canım bagısıklı k ıcın ne testı yaptırmamız lazım hangı doktora gıtmemız lazım bırde ben de cok hasta oluyorumda ya grıpım ya oksuruk ya bobrek agrısı cekerım her gunum hastayım
Kadın dogum dr. Ben dusuk yaptım bırden fazla ve bazı testlerın yapılmasını ıstıyorum dersen dr. Uun yazıyor sana hangı testlerın yapılcagını. Ben ozel lab. Yaptırdım butun testlerı 1500 tl cıvarı tuttu.Kızlarrrr pıhtılaşmadan dolayı düşük yapmak nasıl oluyorrrr.Acaba bendemi o yüzden düşük yapıyorummmmm cvp verirmisiniz kızlarrrrr.
kızlar hayırlı günleerrrr
gunaydin Canim. Sanada hayirli birgun olsun insallah hepimize..
kızlar hayırlı günleerrrr
gunaydin Canim. Sanada hayirli birgun olsun insallah hepimize..
nasılsın ?? bakalım taze hamiş:))) belirti falan var mı ??*
Canim iyiyim sen nasilsin? Akinti disinda iiyiyim, akinti korkuttu biraz zaman zamanda devam ediyor... sen nasilsin canim?
günaydın kızlar,hepinize hayırlı günler
sağol canım bende iyiyim çok şükür...ara sıra olur korkma sakın,sen diyet yapacakmısın ?? canım doktorun önermişmiydi ??
günaydın kızlar,hepinize hayırlı günler
canim gecen yaz tr'deki doktorum diyetten bahsetmemisti.. yap demedi yani ... o yuzden kararsizim.. aslinda yapsam iyi olur:44:
hayırlı sabahlar arkadaşlar .ben 2 düşük aptım bu gebeliğimde dr.iğne 0.4 kullanmamı söyledi hamile kalmadanda bebek aspirine başla 8 ayına kadarda kullan dedi.ben bu ay korunmadım ve hamilelikten şüpeleniyorum ama adetime daha 4 gün var.kasıklarımda ara ara kıramplar oluyor yaklaşık 1 haftadır ğöğüslerim çok hassas.adet günümün geçmesinimi bekleyim yoksa kan testi mi yaptırayım SİZLERDEN FİKİR İSTİYORUM.
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
slm bendede kan pıhtılaşması çıktı şimdi coraspırın kullanıyorum hamile kalınca iğneye geçilcekmiş daha önce 2 düşüğüm oldu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
gerek görmediyse sende yapma canım..yada biraz yap biraz yapmaaşaka bir tarafa karar senin tabi sende herşeyi kararında tüket.. diyet yapan arkadaşalardan kesinlikle yasak olan şeyleri öğrenip onları daha az tüketebilirsin..
hayırlı sabahlar arkadaşlar .ben 2 düşük aptım bu gebeliğimde dr.iğne 0.4 kullanmamı söyledi hamile kalmadanda bebek aspirine başla 8 ayına kadarda kullan dedi.ben bu ay korunmadım ve hamilelikten şüpeleniyorum ama adetime daha 4 gün var.kasıklarımda ara ara kıramplar oluyor yaklaşık 1 haftadır ğöğüslerim çok hassas.adet günümün geçmesinimi bekleyim yoksa kan testi mi yaptırayım SİZLERDEN FİKİR İSTİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?