Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Valla canim ben de bilmiyorum ki neden oluyor, oyle yorulacak zorlanacak birsey de yapmadim ama. Biliyorum haftalarca kanamasi olup da yine de bir sorun yasamayan birsuru kisi var, yine de ister istemez biraz endiseleniyor insan.

canım endişelenmede cok haklısın o psıkolojıyı korkuları hepımız yasadık Allah kımseye vermesin gercekten.dua edecegım canım İnşallah bırdaha olmaz ilaçların yeterli gelir umarım...Allah nazarlardan saklasın.bak benım basıma cok gelır kalabalık bır ortama gırıp cıktıktan sonra basıma bı iş gelir hep dua et canım Felak nas oku bol bol.ben cok cabuk etkılenırım ınsanların bakıslarından gözlerinden.hele gecenlerde bir arkadas göbegın ne kadar cıkmıs oyle dedı 2dakka gecmeden benım oturdugum pc sandalyesi altımdan kaydı.popomun ustune dustumcok korktum durmadan lavaboya gıttım bırsey geldımı gelecek mı dıye

Valla bu mutasyonlarin ne kadar ciddi oldugu mutasyonun ne olduguna pek bakmiyor, sanirim bireye gore, hamilelige gore yasanilan kosullara gore degisiyor. Gordugun gibi senin ilk hamileligin sorunsuz gecmis bense 5. hamileligim yolunda gitsin diye dort gozle bekliyorum. Kimi hic tedavi olmadan doguruyor kimi tedaviye ragmen kaybetmeye devam ediyor. Net bir aciklamasi yok bu isin.

canım bende öğrenmeye çalışıyorum merakımı mazur gör,elbette ki kişiden kişiye değişir,her hastalık biraz öyledir..ama özellikle bu durum için yapmam gereken bişey var mı düşüncesi durmadan beynimi tırmalıyor...doktorumla daha ayrıntılı konuşurum inşallah...
Rabbim bu bebğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin sana inşallah....
ve bekleyen isteyen herkese de.....

öncelikle tşk ederim. 5 haftalık, 12 haftalık, 7 haftalık ve 8 haftalıkken oldu kayıplarım. çok zor günler yaşadım ama yılmadan yorulmadan yoluma devam ettim. umutsuzluğa kapılma. inşallah en hayırlı zamanda bebeğine kavuşacaksın.

ben aranıza yeni katıldım daha önce 1 i şüpheli 3 düşük yaşadım 3. gebelikte clexan 0.4 kullandım tek doz birde coraspin 100 kullandım ama 8. haftada kaybettim ankarada özgür derene gittim tahlillerin eksik yapılmış tahlillerini yaptıralım dedi yaptırdım sonuçlar çıktı ama 15 gün gidemicem sonuçları göstermeye ben çorumdayım tahlil sonuçlarımı yazıyorum ..durumumun ne olduğu hakkında banada bilgi verirmisiniz benimşe aynı olan varmı.
protein s:71.3
protein c:84.9
aktive proten c rezistans 2.20
lupus antikoagülan 36.6
kromozom 46,xx
faktör 5 leıden heterozıgot
protrombin 20210 a mutasyon normal
mthfr677t mutasyonu normal
paı-ı gen mutasyonu 4g/5g het
mthfr1298 mutasyonu heterozigot

banada yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

canım çok gecmıs olsun Allah ım yenı sağlıklı gebelıkler ve bebekelr nasıb eder ınsallah

bu faktör 5 leıden heterozıgot ve mthfr 1298 heterezigot vardır mı diyo raporda yanı karsısına bişi yazmamıssın

mesela benım raporumda mthfr 677 ct heterozigot mutasyonu saptanmıstır yazıyordu eger sende leiden mutasyonu saptansıyda bu ciddi

bişey diye bılıyorum farklı bir doktora gitmiştim de bana 677 ct heterozigotta bi sorun ama çok sukur bak faktör 5 leiden yok sende bu asılıcak bişey demıstı

bu konuda tek bıldıgım bu bir de lupus antikoagülan 36.6 bu lupus çok önemli bişey bu bir bağışıklık sistemi hastalığı

alevlenme ve durulma dönemleri oluyor ve bu testın sonucu genelde negatıf/pozitif diye verılıyro senınkınde direk rakam yazmıslar

