Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya ben yağmuru çok sewerim burasıda tam tersi yanıyor çok sıcak bugün..sen nasılsın ?? nasıl gidiyor??

canım teşekkür ederim sorduğun için..ilk önce maşallah diyeyim güzel gidiyor Allahıma çok şükür..bende iyiyim inşallah bebeğimde iyidir..en son gördüğümde elleri gözlerinde popoşu dikmiş yatıyordu..Rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın..senin içinde çok dua ediyorum inşallah en yakın zamanda cesaretini toplar ve deneme yaparsın canım..15 günde 1 kontrolüm var doktordan sonraki ilk hafta rahatım ama 2. hafta başlıyor bende paranoya..acaba öyle? acaba böyle mi? sonra dönüyorum Allahıma dualar ediyorum yatışıyorum..sen neler yapıyorsun canım??

ya ben yağmuru çok sewerim burasıda tam tersi yanıyor çok sıcak bugün..sen nasılsın ?? nasıl gidiyor??

canım teşekkür ederim sorduğun için..ilk önce maşallah diyeyim güzel gidiyor Allahıma çok şükür..bende iyiyim inşallah bebeğimde iyidir..en son gördüğümde elleri gözlerinde popoşu dikmiş yatıyordu..Rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın..senin içinde çok dua ediyorum inşallah en yakın zamanda cesaretini toplar ve deneme yaparsın canım..15 günde 1 kontrolüm var doktordan sonraki ilk hafta rahatım ama 2. hafta başlıyor bende paranoya..acaba öyle? acaba böyle mi? sonra dönüyorum Allahıma dualar ediyorum yatışıyorum..sen neler yapıyorsun canım??

kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.

ayyyyyyyyyyyyyy ALLAH razı ols.inşallah hayırla sağlıkla yapmışsındır doğumunu RABBİM bizede bu güzel haberi duyurmayı nasip etsin evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.

canıııımmm sen şimdi doğum yapmışsındır..hayırlısıyla inşallah bebeğine kavuştun..umarım sende bebeğinde sağlıklısınızdır..duaların inşallah Rabbim tarafından kabul olmuştur..güzel haberlerini bekliyoruz canımm..

anaam ne güzel bir pozisyondaymış ay ne tatlıı maaşallah canım inşaallah hep böyle gider:)) bende her doktor kontorolünde ve öncesinde aynı paranoyaları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum bizim gibilerin bunları yaşaması çok normal...
walla bende aynı dewam

ediyorum cesaretimi toplayabilirmiyim artık bilmiyorum ama hayırlısı artık ne diyeyim:))

ay tatlım o kadar çok sevindimki anlatamamm inanırmısın tatlım yaaa ayyyyy eski günler aklıma geldi senle her ay bu ay oldu yok bu ay oldu diye diye bu zamana geldik tatlım inş. hayırlısyla kucağınada almak nasip eder be güzelim valla dualarım seninle inş.. sende hamişsin ya duan kabul olur benim için nolur dua et yarın aşılama sonucum belli olucak inş. bende pozitif alırım sonucumu kuzum
ay çok güzel yazmışsın balım yaa bende hafta sonu ajandama çıkarttım bu duaları yokda işe gidip gelirken okucam inş... rabbim kabul etsinn Aminn
kızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.
ya kuzum vallaaa bazen morarıyo mazende hiç belli bile olmuyo iğne yerim ama hafta sonu iğnemi vururken çok zorlandım ittim ittim yok girmedi yani ucu azıcık girdi gerisi yokk itiyorum var güzümle yok girmiyo ay fenalaştım içimden bşey aktı gitti çıkardım hemen attım o iğneyi sonra diğer taraftan yeni iğneyle vurdum o girdi ayy daha ne gelecek başımıza bakalım bide hamile değilim daha hamile değilken vurmak çok daha zor emin oll hamileyken vurmak daha bir cesaret veriyo insana evladın için onun yaşaması için vuruyosunya teselli oluyoo ki inş. bende şu anda hamileyimdir yarın kan sonucum var bakalım neler olacak rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin canım

ayy tatlımm hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş. şimdiye doğum yapmışsındır rabbim yardımcın olsun canım benimm duaların içinde saol Allah razı olsun canım benimm

sooooooooooooonnnnnnnnnnnnn 1 güüünn canım ben olsam bugünden başlardım test yapmaya

ya demi kuzucum darısı başına en kısa zamanda

eminol herkes için dua ediyorum ama
SEN BEYDAĞLI UMUDUM için her namazımda dua ediyorum rabbim elleri geri çevirmesin inş.

