Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bagısıklı k ıcın ne testı yaptırmamız lazım hangı doktora gıtmemız lazım bırde ben de cok hasta oluyorumda ya grıpım ya oksuruk ya bobrek agrısı cekerım her gunum hastayım

immünoloji testleri diyorsun yapıyorlar canım..

Kızlarrrr pıhtılaşmadan dolayı düşük yapmak nasıl oluyorrrr.Acaba bendemi o yüzden düşük yapıyorummmmm cvp verirmisiniz kızlarrrrr.
Kadın dogum dr. Ben dusuk yaptım bırden fazla ve bazı testlerın yapılmasını ıstıyorum dersen dr. Uun yazıyor sana hangı testlerın yapılcagını. Ben ozel lab. Yaptırdım butun testlerı 1500 tl cıvarı tuttu.
Ama durumun musaıt degılse eger arastırma hastanelerı bu genetık testlerı yapıyormus. Oralardada yaptırabılıyormussun. Ama ıhmal etme sakın bırden fazla dusugun varsa eger.
Istanbul anadolu yakasında zeynep kamıl, haydarpasa yapıyo. Karsıdada cerrahpasa ,capa yapıyoor dıye bılıyorum.

Canim iyiyim sen nasilsin? Akinti disinda iiyiyim, akinti korkuttu biraz zaman zamanda devam ediyor... sen nasilsin canim?

sağol canım bende iyiyim çok şükür...ara sıra olur korkma sakın,sen diyet yapacakmısın ?? canım doktorun önermişmiydi ??

sağol canım bende iyiyim çok şükür...ara sıra olur korkma sakın,sen diyet yapacakmısın ?? canım doktorun önermişmiydi ??

canim gecen yaz tr'deki doktorum diyetten bahsetmemisti.. yap demedi yani ... o yuzden kararsizim.. aslinda yapsam iyi olur:44:

hayırlı sabahlar arkadaşlar .ben 2 düşük aptım bu gebeliğimde dr.iğne 0.4 kullanmamı söyledi hamile kalmadanda bebek aspirine başla 8 ayına kadarda kullan dedi.ben bu ay korunmadım ve hamilelikten şüpeleniyorum ama adetime daha 4 gün var.kasıklarımda ara ara kıramplar oluyor yaklaşık 1 haftadır ğöğüslerim çok hassas.adet günümün geçmesinimi bekleyim yoksa kan testi mi yaptırayım SİZLERDEN FİKİR İSTİYORUM.

canim gecen yaz tr'deki doktorum diyetten bahsetmemisti.. yap demedi yani ... o yuzden kararsizim.. aslinda yapsam iyi olur:44:

gerek görmediyse sende yapma canım..yada biraz yap biraz yapmaaşaka bir tarafa karar senin tabi sende herşeyi kararında tüket.. diyet yapan arkadaşalardan kesinlikle yasak olan şeyleri öğrenip onları daha az tüketebilirsin..

sanada hayırlı sabahlar canım..yaşadıkların için geçmiş olsun..mademki iğne kullanacaksın ve hamilelikten şüpheleniyorsun hemen bir kan tahlili yaptır gebelik varsa iğneye gecikmeden başlamış olursun..inşallah hamişsindir :))

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

slm bendede kan pıhtılaşması çıktı şimdi coraspırın kullanıyorum hamile kalınca iğneye geçilcekmiş daha önce 2 düşüğüm oldu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

slm bendede kan pıhtılaşması çıktı şimdi coraspırın kullanıyorum hamile kalınca iğneye geçilcekmiş daha önce 2 düşüğüm oldu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bu acıyı.. ama bak gördüğün gibi bu şekilde çocuğunu kucağına alan arkadaşlarımız var,ve alacak olanlarda var inşaalah..sende bunlardan biri olursun RABBİM in izniyle:)))

Dogru soyluyorsun tatlim :) biraz yap biraz yapma :)))

Ben olsam cokdan kan tahlili yaptirmistim :)) boyle merakda kalmakdansa :)

hemen gt ve kan testi yaptr. doktor bana adetinden 4gün önce öğrenip geleceksn iğne başlıcaz dedi

kızlaaaarrrr hepinize günaydın :))) bu güzel günün rahmeti ve bereketi üzerinize olsun inşallah :)) ya kızlar benim karnımda bazen şiddetli ağrılar oluyo hele bu sabah sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı bacaklarım diz kapaklarım falan belim çok ağrıdı..çok korktum..umudumun dediği gibi akıntım da var yani ikide bir adet mi oldum acaba diye kontrol ediyorum..bunlarrr ne demek oluyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…