Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Evet bu yapilanlar normal, ama sadece bunlar degil bunlarin disindada olanlar var mesela mthfr1298, factorVIII, antihtrombin, protein s/c yani daha suanda aklima gelmiyor ama birkac eksik var.

evet dediklerin testte yazmıyor.Acaba onlar farklı bir test adı altında mı ?Doktor bu test sonucu için normal. Bu test sonucuna göre düşük nedeni değil 2 düşük tesadüf olmuş dedi. Dediklerin ne için onlarıda yaptırsam mı ? 3. bir düşük yaşamak istemiyorum.

allahıma bin şükür

Canım yaaa. Ayyy super bır haber. maşallah..Umut oldu içimde şimdi. Rabbım omur boyu mutlu saglıklı ve huzurlu hayırlı bır hayat versın ıkınızede.. Yavrunu güzel gunlerde büyüt inşallah. Darısı biz bekleyen ve isteyenlerın başına inşallah..

aminn.. Maşallah canım boş yere stres yapmışsın

gunaaaaydınnn kızlarrrrrr
hava cok guzellll kendımee moral vermek enerjı depolamak ıcın sokaga attım :)

canı sıkılan sokaga cıksın muhtesem havaaaa denız dupduru gozukuyorrrr

meltemcim bende aynı durumdayım hergünüm korkuyla stresle geçiyor benimde yarın kontrolüm var inşallah bende güzel haberlerle gelirim inşallah ikil testin sonucuda iyi çıkar

allahıma bin şükür

gözün aydın canım rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

canımsın saol bitanem herşeyin hayırlısı olsun inş. ikimizde evlatlarımıza kavuşuruz inş. tüm isteyenlerede nasip eder inş.

allahıma bin şükür

Her ikinizin de gözü aydın, çok sevindim, umarım bundan sonra hep böyle güzel haberler gelir. Hayırlı olsun, güle güle büyütün.

gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelirsin benimde test sonuçlarım c.tesi aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkıcak sanki

kızlar size bir şey soracağım
1 nisanda adet olmuştum kürtajdan sonra korunduk eşim korundu
bugün 2 mayıs adetim gelmedi daha 28 güne bir felan olurdum :18:
kürtajdan sonra bile 32. gün adet oldum şimdi ben ne yapayım
beklesemmi test mi yapsam 677 ve 1298 heterezigotum
hamileysem önlem alınmalı ama korunuyorduk kafam çok karışık yaaa

Son düzenleme:

Gözün aydın yolundaymış herşey, inşallah böyle devam edecek. Biz de peşpeşe doğum haberleri vereceğiz. Benim de kontrolüm taa 14 Mayısta, bakalım doktor onu da atlatırsak bir oh çekeriz dedi ya heyecanla bekliyorum yine.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin.
Elendilden hala haber yok bu arada, hayra alamet değil bence, inşallah yanılıyorumdur.

Kürtajdan sonraki ikinci adet mi? Hemen düzenine dönemiyor adet, benim 3. ay normal vaktine dönmüştü. Aklında kalacaksa al bir test yap zararı yok sonuçta.

Kürtajdan sonraki ikinci adet mi? Hemen düzenine dönemiyor adet, benim 3. ay normal vaktine dönmüştü. Aklında kalacaksa al bir test yap zararı yok sonuçta.

anladım canım teşekkür ederim bugünde olmazsa artık yarın bir test alıp yaparım :18::18:

bende çok merak ediyorum güzel haberler vermesini inşallah bizleri yanıltır yarın inşallah kalp atışlarını duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…