SEN BEYDAĞLI UMUDUM için her namazımda dua ediyorum rabbim elleri geri çevirmesin inş.

ah canım benim ALLAH razı olsun dualarını kabuletsin inşaallah düşünceli arkadaşım benim ne yaptın doktora gittinmi??

sooooooooooooonnnnnnnnnnnnn 1 güüünn canım ben olsam bugünden başlardım test yapmaya
ayyy dur kız beni gaza getirmeeeeeeeeeeee yok yapmıcam test totem yaptım kendime testde yapmıyom yanıma orkidde almıyomm

ayy kuzum saol allah razı olsun inş.. bende yarın müjdeli bir haber veririm canım benim

ayyy dur kız beni gaza getirmeeeeeeeeeeee yok yapmıcam test totem yaptım kendime testde yapmıyom yanıma orkidde almıyomm

ayy kuzum saol allah razı olsun inş.. bende yarın müjdeli bir haber veririm canım benim

kız walla ben bir test manyağı olarak kimbilir kaç tane yapmıştım..ama sen iyi totem yapmışsın,inşaallah yarın hayırlı haberler alırsın kuzum:))

kız walla ben bir test manyağı olarak kimbilir kaç tane yapmıştım..ama sen iyi totem yapmışsın,inşaallah yarın hayırlı haberler alırsın kuzum:))

ay inş. kuzum yaaa inş... bugününde adetsiz bir atlatsaydımm yarın kanı versem bii bakalımm hayırlısı olsunnninş... hamileyimdir yaaaaaaa

ay inş. kuzum yaaa inş... bugününde adetsiz bir atlatsaydımm yarın kanı versem bii bakalımm hayırlısı olsunnninş... hamileyimdir yaaaaaaa

innşşaaalllahh canım benim...yarın sabah ilk işin bu olsun kan testi yaptırmak sakın geciktirme bak..

inşallah yarın müjdeli haberler alacaksın canım bendee evde test olmasına rağmen yapmamıştım ama kendimi nasıl tuttum şu an düşününce şaşırıyorum :)

kızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.

ben yapmadan önce ve yaptıktan sonrada buz koyuyorum aslında fayda edr gibi de her zaman buz koymayı unutuyorum hatta geçenlerde öyle bir morarmıştı ki oturup kalkarken nasıl acıyodu anlatamam eşim de kızdı neden kendime eziyet ettiğim bacağımdan yapmadığım için ne bilim göbek daha kolay geliyor :18:

kol yada bacaktan yapılınca çok kötü oluyor arkadaşım..ben kendi adıma konuşayım geçende doktor vurdu karnın çok morarmış bu seferkini koldan yapalım dedi..yemin ederim 1 saat kolumu hissetmedim..sanki dersin felç indi kola tövbeler olsun yarabbim..göbek hiç acımıyo benim

innşşaaalllahh canım benim...yarın sabah ilk işin bu olsun kan testi yaptırmak sakın geciktirme bak..
ay tabi kızz ilk işim hemen sabah kalkıyorum direk hastaneye ucuyorum hayırlısylala güzel haber veririm
inşallah yarın müjdeli haberler alacaksın canım bendee evde test olmasına rağmen yapmamıştım ama kendimi nasıl tuttum şu an düşününce şaşırıyorum :)
ay evett bende korkumdan yapmıyom yoksa bende test yaparım kız evde 50 tane test var int almıştım

ay en kolayı bencede göbek koldan ameliyat olduğumda hemşireler yapmıştı biri yaparsa koldanda iyi ama kendin yaparsan biraz zor bacaktan hiç denemedim nasıl vurulur ay bacaktan korkarım ben bacaktan yapmaya

benimde aslında morarıyodu ama acımıyodu neden olduysa oturup kalkarken resmen ağlayacaktım o kadar acıdan ne yapayım acısada göbek daha kolay geliyor bana

ay ne bilim eşimin arkadaşının eşi bacaktan yapıyomuş eşime söylemiş eşimde tutturmuş sende ordan yap bu acıyı çekene kadar dedi bende artık canım nerden istiyosa ordan yaparım dedim

merhaba bucu.benimde eşimde iki kromozomun yeri değişmiş,yani dna üzerinde iki genin yeri farklı. ama burda başka yapan yer yok sadece üniversite araştırma hast.de yapılıyor. o yüzden tekrar yaptıramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…