Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mpb hoşgeldin canım nasılsın ne durumdasın:26:

cnm iyiyim sen nasılsın yeni gördüm yazını. mide bulantım var bugün belirtiler başladı anlıyacağın salı günü kese için gidicem inş. görürüz heyecanla bekliyorum.

canım ailende olduğu için testi yapabilirler çok ısrar edersin gebe kalamıyorum dersin

cnm iyiyim sen nasılsın yeni gördüm yazını. mide bulantım var bugün belirtiler başladı anlıyacağın salı günü kese için gidicem inş. görürüz heyecanla bekliyorum.

maşallah yaaa hade bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah . bende iyiyim çok şükür canım

azra 3434 canım sanırım orda yok netten biraz araştırdım göremedim ama kadın doğumcuya git seni yönlendirdin ün. hastanesine gidersen iyi oluyor
ben özelde yaptırdım pıhtılaşmayı bilemediler
tıp fakültesinde yaptırınca çıktı

Son düzenleme:

canım pıhtılaşma konusunda uzman bir dr bulman gerekiyor ben bulamıyorum bir türlü onlarca dra gittim en sonunda düşüklerinin sebebe mthfr diyen dra devam etmeye karar verdim gebelik öncesi mutlaka folikasit b12 ve aspirin kullanmalısın tabi daha önce bunlarla ilgili test yaptır gebelikle beraberde kan sulandırıcı iğne kullanmalıyız...

çok şükür burcu_gen 12.haftadan sonra biraz rahatlarsın Allaha emanet olun...

merhaba kızlar ben de 2 ay önce 4 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu düşük yaşadım
doktorum baz tahliller yaptırmamı istedi. sonuçlar çıtı ama henüz doktora gidemedim ve merak ediyorum :

MTHFR (A1298C) (Hem.Lab)Homozigot Normal
PAİ-1 (4G/5G) (Hem.Lab)Heterezigot(4G/5G)
FAKTÖR II ‎(‎G‎20210‎A&#8206 ‎Homozigot Normal
MTHFR (C677T)Homozigot Normal
FAKTÖR XIII V34L homozigot normal
FAKTÖR V LEİDENHomozigot Normal

sizce bende pıhtılaşma var mı??

topiğimizin güzel anneleri vee güzel anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun

Rabbim bebek isteyen tüm anne adaylarına sağlıklı , hayırlı ve dinimize uygun bebekler kucağına alıp büyütüp güzel günlerini nasip etsin inşAllah

topiğimizin güzel anneleri vee güzel anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsun

CANIM hayırlısıyla inşallah rabbim bizlerede anne olmayı nasip edecek birgün sevgiyle kucaklıyorum seni ve tüm anneleri anne adaylarınıı.RABBİMhepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh.

Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. Amin

AMİN CANIM benim yine bugünlerde bunalıma girdim 3düşük ameliyatlar acılar çektiğim ama yinede allahım ne olur çektiklerimin mükafatını ver diyorum asla isyan etmiyorum çok zor günler geçirdim.herkes tabi kendi çektiğini bilir.yine acı çekicem 4üncü rahim filimi çekilecek.benim rahimde septum perde vardı 3kere ameliyat oldum ama hala alınmadığını düşünüyolar.kaderimmi yoksa nedir bilmiyorumm.hayırlısı herşeyin RABBİM kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..

