Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Rabbim heinizin dualarını kabul etsin inşAllah

canıııımm çok sevindim yaaa..bir an okurken gözümün önüne doğum yapmışım ve bebeğimi kucağıma vermişler o an geldi :))) ne güzel..hayırlı olsun..Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebeğine..Allah sizlere bağışlasın..çoookkk mutlu olun bundan sonra...bizler için de dua eder misin canım? bizlerde ve isteyen bütün arkadaşlarımız inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza inşallaaaaaahhhhh yüce rabbiiimmmm sen kabul et dualarımızı :))

bugün kontrolüm var . dünden beri ağlıyorum nedenini bilmeden . allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. bizim için dua edin teyzeleri

canım allahım nazarlardan esirgesin ikinizi. dünden beri ağlamaya çok hazırım zaten. yine ağladım. analı babalı büyütmek nasip etsin. kokla bebişini enim için. mis kokuyordur o şimdi

canım sakin ol önce bebegın 9. haftaya ulastıgına göre gayet ıyı zira bi sorun olsa veya kan pıhtılaşmasında ciddi sorunların olsa

süşebilirdi şimdiye kadar ama çok şükür riskli dönemi atlatmış 12. haftayı da atlatırsa korkma ben de 677 ct heterozigotum

ilk iki bebegımde hastalıgımı bılmıyordum hiçbi kan sulandırıcı ılaç kullanmadan ilki 11 hafta ıkıncısı 28 hafta yasadı

yanı bebekler yasayabılıyorlar sen aspirin kullanıyoırsundur o bi süre idare eder zamanla degerlerını kontrol ederek ıgneye gecerler

belkı......hematologa gidiyorsun değil mi ? benım faktör değerim kadar anti trombın 3 aktivasyonumu da göz onune almsılardı

cunku çok düşüktü bu da bı krıter canım yanı böle bi mutasyonun olabilir ama asıl ciddi durumu

faktör ve tombin antijenleri belrılıyo rahat ol ınsallah sağlıkla kucagına alırsın bebegını :)

bugün kontrolüm var . dünden beri ağlıyorum nedenini bilmeden . allahım iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin. bizim için dua edin teyzeleri
cnm hormonlarından öyledir sıkma canını inş. çok güzel haberlerle geleceksin.
eline oluna sağlık canım liste süper olmuş . bu ay kendinide ekle allahın izniyle ...

ay inş. eklerim de hiç umudum yok. liste böyle daha iyi oldu değil mi herşey görünüyor.

canım benim inşaallah sonucu istediğin gibi güzel olur sendende güzel haberler alırız:))

sen şimdi çok duygusalsındır ağlamanı ona bağlıyorum,inşaallah iyi haberlerle dönersin kuzum:))

cnm ben aşılama yaptırdım ama puregon kullandım bir kutu yetti keşke olsaydı elimde ilaçlar çok pahalı. 3 çocuk istemesini biliyor devlet büyüklerimiz ama ilaçlardan haberleri yok

canım o sebepsiz ağlamalr bende de oluyor gönlünü ferah tut dualarım seninle

bak ne güzel görmüşsün kalp atışlarını gözünaydın doktoruna sormadın mı aptt nin yüksek çıkmasını

allah analı babalı büyütsün darısı isteyen herkesin başına

benim de var mthfr 1298, benim bebegim 34. haftada kalbi durarak öldü.. bu genellemenin dısındayım ben..

cnm ben aşılama yaptırdım ama puregon kullandım bir kutu yetti keşke olsaydı elimde ilaçlar çok pahalı. 3 çocuk istemesini biliyor devlet büyüklerimiz ama ilaçlardan haberleri yok

canım benim saol düşünmen yeter evet ilaçlar çok pahalı hele gonol f çok çok pahalı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bitanem senden ricam mpb cim neler yaptın yani yemene içmede dikkat ettinmi stres yapmamaya çalışıyorum ama hayırlısı diyorum neler kullandın biraz yazsana nolur ben su anda gonol f kullanıyorum günde 1 kez vuruyorum elevit günde 1 kez birde biosteron diye bir ilaç günde 1 kez 3 tablet alıyorum şimdilik bunlar çatlatma iğnesini vuruncada sanırım kan sulandırıcı iğneye başlıcam hayırlısı olsun dr güveniyorum ama fsh yüksek olması canımı çok sıktıı yoksa cok mutlu başlamışdım aşılama yapıcam diye hayırlısı olsun ne diyeyim rabbim yüzümüzü güldürsün bitanem test gününde haberleşiriz umarım güzel haber alırsın

canım benim saol düşünmen yeter evet ilaçlar çok pahalı hele gonol f çok çok pahalı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bitanem senden ricam mpb cim neler yaptın yani yemene içmede dikkat ettinmi stres yapmamaya çalışıyorum ama hayırlısı diyorum neler kullandın biraz yazsana nolur ben su anda gonol f kullanıyorum günde 1 kez vuruyorum elevit günde 1 kez birde biosteron diye bir ilaç günde 1 kez 3 tablet alıyorum şimdilik bunlar çatlatma iğnesini vuruncada sanırım kan sulandırıcı iğneye başlıcam hayırlısı olsun dr güveniyorum ama fsh yüksek olması canımı çok sıktıı yoksa cok mutlu başlamışdım aşılama yapıcam diye hayırlısı olsun ne diyeyim rabbim yüzümüzü güldürsün bitanem test gününde haberleşiriz umarım güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…