şöle bi nette bakındım da normal değer 0,97 diyor fakat senınkı sanıye acısından ölçülmüş olabilri canım

yanı su yazdıgın 1298 heterozigot faktör 5 leiden ve lupus pozitif ise profesyonelk yardım alman gerekır

bi an önce doktora göstermenı tavsıye ederım...öle netten cevaplanacak bişey değil bence..kolaylıkalr dilerim

kızlar merhaba :) ben şimdi hamıel oldugum ıcın dün akşam tekrardan başladım iğnelerime

ama ben iğneyı vurunduktan 20 dk flan sonra bi kaşıntı basıyo ama her yerımı

acaip şekıdle kaşınıyorum kaşınmaktan uyyamıyorum bu nedir yan etkımıdır sizde yasıyromusunuz ?

ilk kez gecen hamılelıgımde kullanmsıtım iğneyı 4-5 kez vurununca hafifi hafif kasınmaya baslamıstım ama iğneye bağlamıodm

düşük yapıp iğneyı kesınce gectı.....şimdi iğne vurunmaya baslaınca gene basladı

clexane 0,4 ml kullanıyorum

günaydın kızlar...
hayırlı günler herkese

günaydın canım hayırlı gunelr :)

canım çokteşekkür ederim ama aynen yazdığım gibi yazıyo 15 gün sınavlarım var sonra özgür beye gitcem ama çok merak ettim canım ya Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

canım hamileliğinde iğne ve diğer ilaçları kullanmışmıydın..eğer kullanmadıysan tabiki heterizogot tanda olabiliyor düşükler...

kullanmamıştım cnm. bnmki tüp bebek olduğu için transferden sonra coraspin veriyorlar. ama lekelenmem olduğunda coraspini kestiler. sonra olanlar oldu zaten. rahimde kocaman hematomum oluştu. 13. haftaya kadar dayandık meleğimle sonra o hematonlar rahimi açınca düşük gerçekleşti...
yani bir an şey düşündüm. mthfr folik asit takviyesi gerektiren bir durum sanki bu mutasyonu olanlardada düşük olduğunu bilmiyordum. cevabın için teşekkür ederim...

canım ınsallah büyük bir sorunun yoktur...inşallah tüm sorunalrı aşıp bebegıne kavusursunn..rica ederımm..aminn inşallah

Son düzenleme:

canım ateş basması felan olmuyor bende 15 gün felan oldu kullanmaya başlayalı kullanırken regl oldum bu ay dengesizlik oldu bende çok geç oldum stresten felan sanırım ama korunuyoruz coraspindenmidir nedir adetim bayağı bir yoğun oluyor sancım mancımda yok

anladım canım..hayırlısı inşaallah cuma günü güzel haberler alırsın...bende de 677 heterizogot dışında Anti kardiopilin M ve Anti kardiopilin G de sorun var o yüzden de bebeklerim hiç yaşamadı(

canım bunlar ne ki ve hangi doktor istedi hangi testte çıktı
kafam allak bullak oluyor bilmediğim şeyleri duyduğumda

canım ben adet i beklemeden gitmiştim ama hematologa değil üniversite hastanesine genetik tanı merkezi olan bir yere git
genetik bölümüne böyşe böle beni kadın doğum doktorum gönderdi diyorsun onlar gerekeni yapıyor ben öyle yaptım:26::26:

benide listeye eklermisin? ilk bebeğimdi.1 kürtaj 10.haftada.şu an ilaç tedavisi yok.tahlilleri yapınca sonucunu yazarım...şimdiden teşekkür ederim canım :))

canım bu arada sana tavsiyem tek düşüğüm var deme o zaman araştırmıyorlar bana öyle yaptılar şimdiki aklım olsa 2 ve ya 3 derdim
3 bebeğimden oldum araştırma yaptırana kadar (

ahhh keşke doğum yaptım diye gelsem.yorgundum giremedim nete.Allaha şükür herşey yolunda.pazartesi tekrar gidicem.İnşallah Rabbim doğum haberi vermeyi de nasip eder.

amin inşallah canımmmm sanırım normal doğumu bekliyorsunuz yoksa sezeryan düşünülse şimdiye çoktan alınması gerekiyordu

bencede canım kanda pıhtılaşma var iki taraflı

canım öncelikle rabbim kızını sana bağışlasın
bende ilk doğumda sorunsuz bir gebelik geçirdim herşeyden habersiz
6 yaşında bir oğlum var ona kardeş çabasına girdik 3 düşüğüm var ve bendede 677 ve 1298 heterezigot çıktı günde bir tane
coraspin ve folikasit içiyorum rabbim yardımcın olsun

Allahım kem gözlerden esirgesin pis nefeslerdende Rabbim korusun bizi amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…