bugun başka doktora gittim diğer doktorun plasentadaki kist deiği şeyler korkulacak bi durum değilmiş bi çok gebede olabilen su kabarcıkları gibi bişeymiş oh çok şükür ya
evet bi kızım vardı bi kızım daha olcak allahın izniyle seninki erkek sanırım
kızlarkeyifler yerindedir umarım
bugun başka doktora gittim diğer doktorun plasentadaki kist deiği şeyler korkulacak bi durum değilmiş bi çok gebede olabilen su kabarcıkları gibi bişeymiş oh çok şükür ya
ayyy cok sevındım canım yaa.allah bır daha yasatmasın boyle korkular.saglıkla kucagına alırsın ınsallah 2.prensesıbugun başka doktora gittim diğer doktorun plasentadaki kist deiği şeyler korkulacak bi durum değilmiş bi çok gebede olabilen su kabarcıkları gibi bişeymiş oh çok şükür ya
kızlarkeyifler yerindedir umarım
Canim sana da Gunaydin...Keyifler, Allah'a sukur, bugunlerimize sukurler olsun. Iyiyim yani :)) Dunku aile toplantisindan sonra hala iyiysem, Allahim yardim etti bu zavalli kuluna dun.. :))Sen nasilsin tatlim..
evet canım coook şükür keyifler yerinde ama evim çooooooook cokcok pisssss.gecen hafta dayanamadım süpürdüm 2gun bel ağrısı cektım kendımı zor tutuyorum.sen nasılsın
doktora gittim sabah.keseyi gördük çok şükür.ben erken görünmez sanmıştım :)) hemen iğnemi yazdı.clexane 0.4.ilk iğnemi de oldum ay iğnesi acıtmadı da ilaç yaktı biraz.sizde de oldu mu??ben sormayı unuttum doktora telaşla iğne her gün aynı saatte mi yapılacak?
hemşire hiç elleme ovuşturma dedi.hiç havasını almadan hazır iğne olduğu için direk vurdu.doktor 10 gün sonra gel dedi.nasıl beklicemmm.Allah ım inşallah hayırlısıyla nasip eder.darısı diğer isteyenlere...
doktora gittim sabah.keseyi gördük çok şükür.ben erken görünmez sanmıştım :)) hemen iğnemi yazdı.clexane 0.4.ilk iğnemi de oldum ay iğnesi acıtmadı da ilaç yaktı biraz.sizde de oldu mu??ben sormayı unuttum doktora telaşla iğne her gün aynı saatte mi yapılacak?
hemşire hiç elleme ovuşturma dedi.hiç havasını almadan hazır iğne olduğu için direk vurdu.doktor 10 gün sonra gel dedi.nasıl beklicemmm.Allah ım inşallah hayırlısıyla nasip eder.darısı diğer isteyenlere...
kizlarrr birara birileriniz operator doktor Mesut Polat'i ariyordu, bursa'dan istanbul zeynep kamil kadin doguma gelmis diye..
Bugun bende bayagi bir googling yaptim ve anladigim kadariyla doktor hala Bursa'da. Asagiya linki gonderiyorum isteyen baksin, ve ordaki hastanenin numarasindan bursayi arayip kesin bilgiyi elde edebilirler. Doktorun son bilgileri 30 mart'da guncellenmis. Yani en son doktorun nerede oldugunu gosteriyor.
Ama internette yapilan yorumlari okudugum kadariyla boyle kan pihtilasmasi sorunu olanlar icin ozellikle super bir doktormus. Herkes cok memnunmus. Istanbulda olsaydi bende geldigimde giderdim ama buyuk ihtimallle degil.
Uzm.Dr. MESUT POLAT - Doktor Hakkında Bilgiler & Hasta Değerlendirmeleri - Bursa
canım gözlerin aydın olsunnnnn...coks evındım gebelık takvımınde hayırlı olsun hep guzel saglıklı haberler almak umuduyladoktora gittim sabah.keseyi gördük çok şükür.ben erken görünmez sanmıştım :)) hemen iğnemi yazdı.clexane 0.4.ilk iğnemi de oldum ay iğnesi acıtmadı da ilaç yaktı biraz.sizde de oldu mu??ben sormayı unuttum doktora telaşla iğne her gün aynı saatte mi yapılacak?
neyseki kocişi ikna ettim canım gerçi kendi arkadasları gelecekmiş olsun evim temizlenecek yaaman ya kuzum boşwer isterse mok götürsün yapma lütfen..çektiklerini düşün dikkat et kendine lütfen nasılolsa yapılır iş..bende öyle dayanamazdım sonrada acısını çekerdim hep..senin ve bebeğinin sağlığı işten daha önemli canım boşwer..
bende çok şükür iyi olmaya çalışıyorum..
Canim Allah tamamina erdirsin, bu guzel haberlerin hep boyle devam etsin insallah.doktora gittim sabah.keseyi gördük çok şükür.ben erken görünmez sanmıştım :)) hemen iğnemi yazdı.clexane 0.4.ilk iğnemi de oldum ay iğnesi acıtmadı da ilaç yaktı biraz.sizde de oldu mu??ben sormayı unuttum doktora telaşla iğne her gün aynı saatte mi yapılacak?
Ben internetten bakmistim ama gozukmuyordu Zeynep Kamil'de. Demekki dogumhane kisminda bashekimlik binasinda insallah bende birgun gidebilirim ona:) cok ovguler var merak ettim gercekdende.kendisi benim doktorum olur.mükemeeeeeeelllll biridir...hem hekimliği hem kişiliği süppppeeeerrrr.... ve ben pazartesi günü istanbuldaydım ve kendisi zeynep kamil doğum hastanesinde gitmek isteyenler için söylüyorum..zeynep kamilde doğumhane kısmında yaniii başhekimlik binası 2. kat da dır..bende böyle bir bilgi vereyim..benim hamileliğimi de doğumumu da kendisi yaptırdı...acayip ilgilendi hatta benim çocuğum öldüğünde oturup benimle ağladı..şiddetle tavsiye ederim kendisini...gözünüz kapalı gidebilirsiniz çok ilgili biridir...
Canim bak Cemocan sagolsun. Soyledi suanda zeynep kamildeymis sende git, Anadolu yakasindasin bildigim kadariyla.caım ben arıyordum ıstanbula gelmek ıstersenız de mısafır olarak agırlarım sorun degl allah mısafırı başimin uzerınde herkesın yerı var
bende bugün doktordaydım allaha şükür herşey yolunda ama ben nerdeyse bayılacaktım stresten8 haftalık olmuş bidaha ki kontrolum salı günü doktora dedim ben dayanamıyorum stres yapıyorum 3 günde 1 geleyim o da o zaman salı gel dedi :)
bende bugün doktordaydım allaha şükür herşey yolunda ama ben nerdeyse bayılacaktım stresten8 haftalık olmuş bidaha ki kontrolum salı günü doktora dedim ben dayanamıyorum stres yapıyorum 3 günde 1 geleyim o da o zaman salı gel dedi :)
yaaa çook tatlısın.3gunde 1 geleyim çok hoşmuşbende bugün doktordaydım allaha şükür herşey yolunda ama ben nerdeyse bayılacaktım stresten8 haftalık olmuş bidaha ki kontrolum salı günü doktora dedim ben dayanamıyorum stres yapıyorum 3 günde 1 geleyim o da o zaman salı gel dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?