evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
maşallahhhh
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
mutasyonların neydi canım burda okuduğum kadarıyla allaha şükür sağlıkla kucağına alanlar var ne biçim doktormuş o seni bu kadar endişelendirdi
bu testleri hangi bölüm yapıyor ben genetik tanı merkezine gitmiştim
kromozom analizi yapıldı eşimle bana bide trombofili paneli yapıldı
677 ve 1298 heterezigotmuşum . Protein s c felan ve diğerleri
bu testleri hangi doktor istiyor hangi bölüm yapıyor üff yaaa
Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
Kızlar progestanı aldım 11 gibi uykum geldi uyudum. Az önce kasıklarımda kasılmalarla uyandım. Çok rahatsız etti. Sizce normal midir?
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
sewinncc
maşallah ziyaretçiler basmış burayı
hannemciğim gözün aydın canım .bebeğine maşallahallahım kimseyi evladıyla sınamasın.o doktor o kadar kişinin üzülmesine sebep oldu.doktorlar artık alışmışlar o kadar dobralarki karşıdaki insanları düşünerek konuşmayı unutmuşlar.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.sağol canımmaşallah canım çok sevindim biz sana demiştik ama herşey güzel olacak diye.
rabbim kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın amin. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağıma almayıda nasip etsin.
hannemciğim gözün aydın canım .bebeğine maşallahallahım kimseyi evladıyla sınamasın.o doktor o kadar kişinin üzülmesine sebep oldu.doktorlar artık alışmışlar o kadar dobralarki karşıdaki insanları düşünerek konuşmayı unutmuşlar.
evet canım pat diye soyluyorlar ya(
şükürler olsun kuzucum rabbim kucağına almayıda nasip etsin
bizim tayin işi olmadı kaldık buralarda nasip artık
oo iyi ol tabi canım benim siz iyi oldukça bende mutlu oluyorum
bizim tayin olmadı ya üzüldük ama nasip artık
sen iyi olda biz teşekkür falan istemiyoruz
bak gelirsem oraya saçını başını yolarım hıı
iyiyi çağır ya kötü düşündükçe kötü gelir
herşey yoluna gircek rabbimin izniyle
bak kutlu doğum haftasını geçirdik üç aylar var kandiller var ramazan var
dularımız eksik olmuycak ısrarla ısrarla istiycez rabbimden inş.
malesef canım onları anlamaya çalışayım diyorum ama olmuyor.bir sürü hastaları vardır alışmışlardır fakat her gelen farklı hastası titizlikle kelimeleri seçerek kullanmalılar.benim ilk doktorum bebğimin kalp atışlarını duymaya gittiğimde ultrasonla baktı suratı direk düştü .kese bozolmuş bebeğin kalp atışları yok dedi direk .dondum kaldım .hiç bişe soramadık eşimle açıklamada yapmadı olabilr ilk gebeliklerde dedi sonlandıracağız dedi.hemde çok tavsiye edilen bir doktordu ama birdaha adım atmam oraya
Merhaba, biliyorumki bu konu hakkında sayfalarca yorum yapılmış. Eger mümkünse bende sormak istedklerimi kısaca size iletmek istiyorum. bende kan pıhtılaşması problemi yaşıyorum. sonuçlarıma göre mthfr 1298 homozigot mutant yazıyor. şu an hamileyim ve günlük 0.4 fraksiparine iğne kullanıyorum. bu sonuca göre mutlaka iğneyi kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Akılm biraz karışık. bir de iğne yaparken izlediğiniz pratik bir yol var mı? morarmanın ve kızarmaların daha az olabileceği.. şimdiden teşekkürler.. herkese acil şifalar..
