canım hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah alerjik bir durum olabilir bi dra sor uygun gördüğü krem varsa versin...kızlar merhaba :) ben şimdi hamıel oldugum ıcın dün akşam tekrardan başladım iğnelerime
ama ben iğneyı vurunduktan 20 dk flan sonra bi kaşıntı basıyo ama her yerımı
acaip şekıdle kaşınıyorum kaşınmaktan uyyamıyorum bu nedir yan etkımıdır sizde yasıyromusunuz ?
ilk kez gecen hamılelıgımde kullanmsıtım iğneyı 4-5 kez vurununca hafifi hafif kasınmaya baslamıstım ama iğneye bağlamıodm
düşük yapıp iğneyı kesınce gectı.....şimdi iğne vurunmaya baslaınca gene basladı
clexane 0,4 ml kullanıyorum
günaydın canım hayırlı gunelr :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben ilk gebeliğimde 33 haftalık bebeğimi kaybettim.Hiç bir sebep bulunamadığından doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi bende test yaptırdım. Sonuçlar çıkmış internetten baktım. Pazartesi doktora gidiceğim ama merak içerisindeyim.
PAİ-1 (4G/5G) Homozigot Mutant(4G/4G),
FAKTÖR XIII V34L Homozigot normal,
FAKTÖR V LEİDEN Homozigot Normal,
MTHFR (C677T) Homozigot Normal,
FAKTÖR II ‎(‎G‎20210‎A‎‎Homozigot Normal,
MTHFR (A1298C) Homozigot Mutant
Homazigot Mutantları görünce bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybetmiş olduğumu düşünüyorum. Sizce??? :44:
kızlar merhaba daha öncede yazmıştım hatırlarsanız. 13 haftalık bebeğimi aşırı kanamadan dolayı düşürmüştüm. apc-r direnci çıktı diye detaylı araştırma yapılıyordu. faktor V ve II negatif çıkmış. sadece mthfr heterozigot çıkmışım. düşüğüm bununla mı alakalıdır sizce bir fikri olan var mı?
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. herşey yoluna girer canım benim sana ve bebeğine bişey olmazselam kızlar benim moralim bozuk dün tansiyonum yükseldi sabah hemen doktora gittim 1 hafta takip yapalım dedi ona göre kardiyolojiye sevk edeceğim dedi kan idrar verdim sonuçta karaciğer enzimlerim yüksek çıktı idrarda enfeksiyon çıktı bir de tansiyon pazartesi testi tekrarlayacağız gitmişken kalp atışlarınıda dinledim 7+4 olmuşuz sorun yok dedi dualarınızı beklyorum
benim için en büyük tehlike tansiyon yüksekliği kızımı preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yapmıştım şimdi çok erken başladı rabbim bebeklerimizi korusun
Aksam kanli akintim oldu, yine aspirini biraktim, umarim devam etmez.
Iyi aksamlar herkese. Sizlere birsey danismak istiyorum hanimlar. Bir seneyi askin suredi bebek sahibi olmaya calisiyoruz. Erkek infertilitezi yasiyorum. Ailemde gecmiste annem ve babam surekli coraspirin kullandi. Tup bebege geciyoruz nasipse onumuzdeki aylarda. Kan pihtilasmasindan suphe ediyorum kendimde hic gebeligim ve dusugum olmadigi icin ne yapmam gerek inanin hic bilmiyorum bana bir yol gosteriirmisini ben ne yapmaliyim nerden baslamaliyim. Istanbulda yasiyorum hangi hastane ve hangi bolumden randevu alip gerekli testleri yaptirabilirim simdiden tesekkur ediyorum
canım mutasyonların benimle aynı benimde üç düşüğüm var Allah yardımcımız olsun ama benim kayıplarım erken dönemdi kan pıhtılaşman var sonuçlara göre heparin iğne kullanacaksın rabbim hepimize şifa versin...
arkadaşlar 7 haftalık hamileyim hafif kanamam oldu dr düşük tehliken var dedi sürekli yatmam gerekirmiş. şimdide kahverengimsi leke var çok korkuyorum.
Iyiyiz kizlar. Kanama devam etmedi, ben yine de dayanamayip doktora gittim bugun neyseki hersey yolundaymis icim rahatladi. Kasiklarimda hafif bir agri var ama belki de psikolojiktir veya gaz agrisidir bilmiyorum.Sali gunu kendi doktorumla randevum var, simdilik aspirin icmiyorum ve evde yatiyorum. Ufff ne sıkıntılı ne heyecanli bir surec bu...
canım öncelikle geçmiş olsun tüp bebek yaptırmadan önce testlerini yaptır ona göre önlem alınır yoksa bir sürü masraf ve hayal kırıklığı yaşarsın ben genetik tanı merkezinde yaptırdım kadın doğumcum gönderdi öncelikle iyi bir kadın doğumcuya git derim. ist. yaşamadığım için bir bilgim yok..
Canim cok tesekkur ederim cvplarin icin. Genetik tani merkezi ozel degilmi pahali bir test midir 1 ,2 milyar tutar diye duydum bu dogrumu acaba?
canım hangi şehirde yaşıyorsun ben adanada eğitim ve araştırma hastanesine gittim türkiyenin sayılı genetik merkezlerinden miş sigorta karşıladı 1 tl bile vermedim tam 1 ay sonra sonuçlarımı aldım kromozomlarada baktırdık sende öyle yaptır yoksa çok pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?