Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sizinle paylaşmak istediğim birşey var
dış gebelikten sonra sıkıntılı zamanlar geçirdim biliyosunuz
maalesef ki sağ tarafından dış gebelik geçirdim ve kalan sol tarafta pko vardı
doktorum tüp bebeğe karar vermişti
tüp için adet beklerken kırmızılar gelmedi
tabi doktorum bhcg değerin düşük yine kimyasal olucak galiba demişti
bende o yüzden sizinle paylaşmak istemedim
ama muhteşem bişey oldu şuan 8+4 teyiz ve maaşallah iiyiyiz
tabi ben tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum daha sahiplenemedim bebeği
dualarınıza ihtiyacım var

şuan şiddetli kusmalar yaşıyorum
su dahi içemiyorum rabbim yardımcımız olsun

canım gözünaydın kalp atışını görmüşsünüz.darısı benim başımabu arada beni de listeye eklemişsin.çok teşkkür ederim.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

inş. görürsünüz canım ben gittiğimde sadece kese görünür belki bebek derken kalbi atıyor deyince şok oldum. inş. bu defa sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız. sormadan oldu ama bütün bilgilerin yazıyrdu bende ekledim listeye

canım benimmmmmmmmmmm çooooooooookkkkkkkkk sevindim ne güzel bir haber bu. bebeğin sürpriz yapmış inanılmaz. bu korkular hepimizde var allahım sağlıkla devam ettirsin. dikkat edin kendinize. çok mutlu oldum çok :)

allahım kızını sana bağışlasın. kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin hepimize ne güzel bir kızımız daha geliyor :):):)

allah razı olsun canım
inş. sonu da gelir

canım çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle bu sefer kucağına alacaksın iğne verdimi doktorun kayıplar yaşayınca bebeği kabullenmemek normaldir sanırım ben de 16 haftalık olmama rağmen inanki halen kabullenemedim içimizde sürekli korkular olunca normaldir sanırım

nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik doktorundan bebiş nasıl cinsiyet tahmini varmı

günaydın herkese mutlu ve hayırlı bir gün olsun inşaaallah

günaydın canım nasılsın keyifler nasıl özledim sizleri alışkanlık yapmış burası giremeyince boşlukta hissettim kendimi:)

hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ne kadar yoğunlarmış taaaa ne zamana vermişler randevuyu ya ben ilk defa duyuyorum bu riskli gebelikler uzmanı olayını:44: branşları böyle mi geçiyor bunların. sen nerden gidiyorsun canım, en yakın adana da mı varmış

oy oy oy maaşallah cok sevındım kıvırcıkım yaaa.gozun aydın.Rabbim sağlıklı bır sekılde kucagına aldıgın gunlerı de gostersın

merhaba eylül_06. sen normal hamileliklerden sonra mı tüp bebeğe yöneldin?? bana da bazı doktorlar tüp bebek dedi de ben cesaret edemiyorum hem de çok maliyetli bişey. sonuçta normal yollardan hamile kalabiliyorsak tüp bebek fikri çok tuhaf geliyor :44:

kıvırcık hayırlı olsun,sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin,çok kusmak aslında bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir derler,inşallah seniniki de bu defa devam eder
ben de hiçççç su içemiyodum ilk aylar ama zamanla geçiyo
çok sevindim senin adına

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,onu sizlere bağışlasın inşş.... böyle haberlere ihtiyacımız var valla

ya kızlar bişey sorucam, gerçi çok fazla geçmişi okuyamadım belki yazmışsınızdır ama. kan pıhtılaşması dışında genetik testi yaptıran var mı aranızda??? eşimle birlikte genetik testi yapmıştık. eşimde koromozal translokasyon çıktı. kişide bir soruna yol açmaya bilir ama gebelikte bebeğin sağlıksız olmasına neden olduğu, bu yüzden de gebeliklerin sorunlu olduğu söylendi. gerçi başka bir doktorda sorun değil herkesde olabilir demişti:44: valla şaştım kaldım bu doktorların elinden. birine gidiyorum pıhtılaşma çok önemli bi sorun değil çoğu kadında olabilir diyor, ötekine gidiyorum genetik lokasyon çok önemli değil herkesde olabilir diyor. neye inanacağımı bilemiyorum

ayyyyyyy KIVIRCIĞIM canım arkadaşım ne kadar sewindim anlatamam bak RABBİM in ne güzel işleri var ya tüp

bebeği düşünürken kendiliğinden geldi bebeğin inşaallah bu sefer olacak yüzün gülecek kuzumaman olsun,olsun şiddetli kusmaların kusurabakma ama böyle dicem..çünkü bunlar iyiye işaret

ewet canım biz yaptırmıştık ama bizimkilerde birşey çıkmamamıştı o yüzden yazdığının ne anlama gekldiğini bilmiyorum...bende tamaen katılıyorum sana doktorlar konusunda neye göre konuştukları hangisine güveneceğimiz bellisiz

bende sen özledim kuzum ihmal etmeyin bizi...acayip bağımlılık yapıyor doğru söylüyosun,bende iyiyim çok şükür:)))

biz yaptırdık eşimle bana benimki normal çıktı eşiminkinin 3 kromozomunda sorun vardı genetik uzmanı böyle olsaydı hamile kalamazdın dedi testi başka bi laboratuarda tekrar yaptı
rdık daha ileri tetkikiyle birlikte bu sefer normal çıktı neden ilkinde öyle olduğunu sorduğumda laboratuar ortamından kaynaklandığını söylediler senin eşindeki problem tam olarak ne olduğunu bilemiyorum ama genetik testte problem çıktığında genetik danışmanlık öneriyorlar ayrıca ben ilk test problemli çıkınca kafayı yiyecektim düşünmekten önemsiz bi konu değil o dönem çok araştırmıştım ama tabi genetik problem olsa bile sağlıklı olma ihtimali genetik problem olmasada sağlıksız olma ihtimali var allah yardımcımız olsun

Hayırlısı olsun arkadaşım. Allah oğluna bir kardeş size de sağlıklı bir evlat versin inş.

amiiin cümlemize canım..

hadi hayırlısı kuzum... inşaallah güzel şeyler olur,sonrada bayağı yoğun günler seni bekler

evet hayırlısı bakalım bu bir başlangıç olacak gibi :26:

maşallah canım tebrik ederim Allahım tatamına erdirsin

evet canım perinatoloji olarakta geçiyor ben kahramanmaraştayım fakat aslen adanalıyım hemde o yüzden tercihim adana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…