ay canım ya okurken bile kötü oluyorum kese bozulmuş falan ben duydugumda fenalar basıyor Doktor nasıl rahat soyluyor yüze( su an varmı hamileleik yada bebek varmı
Merhaba, biliyorumki bu konu hakkında sayfalarca yorum yapılmış. Eger mümkünse bende sormak istedklerimi kısaca size iletmek istiyorum. bende kan pıhtılaşması problemi yaşıyorum. sonuçlarıma göre mthfr 1298 homozigot mutant yazıyor. şu an hamileyim ve günlük 0.4 fraksiparine iğne kullanıyorum. bu sonuca göre mutlaka iğneyi kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Akılm biraz karışık. bir de iğne yaparken izlediğiniz pratik bir yol var mı? morarmanın ve kızarmaların daha az olabileceği.. şimdiden teşekkürler.. herkese acil şifalar..
ewet canım sakın korkma ben progestanı içtiğimde sersem gibi oluyordum ve uyumadan dakendime gelemezdim..Kızlar progestanı aldım 11 gibi uykum geldi uyudum. Az önce kasıklarımda kasılmalarla uyandım. Çok rahatsız etti. Sizce normal midir?
bazen oluyor öyle insanın bişey yazası gelmiyor...pazartesi iyi haberler alacaksın inşaallah:))Günaydın canım. Dün beni sormuşsun. Buralardayım ama nedense yazasım gelmedi bir süredir. Yolunda sanırım herşey, pazartesi göreceğiz :)
Nedir son durum? Aşılama yapacak mı, iptal mi...?
İyiyim canım, sen nasılsın? Var mı tayinle ilgili bir gelişme?
ay gel valla yolll amaaaaa sıkı durunn pes etmekkk yokkk rabbim gene büyüklüğünü gösterdi çok şükürrrrr dr aradııı e2 değerim 95 olduğu için yılmadan devam aşılamaya dedi bugün gene iğne vururlup yarın sabah 8 de dr gidiyorum ona görede ne dicekse onu yapıcazzzz ayyyy ben iptal diye gidiyorum yumoşum ve kan değerim ısrarla pes etmiyoooo geçde olsa bir şekilde ilerliyooo bakalım gene heyecan bastı bana çok şükür tekrar bir umudum olduuu bakalım yarınnn usg ve fsh e2 ve progeston için kan vericemmmm onların durumuna görede dr ne derse yapıcaz hadi hayırlısı olsun
tekrarladım cnm değerim katlamış ama doktor yavaş ilerliyor dedi. şuanda kasığım ağrıyor canım sıkıldı. sen nasılsın?canım testini tekrarladın mı inşallah değerin yükselmiştir
saol cnm inş. o günleride görürüz.kızlar tebrik ediyorum Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasip eder inşallah
sorunsuz bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsiniz amin.
cnm değerin ne güzel artmış benimkini geçmiş :) progestanı takma ilaçla düzeliyor. 17 mayısta gidicem doktora sen?Kizlar degerim artmis cumadan pazartesiye 61 den 457 ye yukselmis..Allahim insallah tum isteyenlere nasip etsin.. İki hafta sonra keseyi gorcez nasipse.yalniz progesteron 33,5 cikti bu deger 40 uzeri olmaliymis. Progestan kullancam gunde 3 kez. Dualariniza ihtiyacim var..
cnm çok üzüldüm allahım sabır versin. diyecek birşey bulamıyorum çok bozuldu moralim allah sabır versin.Ben tekrar araniza dondum 36 haftalik bebegimin kalbi durdu 4 dusukten sonra bu umudumdu cok mutluydum ama son 2 hafta ilacim yetersiz gelmis olabilirmis cok kotuyum
tekrarladım cnm değerim katlamış ama doktor yavaş ilerliyor dedi. şuanda kasığım ağrıyor canım sıkıldı. sen nasılsın?
saol cnm inş. o günleride görürüz.
cnm değerin ne güzel artmış benimkini geçmiş :) progestanı takma ilaçla düzeliyor. 17 mayısta gidicem doktora sen?
cnm çok üzüldüm allahım sabır versin. diyecek birşey bulamıyorum çok bozuldu moralim allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?