceki doktorun seval taşdemir di kadın bem sormadan hiçbişey anlatmıyodu tüp bebek doktoru diye ona gitmiştim ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum mecbur kalmazsam kadın tv ye çıkıyo herşeyi anlatıyo ama muanede herşey normal diye gerçi soru sorduğun zaman cvp veriyodu sağolsun ama benim bildiklerimde bi yere kadar doktor olan ben değilim sonuçta şimdiki dokjtorum normal kadım doğum doktoru ama maşallahı var ultrasona alırken durumumu bildiği için her ikimizde bismillah çekiyoruz :)
Şöyle bir anlaşma yapalım o zaman sen haber ver biz sevinelim ben haber vereyim siz sevinin :) böylece herkes mutlu mutlu yaşasın
Bu arada 1 hafta sonra ilk kontrol olacak, sanırım ondan sonra 10-15 günde bir çağıracak. Kullandığım ilaçları değiştirmedi, folbiole de devam ediyorum Elevit vermedi. Ama bildiğim kadarıyla Elevitin içinde folik asit var o yüzden bıraktırmıştır sana.
arkadaşlar hepiniz iysiniz umarım.bişi sorcam sizinde sarı akıntınız çok mu? benim koyu sarı akıntılarım var bi dr ark progestan da yapar dedi ama.hala enfeksiyonmu da devam ediyor.acaba iğnede yapıyor mu ki.ne olur cevaplayın:)
öpt aeo
canım doktorum kim hangi hastanede.ben bana yakın bi özel hast.gidiyorum doktorum başhekim.inşallah uğurlu gelir.aslında eşim rıza beye gidelim diyor ama...
canım cook gec miş olsun bencede baska bır doktora daha git vakit kaybetmeden.ınsallah onemli bır sey yoktur bizleri de haberdar et canım dualarımızdasın allaha emanet olunmerhaba kızlar dün doktora gittim moralim bozuk döndüm eve doktor bebekte bi problem yok herşey olması gerektiği gibi fakat bebeğin plasentasında bikaç tane kist var dedi önce bişey anlamadım bu nedemek bi sorun mu yani dedim afalladım eğer kist büyüme yapmazssa sorun olmaz ama büyürse sorun bebek beslenemez dedi kafamdan kaynar sular döküldü ya aklımdan neler geçti kitlerin boyutlarını ölçtü 2 hafta sonra tekrar gidecem büyüme varmı diye bakacak inşallah büyümez kafam çok karıştı yarın başka bi doktora daha gitcem ilk defa böyle bişey duydum yaa
kızlar dün de bugün de meryem suresini okuyup dua ettim hepimize.Allah kabul eder inş.
kizlarrr birara birileriniz operator doktor Mesut Polat'i ariyordu, bursa'dan istanbul zeynep kamil kadin doguma gelmis diye..
Bugun bende bayagi bir googling yaptim ve anladigim kadariyla doktor hala Bursa'da. Asagiya linki gonderiyorum isteyen baksin, ve ordaki hastanenin numarasindan bursayi arayip kesin bilgiyi elde edebilirler. Doktorun son bilgileri 30 mart'da guncellenmis. Yani en son doktorun nerede oldugunu gosteriyor.
Ama internette yapilan yorumlari okudugum kadariyla boyle kan pihtilasmasi sorunu olanlar icin ozellikle super bir doktormus. Herkes cok memnunmus. Istanbulda olsaydi bende geldigimde giderdim ama buyuk ihtimallle degil.
Uzm.Dr. MESUT POLAT - Doktor Hakkında Bilgiler & Hasta Değerlendirmeleri - Bursa
ben doktorun özel muayahanesine gidiyorum rıza bey iğne aspirin vermeyecekti bende rahat olamayacaktım tamam belki çözüm değil iğneler şans ama aklımda kalsın istemediğim için rıza beyi tercih etmedim
evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mi
ben bırakıcam kızlar ultrasona göre 37. haftada..yani önümüzdeki hafta sonu bırakıcam.ama endişeliyim.şuandada çok kötü grip oldum antibiyotik alıorum mecburen.ama zarar vercek diede çok korkuorum...
kızlar ya siz iğneye ne zaman başladınız?doktor bebek görününce dedi ama ben hiç görmedim kine yapıcam bilmiyorum.hafta sonu en azından keseyi görürsek inşallah o zaman ısrar etmeyi düşünüyorum.ne diyosunuz??
kim doktorun :)) söylemiyo bakar mısın :)) bana rıza madazlı iğne de verilebiliyor tabi önlem olarak biz de veriyoruz bazen demişti.ama nasıl mükemmel bi doktor ya biz bayılmıştık.çok pahalıı fakat...
ben sağlıklı bi hamilelek ve sağlıklı bi bebek Allah nasip ettiyse gerisi hikaye diyorum.olacağı engelleyemezsin çünkü
canım cook gec miş olsun bencede baska bır doktora daha git vakit kaybetmeden.ınsallah onemli bır sey yoktur bizleri de haberdar et canım dualarımızdasın allaha emanet olun
Allah razı olsun canım Allah kabul etsiiiiinnn amiiinnn
inşallah canım çok sağol bu arada senle gebeliğimiz aynı haftada aynı gün ilerleriyo benimde muhtemelen doğum tarihim 22 agustos rabbim hayırlısıyla doğmak nasip etsin inşallah bakalım önce hangimizinki gelcek sanrım benimki biraz acele edecek gib
kızlar dün de bugün de meryem suresini okuyup dua ettim hepimize.Allah kabul eder inş.
canım saglıklı olsunlarda hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallah.acele etmesinler mümkün olduğuncabu arada cınsıyetını ogrenebıldınız mı bır kızın vardı degılmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?