ya ben yağmuru çok sewerim burasıda tam tersi yanıyor çok sıcak bugün..sen nasılsın ?? nasıl gidiyor??
ya ben yağmuru çok sewerim burasıda tam tersi yanıyor çok sıcak bugün..sen nasılsın ?? nasıl gidiyor??
kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.
kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.
canım teşekkür ederim sorduğun için..ilk önce maşallah diyeyim güzel gidiyor Allahıma çok şükür..bende iyiyim inşallah bebeğimde iyidir..en son gördüğümde elleri gözlerinde popoşu dikmiş yatıyordu..Rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın..senin içinde çok dua ediyorum inşallah en yakın zamanda cesaretini toplar ve deneme yaparsın canım..15 günde 1 kontrolüm var doktordan sonraki ilk hafta rahatım ama 2. hafta başlıyor bende paranoya..acaba öyle? acaba böyle mi? sonra dönüyorum Allahıma dualar ediyorum yatışıyorum..sen neler yapıyorsun canım??
ay tatlım o kadar çok sevindimki anlatamamm inanırmısın tatlım yaaa ayyyyy eski günler aklıma geldi senle her ay bu ay oldu yok bu ay oldu diye diye bu zamana geldik tatlım inş. hayırlısyla kucağınada almak nasip eder be güzelim valla dualarım seninle inş.. sende hamişsin ya duan kabul olur benim için nolur dua et yarın aşılama sonucum belli olucak inş. bende pozitif alırım sonucumu kuzumsizinle paylaşmak istediğim birşey var
dış gebelikten sonra sıkıntılı zamanlar geçirdim biliyosunuz
maalesef ki sağ tarafından dış gebelik geçirdim ve kalan sol tarafta pko vardı
doktorum tüp bebeğe karar vermişti
tüp için adet beklerken kırmızılar gelmedi
tabi doktorum bhcg değerin düşük yine kimyasal olucak galiba demişti
bende o yüzden sizinle paylaşmak istemedim
ama muhteşem bişey oldu şuan 8+4 teyiz ve maaşallah iiyiyiz
tabi ben tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum daha sahiplenemedim bebeği
dualarınıza ihtiyacım var
şuan şiddetli kusmalar yaşıyorum
su dahi içemiyorum rabbim yardımcımız olsun
ay çok güzel yazmışsın balım yaa bende hafta sonu ajandama çıkarttım bu duaları yokda işe gidip gelirken okucam inş... rabbim kabul etsinn Aminnbiliyosunuz tespit edilen 6 ama benim farkettiğim 9 kimyasal gebeliğim oldu
mutluluğum sadece 1 hafta sürüyodu daha kese bile görünmeden gidiyodu meleğim
iğne kullanmama ragmen gidiyolardı bi sebep yokken bende pkoda vardı malum
ve o dış gebeliğim saglam tarafımdan yaşşadım
pko olan tarafım bana kaldı doktorum zorlama dedi olcak yine düşücek yapıcak bişi yok
doğruyu bulana kadar deniceksin dedi ama insanda güç kalmıyoki etrafındakilerin laflarıda yarana tuz biber
ben pes etmedim düzenli 41 meryem suresine başladım hergün bir tane
dedim ki rabbim ben niyet ettim başladım inş. adet olmamda bitirmek bana nasip olur
aynı zamanda yatsı namazının son sünneti ile vitir arasında hergün ve 40gün boyunca 40 duha suresi okudum
namazlardan sonra tesbihata başladım düzenli yapmaya çalıştım
bide sabah akşam kuranı kerimden
ali imran suresi 38.ayet
tevbe suresi 129.ayet
enbiya suresi 83. 89. ve 90. ayet
şura suresi 49. 50. ayetleri bol bol okudum
kızlar özellikle duha suresine çok güveniyorum inşallah sizdede işe yarar
bide bu sefer sübyan duası yaptırdım boynuma taktım
ya kuzum vallaaa bazen morarıyo mazende hiç belli bile olmuyo iğne yerim ama hafta sonu iğnemi vururken çok zorlandım ittim ittim yok girmedi yani ucu azıcık girdi gerisi yokk itiyorum var güzümle yok girmiyo ay fenalaştım içimden bşey aktı gitti çıkardım hemen attım o iğneyi sonra diğer taraftan yeni iğneyle vurdum o girdi ayy daha ne gelecek başımıza bakalım bide hamile değilim daha hamile değilken vurmak çok daha zor emin oll hamileyken vurmak daha bir cesaret veriyo insana evladın için onun yaşaması için vuruyosunya teselli oluyoo ki inş. bende şu anda hamileyimdir yarın kan sonucum var bakalım neler olacak rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin canımkızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.
ya demi kuzucum darısı başına en kısa zamandaay tatlım o kadar çok sevindimki anlatamamm inanırmısın tatlım yaaa ayyyyy eski günler aklıma geldi senle her ay bu ay oldu yok bu ay oldu diye diye bu zamana geldik tatlım inş. hayırlısyla kucağınada almak nasip eder be güzelim valla dualarım seninle inş.. sende hamişsin ya duan kabul olur benim için nolur dua et yarın aşılama sonucum belli olucak inş. bende pozitif alırım sonucumu kuzum
ya demi kuzucum darısı başına en kısa zamanda
eminol herkes için dua ediyorum ama
SEN BEYDAĞLI UMUDUM için her namazımda dua ediyorum rabbim elleri geri çevirmesin inş.