kızlar !!!!! ben çok kötüyüm yaaaaaa kızlar ben dün gece panik atak nöbeti geçirdim birşeylere çok sinirlendim ve nöbet geçirdim nabzım çok yüksek attı..tansiyonum normaldi ama nefes darlığı çektim ve kalp çarpıntısı....bugün bulantım neredeyse hiç olmadı ve karnım hep ağrıdı sonra yattım dinlendim..şimdi kendimi biraz iyi hissediyorum ve size bunları anlatıyorum..kızlaaaaarrrrr acaba bebeğime bişey olmuş mudur?? dilim varmıyo ama ölmüş müdür?? kalbi durmuş mudur?? ne bileyim başka başka kötü şeyler?? kızlar kafayı yemek üzereyim eğer bugün pazar olmasaydı kendimi doktora atacaktım..yarın için devlet hastanesinden randevu aldım ama lütfen bana birşey söyleyin arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyorum...bebeğime bişey olmuş mudur??? herhangi bir kanamam yada akıntım yok ama korkuyorum yaa arkadaşlar ne olur içimi ferahlatan şeyler söyleyin yada bilgisi olan lütfen beni bilgilendirsin inanın bugünüm mahvoldu....yardım ediiiin ne oluuurrr

üzülme cnm ya birinin daha böyle bişey olmuştu burcununmuydu tam hatırlayamdım.ama çok şükür bişey olmamıştı..içini ferah tut dinlen biraz..senin nabzın hızlanmış yani kan akışın hızlnamış..zaten iğne vuruluyosun..sadece bebişine daha fazla oksijen gitmiştir:).aklına kötü şeyler getirme..ve bundan sonra stres olmamaya çalış..şimdi bişey olmadıysa bile acabalarla daha çok strese sokuyosun kendini..Allahım korur kuzunu merak etme...

walla mı diyorsun birşey olmamıştır dimi Allahın izniyle...bebeğim benimledir dimi..hamileyken zaten normalden daha hızlı atar kalp atışları ama ben akşam baya baya nöbet geçirdim..yani nefes darlığı çektim ve kalp krizi geçiriyorum sandım..bi kasılma geldi vücuduma ama uzun sürmedi ben hemen derin derin nefes almaya başladım açık havaya çıktım yürüdüm biraz..ama nabzım 2 saatin sonunda düzeldi...ahh arkadaşım şu hastalığı Allah düşmanıma vermesin benim paranoyak düşünce sistemin beni bu hastalığın pençesine...arkadaşım iyidir dimi bebeğim benimledir dimi...bırakmamıştır dimi beni...yoksa kendimi çok suçlayacağım....

yok cnm Allahın izniyle seninledir bebişin..ya işte diyorum ya galiba burcu_gen di oda böyle olmuştu ama çok şükür iyi..sende şimdi sakin ol rahatla ki tekrar yükselmesin nabzın.ahh ah bilmezmiyim parnoyaklık ne kelime insan kendini unutuyo..Allahım bizlere güç versin çok zor ..hamile kalamazsın bir dert edersin hamile kalınca ayrı düşünürsün..neyse sen içini ferah tut zaten yarın dr.a gidiceksin..görürsün bebişini:)ama bu geceyide kendine ve kuzuna zehir etme..dua et bol bol elini karnına koyup:)ayrıca n sinirlenmemeye çalış artık bebeğini düşün bazen insanın burnunun dibinde bitiyo olaylar ama bizim stres sinir gibi bir lüksümüz yok..dikkatli ol olurmu canım..

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BADEZUZUM..La havle vela kuvvete diyorum..çok rahatım bugün sakinim huzurluyum bana o an geliyo...aynen dediğin gibi hamile kalamazsın bi dert, kalınca uğraşırsın bi dert, sürekli ya ölürse ya düşerse diye düşünürsün...iyi haberler alacağım inşallah rabbim yardımcımız olsun..inşallah benimledir bebeğim

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben 16 haftalık hamileyim 3 tane düşük var malesef şimdi yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum rabbim hiçkimseye yaşatmasın. benim değerlerim çok yüksek değil ama 4 aydan sonra doktor bana clexan 0.4 başladı ayrıca aspirin folbiol elevit ferrasanol kullanıyorum değerlerim şöyle faktörv leiden heteroz.mthrf677 heteroz.mthrf1298 heteroz.paı 4g 5g şimdi kanım çok cıvır diye düşünüyorum.anlayan arkadaşlardan destek bekliyorum Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…