Kizlarrrr Allahima binlerce sukurler olsun, Hamileyimmmmmmm :)))
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
bugun itibariyle artik digital testte gordum:))))))
Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsinnnnn
Simdi sizden ricam benim icin dua edin canlarim cok korkuyorummmm
canım çok sevindim çok
rabbim tamamına erdirsin bizlerede dua et
öpüyorum çok
hayırlı ugurlu olsun bebısın canım coook sevındımmmm allah tamamına herkese nasıp eder ınsallahhhhhhhh allah yardımcımız olsnnnnnnnnn
cemocan çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınbucu2, caco, gulsunoguz, elendil85, beydagli, ay_she, burcu_gen hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Allah razı olsun arkadaşlar..rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur..Allah'ım isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah..bu arada doktorumu aradım bebe aspirini ve folbiol kullan dedi..clexane 0.6 devam hergün vurulucam ve progynex isimli düşük önleyici hergün vurulacak öyle yani..bu arada sat'ımı bilmiyorum ben düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım..o yüzden artık Allah nasip ederse kalp atışını duymaya başlarsak biraz daha netleşecek herşey..ama şimdi korkuyorum yarın tekrar test yaptırıcam bakalım 2 günde 2 kat artış olmuş mu?? doktor özellikle istedi..kızlar dua edin de bari bu sefer bi sorun çıkmadan şu yawrumu alayım kucağıma..çok istiyorum yaa anlatamam yaniii..sadece kendim için değil şu forumda benim gibi her ne kadar bebek sahibi olmak isteyen arkadaşım varsa rabbim hepsine evlat nasip etsin..hamile olanlarında yawrularını korusun rabbim annelerine babalarına bağışlasın sağlıklı bir şekilde inşallah...
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
günaydın
günaydın kızlar bahar geldi maşallah topiğimiz coştu inşallah hep böyle güzel haberler alırız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hamilelerimiz sağlıklı bir şeklide bebeklerini kucağına alsın bizde korunmayı bıraktık bakarsınız bende katılırım hamileler kervanına
sanada günaydın başhekimim:)) nasılsın ??
sanada günaydın canım..hadi hayırlısı olsun inşallah sende güzel haberi werirsin bize en yakın zamanda:))
çok şükür canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ewet ya inşallah topiğimizin kaderi değişecek bende çok sewiniyorum hepinizden güzel haberler aldıkça..isim de güzelmiş hee walla olabilir neden olmasın:))Canım iyiyim, güzel haberler aldıkça daha da iyi oluyorum. Sen nasılsın?
Umarım hiç bitmez bu güzel haberlerin sonu, sırayla diğer tüm güzel arkadaşlarımdan da gelir haberler. Topiğimizin yeni adı da "Kan Pıhtılaşmasına Rağmen Neşeyle Doğuranlar" olur.
günaydın canım maşallah topiğimize canlılık geldi ne güzel sende çok pozitifsin bu arada epeydir yazmıyorum ama yazılanları okyorum sohbetiniz çok hoş başhekim ve asistanları sen nasılsın kuzum
taze hamişleer veee hamiş adaylarııı
günaydın
günaydın kızlar.....
allahın izniyle duyacaksın güzelim. aynı endişeleri hala yaşıyorum . gözüm kapalı başlıyorum ultrasona. şükürler okuyarak bakıyorum sonra . ama sonu güzel olucak inşallah hepimiz için...
umudummmmmmmmmmmmmm inanmıyorum. okurken algılayamadım bir an tüylerim diken diken oldu sonra gözlerim doldu. çok şükür güzel bir haber daha :) çok sevindim canım hemde çokkk . darısı diğer kızlarımızın başına . benim kan testinde bile erken çıkmadı be güzelim boşver çok şükür ki pozitifi gördün gerisi gelir allahımın izniyle . çooooooooookkkkkkkk iyi bak kendine. uzat ayaklarını yat tadını çıkar.iğnelerine nasıl başlıcaksın doktora ne zaman gidebiliyorsun oralarda
ooooo hadi hayırlısı bakalım.gözün aydın canım....allah tamamına erdirsin....
