amin canım....anaa sakın unutma ilaçlarını kalk iç hemennn:))
canım tebrik ederim inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın
AY_SHE
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş.
HANNEM
canım hadi rahat bi nefes al çok sevindim
kızlar merhaba ben de bugun hamiş oldugumu öğrendımm ınsallahh sağlıkla ilerler busefer
hatırlamayn için sölim 677 ct heterozigot mutasyonu var bende vee kan pıhtılaşmasından kaybetmısıtm bebekelrımı
iğnelerime baslıcam ama 6. hafatda fln baslıym ne dersınzı aban önercenız bişi var mı ?
son bebegımı ıgne kullanmama ragmen düşürmustum
slm herkese,,,,
ya coraspin kullanan varmı ıcınızde
Kizlar ben ilk iki ignemi gobek deliginin 4 parmak sagindan ve solundan yapmistim onlar morardi.. Ama gobek deliginin 4 parmak ustunden yaptim son uc gun, hicbir morarma yok.deriyi iyice yukariya cekiyorum ve dik olarak igneyi batiriyoruz..acida olmuyo fazla, ilaci yavas yavas enjekte ediyoruz birde.. :) Allahim insallah faydasini gosterir..
ahsenlina arkadaşımız sorunca yorum yapılmış .iğne nasıl vuruluyor diye. bana iğneyi yan batır demişlerdi öyle yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz dik mi batırıyorsunuz iğneyi ben mi yanlış yapıyorum
içtim sımdıc anım :) bişe dicem bana doktorum normal zamanalr için gunasırı vermsıtı bebe aspirinini
ama hamıle kaldıgım ıcın artık hergun ıcmem lazım değilmi yanlıs yapmıyorum yanı :)
folik asitimi de içiorm bızım ıcın folik de cok cok önemli :)
canım Allah razı olsun ınsallaahh ınsallahhh :)
sağol canım ınsallahh :) :) :) tesekkurler
hannem ın de yanlış bilmiyorsam tarama testlerınde vardı bi sıkıntısı değpil mi oh gecmıs ney sekı Rabbim yasatmasın bi daha :)
canım cok tesekkur ederımmm evet anneler gunu heıdyesı olrk geldı ehehehehe :) :) :)
inşallah bus efer sağlıkla kucakalrım darısı olmayan herkesın basınaa....
canım sağol Allah razı olsunn :) aa senle aramızda 1 hafta var senınkıde yenı canım senınde hayırlı olsun
sağlıkla kucaklarız ınsallah ben 677 ct heterozigotum senın problem ne ??? ay heterozigot demısken ilaçalrımı içeyim
hayır canım yanlış yapmıyorsun hamileyken hergün içiliyor vee tabiki folik ihmal edilmiyor..sen ne zaman doktora gideceksin yada arasaydın ilaçlarını iğnenin dozunu falan sorsaydın:))
ben dr a 4 artılarda gttm hemen başlayalım dedi nasılsa zararı yok hatta faydası var dr değilim ama kullanmanı tavsiye ederim öğrendiğim kadarıyla.RABBİM tamamına erdirsin.
evet cnm aramızda 1 hafta var bende geçen cuma öğremiştim. benim mthfr 677 ve 1298 heterozigot. ilaçları ihmal etme aman. ilaçları alalımda bu defa hayırlısıyla bebişlerimizide alalım kucağımıza.
tarama değilde utrasonda ense kalınlığı fazla çıktı bende erken hafta da hemen 4 boyutluya grdm çok şükür normal çıktı.ikili tarama yaptırmadım da üçlüye dr çok ısrar etti onu yaptırcam sanırım.
canım benım bakırköy devlet hastanesıne gidicem orada yapabiliyrolar testelrımı benım hematoloıgum okmeydanında
önce kadın doğuma gideyım muayehne olayım tahlıllerımı yapsın cunku pıhtılaşma tahlılelrımı de kadın doğum
yapıyor sonrasında hematologa gideyım dedim....randevu aldım dun önumuzdekı cuma ınsallahh randevum
özelde dr var ama özelde o testler çok pahalı yaptıramıyorum maalesef. zaten zöelde dnek geldıgım coğu dr
bu kan hastalıgı tahlıllerıne yorum dahı yapamıyorlar direk sölüoalr bilgimzi yok die ama o üni hast deki drlar bilio...
bebıs de o zaman 5 haftalık olmus olucak ınsallah bişey olmazsa...
