Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sevindim çok
rabbim tamamına erdirsin bizlerede dua et
öpüyorum çok

hayırlı ugurlu olsun bebısın canım coook sevındımmmm allah tamamına herkese nasıp eder ınsallahhhhhhhh allah yardımcımız olsnnnnnnnnn

kuzucum ah keşke yazına amin diyebilseydim
ama malesef ben hamile değilim

cemocan çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

umudum çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin ay ne güzel ne çok hamile kalan vardarısı başıma ..banada dua edin bende bebeişime kavuşayım.rabbim senin de tüm hamişlerinde yavrularını sağlıkla kendilerine bağışlasın kucağına alıp huzurla büytmeyi nasip etsin inş..darısıda tüm evlat hasretiyle yananların başına:)

günaydın kızlar bahar geldi maşallah topiğimiz coştu inşallah hep böyle güzel haberler alırız rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hamilelerimiz sağlıklı bir şeklide bebeklerini kucağına alsın bizde korunmayı bıraktık bakarsınız bende katılırım hamileler kervanına

sanada günaydın canım..hadi hayırlısı olsun inşallah sende güzel haberi werirsin bize en yakın zamanda:))

sanada günaydın başhekimim:)) nasılsın ??

Canım iyiyim, güzel haberler aldıkça daha da iyi oluyorum. Sen nasılsın?
Umarım hiç bitmez bu güzel haberlerin sonu, sırayla diğer tüm güzel arkadaşlarımdan da gelir haberler. Topiğimizin yeni adı da "Kan Pıhtılaşmasına Rağmen Neşeyle Doğuranlar" olur.

sanada günaydın canım..hadi hayırlısı olsun inşallah sende güzel haberi werirsin bize en yakın zamanda:))

günaydın canım maşallah topiğimize canlılık geldi ne güzel sende çok pozitifsin bu arada epeydir yazmıyorum ama yazılanları okyorum sohbetiniz çok hoş başhekim ve asistanları sen nasılsın kuzum

çok şükür canım bende iyi olmaya çalışıyorum..ewet ya inşallah topiğimizin kaderi değişecek bende çok sewiniyorum hepinizden güzel haberler aldıkça..isim de güzelmiş hee walla olabilir neden olmasın:))

günaydın canım maşallah topiğimize canlılık geldi ne güzel sende çok pozitifsin bu arada epeydir yazmıyorum ama yazılanları okyorum sohbetiniz çok hoş başhekim ve asistanları sen nasılsın kuzum

ewet canım ne güzel.. bende günlük hayatta bir sürü negatif şeyler yaşamama rağmen inan bana burdaki arkadaşlara özellikle hamilelere moral wermek istiyorum..hep aynı şeyleri değilde güzel ve tabi birazda espiri dolu şeyleri paylaşıp gülmek istiyorum çünkü hepimizin gülmeye çok ama çoook ihtiyacı war..

çok ama çok güzel bi haber inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz darsı bekleyenlerin başına inşallah

allahın izniyle duyacaksın güzelim. aynı endişeleri hala yaşıyorum . gözüm kapalı başlıyorum ultrasona. şükürler okuyarak bakıyorum sonra . ama sonu güzel olucak inşallah hepimiz için...

aynı ben doktor ultrasona alınca hiç bakmıyorum ta ki doktor çok güzel diyene kadar:18:

ooooo hadi hayırlısı bakalım.gözün aydın canım....allah tamamına erdirsin....

cnm benim ne güzel bir haber verdin. Rabbim tamamına erdirsin. kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne bereketli günler yaşıyoruz. hamile haberleri arka arkaya geliyor. çok mutluyum ya.

canım çok sevindimmmm yaaaa HADİ BAKALIM İNŞALLAH OLCAK BU SEFER...İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE CANIM

kızlar coooooook sevındım bunu da bereketli topiğimiz için koyuyorum fazla söze ne hacet
Eki Görüntüle 387430

canım çok sevindim çok
rabbim tamamına erdirsin bizlerede dua et
öpüyorum çok

kuzucum ah keşke yazına amin diyebilseydim
ama malesef ben hamile değilim

cemocan çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

umudum çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kizlarrr hepinize yazdim ama portalda calisma varmis benim yazdiklarimin hepsi gitti(

Neyse uzun lafin kisasi diyeyim o zaman :)) hepinize cok tesekkur ederim canlarimsiniz siz benim. Sizleri cok seviyorum. Hepinizi. Neolur dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim hepinizin gonlune gore tez zamanda bebislerinize kavustursun insallah. Opuyorum

rica ederim kendi adıma bende seni çok sewiyorum canım:)) ee nasılsın ?? bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…