Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Rabbim heinizin dualarını kabul etsin inşAllah
Rabbime hamd olsun ki cumartesi günü bebeğimize kavuştuk , önce dış gebelik sonrada geçen yıl 3-4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi o yüzden 9 ay her gün stres yaşadıktan sonra hamd olsun yaradana kavuşturdu bizi. Cumartesi kontrolde doktor suyun azaldığını söyledi ve hemen bugün alalım dedi bebeği asprin ve cleaxane bırakalı çok olmadığı için stres yaşadık ama artık üzücü şeyleri yazmak istemiyorum
Buraya yazmamdaki en önemi sebep burayı okuyanlara umut olsun istedim çünkü ben burada iyi haberler aldıkça umudum artıyordu inşAllah bu haberde herkese umut olur.
Rabbim bebek isteyen herkesin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
bugün kontrolüm var . dünden beri ağlıyorum nedenini bilmeden . allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. bizim için dua edin teyzeleri
slm kizlar burayi bulduguma cok sevindim... ben tam 9 haftalik hamileyim hic düsük yasamadim ve tüp bebekle hamile kaldim bundan önce genetik testi yaptirdik kan pirtilasmasi oldugunu söylediler heterozigotummmmmm almanyadayim tüp bebekteki dr kan pirtismasi iynesi kullanacaksin dedi ve baska dr gönderdi büyük yer hep orda kantrol olunuyormus iyneleri yazmasi icin oradaki dr kan pirtilasma iynesi kulanmana gerek yok de biz ordan ciktik ne yapacagimizi bilemedik..... neyse kullaniyorum iyneyi kadin doktorum kan kantrolu yaptirmalisin dedi biz tabiki ayni doktora gidecegiz 1 ay sonra gelin dediler cok korkuyorum bebeyimi düsürecegim diyeheterozigot olupta kan pirtilasma iynesi kullanan var mi arkadaslar....
cnm hormonlarından öyledir sıkma canını inş. çok güzel haberlerle geleceksin.bugün kontrolüm var . dünden beri ağlıyorum nedenini bilmeden . allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. bizim için dua edin teyzeleri
eline oluna sağlık canım liste süper olmuş . bu ay kendinideekle allahın izniyle ...
canım benim inşaallah sonucu istediğin gibi güzel olur sendende güzel haberler alırız:))arkadaşlar sizden ricam var bana yardımcı olursanız çokk sevinirim. Bugün dr gittim çikolata kist ameliyatından sonra 4 ay denedik olmadı bugün dr kistlerin yok güzel fakat yumurta rezervin az dedi solda 3 sağda 1 tane toplam 4 yumurta vardı ve aşılamaya karar verdik.1 kutu gonol f yazdı 450 lik çatlatma iğnesi ve progestan yazdı. hormon kanlarımı istedi. rapor çıkardım ve 1 kutu gonol f di 150 tl ye aldım. öğleden sonra kan sonuçlarım çıktı ve birde ne göreyim fsh 22 çıkmış şok şok şokoldum hiç bu kadar yükselmemişdi en yüksek 9 olmuştu anlayamadım neden 22 olduğunu bunun üzerine hocayı aradım oda evet bende gördüm ama dert etme onu takma kafana bu ilaçların yanında biosteron diye bir ilaç yazdı ve elevit yazdı onlarada 100 tl verdim ve aşılamaya başladık bugün ilk iğnemi vurdum sizlerden ricam yeni tüp bebek yada aşılama yapan arkadaşlardan gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi çünkü bana 1 kutu yetiyodu fakat fsh yüksek çıkınca dozu yükseltti ve şimdi yetmicek 50 gr falan eksik kalıyo 450 gr lık gonol f de almak istemedim acıkcası 50 gr için sonrası çöpe gidecek 1 kutu gonolf varsa bana yazarsanız sevinirim yoksa mecbur alacam tabide genede şansımı denemek istedim hepinizden şimdiden allah razı olsun inş. bu sefer hamile kalıp evladımı kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyim
bugün kontrolüm var . dünden beri ağlıyorum nedenini bilmeden . allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. bizim için dua edin teyzeleri
