Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde teşhisim konmuş değil aslında..30 yıl ağrı çektim..kimsennin aklına gelmedi fmf..geçen sene mutasyon yok çıktı ama doktor ilacı denicem iyi gelirse fmf sin dedi..aynen dediği gibi oldu ilaç işe yaradı.taşıyıcısın dedi,aktif olmadığı için..şimdi hangi genimde taşıyıcıyım o bakılıyo.önümüzdeki hafta bellli olacak.ataklar karın içinde yapışıklıklar yapmış..onlar temizlendi 2 yıl önce,sonrasında gebe kaldım ama kalbi atmadı..velhasıl bugünlere geldik..ben şükrediyorum hergünüme..evet anne olamıyorum ama çektiğimi bi ben bilirim..bugünüme şükür..inşallah annede oluruz,eksik kalmayız inşallah...dediğin gibi beterinden korusun canım...

Son düzenleme:

behcetın gen testı yapıldı bıde aft fılan cıkmıyor ..bazen nedensızde goz atakları olabılır dedı. Dun gene atak basladı aldım ılacımı kullanıyorum.ben takıbımı marmara unv. Yaptırıyodum ama en son gıttıgımde bırı kör olmus,bırı govdesını yardırmıs cok korktum oyusden orayada gıdemıyorum artık hemde cok uzaga tasındı hastane ılacı alıp kendı basıma kullanıyorum. Sadece fark ettım kı asprırın kullandıgımdan berı agrı cekmıyorum..
Ben pıhtılasma testlerımı ozel lab. Yaptırdım 10 gunde cıktı hepsı dev. Ne kadar surede cıktıgını bılmıorum ama.
Romatolojı bana dıyokı sende romatızma var ama adını koyamayız ılac veremeyız sana.. Iyıcene ılerlıcek demekkı bıcak kemıge dayanıcak tuhh dıcekler...
En guzelı stresten uzak durmak,ceyranda kalmamak,spor yapmak,fazla kılo almaktan kacınmak..bıde yuzebıldıgın kadar sırt ustu yuzmek...

kartal dev. Cok uzun zamana vermezlermı randevu pekı

ben gecen gun aldım randevu devamlı bak anıden başlıyor randevu hergun için randevu verılmıyor 20 gunlıuk kadar randevu tarıhı ayarlanıyor ve hemen doluyor ben de hergun gıdırıyordum ve ogrendım bu sekılde ymış

msgını okudum ama ben cvp yazamıyorum yenı uyeyım dıye :)
ben bagırsaklarıma baktırdım kolonoskopı yaptırdım tertemız cıktı,hla b27 negatıf, hla b51 negatıf cıktı.kollarımdan sarı ıgne dıye bıseyle cıldıyeye gonderdıler 3 er 3 er ıgrenc ıgnelerle test yaptılar reaksıyon vercekmı dıe negatıf cıktı oda, sedef e baktılar oda negatıf cıktı. Ellerındekı tek buldu goz uveıtı ve kalca mr ımda yazan bıleteral sakroılıak eklemdee bı sorun oldugu ve gorunum evre 2 yazdıgı...ılk bende kalca agrısıyla basladı 2 sene once yazın guneslendıkten sonra yuruyemıodum.kasılıp kalıodum. Bu aaralar sırtım tutuluyo gecelerı uyanıorum...
Acaba akdenız atesınde goz uveıtı oluyomuymus bı bılgın varmı gulem

tahlıller ıcın hemotologtan mı aldın randevuyu yoksa kadın dogumdan mı her ıkısı de yazıyor ya tahlılı ondan sordum
bıde bıse daha randevuyu gece mı aldın gunduz mu acılıyo randevu durumu.

tahlıller ıcın hemotologtan mı aldın randevuyu yoksa kadın dogumdan mı her ıkısı de yazıyor ya tahlılı ondan sordum

canım bencede doktorunu değiştr, tüp bebek doktorundan öte önce sorunlu,riskli gebelikler uzmanına git bence

arkadaşlar herkese merhabalar uzun bi süreden sonra şöyle bi bakıyım dedim umarım yeni hamişlerde vardır aramızda bi hayli zaman oldu haberlerinizi almayalı bana gelince şimdidee prolaktinim düşmüyo arkadaşlar anlıcanız bende bol bol süt olacakta ah bide bebişimi alsam tam bi sene oldu ikinci bebeğimi kaybedeli ama olmuyo işte olmuyo biri bitiyo sıkıntıların öteki başlıyo ne yapıcam hiçç bilmiyorum dostinexse başladık ona takibende klomene bakalım artık inş düşmüştür prolaktin değerimde bebiş yoldadır ama umudumda yok açıkçası isyan mı ediyorum onuda biilmiyorum ama çok üzgünüm üst üste geliyo bu aralar ve ben yine hamile değilim gibime geliyor duanıza ihtiyacım var neyse kafanızı şişirdim( aeo)

ay evet canım valla dinlenicem sonrası Allah kerim hayırlısı olsun inş.