ayyy dur kız beni gaza getirmeeeeeeeeeeee yok yapmıcam test totem yaptım kendime testde yapmıyom yanıma orkidde almıyommsooooooooooooonnnnnnnnnnnnn 1 güüünn canım ben olsam bugünden başlardım test yapmaya
ya demi kuzucum darısı başına en kısa zamanda
eminol herkes için dua ediyorum ama
SEN BEYDAĞLI UMUDUM için her namazımda dua ediyorum rabbim elleri geri çevirmesin inş.
ayyy dur kız beni gaza getirmeeeeeeeeeeee yok yapmıcam test totem yaptım kendime testde yapmıyom yanıma orkidde almıyomm
ayy kuzum saol allah razı olsun inş.. bende yarın müjdeli bir haber veririm canım benim
kız walla ben bir test manyağı olarak kimbilir kaç tane yapmıştım..ama sen iyi totem yapmışsın,inşaallah yarın hayırlı haberler alırsın kuzum:))
ay inş. kuzum yaaa inş... bugününde adetsiz bir atlatsaydımm yarın kanı versem bii bakalımm hayırlısı olsunnninş...hamileyimdir yaaaaaaa
ayyy dur kız beni gaza getirmeeeeeeeeeeee yok yapmıcam test totem yaptım kendime testde yapmıyom yanıma orkidde almıyomm
ayy kuzum saol allah razı olsun inş.. bende yarın müjdeli bir haber veririm canım benim
kızlar iğneyi hep aynı vuruyorum ilk zaman hiç morarma yoktu şimdi morarmaya başladı vurduğum yerler. buz mu koyuyordunuz siz daha önce öyle birşey okumuştum sorayım dedim.
ben yapmadan önce ve yaptıktan sonrada buz koyuyorum aslında fayda edr gibi de her zaman buz koymayı unutuyorum hatta geçenlerde öyle bir morarmıştı ki oturup kalkarken nasıl acıyodu anlatamam eşim de kızdı neden kendime eziyet ettiğim bacağımdan yapmadığım için ne bilim göbek daha kolay geliyor :18:
ay tabi kızz ilk işim hemen sabah kalkıyorum direk hastaneye ucuyorum hayırlısylala güzel haber veririminnşşaaalllahh canım benim...yarın sabah ilk işin bu olsun kan testi yaptırmak sakın geciktirme bak..
ay evett bende korkumdan yapmıyom yoksa bende test yaparım kız evde 50 tane test var int almıştıminşallah yarın müjdeli haberler alacaksın canım bendee evde test olmasına rağmen yapmamıştım ama kendimi nasıl tuttum şu an düşününce şaşırıyorum :)
ben yapmadan önce ve yaptıktan sonrada buz koyuyorum aslında fayda edr gibi de her zaman buz koymayı unutuyorum hatta geçenlerde öyle bir morarmıştı ki oturup kalkarken nasıl acıyodu anlatamam eşim de kızdı neden kendime eziyet ettiğim bacağımdan yapmadığım için ne bilim göbek daha kolay geliyor :18:
kol yada bacaktan yapılınca çok kötü oluyor arkadaşım..ben kendi adıma konuşayım geçende doktor vurdu karnın çok morarmış bu seferkini koldan yapalım dedi..yemin ederim 1 saat kolumu hissetmedim..sanki dersin felç indi kola tövbeler olsun yarabbim..göbek hiç acımıyo benim
ay tabi kızz ilk işim hemen sabah kalkıyorum direk hastaneye ucuyorum hayırlısylala güzel haber veririm
ay evett bende korkumdan yapmıyom yoksa bende test yaparım kız evde 50 tane test var int almıştım
ay en kolayı bencede göbek koldan ameliyat olduğumda hemşireler yapmıştı biri yaparsa koldanda iyi ama kendin yaparsan biraz zor bacaktan hiç denemedim nasıl vurulur ay bacaktan korkarım ben bacaktan yapmaya
biz yaptırdık eşimle bana benimki normal çıktı eşiminkinin 3 kromozomunda sorun vardı genetik uzmanı böyle olsaydı hamile kalamazdın dedi testi başka bi laboratuarda tekrar yaptı
rdık daha ileri tetkikiyle birlikte bu sefer normal çıktı neden ilkinde öyle olduğunu sorduğumda laboratuar ortamından kaynaklandığını söylediler senin eşindeki problem tam olarak ne olduğunu bilemiyorum ama genetik testte problem çıktığında genetik danışmanlık öneriyorlar ayrıca ben ilk test problemli çıkınca kafayı yiyecektim düşünmekten önemsiz bi konu değil o dönem çok araştırmıştım ama tabi genetik problem olsa bile sağlıklı olma ihtimali genetik problem olmasada sağlıksız olma ihtimali var allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?