Evet bu yapilanlar normal, ama sadece bunlar degil bunlarin disindada olanlar var mesela mthfr1298, factorVIII, antihtrombin, protein s/c yani daha suanda aklima gelmiyor ama birkac eksik var.
allahıma bin şükür
allahıma bin şükür
canım benim sağol merak ettiğin için. Geldim çok şükür güzel haberlerle. Herşey yolunda allahıma binlerce şükürler olsun. Burun kemiğini gördü, ense kalınlığı 1,2 cm miş ii dedi. Ikili test için kan verdik. Dayanabilirsem bir dahaki kontrol 3 hafta sonra. Canı gönülden diliyorum ki allahım bekleyen , isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bizlerede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...
gunaaaaydınnn kızlarrrrrr
hava cok guzellll kendımee moral vermek enerjı depolamak ıcın sokaga attım :)
canı sıkılan sokaga cıksın muhtesem havaaaa denız dupduru gozukuyorrrr
allahıma bin şükür
meltemcim bende aynı durumdayım hergünüm korkuyla stresle geçiyor benimde yarın kontrolüm var inşallah bende güzel haberlerle gelirim inşallah ikil testin sonucuda iyi çıkarcanım benim sağol merak ettiğin için. geldim çok şükür güzel haberlerle. herşey yolunda allahıma binlerce şükürler olsun. burun kemiğini gördü, ense kalınlığı 1,2 cm miş ii dedi. ikili test için kan verdik. dayanabilirsem bir dahaki kontrol 3 hafta sonra. canı gönülden diliyorum ki allahım bekleyen , isteyen dileyen herkese nasip etsin. bizlerede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...
allahıma bin şükür
cnm ben 1 kutu 375 doz puregon kullandım o bitince menegona başladım toplam 225 dozda menegon vuruldum. 11. gün çatlatma iğnesi vurdum 2 tane 12. günde aşılamam oldu irili ufaklı 8 yumurtam vardı. bugün aşılamadan sonraki 12. günüm. her doktora gitmeden önce meryem suresini okudum. yeme içmeme aşılamadan önce dikkat etmedim ama sonra kafeinli içecekler falan içmedim sadece. evde olduğum için bolca dinlendim. bemiks ile coraspini zaten 4 aydır kullanıyorum yani pıhtılaşmayı öğrendiğimden beri. aşılamadan beride 200mg progestanı fitil olarak sabah akşam kullanıyorum. benim kan sulandırıcı iğne hamile kalınca başlanacak galiba. cnm fsh yüksekliğine takılma ilacın dozu artar sadece yumurta oluşsunda önemli olan o. aklıma gelen bunlar başka aklına takılan olursa sor. 2012 nisan aşılamacıları topiği var orayada bakabilirsin seninle ilaçlarımız farklı orda senin ilaçları kullananlar vardı.
günaydın canım
Rabbime hamd olsun ki cumartesi günü bebeğimize kavuştuk , önce dış gebelik sonrada geçen yıl 3-4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi o yüzden 9 ay her gün stres yaşadıktan sonra hamd olsun yaradana kavuşturdu bizi. Cumartesi kontrolde doktor suyun azaldığını söyledi ve hemen bugün alalım dedi bebeği asprin ve cleaxane bırakalı çok olmadığı için stres yaşadık ama artık üzücü şeyleri yazmak istemiyorum
Buraya yazmamdaki en önemi sebep burayı okuyanlara umut olsun istedim çünkü ben burada iyi haberler aldıkça umudum artıyordu inşAllah bu haberde herkese umut olur.
Rabbim bebek isteyen herkesin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
allahıma bin şükür
canım benim sağol merak ettiğin için. geldim çok şükür güzel haberlerle. herşey yolunda allahıma binlerce şükürler olsun. burun kemiğini gördü, ense kalınlığı 1,2 cm miş ii dedi. ikili test için kan verdik. dayanabilirsem bir dahaki kontrol 3 hafta sonra. canı gönülden diliyorum ki allahım bekleyen , isteyen dileyen herkese nasip etsin. bizlerede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...
gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelirsin benimde test sonuçlarım c.tesi aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkıcak sanki
canım benim sağol merak ettiğin için. geldim çok şükür güzel haberlerle. herşey yolunda allahıma binlerce şükürler olsun. burun kemiğini gördü, ense kalınlığı 1,2 cm miş ii dedi. ikili test için kan verdik. dayanabilirsem bir dahaki kontrol 3 hafta sonra. canı gönülden diliyorum ki allahım bekleyen , isteyen dileyen herkese nasip etsin. bizlerede sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...
meltemcim bende aynı durumdayım hergünüm korkuyla stresle geçiyor benimde yarın kontrolüm var inşallah bende güzel haberlerle gelirim inşallah ikil testin sonucuda iyi çıkar
gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
kızlar size bir şey soracağım
1 nisanda adet olmuştum kürtajdan sonra korunduk eşim korundu
bugün 2 mayıs adetim gelmedi daha 28 güne bir felan olurdum :18:
kürtajdan sonra bile 32. gün adet oldum şimdi ben ne yapayım
beklesemmi test mi yapsam 677 ve 1298 heterezigotum
hamileysem önlem alınmalı ama korunuyordukkafam çok karışık yaaa
Kürtajdan sonraki ikinci adet mi? Hemen düzenine dönemiyor adet, benim 3. ay normal vaktine dönmüştü. Aklında kalacaksa al bir test yap zararı yok sonuçta.
mpb hoşgeldin canım nasılsın varmı bir gelişme
Gözün aydın yolundaymış herşey, inşallah böyle devam edecek. Biz de peşpeşe doğum haberleri vereceğiz. Benim de kontrolüm taa 14 Mayısta, bakalım doktor onu da atlatırsak bir oh çekeriz dedi ya heyecanla bekliyorum yine.
İnşallah iyi haberlerle gelirsin.
Elendilden hala haber yok bu arada, hayra alamet değil bence, inşallah yanılıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?