amin kuzum..bak şimdi kafanı bi rahatlat önce bebişinde kendininde sakın canını sıkma RABBİNE sığın herşey güzel olacak inşallah dinlen bu anın keyfini çıkar, bak kaç aydır bu anı bekliyodun...
kız bana bak annesi ne diyor bebişin geç gelirim,güç gelirim ama tam gelirim annecim diyor lütfen benim canımı sıkma olduğum yerde:))) hadi kuzum derin bir oh çek şimdilik,dualarım seninle ve hepinizle..
Iste bu harika bir haber, suratima bir gulumseme yerlesti gitmiyor, annem bakiyor ne oldu bu kiza diye, o kadar cok sevindim ki anlatamam. Korkma diycem once kendine bak diyeceksin. Insallah haftalari seninle beraber sayacagiz sonuna kadar. Gozun aydin, uyuyabilirsen uyu bakalim bu gece :)
ayyyy maşallah maşallah nazar değmesin canım benim..hayırlı uğurlu olsun..sorunsuz bir şekilde geçer inşallah hamileliğin..ne güzel yaaa böyle hamiş haberleri almak...bu ara nazar değmesin tü tü tü totoşumu kaşıyayım ama bu ara boş geçen yok hadi inşallah darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.... :)
cnm benim ne güzel bir haber verdin. Rabbim tamamına erdirsin. kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne bereketli günler yaşıyoruz. hamile haberleri arka arkaya geliyor. çok mutluyum ya.
yeni hamilelerimizi tebrik ederim şu 2 haftada ne kadar çok hamilemiz olduinş. rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin yavrularınızı. bende bu ay aşılama yaptırıcam yarın ilaçlara başlıyorum. yeni hamilelerimizden dua bekliyorum
ben de yatmadan önce bi bakayım dedim yazan var mı diye ve güzel haberi okudum, birden kalbim hızlı hızlı atmaya basladı, heyecanını paylastım inan.. rabbim senin de bebisini saglıkla kucagına aldıgın gunu gostersin insallah... boyle guzel haberler okudukca insanın umudu artıyo, neden olmasın diyo gercekten.. hayırlısıyla hepimize de kısmet olur insallah.. :) :)
canım çok sevindimmmm yaaaa HADİ BAKALIM İNŞALLAH OLCAK BU SEFER...İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE CANIM
kızlar coooooook sevındımbunu da bereketli topiğimiz için koyuyorum fazla söze ne hacet
Eki Görüntüle 387430
canım çok sevindim çok
rabbim tamamına erdirsin bizlerede dua et
öpüyorum çok
kuzucum ah keşke yazına amin diyebilseydim
ama malesef ben hamile değilim
cemocan çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
umudum çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin ay ne güzel ne çok hamile kalan vardarısı başıma ..banada dua edin bende bebeişime kavuşayım.rabbim senin de tüm hamişlerinde yavrularını sağlıkla kendilerine bağışlasın kucağına alıp huzurla büytmeyi nasip etsin inş..darısıda tüm evlat hasretiyle yananların başına:)
günaydın kızlar bahar geldi maşallah topiğimiz coştu inşallah hep böyle güzel haberler alırız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hamilelerimiz sağlıklı bir şeklide bebeklerini kucağına alsın bizde korunmayı bıraktık bakarsınız bende katılırım hamileler kervanına
kizlarrr hepinize yazdim ama portalda calisma varmis benim yazdiklarimin hepsi gitti(
Neyse uzun lafin kisasi diyeyim o zaman :)) hepinize cok tesekkur ederim canlarimsiniz siz benim. Sizleri cok seviyorum. Hepinizi. Neolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepinizin gonlune gore tez zamanda bebislerinize kavustursun insallah. Opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?