arkadaşlar sizden ricam var bana yardımcı olursanız çokk sevinirim. Bugün dr gittim çikolata kist ameliyatından sonra 4 ay denedik olmadı bugün dr kistlerin yok güzel fakat yumurta rezervin az dedi solda 3 sağda 1 tane toplam 4 yumurta vardı ve aşılamaya karar verdik.1 kutu gonol f yazdı 450 lik çatlatma iğnesi ve progestan yazdı. hormon kanlarımı istedi. rapor çıkardım ve 1 kutu gonol f di 150 tl ye aldım. öğleden sonra kan sonuçlarım çıktı ve birde ne göreyim fsh 22 çıkmış şok şok şokoldum hiç bu kadar yükselmemişdi en yüksek 9 olmuştu anlayamadım neden 22 olduğunu bunun üzerine hocayı aradım oda evet bende gördüm ama dert etme onu takma kafana bu ilaçların yanında biosteron diye bir ilaç yazdı ve elevit yazdı onlarada 100 tl verdim ve aşılamaya başladık bugün ilk iğnemi vurdum sizlerden ricam yeni tüp bebek yada aşılama yapan arkadaşlardan gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi çünkü bana 1 kutu yetiyodu fakat fsh yüksek çıkınca dozu yükseltti ve şimdi yetmicek 50 gr falan eksik kalıyo 450 gr lık gonol f de almak istemedim acıkcası 50 gr için sonrası çöpe gidecek 1 kutu gonolf varsa bana yazarsanız sevinirim yoksa mecbur alacam tabide genede şansımı denemek istedim hepinizden şimdiden allah razı olsun inş. bu sefer hamile kalıp evladımı kucağıma alırım dualarınızı eksik etmeyim
canım o sebepsiz ağlamalr bende de oluyor gönlünü ferah tut dualarım seninlebugün kontrolüm var . dünden beri ağlıyorum nedenini bilmeden . allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. bizim için dua edin teyzeleri
walla burcu benimde sabah kalkınca ve gün içinde hep devam ederdi..benimde haftasonları olmuyo çok şaşırdım şimdi çok garipama ben evhamlıyım çok doktora gittim bugün gitmişken hem aptt değerlerime falan baktırdım..doktor ultrasonlada baktı 7+2 deymişiz kalp atımı başlamış dedi çok mutlu oldum..Rabbim sorunsuz bir şekilde hayırlı bir şekilde hamileliğimizin devam etmesini sağlar..Allah yardımcımız olsun..bu arada aptt değerim 44,5 çıktı kızlar normal değerler 26-42 sn benimki yüksek çıktı..sizlerin nasıl? hem bebe aspirini hem clexane coşturmuş benim kanımı....bi sorun olur mu yaaa??
Rabbime hamd olsun ki cumartesi günü bebeğimize kavuştuk , önce dış gebelik sonrada geçen yıl 3-4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi o yüzden 9 ay her gün stres yaşadıktan sonra hamd olsun yaradana kavuşturdu bizi. Cumartesi kontrolde doktor suyun azaldığını söyledi ve hemen bugün alalım dedi bebeği asprin ve cleaxane bırakalı çok olmadığı için stres yaşadık ama artık üzücü şeyleri yazmak istemiyorum
Buraya yazmamdaki en önemi sebep burayı okuyanlara umut olsun istedim çünkü ben burada iyi haberler aldıkça umudum artıyordu inşAllah bu haberde herkese umut olur.
Rabbim bebek isteyen herkesin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
cnm ben aşılama yaptırdım ama puregon kullandım bir kutu yetti keşke olsaydı elimde ilaçlar çok pahalı. 3 çocuk istemesini biliyor devlet büyüklerimiz ama ilaçlardan haberleri yok
kızlar birşeyi keşfettim ama doğru mu bilmiyorum mthfr 677 ve 1298 heterozigota sahip kişilerin bebekleri ilk 3 aylık dönemde düşüyor, diğerlerinin ki ise ikinci yada üçüncü üç aylık dönemde..ne düşünüyorsunuz .. bu konuyu araştırcam ben..
test günün ne zaman canım inşallah hayırlı haberler alırsın
cnm ben aşılama yaptırdım ama puregon kullandım bir kutu yetti keşke olsaydı elimde ilaçlar çok pahalı. 3 çocuk istemesini biliyor devlet büyüklerimiz ama ilaçlardan haberleri yok
allahıma bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?