Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar ben de 2 ay önce 4 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu düşük yaşadım
doktorum baz tahliller yaptırmamı istedi. sonuçlar çıtı ama henüz doktora gidemedim ve merak ediyorum :

MTHFR (A1298C) (Hem.Lab)Homozigot Normal
PAİ-1 (4G/5G) (Hem.Lab)Heterezigot(4G/5G)
FAKTÖR II ‎(‎G‎20210‎A&#8206 ‎Homozigot Normal
MTHFR (C677T)Homozigot Normal
FAKTÖR XIII V34L homozigot normal
FAKTÖR V LEİDENHomozigot Normal

sizce bende pıhtılaşma var mı??:18:

s.ahepinize gecmis olsun bebelerinizi ins saglikla kucaginiza alirsiniz

bisey sormak istiyorum size yani yardiminiz olursa sevinirim simdi bu sayfayi basindan belli okuyom

kaninda pihtilasmasi olan arkadaslar testlerinizde plt-trombosit-degeri kacti

cevaplarsaniz sevinirim

bende sizin aksinize kani pihtilastirici seyler yemeye calisiyom cünkü trombositler düsük

canım hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah alerjik bir durum olabilir bi dra sor uygun gördüğü krem varsa versin...

canım mutasyonların benimle aynı benimde üç düşüğüm var Allah yardımcımız olsun ama benim kayıplarım erken dönemdi kan pıhtılaşman var sonuçlara göre heparin iğne kullanacaksın rabbim hepimize şifa versin...

Iyi aksamlar herkese. Sizlere birsey danismak istiyorum hanimlar. Bir seneyi askin suredi bebek sahibi olmaya calisiyoruz. Erkek infertilitezi yasiyorum. Ailemde gecmiste annem ve babam surekli coraspirin kullandi. Tup bebege geciyoruz nasipse onumuzdeki aylarda. Kan pihtilasmasindan suphe ediyorum kendimde hic gebeligim ve dusugum olmadigi icin ne yapmam gerek inanin hic bilmiyorum bana bir yol gosteriirmisini ben ne yapmaliyim nerden baslamaliyim. Istanbulda yasiyorum hangi hastane ve hangi bolumden randevu alip gerekli testleri yaptirabilirim simdiden tesekkur ediyorum

Faktor V nedir bnde merak ettim ?

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hafif kanamam oldu dr düşük tehliken var dedi sürekli yatmam gerekirmiş. şimdide kahverengimsi leke var çok korkuyorum.

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. herşey yoluna girer canım benim sana ve bebeğine bişey olmaz
Aksam kanli akintim oldu, yine aspirini biraktim, umarim devam etmez.

canım inş. kanaman kesilir kuzum ya

Iyiyiz kizlar. Kanama devam etmedi, ben yine de dayanamayip doktora gittim bugun neyseki hersey yolundaymis icim rahatladi. Kasiklarimda hafif bir agri var ama belki de psikolojiktir veya gaz agrisidir bilmiyorum.Sali gunu kendi doktorumla randevum var, simdilik aspirin icmiyorum ve evde yatiyorum. Ufff ne sıkıntılı ne heyecanli bir surec bu...

canım öncelikle geçmiş olsun tüp bebek yaptırmadan önce testlerini yaptır ona göre önlem alınır yoksa bir sürü masraf ve hayal kırıklığı yaşarsın ben genetik tanı merkezinde yaptırdım kadın doğumcum gönderdi öncelikle iyi bir kadın doğumcuya git derim. ist. yaşamadığım için bir bilgim yok..

Doktoru zar zor ikna ettim test yapmaya genellikle bebekler ilk üç ayda düşüyor diyordu. "Ben istisna olamaz mıyım" dedim bende demek öyleymiş. Aslında benim ikinci ve üçüncü ayda kanamam oldu düşük tehlikesi sebebiyle yattım sürekli. Sonraki aylar hiç bir sıkıntı yoktu, bebeğimin gelişimi çok iyiydi hatta haftasından önde gidiyordu. Bir anda hareketleri durdu bebeğimin. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.

Test sonuçlarımız aynı olduğu için biliyorsundur tekrar hamile kalmadan önce ne yapmamız gerekiyor?

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hafif kanamam oldu dr düşük tehliken var dedi sürekli yatmam gerekirmiş. şimdide kahverengimsi leke var çok korkuyorum.

geçmiş olsun canım Allahım korusun bol bol istirahat et bol su iç ve strese girmemeye çalış çünkü stres yapınca düşmeyeceksede gidiyor.
Allah ikinizide korusun

canım Allahım korusun inşallah sağlık sıhhat ve şifa versin aminnn

Canim cok tesekkur ederim cvplarin icin. Genetik tani merkezi ozel degilmi pahali bir test midir 1 ,2 milyar tutar diye duydum bu dogrumu acaba?

Canim cok tesekkur ederim cvplarin icin. Genetik tani merkezi ozel degilmi pahali bir test midir 1 ,2 milyar tutar diye duydum bu dogrumu acaba?

canım hangi şehirde yaşıyorsun ben adanada eğitim ve araştırma hastanesine gittim türkiyenin sayılı genetik merkezlerinden miş sigorta karşıladı 1 tl bile vermedim tam 1 ay sonra sonuçlarımı aldım kromozomlarada baktırdık sende öyle yaptır yoksa çok pahalıymış

Canim istanbul avrupa yakasinda yasiyorum. Burda capa var universite hastanesi olarak acaba orda varmidir? Birde hangi bolumden randevu almistin dusugum ve gebeligim yok bana test yapmazlar dimi ( dusugum oldu desem bunu belgelememi isterlermi acaba kusurum bakma cokmu soru sordum ama cok endiselerim var ailemde oldugu icin bende olma olasiligi cok yuksek onceden onlem alabilirmiyim bunun telasini tasiyorum

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayibeten inneke semi ud-Dua'

BİSMİLLARRAHMANİRRAHİM 'Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr'

1.Duanın manası: Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
2.Duanın manası: Ey Rabbim işimi kolaylaştır , zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.

LÜTFEN BOL BOL OKUYUN ARKADAŞLAR.. ALLAH KABUL ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…