gulsunoguz [COLOR="#800000" .!.:sevisev[/COLOR]
canım ne yaptın sabahtan beri hıc gırmemıssın doktor kontrolun varmı bugun yoksa hastaneye gitmişken bi doğuruyum mu dedingüzel haberlerini bekliyoruuzzz
sevisev için aynısı benim de aklıma geldi valla doğum yaptım diye gelirmiş.
ahhh keşke doğum yaptım diye gelsem.yorgundum giremedim nete.Allaha şükür herşey yolunda.pazartesi tekrar gidicem.İnşallah Rabbim doğum haberi vermeyi de nasip eder.
olsun öylede geleceksin az kaldı bebişinin haberlerini vereceksin bize. hala belli değil mi doğum şeklin.
ahhh keşke doğum yaptım diye gelsem.yorgundum giremedim nete.Allaha şükür herşey yolunda.pazartesi tekrar gidicem.İnşallah Rabbim doğum haberi vermeyi de nasip eder.
canımsen normal istoyorsun sanırım yoksa sezeryan olsaydı alınırdı degılı sımdıye kadar.Rabbim kolay dogumlar nasıp etsın bebısını saglıcakla al ınsallah kucagına
cnm ,
kırşehir, 4 düşük,mutasyonlarım: factör V Leiden, Factör VR2, Factör XIII, Mthfr A1298C hepside heterozigot, hamilelik öncesi : Coraspirin 100 mg, proanthocyanidini mn formula, hamilelikte: Coraspirin 100 mg, clexan 0.4, magnorm, gyno ferro sanol, omega 3, Hamilelik durumu: 36 haftalık hamile
Aksam kanli akintim oldu, yine aspirini biraktim, umarim devam etmez.
Sagol canim, gecen carsambadan beri 2 tane clexane kullaniyorum, en bastan beri de aspirin kullaniyorum(sadece arada 12 gun kullanmadim, yine boyle bir kanamanin ardindan birakmistim) bilmiyorum ki aspirin kullanmali miyim, yoksa birakirsam sorun yasar miyim? Bildigin gibi hersey her zaman belirsizburcu geçmiş olsun canım sen zaten günde iki defa clexan 04 vurdurmuyormusun?bu yeterli gelmiyor diyemi aspirinde kullanıyorsun?bebeğini sağlıkla kucağına alıp bana umut olmaya devam edersin inşallah rabbim seni ve bebeğini korusun...
canım sanırım normal yazanlarda sıkıntı yok homozigot mutant yazanlarda problem var senınde kan sulandırıcı kullanman gerek.Rabbim kucagını bos bırakmasın saglıklı bebişler gondersin inşallahMerhaba arkadaşlar,
Ben ilk gebeliğimde 33 haftalık bebeğimi kaybettim.Hiç bir sebep bulunamadığından doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi bende test yaptırdım. Sonuçlar çıkmış internetten baktım. Pazartesi doktora gidiceğim ama merak içerisindeyim.
PAİ-1 (4G/5G) Homozigot Mutant(4G/4G),
FAKTÖR XIII V34L Homozigot normal,
FAKTÖR V LEİDEN Homozigot Normal,
MTHFR (C677T) Homozigot Normal,
FAKTÖR II ‎(‎G‎20210‎A‎‎Homozigot Normal,
MTHFR (A1298C) Homozigot Mutant
Homazigot Mutantları görünce bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybetmiş olduğumu düşünüyorum. Sizce??? :44:
canım Rabbim kızını sızlere bagıslasın.ne kadar ılgınc kızına hamıleyken hıc problem olmadı degıl mı her hangı bır ılac kullanmadın galıba.sen dede pıhtılasma var sende kan sulandırıcılar kullanacaksın .gecmiş olsunarkadaşlar merhaba,öncelikle Allah hepinize hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah...
