çok sevindim canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlerede dua et canım ben bir türlü elime kitap alamıyorum banada dua edermisin rabbim içime sıcaklık versin namazımı kılayım duamı edeyim kitabımı açayım.bu aralar bunalıma girdim çok duaya ihtiyacım var.
Arkadaşlar ben de 19 nisanda bebeğimi kaybettim.9 haftalıkken kalbi durdu rutin kontrole gittiğimde öğrendim doktorum bir gün önce falan durmuş kalbi dedi.Devlette öğrendim kalbinin durduğunu özelde de doktorum teyit etti sonuç değişmedi yani.3 aylık korunma süresi verdi ve 3 ay sonra yeniden düşünebilirsiniz dedi.3 ay sonra gelirsiniz dedi.Benim aklıma takılan şey şu:Benden herhangi bir test istemedi düşüğün nedenine dair.Kürtajdan önce konuştuğumuzda erken hamilelik döneminde kaybedilen bebeklerin %80i kromozom anomaliliğiyle dünyaya geliyor ve vücut kabul etmiyor dedi.Ama ben buradan okuduklarımla baya tedirgin oldum acaba bebeğimin kaybetme nedenim pıhtılaşma olabilir mi diye
sizinle paylaşmak istediğim birşey var
dış gebelikten sonra sıkıntılı zamanlar geçirdim biliyosunuz
maalesef ki sağ tarafından dış gebelik geçirdim ve kalan sol tarafta pko vardı
doktorum tüp bebeğe karar vermişti
tüp için adet beklerken kırmızılar gelmedi
tabi doktorum bhcg değerin düşük yine kimyasal olucak galiba demişti
bende o yüzden sizinle paylaşmak istemedim
ama muhteşem bişey oldu şuan 8+4 teyiz ve maaşallah iiyiyiz
tabi ben tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum daha sahiplenemedim bebeği
dualarınıza ihtiyacım var
şuan şiddetli kusmalar yaşıyorum
su dahi içemiyorum rabbim yardımcımız olsun
ay kıvırcığım gözlerime inanamıyorum çok mutlu oldum rabbim inşallah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip edersizinle paylaşmak istediğim birşey var
dış gebelikten sonra sıkıntılı zamanlar geçirdim biliyosunuz
maalesef ki sağ tarafından dış gebelik geçirdim ve kalan sol tarafta pko vardı
doktorum tüp bebeğe karar vermişti
tüp için adet beklerken kırmızılar gelmedi
tabi doktorum bhcg değerin düşük yine kimyasal olucak galiba demişti
bende o yüzden sizinle paylaşmak istemedim
ama muhteşem bişey oldu şuan 8+4 teyiz ve maaşallah iiyiyiz
tabi ben tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum daha sahiplenemedim bebeği
dualarınıza ihtiyacım var
şuan şiddetli kusmalar yaşıyorum
su dahi içemiyorum rabbim yardımcımız olsun
maalesef yok galiba kötü birşeyler var bende çok merak ediyorumkızlar bu arada elendilden haber varmı
bu arada yazmayı unuttun benim doktorum 12. haftadan beri erkeğe benzetiyodu perşembe gittiğimde önce %90 erkek dedi 5 dk sonra bizim ki iyice açınca %100 dedi eşim de bana diyo ki erkek deyince suratını asıldı ne bilim ben başından beri kız hissediyodum ama rüyalarımda erkek görüyodum gerçi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsunda bizim için önemli değil
:):):) desene kasım ayı erkek ayı olacak. en başındna beri herkes erkek dedi. eşim kız diyordu bitek. ama bizimde doktorumuz büyük ihtimalle göbekli bir erkek olucak dedi.maşallah sağlıklı, hayırlı bir evlat olsunda önemli değil gerçekten .
çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın aynı acıyı...Arkadaşlar ben de 19 nisanda bebeğimi kaybettim.9 haftalıkken kalbi durdu rutin kontrole gittiğimde öğrendim doktorum bir gün önce falan durmuş kalbi dedi.Devlette öğrendim kalbinin durduğunu özelde de doktorum teyit etti sonuç değişmedi yani.3 aylık korunma süresi verdi ve 3 ay sonra yeniden düşünebilirsiniz dedi.3 ay sonra gelirsiniz dedi.Benim aklıma takılan şey şu:Benden herhangi bir test istemedi düşüğün nedenine dair.Kürtajdan önce konuştuğumuzda erken hamilelik döneminde kaybedilen bebeklerin %80i kromozom anomaliliğiyle dünyaya geliyor ve vücut kabul etmiyor dedi.Ama ben buradan okuduklarımla baya tedirgin oldum acaba bebeğimin kaybetme nedenim pıhtılaşma olabilir mi diye
canım allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah anneciğine öpüyorum ellerinden annenin benim için bütün analar kutsaldır..çok geçmiş olsun rabbim başımızdan eksik etmesin onları inş.bende aşılama yaptırıcam göbekten iğnelere başlıcazz.dua edin banada inş gerek kalmaz ben çörek otu bal tarçın yiyorum.doktorum yumurtalıkların tembel olduğu için aşılama yapalım dedi.birkere denemiştik tutmadı. semiha şakir doğum evine gidiyorum süleymaniye tüp bebek bölümü yani.ayy inşallah bu çörek otunun faydası olurda aşılamaya gerek kalmazz.:2::2:
bu arada yazmayı unuttun benim doktorum 12. haftadan beri erkeğe benzetiyodu perşembe gittiğimde önce %90 erkek dedi 5 dk sonra bizim ki iyice açınca %100 dedi eşim de bana diyo ki erkek deyince suratını asıldı ne bilim ben başından beri kız hissediyodum ama rüyalarımda erkek görüyodum gerçi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsunda bizim için önemli değil
çok sağol kvrck inşallah korunma sürem bittiğinde gideceğim ve isteyeceğim o testlerisevdalinka canım çok geçmiş olsun
kuzucum malesef doktorlar 3 düşükten önce test istemiyorlar
düşükler anomaliden olabiliyor ama pıhtılaşmada olabilir
eger kafana çok takılıyorsa git bi araştırma hastanesine 3 düşüğüm oldu de pıhtılaşma testlerinden iste
inş. bi sorun çıkmaz
en başta RABBİM hiç yaşatmasın sana bu acıları diyerek başlayayım ben.benim 2 düşüğüm oldu.sonra hematolojide yapılan testlerde mthfr 677 heterezigot çıktı.gttğim 2 prof da gerek yok çoğu bayanda bu var ve habersiz doğum yapıyor bişi kullanma dedi.yrd doç dr un biri dediki kullanacağın iğne ve aspirinin sana zararı olmaz faydası olur.ne kaybedersin dedi.düşüklerini araştırsak 5000 test yapsak sonuçta yine aynı tedavi uygulanır dedi ve bana çok mantıklı geldi.ve bebeğime kavuşmak için profları gerek görmediği halde tedaviyi uygulamak istedim.hamd ols şimdi 15.haftamızdayız.
sana tavsiyem eğer dr uygun gördüyse uygula derim.hatta şanslısın inş en başta teşhis edilmiş.mesela bizim bu testlerden haberimiz yoktu kimse sölemedi ve biz 2 düşük sonrası ancak yaptırabildik.kaybetmek zor canım RABBİM hiçbirimize yaşatmasın.hatta benim bi ark eminin böle kullanan da çoktur sabah akşam 2 iğne yapıyordu düşün.protein değerleri daha önemli die biliyorum.
çok yazdım ama :)))kısaca kullan dediyse kullan:))))
kızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.
morarsın cnm dediğin gibi bebişler iyi olsunda ama çaresi varsa diye sordum. ben sadece göbeğin iki yanına yapıyorum alt veya üst kısmı falan oluyor mu? tecrübelilerden bilgi alalım :)walla canım ne koyarsan koy malesef morarıyor...bunun nedenini sordum ben doktoruma artık kanın yeterince sıvılaştığı için artık morarmalar olacak malesef dedi...buz sadece ağrısını ve kaşıntısını alıyor bildiğim kadarıyla....aman morarsın boşver benim karnım dünya haritası gibi oldu doktor görünce bile çok korktu ama yapacak bişey yok..bebişlerimiz iyi olsun da isterse her yerimiz morarsın...
kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.
kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.
günaydın hepinizeeee
morarsın cnm dediğin gibi bebişler iyi olsunda ama çaresi varsa diye sordum. ben sadece göbeğin iki yanına yapıyorum alt veya üst kısmı falan oluyor mu? tecrübelilerden bilgi alalım :)
günaydın sana da canım..gök gürültülü, şimşekli, bol yağmurlu bir güne daha başladık..ama herşeyin hayırlısı tabi ilk önce..:))
canım ben ilk hamileliğimde de 6-7 ay vurunmuştum bu hamileliğimde inşallah 9 ay sürekli vurunucam göbeğin altına ve üstüne vurulmuyo ilk önce onu söyleyeyim..göbek deliğinin 4 parmak uzaklığındaki yan bölgelere vuracaksın iğneyi bazen kılcal damarlara denk geliyo ve morarma ne kelime simsiyah oluyor..ama bazen sivri sinek ısırığı gibi sadece kırmızı bir nokta oluyor..ama zaten bunlarda 2-3 gün içinde geçip gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?