kızlar merhaba ben de bugun hamiş oldugumu öğrendımm ınsallahh sağlıkla ilerler busefer
hatırlamayn için sölim 677 ct heterozigot mutasyonu var bende vee kan pıhtılaşmasından kaybetmısıtm bebekelrımı
iğnelerime baslıcam ama 6. hafatda fln baslıym ne dersınzı aban önercenız bişi var mı ?
son bebegımı ıgne kullanmama ragmen düşürmustum
kızlar merhaba ben de bugun hamiş oldugumu öğrendımm ınsallahh sağlıkla ilerler busefer
hatırlamayn için sölim 677 ct heterozigot mutasyonu var bende vee kan pıhtılaşmasından kaybetmısıtm bebekelrımı
iğnelerime baslıcam ama 6. hafatda fln baslıym ne dersınzı aban önercenız bişi var mı ?
cnm gözün aydın,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
bende 677 heterozigotum ,ben iğneye biraz geç başladım.eğer elinde iğnen varsa bence hemen başla...
coraspin kullanıyormusun?
slm herkese,,,,
ya coraspin kullanan varmı ıcınızde
günaydın canım ayyy 40. haftadasınız maşallahbugündü dimi doktor kontrolün
ben kullanıyorum 100 lük günde bir tane birde folbiol:26:
cnm hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar bu yolda ilerlemeni ve kucağına almayı nasip etsin. ben hamile olduğumu öğrendiğim gün başlamıştım iğneye.
Canim sadece 677 de mi sorun vardi, aspirin kullanmamismiydin canim. Birde dusuk mu oluyo yoksa kalbi mi duruyo? Bu atada hepsi gecmiste kalir ve bebegini sag saglim kucagina alirsin insallahh
cnm gözün aydın,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
bende 677 heterozigotum ,ben iğneye biraz geç başladım.eğer elinde iğnen varsa bence hemen başla...
coraspin kullanıyormusun?
ayyyy canım tebrik ederimmm Sağlıkla sorunsuz tamamına erdirsin Allahımm
kuzum saol herşeyin hayırlısı olsun inş.ewet canım sakın korkma ben progestanı içtiğimde sersem gibi oluyordum ve uyumadan dakendime gelemezdim..
bazen oluyor öyle insanın bişey yazası gelmiyor...pazartesi iyi haberler alacaksın inşaallah:))
kız ben bu lafı bugünlerde çok yazdım ama yine yazıyoruumm.. demiştim ama beenn..şaka bir yana çok sewindim canım bu kez inşaallah herşey güzel olacak:))
aynen ya valla gelsinde nazlı nazlı gelsin ben beklemeye razıyımm kuzummm inş.. herşey yolunda giderVİRÜSoh beeeeee ... korkuttu bizi senin miniğin annesi bi doğsun hepimiz ısırıcaz onu :) çok sevindim canım allahıma bin şükür. ama kesinlikle doktor hatası , yada ultrasonu çok eski. neyse tatlıya bağlandı ya şükürler olsun...
canım ya senin miniğin çok nazlı geliyo tek sorun bu bide sen güçlü durmalısın bu hormonları bozan biziz de biliyorsun. umudun hiç sönmesin yarın güzel haberlerle gel
merhabalar... iğneyi doğuma kadar hepimiz kullanıcaz canıım sanırım sende kullanacaksın. iğneyi yaparken ise ben buz poşeti koyuyorum şu jel olanlardan biraz soğutup vuruyorum iğneyi yaptıktan sonrada biraz tutuyorum. doktoruma sordum ii yapıyorsun dedi. bi dene istersen . birde ben karından yapıyorum karnımı tutup yandan iğneyi batırıyorum dik vurmuyorum yani bana öyle tarif etmişleri.
canım ya değerin gayet güzel yükselmiş. üzme kendini hiç kasık ağrısı da çok normalmiş hatta ilk 3-4 sy regl döneminde böyle belirtiler ve hatta lekelemeler bile olurmuş. ii olacaksınız allahın izniyle ...
bakak görekkızım dur daha ne menepozu, bekle sen yavaş yavaş geliyo onlar...
bu arada dr şimdi geldim 17.5 mm olan yumoş inat etti ilerlemiyoo sabah kan verdim tekrar dr kanda yükselme olursa çatlatma iğneni bugün yarın vururuz dedi merak etme dedi şimdi öğleden sonra 3-4 gibi belli olcakkk haber veririm
canım çok sevindim gözün aydın tatlım
canım çok sevindim gözün aydın tatlım
cnm tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...kızlar merhaba ben de bugun hamiş oldugumu öğrendımm ınsallahh sağlıkla ilerler busefer
AY SHE çok sewindimcanım RABBİM tamamına erdirsin anneler günü hediyesi olarak geldi bebişin ne güzel:))
TGBESR hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini beklicez:))
cnm tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
canım cok tesekkur ederımmm evet anneler gunu heıdyesı olrk geldı ehehehehe :) :) :)
inşallah bus efer sağlıkla kucakalrım darısı olmayan herkesın basınaa....
canım sağol Allah razı olsunn :) aa senle aramızda 1 hafta var senınkıde yenı canım senınde hayırlı olsun
sağlıkla kucaklarız ınsallah ben 677 ct heterozigotum senın problem ne ??? ay heterozigot demısken ilaçalrımı içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?