mpb hoşgeldin canım
varmı bir gelişme topicten takip ediyorum merak ettimde seni :26:
nasıl olsun cnm aşılama yaptırdım ya 4 gün sonra sonuç alıcam ama hiç umudum yok
bu arada seninle mutasyonlarımız aynıymış. bende coraspinle bemiks kullanıyorum.
sen ne kadar korunacaksın.
Hannem merhaba canım çok sevindim uzun süredir bakamıyordum. Allahım hamile olan tüm arkadaşları korusun sorunsuz bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah. Yasin okunuyormuş senin adına beni de ekleyebilirsin canım az sonra okuyacağım.
Bende okurum 1 yasın. Bu gece okumaya calısırım. Okudukdan sonra da yazarım buraya.
Yasin okudum bır tane canım. Allah kabul etsin inşallah.
anneme sayı vercem de yanlışlık olmaması için
1-merve
2-cayaz
3-gülsün
4-kıvırcık
5-bucu2
6-minik0606
7-nowamber
8-umudum31
dimi arkadaşlar.
RABBİM birimize edilen duaları hepimiz için kabul etsin inşallah:)
umudunu yitirme haktan hayırlısı olur inşallah.
bak mutasyonlar aynı evlendiğim ay hamile kaldım ben
maşallah 5 yaşında bir oğlum var bu sorunların hepsini sonradan yaşadım
Allahım sizede tattırsın evlat sevgisini
canım doktor 6 ay dedi ama bilmiyorum
kafam çok karışık...
cnm 14 haftalık kürtaj olduğun için mi 6 ay hani normalde 3 ay deniyorya ondan sordum. allahım hiçbirimize tekrar aynı şeyi yaşatmasın inş. kimisi senin gibi sonradan öğreniyor işte allahım oğluna sağlık versin kardeşide gelir inş.
cnm içine sinmiyorsa başka doktora git. baya çektirmiş sana baksana.amin inşallah canım
ne bileyim doktor 6 ay dedi
zaten kafam sarmadı pek doktoruda
sallaya sallaya konuşuyor
bide canım önce normal doğum gibi oldu
sonra kürtaja aldılar çok aşırı kan kaybettim
kızlaaaaaaarrrr....benim bugün midem bulanmıyor ve korkuyorum....bişey olmuş mudur?? offf yaa neden bulanmıyor ki?? doktora gitsem mi acaba??
bazılarınız bılır bende hem kan pıhtılasması var, hemde adı konamayan romatızmal raahatsızlık vardı.
Doktorumb enden tuberkuloz testı ıstemıstı.
Cuma gunu gıdıp PpD testı yaptırdım verem savasta.kolum reaksıyon verdı asıya karsı.kendı tahmınlerıme gore cıkıcak heralde.
Bıraz arastrıdım tedavı surecı uzunmus 2 saat sonra gıdıp olcum yaptırıcam koluma eger sonuc kotu cıkarsa
bebek hayallerımız suya dusucek gıbıyıne de dua edın bana bısey cıkmamıs olsun
temız sonuc alıyım bıde bu eklenmesın hastalıklar arasına
esım dun gece dıokı neren saglam kaldı senın
ellerımde kafamda stress egzaması var, gozumde uveıt hastalıgı var,kanımda pıhtılasma var,romatızma var bıde tuberkuloz eklenırse vay halıme...
Hamıle olanlara dıyorummmmm sakın stres yapmayın bebege nolucak gıdıcekmı durucakmı dıye, ben bu butun hastalıkları stresın sonucunda sahıp oldum.mumkun oldugu kadar uzuk durun...yoksa benımm gıbı her ay doktor doktor dolasırsınız cebınızdede bes kurus kalmaz :)
listeye bende geldim arkadaşlar
bir oğlum var 5 yaşında
üstüne 3 düşüğüm var
10 haftalık kalbi durdu kürtaj
1 boş gebelik kürtaj
14 haftalık kalbi durdu kürtaj
mthfr 677 ve 1298 heterozigot çıktı testlerde
kürtaj olalı 2 ay olduğu için korunmadayım
sadece coraspin kullanıyorum
nasıl olsun cnm aşılama yaptırdım ya 4 gün sonra sonuç alıcam ama hiç umudum yok
bu arada seninle mutasyonlarımız aynıymış. bende coraspinle bemiks kullanıyorum.
sen ne kadar korunacaksın.