kızlar dünden beri panik atak geçiriyorum...nabzım 80 ile 100 arası atıyo sürekli ve bacaklarım ve midem kasılıyo resmen...çok korkuyorum kızlar bebeğe birşey olur mu??? ben kendimi geçtim bebeğimi düşünüyorum..babam kan sulandırıcı kullanıyorsun onların da etkisi olmuş olabilir hamilelikte zaten kalp hızı artar sen birde kan sulandırıcılar kullanıyorsun dolaşımını hızlandırıyorsun korkma bişey olmaz dedi ama ben yine de çok korkuyorum..ben hamileliğimi öğrendiğimde hemen antidepresanımı ve beta blokerimi bıraktım (cipralex ve dideral kullanıyordum)..kızlar bilginiz var mı bişey olur mu bebeğime..yanii ben atak geçirdiğimi düşünüyorum ama bana akıl verin yardım edin kızlar lütfen...

allah şifa versin canım ya aklına kötü şeyler getirme allah ın izniyle bişey olmaz gözlerine hastalıgına teşhis konulamaması kötü hastalıgın bilinse enazından ona göre tedavı şeklı planlanırdı herseyın hayırlısı canım rabbım beterınden korusun

bisey olmaz canim Allahin izniyle insallah. Dogru kan sulandiricilar da yapabilir. Canimm hamileliginin ilk baslarinda bu antidepresanlari kullanmismi oldun..? Canini Slkma insallah bisey olmayacak bebeklerimize. Moralimizi yuksek tutmaya calisalim zaten baska caremizde yok.. Rabbime siginalim bizi ancak o korur insallah.
günaydın hepinize geçmişi okumadım herkes iyidir inşaallah

Beydaglim tatlim bu durumda tunaydin desem olurmu ? :)) biraz gec oldu sanirim ama :)
nasilsin iyisindir insallah.. Kizlarrr topik bayagi sessizlesti hafta sonu hicbiriniz yoktunuz ortalikda, niye yapiyosunuz boyle yaaaa :)) kizicam bak :)
Burcu_gen nerdesin tatlim, bucu, hannem, mtlm, elendil ve diger ismini sayamadiklarim.... hu hu kimse yokmu

nabersiniz kızlar umarım herkes için herşey çok güzel gidiyodur kimsecikler yok ne oldu dağıldınız nerelerdesiniz:)

ne için lenfosit aşısı yapılıyor canım romatoit artrit içinmi

ben bundan önceki hamileliğimde lenfosit aşısı yaptırdım ama bana faydası olmadı yine kaybettim bayıldığım paralarda yanıma kar kaldı:) lenfosit aşısı vücut bebeği kabullensin diye yapılıyor

ben hemotoluoktan aldım ama ılk kadın doguma gıttım mtfr ve f5 cıktı sorun baska yapılacak varsa dıye aldım hemotoloktan randevuuuuu canım ılk sen kadın doguma gıt yada hemotloka ama ılk hemoltoloka gıttı benc hepsını yapsın kadın dogum hepsını ypmıyor benım eksık apo falan yapılmadı mtfr 1298 bakılmadı bunlar eksık ondan aldım ben hem randevu

anladım canım sorun değil..fmf i daha yeni öğreniyorum..aslında bitek bu ilacı içeceksin dediler..başka bi ilacı yok.bu yüzdende nedir diye bakmıyorum çünkü ben hemen moralimi bozuyorum..kalça eklemim tutuluyordu benim.tutulma ağrı değil,bildiğin kötürüm oluyordum..aslında fmf in belirtisi şiddetli ateş,karın ağrısı ve eklem tutulumu..ama bütün hepsini yaşayanda var hiçbirini yaşamayıp hasta olanda..bazende beim gibi bi belirtisi oluyomuş.en tehlikelisi hiç belirti vermeyen tabii..bende de çok olmassada göğüste sıkışma oluyo..mesela bir kere ayağım şişti..bi daha olmadı..sonra bazen nefes alınca göğüs kafesim acıyo gibi falan oluyo..benim ablamada bakıldı hla b27 falan..ama bana bakılmadı..fmf atakları yüzünden karın içinde yapışıklıklar olurmuş..buda bende oldu..karın zarı iltihaplanıyomuş..şimdide bebek için uğraşıyoruz..üveiti bilmiyorum..haftaya tıpta kontrolüm var..iyi bi doktor denk gelirse sorucam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…