Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Iste bu harika bir haber, suratima bir gulumseme yerlesti gitmiyor, annem bakiyor ne oldu bu kiza diye, o kadar cok sevindim ki anlatamam. Korkma diycem once kendine bak diyeceksin. Insallah haftalari seninle beraber sayacagiz sonuna kadar. Gozun aydin, uyuyabilirsen uyu bakalim bu gece :)

umarım dileklerin gerceklesir ve sorunsuzca bebegini kucagına alırsın, ve tum hamile kızlar tabiki.. darısı beklemede olanların basına..:)

amiiiiinnn canım inşallah şu yarınki testte de inşallah 2 ye katlanır sonuçta daha da rahatlarım..dediğin gibi darısı bekleyen arkadaşlara inşallaaahhh...

amiiiiinnnn canım benim..maşallah sende güzel haberlerle dönüyorsun bizlere nazar değmesin...inşallah bizde 8,18,28.....haftaları görebiliriz..rabbim dualarımızı kabul etsin :)

ayyyy maşallah maşallah nazar değmesin canım benim..hayırlı uğurlu olsun..sorunsuz bir şekilde geçer inşallah hamileliğin..ne güzel yaaa böyle hamiş haberleri almak...bu ara nazar değmesin tü tü tü totoşumu kaşıyayım ama bu ara boş geçen yok hadi inşallah darısı diğer arkadaşlarıma inşallah.... :)

cnm benim ne güzel bir haber verdin. Rabbim tamamına erdirsin. kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne bereketli günler yaşıyoruz. hamile haberleri arka arkaya geliyor. çok mutluyum ya.

yeni hamilelerimizi tebrik ederim şu 2 haftada ne kadar çok hamilemiz oldu inş. rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin yavrularınızı. bende bu ay aşılama yaptırıcam yarın ilaçlara başlıyorum. yeni hamilelerimizden dua bekliyorum

canım hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin.sen rahat olki bebeğinde rahat olsun....

allah razı olsun arkadaşım bende işte şu kalp sesini duyma zamanına kadar sıkıntıdayım sonrasında inşallah rahatlıcam..ama rabbim yardım etsin canım ya..bu psikolojiyle hamile kalmak da anne adayı için çok zor..Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..

canım benim dualarına amin diyorum ama hepimiz alıcaz kısmetse. sanada aşılama sebep olacaktır inşallah. bende klomenle hamile kaldım bu arada . kullandın mı aşılamadan önce hiç ilaç

allahın izniyle duyacaksın güzelim. aynı endişeleri hala yaşıyorum . gözüm kapalı başlıyorum ultrasona. şükürler okuyarak bakıyorum sonra . ama sonu güzel olucak inşallah hepimiz için...

kızlar gerçekten topiğin maşallahı var. allah nazarlardan korusun. hep böyle güzel haberleri almak nasip etsin. hepimizin umut dolu hikayeleri olsun inşallah...

canım benim dualarına amin diyorum ama hepimiz alıcaz kısmetse. sanada aşılama sebep olacaktır inşallah. bende klomenle hamile kaldım bu arada . kullandın mı aşılamadan önce hiç ilaç

cnm 3 ay serophene(klomen benzeri) kullandım sonra yine serophene ile aşılama yaptırdım tutmadı ilk serophene tutmuştu düştü baktım hamile kalamıyorum düşükleri araştırayım dedim çünkü birde normal yoldan hamile kaldım düşmüştü araştırınca pıhtılaşma çıktı evliliğimizin 3 yılı doldu raporla puregon iğnelere başlıycam yarın ve aşılama yapılacak devlette 3 aşılama şartmış olmadı tüp bebek napalım bakalım ne vesile olacakta hamile kalıcam denemekten başka çarem yok.

ben de yatmadan önce bi bakayım dedim yazan var mı diye ve güzel haberi okudum, birden kalbim hızlı hızlı atmaya basladı, heyecanını paylastım inan.. rabbim senin de bebisini saglıkla kucagına aldıgın gunu gostersin insallah... boyle guzel haberler okudukca insanın umudu artıyo, neden olmasın diyo gercekten.. hayırlısıyla hepimize de kısmet olur insallah.. :) :)

canım çok sevindimmmm yaaaa HADİ BAKALIM İNŞALLAH OLCAK BU SEFER...İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE CANIM

allahın izniyle duyacaksın güzelim. aynı endişeleri hala yaşıyorum . gözüm kapalı başlıyorum ultrasona. şükürler okuyarak bakıyorum sonra . ama sonu güzel olucak inşallah hepimiz için...

canımm yemin ederim ben ömerime hamileyken öyleydim..her gittiğimde ona bişey olacak korkusuyla giriyordum ultrasona nitekim de oldu ama olsun ben yinede onun karnımda 39..hafta kaldığına şükrediyorum..inşallah bu sefer sağ salim alırım kucağıma yaaaa o kadar çok istiyorum ki anlatamam bunu yani...

canım inşallah tutar bu ay bebişin tutunur annesinede üzmez daha fazla ... bende ilk hamileliğimde 2 ayda kalmıştım. sonra kürtaj oldum. sonra 9 ay hamile kalamayınca eşime test yapıldı iyi çıktı. yumurtlama kontrolüm yapıldı falan filan derken . klomen+ çatlatma iğnesi kullanmıştım şubatta sebep midir vesilemidir bilmiyorum ama çok şükür. darısı başına canım tüm kalbimle diliyorum...

saol cnm arkanızdan gelirim inş. bu ay bende ama doğruyu söylemek gerekirse nedense birgün anne olacakmışım gibi hiç gelmiyor bana

canım sen anlatınca anladım 2.dusukte bakmıstı doktor elıyle tabı ben hayattan koptugum ıcın ne oldugunu anlamamıstım.cevabın ıcın tesekkurler hadı bakalım hastaneden bebişinin resmini yolla bizlere dört gözle bekliycez dualarımızdasın allaha emanet canım

kızlar coooooook sevındım bunu da bereketli topiğimiz için koyuyorum fazla söze ne hacet
Eki Görüntüle 387430

kaç haftalık çıktı bebek ultrasonda? normal olur inşalah seninde çekmeessin ameliyat kesik acısı falan..benmde kasılmam var ama sancım yok ..beklicez bakalım bu ay sonuna kadar

canım ultrasona 35+5 çıkıyorum.bende ne kasılma hissediyorum,ne de sancı ama nst de sancı çıktı.çatı muaynesi aynen banada öyle geldi çok canım yandı.sen sata ve ultrasona göre kaçsın?coraspini tam olarak ne zaman bırakıcaksın?ben korkuyorum bırakmaktan da...o yüzden sürekli soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…