canım benimde sadece sabahlar bulanıyor o da hafta içi hafta sonu o bile olmıyor bende şaşırıp kalıyorum kaç haftalık oldun
neden tüberküloz testi istedi doktorun inşalla bişey çıkmaz benim ablamda geçirmişti tüberküloz yorucu ve uzun süren tedavi süreci var
canım daha önce kalbi duran bebeklerinde bişey kullanmışmıydın
inşallah hayırlı haberler verirsin
umudunu yitirme haktan hayırlısı olur inşallah.
bak mutasyonlar aynı evlendiğim ay hamile kaldım ben
maşallah 5 yaşında bir oğlum var bu sorunların hepsini sonradan yaşadım
Allahım sizede tattırsın evlat sevgisini
canım doktor 6 ay dedi ama bilmiyorum
kafam çok karışık...
walla burcu benimde sabah kalkınca ve gün içinde hep devam ederdi..benimde haftasonları olmuyo çok şaşırdım şimdi çok garipama ben evhamlıyım çok doktora gittim bugün gitmişken hem aptt değerlerime falan baktırdım..doktor ultrasonlada baktı 7+2 deymişiz kalp atımı başlamış dedi çok mutlu oldum..Rabbim sorunsuz bir şekilde hayırlı bir şekilde hamileliğimizin devam etmesini sağlar..Allah yardımcımız olsun..bu arada aptt değerim 44,5 çıktı kızlar normal değerler 26-42 sn benimki yüksek çıktı..sizlerin nasıl? hem bebe aspirini hem clexane coşturmuş benim kanımı....bi sorun olur mu yaaa??
Canım ya ben de anlamıyorum benim de 7.5 yaşında oğlum var öncesi bir düşüğüm vardı onda ilk düşük diye araştırılmamıştı. Sonra 25 haftalık erken doğum, bir düşük yaşadım. Sonra da farklı sorunlard da çıktı. Pıhtılşma, genetik sorun bağışıklık rahimağzı yetmezliği.
Rabbime hamd olsun ki cumartesi günü bebeğimize kavuştuk , önce dış gebelik sonrada geçen yıl 3-4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi o yüzden 9 ay her gün stres yaşadıktan sonra hamd olsun yaradana kavuşturdu bizi. Cumartesi kontrolde doktor suyun azaldığını söyledi ve hemen bugün alalım dedi bebeği asprin ve cleaxane bırakalı çok olmadığı için stres yaşadık ama artık üzücü şeyleri yazmak istemiyorum
Buraya yazmamdaki en önemi sebep burayı okuyanlara umut olsun istedim çünkü ben burada iyi haberler aldıkça umudum artıyordu inşAllah bu haberde herkese umut olur.
Rabbim bebek isteyen herkesin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
canım benim nerelerdesin sennnnn:)ALLAH razı ols çok sağol canım.sen nasılsınnnnnn,arada sırada gir haberdar et bizi.öpt ALLAHA emanet kal,yasin içinnnnn çokkkk teşekkür ederim.
Okudum tatlım Allah kabul etsin inşallah. Ben, iyi olmaya çalışıyorum. Aşılama yaptırmıştım tutmadı sonrasında kendiliğinden geçen ay hamile kaldım tam sevindik o da kimyasal oldu. Üstelik iğneye de erken başlamıştım kortizon da içiyodum. Ama olmayınca olmuyor vardır güzel Rabbimin bildiği diye Allaha sığınıyorum. Epeydir siteye girmiyordum sizlerin güzel haberlerini duyunca moral buldum. Allahım inşallah çok gönülden dua ediyorum sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.
Rabbime hamd olsun ki cumartesi günü bebeğimize kavuştuk , önce dış gebelik sonrada geçen yıl 3-4 gün kala kaybetmiştim bebeğimi o yüzden 9 ay her gün stres yaşadıktan sonra hamd olsun yaradana kavuşturdu bizi. Cumartesi kontrolde doktor suyun azaldığını söyledi ve hemen bugün alalım dedi bebeği asprin ve cleaxane bırakalı çok olmadığı için stres yaşadık ama artık üzücü şeyleri yazmak istemiyorum
Buraya yazmamdaki en önemi sebep burayı okuyanlara umut olsun istedim çünkü ben burada iyi haberler aldıkça umudum artıyordu inşAllah bu haberde herkese umut olur.
Rabbim bebek isteyen herkesin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?