tekrarladım cnm değerim katlamış ama doktor yavaş ilerliyor dedi. şuanda kasığım ağrıyor canım sıkıldı. sen nasılsın?
saol cnm inş. o günleride görürüz.
cnm değerin ne güzel artmış benimkini geçmiş :) progestanı takma ilaçla düzeliyor. 17 mayısta gidicem doktora sen?
cnm çok üzüldüm allahım sabır versin. diyecek birşey bulamıyorum çok bozuldu moralim allah sabır versin.
12 m. canım hamile olmana çok sevindim allah tamamına erdirsin...
cuma 128 den pzt 393 e yükselmiş cnm. inş. dediğin gibi olur.canım kaçtan kaça yükselmiş değerin...sıkma canını buna.belli olmuyor sonradan sıçrama yapabiliyor.
doktorda öyle dedi cnm hatta aşılamada olduğundan nazlı bebek o yat fazla kendini yorma uzun yol yürüme dedi de insan korkuyor işte.canım kasık ağrısı ilk haftalarda oluyor canını sıkmaaa:))
evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
ay gel valla yolll amaaaaa sıkı durunn pes etmekkk yokkk rabbim gene büyüklüğünü gösterdi çok şükürrrrr dr aradııı e2 değerim 95 olduğu için yılmadan devam aşılamaya dedi bugün gene iğne vururlup yarın sabah 8 de dr gidiyorum ona görede ne dicekse onu yapıcazzzz ayyyy ben iptal diye gidiyorum yumoşum ve kan değerim ısrarla pes etmiyoooo geçde olsa bir şekilde ilerliyooo bakalım gene heyecan bastı bana çok şükür tekrar bir umudum olduuu bakalım yarınnn usg ve fsh e2 ve progeston için kan vericemmmm onların durumuna görede dr ne derse yapıcaz hadi hayırlısı olsun
Merhaba, biliyorumki bu konu hakkında sayfalarca yorum yapılmış. Eger mümkünse bende sormak istedklerimi kısaca size iletmek istiyorum. bende kan pıhtılaşması problemi yaşıyorum. sonuçlarıma göre mthfr 1298 homozigot mutant yazıyor. şu an hamileyim ve günlük 0.4 fraksiparine iğne kullanıyorum. bu sonuca göre mutlaka iğneyi kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Akılm biraz karışık. bir de iğne yaparken izlediğiniz pratik bir yol var mı? morarmanın ve kızarmaların daha az olabileceği.. şimdiden teşekkürler.. herkese acil şifalar..
tekrarladım cnm değerim katlamış ama doktor yavaş ilerliyor dedi. şuanda kasığım ağrıyor canım sıkıldı. sen nasılsın?
canım ya değerin gayet güzel yükselmiş. üzme kendini hiç kasık ağrısı da çok normalmiş hatta ilk 3-4 sy regl döneminde böyle belirtiler ve hatta lekelemeler bile olurmuş. ii olacaksınız allahın izniyle ...
ahsenlina arkadaşımız sorunca yorum yapılmış .iğne nasıl vuruluyor diye. bana iğneyi yan batır demişlerdi öyle yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz dik mi batırıyorsunuz iğneyi ben mi yanlış yapıyorum
sağol cnm ya siz böyle yazınca moral oluyor. senin nasıl gidiyor
cnm ben iğneyi 90 derece dik vuruyorum bana öyle göstermişlerdi öyle de devam ettim.
canım benim bak kaç gündür kendini boşuna üzdün doktorun cihazı iyi olmadığından kaynaklanıyordur kesin hadi gözünaydınevde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
Merhaba, biliyorumki bu konu hakkında sayfalarca yorum yapılmış. Eger mümkünse bende sormak istedklerimi kısaca size iletmek istiyorum. bende kan pıhtılaşması problemi yaşıyorum. sonuçlarıma göre mthfr 1298 homozigot mutant yazıyor. şu an hamileyim ve günlük 0.4 fraksiparine iğne kullanıyorum. bu sonuca göre mutlaka iğneyi kullanmaya devam etmek gerekiyor mu? Akılm biraz karışık. bir de iğne yaparken izlediğiniz pratik bir yol var mı? morarmanın ve kızarmaların daha az olabileceği.. şimdiden teşekkürler.. herkese acil şifalar..
