Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar bu yolda ilerlemeni ve kucağına almayı nasip etsin. ben hamile olduğumu öğrendiğim gün başlamıştım iğneye.

Canim sadece 677 de mi sorun vardi, aspirin kullanmamismiydin canim. Birde dusuk mu oluyo yoksa kalbi mi duruyo? Bu atada hepsi gecmiste kalir ve bebegini sag saglim kucagina alirsin insallahh

cnm gözün aydın,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....

bende 677 heterozigotum ,ben iğneye biraz geç başladım.eğer elinde iğnen varsa bence hemen başla...

coraspin kullanıyormusun?

günaydın canım ayyy 40. haftadasınız maşallah bugündü dimi doktor kontrolün

ayyyy canım tebrik ederimmm Sağlıkla sorunsuz tamamına erdirsin Allahımm

günaydın canım ayyy 40. haftadasınız maşallah bugündü dimi doktor kontrolün

günaydın canım.bugün kontrolüm inşallah herşey yolundadır.şu son günler hiç mi hiç geçmiyor.Rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah..

ben kullanıyorum 100 lük günde bir tane birde folbiol:26:

ya bende aynı sekılde kullanıyorum folbiol ve coraspin100,, bıse sorcakdım coraspın ıctıkden yaklasın 1 veya 2 saat sonra boyle hafıf ates basması yasıyomusun ? atesın cıkcak sekılde degıl ama boyle bı anda ter basması falan? bıde bır aydır falan kullanıyorum adetım 1 hafta once oldum kı korunmuyoruzda bebek ıcın,adetınde ılk zamanlarda bır one gelme olayı oldumu bunları sorcakdım da ,,,,

cnm hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar bu yolda ilerlemeni ve kucağına almayı nasip etsin. ben hamile olduğumu öğrendiğim gün başlamıştım iğneye.

amın ınsallah canım cok tesekkur ederım :) iğnem var evde ama başlamadım henuzz :26:

Canim sadece 677 de mi sorun vardi, aspirin kullanmamismiydin canim. Birde dusuk mu oluyo yoksa kalbi mi duruyo? Bu atada hepsi gecmiste kalir ve bebegini sag saglim kucagina alirsin insallahh

evet canım 677 de sorun var bi de faktör 11 ve anti trombin antıjenı 3 değerlerim düşük çıkıo

hemnatologum devamlı bebe aspirini gebe kalıncada iğne die sölemsıtı bebe aspirini kullanıyorum su an

iğneme baslamadım krokuyorum acıkcası diğerinde vurunurken de düştü acaba o mu etkıledi diorm :S

2 tane bebegımın kalbi durmsutu canım sonuncusu da 5 haftada kendılgınden dusmustu regl gibi

dr bu bebegın hastalıgından dolayı dusmemıs talıhsız bi düşük demıstı sadece amın canım çok çok sağoll

cnm gözün aydın,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....

bende 677 heterozigotum ,ben iğneye biraz geç başladım.eğer elinde iğnen varsa bence hemen başla...

coraspin kullanıyormusun?

bebe aspirini kullanıyıorum canım ya iğneye g hemen baslasammı kararsıuz kaldım madem öle dısonz baslıyım bu akşam hemen :)

amın canım amın Allah razı olsun :)

ya sende 677 sın hee bıd e hamıssın son aya gelmıssın Allah rızası ıcın nelere dıkkat ettın söle bana

ne yapıcam bılmıyorumm yanı almam gerejken önlem vs vs

ayyyy canım tebrik ederimmm Sağlıkla sorunsuz tamamına erdirsin Allahımm

amın canımm Allah razı olsun ;Allah ım herkese nasib etsın ınsallah :)

Son düzenleme:
kuzum saol herşeyin hayırlısı olsun inş.
aynen ya valla gelsinde nazlı nazlı gelsin ben beklemeye razıyımm kuzummm inş.. herşey yolunda giderVİRÜS
kızım dur daha ne menepozu, bekle sen yavaş yavaş geliyo onlar...
bakak görek

bu arada dr şimdi geldim 17.5 mm olan yumoş inat etti ilerlemiyoo sabah kan verdim tekrar dr kanda yükselme olursa çatlatma iğneni bugün yarın vururuz dedi merak etme dedi şimdi öğleden sonra 3-4 gibi belli olcakkk haber veririm

gördünmü bak maşallah herşey yoluna girdi

AY SHE çok sewindim canım RABBİM tamamına erdirsinanneler günü hediyesi olarak geldi bebişin ne güzel:))

TGBESR hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini beklicez:))

cnm tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

AY SHE çok sewindim canım RABBİM tamamına erdirsinanneler günü hediyesi olarak geldi bebişin ne güzel:))

TGBESR hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini beklicez:))

canım cok tesekkur ederımmm evet anneler gunu heıdyesı olrk geldı ehehehehe :) :) :)

inşallah bus efer sağlıkla kucakalrım darısı olmayan herkesın basınaa....

cnm tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

canım sağol Allah razı olsunn :) aa senle aramızda 1 hafta var senınkıde yenı canım senınde hayırlı olsun

sağlıkla kucaklarız ınsallah ben 677 ct heterozigotum senın problem ne ??? ay heterozigot demısken ilaçalrımı içeyim

canım tebrik ederim inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın

amin canım....anaa sakın unutma ilaçlarını kalk iç hemennn:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…