Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

AY_SHE
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş.

HANNEM
canım hadi rahat bi nefes al çok sevindim

amin canım....anaa sakın unutma ilaçlarını kalk iç hemennn:))

içtim sımdıc anım :) bişe dicem bana doktorum normal zamanalr için gunasırı vermsıtı bebe aspirinini

ama hamıle kaldıgım ıcın artık hergun ıcmem lazım değilmi yanlıs yapmıyorum yanı :)

folik asitimi de içiorm bızım ıcın folik de cok cok önemli :)

canım tebrik ederim inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın

canım Allah razı olsun ınsallaahh ınsallahhh :)

AY_SHE
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inş.

HANNEM
canım hadi rahat bi nefes al çok sevindim

sağol canım ınsallahh :) :) :) tesekkurler

hannem ın de yanlış bilmiyorsam tarama testlerınde vardı bi sıkıntısı değpil mi oh gecmıs ney sekı Rabbim yasatmasın bi daha :)

ben dr a 4 artılarda gttm hemen başlayalım dedi nasılsa zararı yok hatta faydası var dr değilim ama kullanmanı tavsiye ederim öğrendiğim kadarıyla.RABBİM tamamına erdirsin.

slm herkese,,,,
ya coraspin kullanan varmı ıcınızde

ben varım canım ve dr 35.haftalara kadar devam dedi.inşallah:)

inşallah faydalı olur hepimize.ben artık göbekta vuracak yer bulamadım o yüzden bacaklara geçtim.hatta kola bile yaparsın yeterki derinin altına ulaşsın dedi.belli bir yeri yok.

canım benim dr umda dik olarak vuracaksın dedi.bence sende dik vur.

hayır canım yanlış yapmıyorsun hamileyken hergün içiliyor vee tabiki folik ihmal edilmiyor..sen ne zaman doktora gideceksin yada arasaydın ilaçlarını iğnenin dozunu falan sorsaydın:))

canım öle oldu pıtırcık bizi çok korkuttu.inşallah bidaha olmaz.doğsunda sağlıkla hayırla valla poposuna poposuna saydırcam.ısırcammmmmmmmmmmmmmmmmm onu:)

sağol canım ınsallahh :) :) :) tesekkurler

hannem ın de yanlış bilmiyorsam tarama testlerınde vardı bi sıkıntısı değpil mi oh gecmıs ney sekı Rabbim yasatmasın bi daha :)

tarama değilde utrasonda ense kalınlığı fazla çıktı bende erken hafta da hemen 4 boyutluya grdm çok şükür normal çıktı.ikili tarama yaptırmadım da üçlüye dr çok ısrar etti onu yaptırcam sanırım.

evet cnm aramızda 1 hafta var bende geçen cuma öğremiştim. benim mthfr 677 ve 1298 heterozigot. ilaçları ihmal etme aman. ilaçları alalımda bu defa hayırlısıyla bebişlerimizide alalım kucağımıza.

hayır canım yanlış yapmıyorsun hamileyken hergün içiliyor vee tabiki folik ihmal edilmiyor..sen ne zaman doktora gideceksin yada arasaydın ilaçlarını iğnenin dozunu falan sorsaydın:))

canım benım bakırköy devlet hastanesıne gidicem orada yapabiliyrolar testelrımı benım hematoloıgum okmeydanında

önce kadın doğuma gideyım muayehne olayım tahlıllerımı yapsın cunku pıhtılaşma tahlılelrımı de kadın doğum

yapıyor sonrasında hematologa gideyım dedim....randevu aldım dun önumuzdekı cuma ınsallahh randevum

özelde dr var ama özelde o testler çok pahalı yaptıramıyorum maalesef. zaten zöelde dnek geldıgım coğu dr

bu kan hastalıgı tahlıllerıne yorum dahı yapamıyorlar direk sölüoalr bilgimzi yok die ama o üni hast deki drlar bilio...

bebıs de o zaman 5 haftalık olmus olucak ınsallah bişey olmazsa...

ben de pıhtılaşma var o okey. hematologumun dediği bişey vard onun dısında farklı bi sorun da var dmeıstı

çelişio birbiriyle dmeıstı benım asıl sıkıntım o hanı o ne cıkıcak onu emrak edıyorum yoksa iğnemı kullanırırm evde var

gecen hamılelıkten kalmsıtı bi 10 tane var haftaya kdr yeter haftaya da heyet raporu falan fazlaısnı alırım ıns.. :)

bir de ben ıkıncı bebegımı aşırı ödem soncuu hast gittiğimd ekalbının durdugunu oğrenmsıtım sımdıde sbaha kalktım gene ayakalrım davul

gibi olmuş bu nıye oluyo çözemıyorum :26: bu sıskınlıkten kurtulamıycakmıyım hamıel kalınca böle oluo

ben dr a 4 artılarda gttm hemen başlayalım dedi nasılsa zararı yok hatta faydası var dr değilim ama kullanmanı tavsiye ederim öğrendiğim kadarıyla.RABBİM tamamına erdirsin.

canım doğru dıyosun aslında faydası varz ararı yok kullanamım ya napalım :) sağoalsın bu arada çok sukru bebegın ıyımıs