7 yaşında bi kzım var.3 sene önce bi kimyasal gebelik geçirdim.ve geçtiğimiz mart ayında da 11 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için küretajla aldılar.
kan tahlili vermiştim bu gün sonuçarı geldi,
kromozom analizi temiz.
ama,
MTHFR (A1298C);HOMOZİGOT MUTANT (C/C) diye bir tanı var kan pıhtılaşması testinde...
bu durumdan anlayan arkadaşlara sormak istiyorum,nedir açıklaması?sorun ne?
haftasonu girdiği için araya dr uma gidemedim.meraktan çıldıracam nerdeyse...
bi yorum yaparsanız çok sevinirim..
canım yaaa neden ara ara boyle oluyor kendını yordunmu ters bır hareket mi yaptın.umarım bırdaha olmaz ama bazı arkadaslar yazıyordu su haftalarda kanamam oldu dınlendım suan bır sıkıntım yok dıye oyuzden rahat ol ınsallah gecer canım dua ile....Aksam kanli akintim oldu, yine aspirini biraktim, umarim devam etmez.
arkadaşlar merhaba,öncelikle Allah hepinize hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah...
7 yaşında bi kzım var.3 sene önce bi kimyasal gebelik geçirdim.ve geçtiğimiz mart ayında da 11 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için küretajla aldılar.
kan tahlili vermiştim bu gün sonuçarı geldi,
kromozom analizi temiz.
ama,
MTHFR (A1298C);HOMOZİGOT MUTANT (C/C) diye bir tanı var kan pıhtılaşması testinde...
bu durumdan anlayan arkadaşlara sormak istiyorum,nedir açıklaması?sorun ne?
haftasonu girdiği için araya dr uma gidemedim.meraktan çıldıracam nerdeyse...
bi yorum yaparsanız çok sevinirim..
Valla canim ben de bilmiyorum ki neden oluyor, oyle yorulacak zorlanacak birsey de yapmadim ama. Biliyorum haftalarca kanamasi olup da yine de bir sorun yasamayan birsuru kisi var, yine de ister istemez biraz endiseleniyor insan.canım sanırım normal yazanlarda sıkıntı yok homozigot mutant yazanlarda problem var senınde kan sulandırıcı kullanman gerek.Rabbim kucagını bos bırakmasın saglıklı bebişler gondersin inşallah
canım Rabbim kızını sızlere bagıslasın.ne kadar ılgınc kızına hamıleyken hıc problem olmadı degıl mı her hangı bır ılac kullanmadın galıba.sen dede pıhtılasma var sende kan sulandırıcılar kullanacaksın .gecmiş olsun
canım yaaa neden ara ara boyle oluyor kendını yordunmu ters bır hareket mi yaptın.umarım bırdaha olmaz ama bazı arkadaslar yazıyordu su haftalarda kanamam oldu dınlendım suan bır sıkıntım yok dıye oyuzden rahat ol ınsallah gecer canım dua ile....
canım Rabbim kızını sızlere bagıslasın.ne kadar ılgınc kızına hamıleyken hıc problem olmadı degıl mı her hangı bır ılac kullanmadın galıba.sen dede pıhtılasma var sende kan sulandırıcılar kullanacaksın .gecmiş olsun
senden de Allah razı olsun canım geçmiş olsun...demek aynı durumdayızMerhaba, gecmis olsun ve kizini Allah bagislasin. Bende de MTHFR1298 homozigot mutasyon var, yani kan pihtilasmasina yatkinligimiz var. Toplamda 4 kaybim oldu. Bu mutasyonda folik asit ve B12-B6 vitamini kullanimi onemli hamilelikten once duzenli kullanmak gerekiyor, bazilarimiz gebelikten once bazilarimiz gebelikle birlikte kan sulandirici igne ve bebe aspirini kullaniyoruz ayrica. Doktorunun bu konuda uzman olmasi cok onemli, bu konulari bilen cok az sayida doktor var.
Valla canim ben de bilmiyorum ki neden oluyor, oyle yorulacak zorlanacak birsey de yapmadim ama. Biliyorum haftalarca kanamasi olup da yine de bir sorun yasamayan birsuru kisi var, yine de ister istemez biraz endiseleniyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?