Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar ben de 19 nisanda bebeğimi kaybettim.9 haftalıkken kalbi durdu rutin kontrole gittiğimde öğrendim doktorum bir gün önce falan durmuş kalbi dedi.Devlette öğrendim kalbinin durduğunu özelde de doktorum teyit etti sonuç değişmedi yani.3 aylık korunma süresi verdi ve 3 ay sonra yeniden düşünebilirsiniz dedi.3 ay sonra gelirsiniz dedi.Benim aklıma takılan şey şu:Benden herhangi bir test istemedi düşüğün nedenine dair.Kürtajdan önce konuştuğumuzda erken hamilelik döneminde kaybedilen bebeklerin %80i kromozom anomaliliğiyle dünyaya geliyor ve vücut kabul etmiyor dedi.Ama ben buradan okuduklarımla baya tedirgin oldum acaba bebeğimin kaybetme nedenim pıhtılaşma olabilir mi diye

eline neden kitap alamıyosun kuzucum bol bol kuran oku yasin meryem suresi duha suresi oku bol bol
eğer abdestin yoksa al eline cevşeni cevşen oku abdestsiz okunur o

sevdalinka canım çok geçmiş olsun
kuzucum malesef doktorlar 3 düşükten önce test istemiyorlar
düşükler anomaliden olabiliyor ama pıhtılaşmada olabilir
eger kafana çok takılıyorsa git bi araştırma hastanesine 3 düşüğüm oldu de pıhtılaşma testlerinden iste
inş. bi sorun çıkmaz

cnm benim maşallah. Rabbim tamamına erdirsin mutluluğunu daim etsin inşallah. Rabbimin izniyle kucağına da alacaksın inşallah.

ay kıvırcığım gözlerime inanamıyorum çok mutlu oldum rabbim inşallah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip eder
kızlar bu arada elendilden haber varmı
maalesef yok galiba kötü birşeyler var bende çok merak ediyorum

kızlar ikinizinde erkek demek ne güzel prensler geliyor sağ salim doğuralımda cinsiyet önemli değil diye düşünüyorum ikinizede maşallah

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın aynı acıyı...

amin canım çok sağol..... inşaallah dediğin gibi aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın ama olmazsada üzülme aşılamayla hamile olan ve doğuran bir sürü insan war :)))

:26::26: kimseler yokmuuuuuuuuuu

çok sağol kvrck inşallah korunma sürem bittiğinde gideceğim ve isteyeceğim o testleri

canım çok teşekkür ederim cevabın için ben de doktorumu dinlemeyi düşünüyorum ama korkuyorum Tevekkeltüalallah en güzel vekil O inş hepimizin kucağına dünyanın en güzel armağınını verir tekrar teşekkürler

herkese merhaba uzun zamanandan beri giremiyorum dün itibariyle 39. hafdtamızı bitirdik kızlar. size bir sorum olucak hamile kalıp doğum yapanlar doktorunuz iğneleri kaçıncı haftada bıraktırdı bir sorun yaşadınız mı çok endişeleniyorum bebeğimi kaybedicem diye....RABBİM herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah,herkes, evladına sağlık sıhhat nasip etsin içinde benim bebeğimede inşallah..

kızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.

kızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.

walla canım ne koyarsan koy malesef morarıyor...bunun nedenini sordum ben doktoruma artık kanın yeterince sıvılaştığı için artık morarmalar olacak malesef dedi...buz sadece ağrısını ve kaşıntısını alıyor bildiğim kadarıyla....aman morarsın boşver benim karnım dünya haritası gibi oldu doktor görünce bile çok korktu ama yapacak bişey yok..bebişlerimiz iyi olsun da isterse her yerimiz morarsın...

morarsın cnm dediğin gibi bebişler iyi olsunda ama çaresi varsa diye sordum. ben sadece göbeğin iki yanına yapıyorum alt veya üst kısmı falan oluyor mu? tecrübelilerden bilgi alalım :)

kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.

kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.

deryacım inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın duların için aminn güzel haberlerini bekliyoruz

ay bu saatte doğurmuşsundur heralde canım RABBİM yanında olsun...şimdiden gözünaydın

günaydın hepinizeeee

günaydın sana da canım..gök gürültülü, şimşekli, bol yağmurlu bir güne daha başladık..ama herşeyin hayırlısı tabi ilk önce..:))

morarsın cnm dediğin gibi bebişler iyi olsunda ama çaresi varsa diye sordum. ben sadece göbeğin iki yanına yapıyorum alt veya üst kısmı falan oluyor mu? tecrübelilerden bilgi alalım :)

canım ben ilk hamileliğimde de 6-7 ay vurunmuştum bu hamileliğimde inşallah 9 ay sürekli vurunucam göbeğin altına ve üstüne vurulmuyo ilk önce onu söyleyeyim..göbek deliğinin 4 parmak uzaklığındaki yan bölgelere vuracaksın iğneyi bazen kılcal damarlara denk geliyo ve morarma ne kelime simsiyah oluyor..ama bazen sivri sinek ısırığı gibi sadece kırmızı bir nokta oluyor..ama zaten bunlarda 2-3 gün içinde geçip gidiyor..

ya ben yağmuru çok sewerim burasıda tam tersi yanıyor çok sıcak bugün..sen nasılsın ?? nasıl gidiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…