Kizlarrrr Allahima binlerce sukurler olsun, Hamileyimmmmmmm :)))
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
bugun itibariyle artik digital testte gordum:))))))
Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsinnnnn
Simdi sizden ricam benim icin dua edin canlarim cok korkuyorummmm
umarım dileklerin gerceklesir ve sorunsuzca bebegini kucagına alırsın, ve tum hamile kızlar tabiki.. darısı beklemede olanların basına..:)
geldim kızlar çok şükür iyi haberlerle . 8+3 günlük olmuşuz çok şükür. 1 hafta geriden geliyordu maşallahkapatmışız arayı . allahım çok büyük mucizeleride öyle . en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin. doktorumuz sağ olsun filmini bile çekti :) . sağ olun kızlar dualarınızı eksik etmediğiniz için. bir dahaki kontrolüm 1 mayısa istersen gel ama sık gelirsen gelişmelerini takip etmekte o kadar zor olur dedi. bende bişey diyemedim. bekleyebilirsem beklerim .olmadı arada giderim başka bir doktora
gözün aydın canım. korku hepimizde var ama bişeycik olmaz allahın izniyle :)
canım gözümüz aydın :) ne güzel cuma bir daha mı göreceksin sen. bu gidişle birlikte doğurucaz inşallah. allahım kucağımıza aldığımız günü göstersin bizede bekleyen herkeslerede
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
canım hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin.sen rahat olki bebeğinde rahat olsun....
yeni hamilelerimizi tebrik ederim şu 2 haftada ne kadar çok hamilemiz olduinş. rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin yavrularınızı. bende bu ay aşılama yaptırıcam yarın ilaçlara başlıyorum. yeni hamilelerimizden dua bekliyorum
allah razı olsun arkadaşım bende işte şu kalp sesini duyma zamanına kadar sıkıntıdayım sonrasında inşallah rahatlıcam..ama rabbim yardım etsin canım ya..bu psikolojiyle hamile kalmak da anne adayı için çok zor..Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..
kızlar gerçekten topiğin maşallahı var. allah nazarlardan korusun. hep böyle güzel haberleri almak nasip etsin. hepimizin umut dolu hikayeleri olsun inşallah...
canım benim dualarına amin diyorum ama hepimiz alıcaz kısmetse. sanada aşılama sebep olacaktır inşallah. bende klomenle hamile kaldım bu arada . kullandın mı aşılamadan önce hiç ilaç
allahın izniyle duyacaksın güzelim. aynı endişeleri hala yaşıyorum . gözüm kapalı başlıyorum ultrasona. şükürler okuyarak bakıyorum sonra . ama sonu güzel olucak inşallah hepimiz için...
cnm 3 ay serophene(klomen benzeri) kullandım sonra yine serophene ile aşılama yaptırdım tutmadı ilk serophene tutmuştu düştü baktım hamile kalamıyorum düşükleri araştırayım dedim çünkü birde normal yoldan hamile kaldım düşmüştü araştırınca pıhtılaşma çıktı evliliğimizin 3 yılı doldu raporla puregon iğnelere başlıycam yarın ve aşılama yapılacak devlette 3 aşılama şartmış olmadı tüp bebek napalım bakalım ne vesile olacakta hamile kalıcam denemekten başka çarem yok.
canım inşallah tutar bu ay bebişin tutunur annesinede üzmez daha fazla ... bende ilk hamileliğimde 2 ayda kalmıştım. sonra kürtaj oldum. sonra 9 ay hamile kalamayınca eşime test yapıldı iyi çıktı. yumurtlama kontrolüm yapıldı falan filan derken . klomen+ çatlatma iğnesi kullanmıştım şubatta sebep midir vesilemidir bilmiyorum ama çok şükür. darısı başına canım tüm kalbimle diliyorum...
canım sen anlatınca anladım 2.dusukte bakmıstı doktor elıyle tabı ben hayattan koptugum ıcın ne oldugunu anlamamıstım.cevabın ıcın tesekkurler hadı bakalım hastaneden bebişinin resmini yolla bizlere dört gözle bekliycez dualarımızdasın allaha emanet canımçatı muaynesi olmadıysan daha önceden söleyim bana çok zor geldi.canım yandı diebilirim. doktor 3 4 parmağını rahim girişine sokuyor.dar geniş açık kapalı bakıor işte bi kaç saniye sürüro ama işte bi kaç saniye dayanmak bile zoır geldi bana ki ben ölen bebeğimi normal doğurdum...bu hafta bıraKÇAM coraspini iğneye devam doğuma kadar hatta doğumdan sonrda yavaş yavaş bırakıcam..
kızlar coooooook sevındımgeldim kızlar çok şükür iyi haberlerle . 8+3 günlük olmuşuz çok şükür. 1 hafta geriden geliyordu maşallahkapatmışız arayı . allahım çok büyük mucizeleride öyle . en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin. doktorumuz sağ olsun filmini bile çekti :) . sağ olun kızlar dualarınızı eksik etmediğiniz için. bir dahaki kontrolüm 1 mayısa istersen gel ama sık gelirsen gelişmelerini takip etmekte o kadar zor olur dedi. bende bişey diyemedim. bekleyebilirsem beklerim .olmadı arada giderim başka bir doktora
kaç haftalık çıktı bebek ultrasonda? normal olur inşalah seninde çekmeessin ameliyat kesik acısı falan..benmde kasılmam var ama sancım yok ..beklicez bakalım bu ay sonuna kadar
çatı muaynesi olmadıysan daha önceden söleyim bana çok zor geldi.canım yandı diebilirim. doktor 3 4 parmağını rahim girişine sokuyor.dar geniş açık kapalı bakıor işte bi kaç saniye sürüro ama işte bi kaç saniye dayanmak bile zoır geldi bana ki ben ölen bebeğimi normal doğurdum...bu hafta bıraKÇAM coraspini iğneye devam doğuma kadar hatta doğumdan sonrda yavaş yavaş bırakıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?