benım ne oldugumun teshısını bıle koyamıolar senın gene ılacın var bana agrın olursa melox dıe bı ılac verdı ıcrsın gecer dedıler...ama uveıt ataklarıma care bulamıyolar. Agrısını derdını gıt gelını ceken hep bız,benım sorunumda 1 tane deıl anlıcagın...gercı allah beterınden korusun
canım benım bılgıgım kadarıyla behçet hastalıgında gözde üveit atakları olur araştırıldımı hiç bu hastalık allah şifa verır inşallah bendede romatızmal hastalık var gözlerımı etlılıyo benımde çeken bılır benım hastalıgımda düşük ten sonra atak yaptı iki aydır tedavı göruyorum gözumden bende 2 kere düşük yaptım romotolojı doktorum bır suru test istedı pıhtılaşmayla alakalı sonuçlar geç cıkıyomus rabbım dert verıp derman aratmasın.........
kartal dev. Cok uzun zamana vermezlermı randevu pekı
benimde teşhisim konmuş değil aslında..30 yıl ağrı çektim..kimsennin aklına gelmedi fmf..geçen sene mutasyon yok çıktı ama doktor ilacı denicem iyi gelirse fmf sin dedi..aynen dediği gibi oldu ilaç işe yaradı.taşıyıcısın dedi,aktif olmadığı için..şimdi hangi genimde taşıyıcıyım o bakılıyo.önümüzdeki hafta bellli olacak.ataklar karın içinde yapışıklıklar yapmış..onlar temizlendi 2 yıl önce,sonrasında gebe kaldım ama kalbi atmadı..velhasıl bugünlere geldik..ben şükrediyorum hergünüme..evet anne olamıyorum ama çektiğimi bi ben bilirim..bugünüme şükür..inşallah annede oluruz,eksik kalmayız inşallah...dediğin gibi beterinden korusun canım...
ben gecen gun aldım randevu devamlı bak anıden başlıyor randevu hergun için randevu verılmıyor 20 gunlıuk kadar randevu tarıhı ayarlanıyor ve hemen doluyor ben de hergun gıdırıyordum ve ogrendım bu sekılde ymış
ben gecen gun aldım randevu devamlı bak anıden başlıyor randevu hergun için randevu verılmıyor 20 gunlıuk kadar randevu tarıhı ayarlanıyor ve hemen doluyor ben de hergun gıdırıyordum ve ogrendım bu sekılde ymış
sağol canım.benim hormonlarım bozuk zaten...birde ben fmf taşıyıcısıyım,endometriozis var troid vs...bi sürü sorun var ama doktor 2008 den beri hiç sallamadı beni..eşimmin ısrarıyla ikinci kez tüp bebeğe başladık oda tutmadı ve ikinci kezde 2 dondurulmuşum oldu.onlarıda denicem tutmazsa zaten bidaha uğramıycam..çok başarılı bi merkez aslında ama ben hiç inandıramadım..neyse bari şu testleri kendim yaptırayım..gerek duymuyo düşük geçmişin var zaten başarısız oluyoruz tüp bebekte ,bebek yerleşirse iğne yaparız gibi bi laf etti..gerisinide getirmedi..artık inancım o kadar azaldı ki kendim uğraşıyorum..fakültede dosyam var zaten fmf için ve tüp bebek merkezinde ilk aşılamam olmuştu..yazdıklarınla gidicem inşallah sorunsuz olur..çok sağol tekrar..
Canım büyük geçmiş olsun valla, dikkat et kendine. Bak her işte hayır vardır...Ya hamile kalsaymışsın geçen ay...Sen bence bu ay güzelce dinlen, kafan rahatlasın, sonra da git doktora iğne meselesini bi sor, sonra da gelsin bebişşşşş. Bence Haziranda bu iş tamamdır.
behcetın gen testı yapıldı bıde aft fılan cıkmıyor ..bazen nedensızde goz atakları olabılır dedı. Dun gene atak basladı aldım ılacımı kullanıyorum.ben takıbımı marmara unv. Yaptırıyodum ama en son gıttıgımde bırı kör olmus,bırı govdesını yardırmıs cok korktum oyusden orayada gıdemıyorum artık hemde cok uzaga tasındı hastane ılacı alıp kendı basıma kullanıyorum. Sadece fark ettım kı asprırın kullandıgımdan berı agrı cekmıyorum..
Ben pıhtılasma testlerımı ozel lab. Yaptırdım 10 gunde cıktı hepsı dev. Ne kadar surede cıktıgını bılmıorum ama.
Romatolojı bana dıyokı sende romatızma var ama adını koyamayız ılac veremeyız sana.. Iyıcene ılerlıcek demekkı bıcak kemıge dayanıcak tuhh dıcekler...
En guzelı stresten uzak durmak,ceyranda kalmamak,spor yapmak,fazla kılo almaktan kacınmak..bıde yuzebıldıgın kadar sırt ustu yuzmek...
bisey olmaz canim Allahin izniyle insallah. Dogru kan sulandiricilar da yapabilir. Canimm hamileliginin ilk baslarinda bu antidepresanlari kullanmismi oldun..? Canini Slkma insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Moralimizi yuksek tutmaya calisalim zaten baska caremizde yok.. Rabbime siginalim bizi ancak o korur insallah.kızlar dünden beri panik atak geçiriyorum...nabzım 80 ile 100 arası atıyo sürekli ve bacaklarım ve midem kasılıyo resmen...çok korkuyorum kızlar bebeğe birşey olur mu??? ben kendimi geçtim bebeğimi düşünüyorum..babam kan sulandırıcı kullanıyorsun onların da etkisi olmuş olabilir hamilelikte zaten kalp hızı artar sen birde kan sulandırıcılar kullanıyorsun dolaşımını hızlandırıyorsun korkma bişey olmaz dedi ama ben yine de çok korkuyorum..ben hamileliğimi öğrendiğimde hemen antidepresanımı ve beta blokerimi bıraktım (cipralex ve dideral kullanıyordum)..kızlar bilginiz var mı bişey olur mu bebeğime..yanii ben atak geçirdiğimi düşünüyorum ama bana akıl verin yardım edin kızlar lütfen...
günaydınhepinize geçmişi okumadım herkes iyidir inşaallah
ne için lenfosit aşısı yapılıyor canım romatoit artrit içinmi
tahlıller ıcın hemotologtan mı aldın randevuyu yoksa kadın dogumdan mı her ıkısı de yazıyor ya tahlılı ondan sordum
bıde bıse daha randevuyu gece mı aldın gunduz mu acılıyo randevu durumu.
msgını okudum ama ben cvp yazamıyorum yenı uyeyım dıye :)
ben bagırsaklarıma baktırdım kolonoskopı yaptırdım tertemız cıktı,hla b27 negatıf, hla b51 negatıf cıktı.kollarımdan sarı ıgne dıye bıseyle cıldıyeye gonderdıler 3 er 3 er ıgrenc ıgnelerle test yaptılar reaksıyon vercekmı dıe negatıf cıktı oda, sedef e baktılar oda negatıf cıktı. Ellerındekı tek buldu goz uveıtı ve kalca mr ımda yazan bıleteral sakroılıak eklemdee bı sorun oldugu ve gorunum evre 2 yazdıgı...ılk bende kalca agrısıyla basladı 2 sene once yazın guneslendıkten sonra yuruyemıodum.kasılıp kalıodum. Bu aaralar sırtım tutuluyo gecelerı uyanıorum...
Acaba akdenız atesınde goz uveıtı oluyomuymus bı bılgın varmı gulem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?