cuma 128 den pzt 393 e yükselmiş cnm. inş. dediğin gibi olur.
doktorda öyle dedi cnm hatta aşılamada olduğundan nazlı bebek o yat fazla kendini yorma uzun yol yürüme dedi de insan korkuyor işte.
ahsenlina arkadaşımız sorunca yorum yapılmış .iğne nasıl vuruluyor diye. bana iğneyi yan batır demişlerdi öyle yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz dik mi batırıyorsunuz iğneyi ben mi yanlış yapıyorum
ay gel valla yolll amaaaaa sıkı durunn pes etmekkk yokkk rabbim gene büyüklüğünü gösterdi çok şükürrrrr dr aradııı e2 değerim 95 olduğu için yılmadan devam aşılamaya dedi bugün gene iğne vururlup yarın sabah 8 de dr gidiyorum ona görede ne dicekse onu yapıcazzzz ayyyy ben iptal diye gidiyorum yumoşum ve kan değerim ısrarla pes etmiyoooo geçde olsa bir şekilde ilerliyooo bakalım gene heyecan bastı bana çok şükür tekrar bir umudum olduuu bakalım yarınnn usg ve fsh e2 ve progeston için kan vericemmmm onların durumuna görede dr ne derse yapıcaz hadi hayırlısı olsun
MTHFR 1298A>C mutasyonunu homozigot olarak taşıdığı saptanmıştır yazıyor sonuçta canım.zaten 3 düşüğü bekleyip bu testleri yaptırıyorlar bizler yeterince sarsılıyorz.bide birşey bilmiyorum demesi ilginç.
sewincciğim bana protein c s yi kadın doğumcu yaptırttı zeynep kamilde üsküdarda ama kanı çapa tıpa göndermişlerdi .çapa tıpta yaptırabilirsin.
Canim seninde degerin guzelll yukselmis cok mutlu oldum..kasik agrisi bendede var.. Hic merak etme canim.. Hersey guzel olcak Allahin izniyle.. Ben daha hangi gun gidecegimi bilmiyorum adet gecikmen iki hafta gecince gel dedi..sen randevu aldin mi canim..tekrarladım cnm değerim katlamış ama doktor yavaş ilerliyor dedi. şuanda kasığım ağrıyor canım sıkıldı. sen nasılsın?
saol cnm inş. o günleride görürüz.
cnm değerin ne güzel artmış benimkini geçmiş :) progestanı takma ilaçla düzeliyor. 17 mayısta gidicem doktora sen?
cnm çok üzüldüm allahım sabır versin. diyecek birşey bulamıyorum çok bozuldu moralim allah sabır versin.
Canim seninde degerin guzelll yukselmis cok mutlu oldum..kasik agrisi bendede var.. Hic merak etme canim.. Hersey guzel olcak Allahin izniyle.. Ben daha hangi gun gidecegimi bilmiyorum adet gecikmen iki hafta gecince gel dedi..sen randevu aldin mi canim..
benım de aynısı oldu canım ve ben lutfu kırdar hastanesı kartala gıttım ama bana sorarsan kartalda lutfu kırdara gıt derım daha cok arastırıyor doktor doktorda hamıleydı bu ay sonu cıkcakmış ızne ısmı songuldu sanırım capa bıle arastıtmadı tam capaya da gıttımdı hemotolojı bolumlerıne sen sımdı bak randevu al bu ay sonu cıkıyor doktor cıok ıyıydı bu doktor bu hastane eskı adı kartal arastıtrma hastanesı sen ama lutfu kırdar dıye alacaksın randevuyu kartal unutmadıysam 16 y gıdıyor dırek beledıye otobusu kadıkoyden soracagın bısey varsa sorabılırsın munubuslerın tam orada bu otobus sorsan soylerle zorlanmasssın gıderkende sen hemen randevuya bak derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?