çok sevındım ınsallah sağlıkla kucaklarsın canım

evet cnm aramızda 1 hafta var bende geçen cuma öğremiştim. benim mthfr 677 ve 1298 heterozigot. ilaçları ihmal etme aman. ilaçları alalımda bu defa hayırlısıyla bebişlerimizide alalım kucağımıza.

anladım cnaım bende 1298 cıkmadı bakıldı da evet canım alalım ıalçalrı aman aman :)

sağlıkla gelsın sıpalarrrr

hım anladım canım ultrasıonda bazen ölçümde hata olabılıo enysekı nromal çıkmıs ohh cok sukur :)

anladım canım..hayırlısı inşaallah cuma günü güzel haberler alırsın...bende de 677 heterizogot dışında Anti kardiopilin M ve Anti kardiopilin G de sorun var o yüzden de bebeklerim hiç yaşamadı(

anladım canım..hayırlısı inşaallah cuma günü güzel haberler alırsın...bende de 677 heterizogot dışında Anti kardiopilin M ve Anti kardiopilin G de sorun var o yüzden de bebeklerim hiç yaşamadı(

ınsallah canım.....onalra bakılmısıt bende de bısı cıkmadı

canım onalrın tedavısı nasıl oluyo ...çok çok gecmıs olsun

Allah ım şifa versın ınsallah sağlıklı bebekelr nasib etsın canım

aman iyi çıkmaması...sağol canım bunun tedawisi içn kortizon veriliyor ama ben 7 hamilelik yaşadım son 3 tanesinde kotizon ve tüm ilaçlarımı kullanmama rağmen olmadı ne yapalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık..

günaydın kızlar ! Cuma'nız mübarek olsun..bugünümüz hayırlara vesile olsun inşallah...benim kafama yine bişeyler takıldı..dün ve bugün mide bulantılarımda azalma oldu..ve ben yine vhamlardayım acaba bebeğime bişey mi oldu diye..neden midem bulanmıyor diye içimi yiyorum resmen..inanın içim patlıycak düşünmekten...sizce bişey olmuş mudur o yüzden mi bulanmıyor midem??? off gıcık oluyorum şu hallerime ya :18::18::18:

seninde cuman müb ols canım.seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi düşündüm zaman zaman:)ama rahat ol benimde bazen günde 2 kezçıkardığım oluyordu bazen de hiç bulantım olmuyordu.ama şükür bişi olmadı bende senin gibi acaba dedim:)

ama bulantılarının anı anını tutmuyor bırak günü gününü o yüzden rahat ol.stres yapma.gayetttt normal yaşadıkların.zamanlada yavaşlayarak azalacak.kişiden kişiye de değişiyor.benimki bitti sanıyodum bazen ağzımın tadi hala kaçıyor.hafif oluyor.bi ark 8.hafta bitmişti şimdioğluşu kucağında.

RELAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

gördünmü bak maşallah herşey yoluna girdi
evet girdi ama gene beklemedeyim bakalım kan sonucum nasıl cıkacak inş. yükselmiştir bu arada bu 17.5 mm olan yumoş çatlatma iğnesiyle çatlatılınca kaliteli oldumu acaba nasıll yanii siniz fikriniz ne kızlar bi yorum yapın nolurr
sağol canım darısı sana ols inşallah.:)
amin cnm inş...
AY SHE çok sewindim canım RABBİM tamamına erdirsinanneler günü hediyesi olarak geldi bebişin ne güzel:))

TGBESR hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerini beklicez:))
inş.. tatlım ama şu kan sonucuna göre herşey belli olcak bakarsın 17.5 mm olan yumoş bakarsın kaliteli çıkar spermle buluşur belki bir mucize olur kısmet nasipp bakalım yaşayıp görücezz

canııımm valla çok seviyorum seni yaaaa :) acayip içim rahatladı.. hannem 2 gündür delirecek gibiydim inanki...3-4 gün önce berbat durumdaydım hiç kalkamadım yattığım yerden dün bugün iyi yiyiciğim ne bularsam yiyorum ama bulantım çok az kokulardan hala etkileniyorum ama ne bileyim işte yaşadıklarım paranoyak yaptı sanırım beni..zaten panik atak oldum şu başıma gelenlerden artık birşeyler hayırlısıyla yolunda gitsin istiyorum..Rabbim duyuyor sesimizi, dualarımızı yardımcımız olsun..içimize ferahlık ve huzur versin inşallah..bebişlerimizi korusun, onları bize bağışlasın inşallah...

canım ben ıkıncı gebelıgımde 4 ay bulantı cektım ve kanamam da devame tti sonunda gene kaybettım

yanı demem o ki bulantı varsa ıı yoksa kötü die bişey yok :) canını sıkm aınsallah ıyıdır bebegın :)

anladım canım 7 hamılelık cidden çok yıpratıcı olmustur senın için off

allah yardımcın olsun canım

bende seni seviyorum hepinizi çok seviyorum.canım ne güzel birbirimize yardımcı olabiliyorsak.seni çok iyi anlıyorum diorum ya.bende aynısını düşündüm.yaşadıklarımız herşeyden şüphelenir duruma getirdi ama RABBİM mükafatımızı verecek.imtihanımız çok büyük mükafatımızda büyük büyük olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…