Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah canım çok sevindim biz sana demiştik ama herşey güzel olacak diye.
rabbim kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın amin. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağıma almayıda nasip etsin.

Kızlar progestanı aldım 11 gibi uykum geldi uyudum. Az önce kasıklarımda kasılmalarla uyandım. Çok rahatsız etti. Sizce normal midir?

mutasyonların neydi canım burda okuduğum kadarıyla allaha şükür sağlıkla kucağına alanlar var ne biçim doktormuş o seni bu kadar endişelendirdi

MTHFR 1298A>C mutasyonunu homozigot olarak taşıdığı saptanmıştır yazıyor sonuçta canım.zaten 3 düşüğü bekleyip bu testleri yaptırıyorlar bizler yeterince sarsılıyorz.bide birşey bilmiyorum demesi ilginç.

sewincciğim bana protein c s yi kadın doğumcu yaptırttı zeynep kamilde üsküdarda ama kanı çapa tıpa göndermişlerdi .çapa tıpta yaptırabilirsin.

Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum

ay canım ya 36 haftalıkmı cok cok üzüldüm inanamıyorum allahım sabır versin yok böle bişey ya biz 2 düşüğe kahroluyoruz allahım yardımcın olsunnnnn

hannemciğim gözün aydın canım .bebeğine maşallah allahım kimseyi evladıyla sınamasın.o doktor o kadar kişinin üzülmesine sebep oldu.doktorlar artık alışmışlar o kadar dobralarki karşıdaki insanları düşünerek konuşmayı unutmuşlar.

Kızlar progestanı aldım 11 gibi uykum geldi uyudum. Az önce kasıklarımda kasılmalarla uyandım. Çok rahatsız etti. Sizce normal midir?

canım kasıklarda ağrı varsa cooook dikkat et benm 2 düşüğümde kasık ağrısyla başladı ve progestan kullanıyorsan zaten düşük tehlıken var demkki sakın kalkmaaaaaaa yataktan

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
sewinncc

maşallah ziyaretçiler basmış burayı

canım bende üye olmadan googleye hamilelikle ilgili ne yazsam cevabı bu siteden cıkıyordu en sonunda üye oldum.. İyide olmuşum:)

evet canım pat diye soyluyorlar ya (

maşallah canım çok sevindim biz sana demiştik ama herşey güzel olacak diye.
rabbim kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın amin. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağıma almayıda nasip etsin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.sağol canım

ewet onlara göre herşey normal.güzel dileklerin için sağol:)

evet canım pat diye soyluyorlar ya (

malesef canım onları anlamaya çalışayım diyorum ama olmuyor.bir sürü hastaları vardır alışmışlardır fakat her gelen farklı hastası titizlikle kelimeleri seçerek kullanmalılar.benim ilk doktorum bebğimin kalp atışlarını duymaya gittiğimde ultrasonla baktı suratı direk düştü .kese bozolmuş bebeğin kalp atışları yok dedi direk .dondum kaldım .hiç bişe soramadık eşimle açıklamada yapmadı olabilr ilk gebeliklerde dedi sonlandıracağız dedi.hemde çok tavsiye edilen bir doktordu ama birdaha adım atmam oraya

ay gel valla yolll amaaaaa sıkı durunn pes etmekkk yokkk rabbim gene büyüklüğünü gösterdi çok şükürrrrr dr aradııı e2 değerim 95 olduğu için yılmadan devam aşılamaya dedi bugün gene iğne vururlup yarın sabah 8 de dr gidiyorum ona görede ne dicekse onu yapıcazzzz ayyyy ben iptal diye gidiyorum yumoşum ve kan değerim ısrarla pes etmiyoooo geçde olsa bir şekilde ilerliyooo bakalım gene heyecan bastı bana çok şükür tekrar bir umudum olduuu bakalım yarınnn usg ve fsh e2 ve progeston için kan vericemmmm onların durumuna görede dr ne derse yapıcaz hadi hayırlısı olsun

Merhaba, biliyorumki bu konu hakkında sayfalarca yorum yapılmış. Eger mümkünse bende sormak istedklerimi kısaca size iletmek istiyorum. bende kan pıhtılaşması problemi yaşıyorum. sonuçlarıma göre mthfr 1298 homozigot mutant yazıyor. şu an hamileyim ve günlük 0.4 fraksiparine iğne kullanıyorum. bu sonuca göre mutlaka iğneyi kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Akılm biraz karışık. bir de iğne yaparken izlediğiniz pratik bir yol var mı? morarmanın ve kızarmaların daha az olabileceği.. şimdiden teşekkürler.. herkese acil şifalar..

ay canım ya okurken bile kötü oluyorum kese bozulmuş falan ben duydugumda fenalar basıyor Doktor nasıl rahat soyluyor yüze ( su an varmı hamileleik yada bebek varmı

ay canım ya okurken bile kötü oluyorum kese bozulmuş falan ben duydugumda fenalar basıyor Doktor nasıl rahat soyluyor yüze ( su an varmı hamileleik yada bebek varmı

bendede aynı sonuç var canım clexane 0,4 iğne kullanıyorum.doktor 9ay vurulacaksın dedi.birde coraspin kullanıyorum onuda 36.haftaya kadar kullanıcakmışım.pratik bir yol bilmiyorum ama bana hemşire gösterdi.göbeğimde herhangi biyer tuttu sonra dik şekilde iğneyi batırdı sonra yavaş yavaş ilacı sıktı sonra kendi kendine atıyor ğine.

evet canım bide yaşayınca çok fena.var canım 4.gebeliğim ilk defa bunda kalp atışını duydum öyle güzel bişeyki mucize .işallah allahım onu sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

hannem çok sevindim canım içini ferah tut sen her zaman ... inşallah hergünümüz bir öncekinden daha güzel geçecek bebeklerimiz inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyüp doğacaklar..ben inanıyorum Rabbim'e... bu sefer sevindirecek..sen her zaman iyi düşün canım..tekrardan gözün aydın :))

öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...mutasyonun benimle aynı benimde mthfr 1298 homozigot üç düşük yaptım...bildiğim kadarıyla iğneyi doğuma yakın bıraktırıyorlar o zamana kadar iğneni sakın bırakma koldan da yapılıyor ama göbekten daha etkili oluyormuş...Allaha emenet ol

ewet canım sakın korkma ben progestanı içtiğimde sersem gibi oluyordum ve uyumadan dakendime gelemezdim..

bazen oluyor öyle insanın bişey yazası gelmiyor...pazartesi iyi haberler alacaksın inşaallah:))

kız ben bu lafı bugünlerde çok yazdım ama yine yazıyoruumm.. demiştim ama beenn..şaka bir yana çok sewindim canım bu kez inşaallah herşey güzel olacak:))

canım testini tekrarladın mı inşallah değerin yükselmiştir
tekrarladım cnm değerim katlamış ama doktor yavaş ilerliyor dedi. şuanda kasığım ağrıyor canım sıkıldı. sen nasılsın?
kızlar tebrik ediyorum Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasip eder inşallah
sorunsuz bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsiniz amin.
saol cnm inş. o günleride görürüz.
cnm değerin ne güzel artmış benimkini geçmiş :) progestanı takma ilaçla düzeliyor. 17 mayısta gidicem doktora sen?
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
cnm çok üzüldüm allahım sabır versin. diyecek birşey bulamıyorum çok bozuldu moralim allah sabır versin.

canım kaçtan kaça yükselmiş değerin...sıkma canını buna.belli olmuyor sonradan sıçrama yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…