mpb hoşgeldin canım nasılsın ne durumdasın:26:
Canim istanbul avrupa yakasinda yasiyorum. Burda capa var universite hastanesi olarak acaba orda varmidir? Birde hangi bolumden randevu almistin dusugum ve gebeligim yok bana test yapmazlar dimi( dusugum oldu desem bunu belgelememi isterlermi acaba kusurum bakma cokmu soru sordum ama cok endiselerim var ailemde oldugu icin bende olma olasiligi cok yuksek onceden onlem alabilirmiyim bunun telasini tasiyorum
cnm iyiyim sen nasılsın yeni gördüm yazını. mide bulantım var bugün belirtiler başladı anlıyacağın salı günü kese için gidicem inş. görürüz heyecanla bekliyorum.
Doktoru zar zor ikna ettim test yapmaya genellikle bebekler ilk üç ayda düşüyor diyordu. "Ben istisna olamaz mıyım" dedim bende demek öyleymiş. Aslında benim ikinci ve üçüncü ayda kanamam oldu düşük tehlikesi sebebiyle yattım sürekli. Sonraki aylar hiç bir sıkıntı yoktu, bebeğimin gelişimi çok iyiydi hatta haftasından önde gidiyordu. Bir anda hareketleri durdu bebeğimin.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Test sonuçlarımız aynı olduğu için biliyorsundur tekrar hamile kalmadan önce ne yapmamız gerekiyor?
Iyiyiz kizlar. Kanama devam etmedi, ben yine de dayanamayip doktora gittim bugun neyseki hersey yolundaymis icim rahatladi. Kasiklarimda hafif bir agri var ama belki de psikolojiktir veya gaz agrisidir bilmiyorum.Sali gunu kendi doktorumla randevum var, simdilik aspirin icmiyorum ve evde yatiyorum. Ufff ne sıkıntılı ne heyecanli bir surec bu...
Rabbim bebek isteyen tüm anne adaylarına sağlıklı , hayırlı ve dinimize uygun bebekler kucağına alıp büyütüp güzel günlerini nasip etsin inşAllah
topiğimizin güzel anneleri vee güzel anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun
Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. Amin
kızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaakızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr
üzülme cnm ya birinin daha böyle bişey olmuştu burcununmuydu tam hatırlayamdım.ama çok şükür bişey olmamıştı..içini ferah tut dinlen biraz..senin nabzın hızlanmış yani kan akışın hızlnamış..zaten iğne vuruluyosun..sadece bebişine daha fazla oksijen gitmiştir:).aklına kötü şeyler getirme..ve bundan sonra stres olmamaya çalış..şimdi bişey olmadıysa bile acabalarla daha çok strese sokuyosun kendini..Allahım korur kuzunu merak etme...
walla mı diyorsun birşey olmamıştır dimi Allahın izniyle...bebeğim benimledir dimi..hamileyken zaten normalden daha hızlı atar kalp atışları ama ben akşam baya baya nöbet geçirdim..yani nefes darlığı çektim ve kalp krizi geçiriyorum sandım..bi kasılma geldi vücuduma ama uzun sürmedi ben hemen derin derin nefes almaya başladım açık havaya çıktım yürüdüm biraz..ama nabzım 2 saatin sonunda düzeldi...ahh arkadaşım şu hastalığı Allah düşmanıma vermesin benim paranoyak düşünce sistemin beni bu hastalığın pençesine...arkadaşım iyidir dimi bebeğim benimledir dimi...bırakmamıştır dimi beni...yoksa kendimi çok suçlayacağım....
yok cnm Allahın izniyle seninledir bebişin..ya işte diyorum ya galiba burcu_gen di oda böyle olmuştu ama çok şükür iyi..sende şimdi sakin ol rahatla ki tekrar yükselmesin nabzın.ahh ah bilmezmiyim parnoyaklık ne kelime insan kendini unutuyo..Allahım bizlere güç versin çok zor ..hamile kalamazsın bir dert edersin hamile kalınca ayrı düşünürsün..neyse sen içini ferah tut zaten yarın dr.a gidiceksin..görürsün bebişini:)ama bu geceyide kendine ve kuzuna zehir etme..dua et bol bol elini karnına koyup:)ayrıca n sinirlenmemeye çalış artık bebeğini düşün bazen insanın burnunun dibinde bitiyo olaylar ama bizim stres sinir gibi bir lüksümüz yok..dikkatli ol olurmu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?