ben de pıhtılaşma var o okey. hematologumun dediği bişey vard onun dısında farklı bi sorun da var dmeıstı
çelişio birbiriyle dmeıstı benım asıl sıkıntım o hanı o ne cıkıcak onu emrak edıyorum yoksa iğnemı kullanırırm evde var
gecen hamılelıkten kalmsıtı bi 10 tane var haftaya kdr yeter haftaya da heyet raporu falan fazlaısnı alırım ıns.. :)
bir de ben ıkıncı bebegımı aşırı ödem soncuu hast gittiğimd ekalbının durdugunu oğrenmsıtım sımdıde sbaha kalktım gene ayakalrım davul
gibi olmuş bu nıye oluyo çözemıyorum :26: bu sıskınlıkten kurtulamıycakmıyım hamıel kalınca böle oluo
canım doğru dıyosun aslında faydası varz ararı yok kullanamım ya napalım :) sağoalsın bu arada çok sukru bebegın ıyımıs
çok sevındım ınsallah sağlıkla kucaklarsın canım
anladım canım..hayırlısı inşaallah cuma günü güzel haberler alırsın...bende de 677 heterizogot dışında Anti kardiopilin M ve Anti kardiopilin G de sorun var o yüzden de bebeklerim hiç yaşamadı(
ınsallah canım.....onalra bakılmısıt bende de bısı cıkmadı
canım onalrın tedavısı nasıl oluyo ...çok çok gecmıs olsun
Allah ım şifa versın ınsallah sağlıklı bebekelr nasib etsın canım
AY_SHE
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş.
HANNEM
canım hadi rahat bi nefes al çok sevindim
günaydın kızlar ! Cuma'nız mübarek olsun..bugünümüz hayırlara vesile olsun inşallah...benim kafama yine bişeyler takıldı..dün ve bugün mide bulantılarımda azalma oldu..ve ben yine vhamlardayım acaba bebeğime bişey mi oldu diye..neden midem bulanmıyor diye içimi yiyorum resmen..inanın içim patlıycak düşünmekten...sizce bişey olmuş mudur o yüzden mi bulanmıyor midem??? off gıcık oluyorum şu hallerime ya :18::18::18:
evet girdi ama gene beklemedeyim bakalım kan sonucum nasıl cıkacak inş. yükselmiştir bu arada bu 17.5 mm olan yumoş çatlatma iğnesiyle çatlatılınca kaliteli oldumu acaba nasıll yanii siniz fikriniz ne kızlar bi yorum yapın nolurrgördünmü bak maşallah herşey yoluna girdi
amin cnm inş...sağol canım darısı sana ols inşallah.:)
inş.. tatlım ama şu kan sonucuna göre herşey belli olcak bakarsın 17.5 mm olan yumoş bakarsın kaliteli çıkar spermle buluşur belki bir mucize olur kısmet nasipp bakalım yaşayıp görücezzAY SHE çok sewindimcanım RABBİM tamamına erdirsin anneler günü hediyesi olarak geldi bebişin ne güzel:))
TGBESR hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini beklicez:))
seninde cuman müb ols canım.seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi düşündüm zaman zaman:)ama rahat ol benimde bazen günde 2 kezçıkardığım oluyordu bazen de hiç bulantım olmuyordu.ama şükür bişi olmadı bende senin gibi acaba dedim:)
ama bulantılarının anı anını tutmuyor bırak günü gününü o yüzden rahat ol.stres yapma.gayetttt normal yaşadıkların.zamanlada yavaşlayarak azalacak.kişiden kişiye de değişiyor.benimki bitti sanıyodum bazen ağzımın tadi hala kaçıyor.hafif oluyor.bi ark 8.hafta bitmişti şimdioğluşu kucağında.
RELAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
günaydın kızlar ! Cuma'nız mübarek olsun..bugünümüz hayırlara vesile olsun inşallah...benim kafama yine bişeyler takıldı..dün ve bugün mide bulantılarımda azalma oldu..ve ben yine vhamlardayım acaba bebeğime bişey mi oldu diye..neden midem bulanmıyor diye içimi yiyorum resmen..inanın içim patlıycak düşünmekten...sizce bişey olmuş mudur o yüzden mi bulanmıyor midem??? Off gıcık oluyorum şu hallerime ya :18::18::18:
aman iyi çıkmaması...sağol canım bunun tedawisi içn kortizon veriliyor ama ben 7 hamilelik yaşadım son 3 tanesinde kotizon ve tüm ilaçlarımı kullanmama rağmen olmadı ne yapalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık..
canııımm valla çok seviyorum seni yaaaa :) acayip içim rahatladı.. hannem 2 gündür delirecek gibiydim inanki...3-4 gün önce berbat durumdaydım hiç kalkamadım yattığım yerden dün bugün iyi yiyiciğim ne bularsam yiyorum ama bulantım çok az kokulardan hala etkileniyorum ama ne bileyim işte yaşadıklarım paranoyak yaptı sanırım beni..zaten panik atak oldum şu başıma gelenlerden artık birşeyler hayırlısıyla yolunda gitsin istiyorum..Rabbim duyuyor sesimizi, dualarımızı yardımcımız olsun..içimize ferahlık ve huzur versin inşallah..bebişlerimizi korusun, onları bize bağışlasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?