Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada yazmayı unuttun benim doktorum 12. haftadan beri erkeğe benzetiyodu perşembe gittiğimde önce %90 erkek dedi 5 dk sonra bizim ki iyice açınca %100 dedi eşim de bana diyo ki erkek deyince suratını asıldı ne bilim ben başından beri kız hissediyodum ama rüyalarımda erkek görüyodum gerçi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsunda bizim için önemli değil

:):):) desene kasım ayı erkek ayı olacak. en başındna beri herkes erkek dedi. eşim kız diyordu bitek. ama bizimde doktorumuz büyük ihtimalle göbekli bir erkek olucak dedi. maşallah sağlıklı, hayırlı bir evlat olsunda önemli değil gerçekten .

maşallah canım tebrik ederim Allahım tatamına erdirsin
:

oy oy oy maaşallah cok sevındım kıvırcıkım yaaa.gozun aydın.Rabbim sağlıklı bır sekılde kucagına aldıgın gunlerı de gostersın

kızlar çok sağolun rabbim razı olsun ve kimsenin kucağını boş bırakmasın
malum progestan vajinal jel coraspirin ve clexan 0.4 kullanıyorum bide başlarda delta cortil kullanmıştım ama bıraktım onu
inş. sonuna kadar devam eder

biliyosunuz tespit edilen 6 ama benim farkettiğim 9 kimyasal gebeliğim oldu
mutluluğum sadece 1 hafta sürüyodu daha kese bile görünmeden gidiyodu meleğim
iğne kullanmama ragmen gidiyolardı bi sebep yokken bende pkoda vardı malum
ve o dış gebeliğim saglam tarafımdan yaşşadım
pko olan tarafım bana kaldı doktorum zorlama dedi olcak yine düşücek yapıcak bişi yok
doğruyu bulana kadar deniceksin dedi ama insanda güç kalmıyoki etrafındakilerin laflarıda yarana tuz biber
ben pes etmedim düzenli 41 meryem suresine başladım hergün bir tane
dedim ki rabbim ben niyet ettim başladım inş. adet olmamda bitirmek bana nasip olur
aynı zamanda yatsı namazının son sünneti ile vitir arasında hergün ve 40gün boyunca 40 duha suresi okudum
namazlardan sonra tesbihata başladım düzenli yapmaya çalıştım
bide sabah akşam kuranı kerimden
ali imran suresi 38.ayet
tevbe suresi 129.ayet
enbiya suresi 83. 89. ve 90. ayet
şura suresi 49. 50. ayetleri bol bol okudum

kızlar özellikle duha suresine çok güveniyorum inşallah sizdede işe yarar
bide bu sefer sübyan duası yaptırdım boynuma taktım

GÖZÜMÜZ AYIN CANIM RABBİM sağlıkla hayırla tamamına erdirsin inşallah:))))heyyyyy çirkin ördek yavrusu:))))üzüntülü anımda çok güldürmüştün beniiiiiii:)hatırladın mı:))))canım benim RABBİM edilen duaları EL MUCİB ismi celili ile kabul buyursun inşallah:)

inş bu sefer kvuşacağız bebeklerimize dualarımızı müşterek.RABBİM hepimizin sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

öpüldün RABBİME emanetsiiiiiizzzzzzzzzz:)

:)))))canım benim çok hoşsun ya:)yakışıklı bi prens hiç fena olmaz bende böle düşünüyorum.nedense bende RABBİMDEN başta sağlık sıhhat diliyorum ama kız olsa hiç fena olmaz die geçiriyorum içimden ama içime nedense erkek doğuyor.dr a gitmediğim için bişi demedi bakalım inş 16 haziranda önce sağlıklı olduğunun haberini sonra da hayırlı bir cinsiyet haberi alırız.

belki bebeişlerimizi prensesler gibi süsleyemeyeceğiz emme ve lakin :)bizde prensler gibi süsleriz:)))))ama dediğin gibi RABBİM başta sağlık versinde cinsiyeti önemli değilllll.:)))))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bir şey sormak istiyorum,ben daha düşük yaşamadım hamile de değilim ancak kontrol amaçlı doktora gittim ve protein s 53 protein c 27 çıktı doktor iğneye başlayacağız hamile kalır kalmaz dedi ama ben cesaret edemiyorum bebek kesin düşer mi kullanmazsam inş yardımcı olursunuz bana çok stersli bir dönem geçiriyorum.

en başta RABBİM hiç yaşatmasın sana bu acıları diyerek başlayayım ben.benim 2 düşüğüm oldu.sonra hematolojide yapılan testlerde mthfr 677 heterezigot çıktı.gttğim 2 prof da gerek yok çoğu bayanda bu var ve habersiz doğum yapıyor bişi kullanma dedi.yrd doç dr un biri dediki kullanacağın iğne ve aspirinin sana zararı olmaz faydası olur.ne kaybedersin dedi.düşüklerini araştırsak 5000 test yapsak sonuçta yine aynı tedavi uygulanır dedi ve bana çok mantıklı geldi.ve bebeğime kavuşmak için profları gerek görmediği halde tedaviyi uygulamak istedim.hamd ols şimdi 15.haftamızdayız.

sana tavsiyem eğer dr uygun gördüyse uygula derim.hatta şanslısın inş en başta teşhis edilmiş.mesela bizim bu testlerden haberimiz yoktu kimse sölemedi ve biz 2 düşük sonrası ancak yaptırabildik.kaybetmek zor canım RABBİM hiçbirimize yaşatmasın.hatta benim bi ark eminin böle kullanan da çoktur sabah akşam 2 iğne yapıyordu düşün.protein değerleri daha önemli die biliyorum.

çok yazdım ama :)))kısaca kullan dediyse kullan:))))

eylül okuyunca içim cız etti resmen....iğnelere vurulmaya rağmen düşmesi....

allahım inş birdaha hiçbirimize yaşatmasn bu acııyı. çok zor.

ben hala düşen bebeğimin izlerini taşıyorum yeni tüp tedavisine başlayamıyrm bile...
rahimde bazı problemler oldu umarım düzelmiştir. carş. kontrolum var.

allah yar ve yardımcımız olsun....

unuturmuyum hiç
kendinide üzdün bizide ama geçti çok şükür önemli olan o
iyi dileklerin için sağol canım

Pazartesı hemotoljı den sonuc almaya gıdecem bakalım bılıyorumama yıne de tekrar edldı tromboz panelım farklı hastaneye gıdınce dosya acıldı tekrar bakılıyor

MAŞALLAH CANIM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH. BENDE 3DÜŞÜK YAŞADIM.1298 HETEREZİGOT VE PROTEİN S DÜŞÜK ÇIKTI.ŞİMDİ HAMİŞLİĞİ BEKLİYORUM BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM BAKALIM İNŞALLAH TUTAR BENDE İĞNELERE BAŞLARIM RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İÇİNDE BANADA VERSİN.İNAN ÇOK MUTLU OLDUM SİZİN ADINIZA.
KÜÇÜKLÜĞÜMDE BEBEKLERLE OYNARKEN HEP BEN ANNE OLUCAM DERMİŞİM ANNEM ÖYLE SÖYLER BÜYÜDÜĞÜMDE BİLE HEP BEBEKLERLE OYNARDIM SAÇLARINI TARARDIM.NE BİLEYİM RABBİM ÇOK İSTEDİĞİMDENMİDİR BİLMİYORUM BİR DİZİ AMELİYATLAR GEÇİRDİM KÜRTAJ DÜŞÜKLER.NEYSE ÜZMEYEYİM SENİ.BİRAZ MORALE İHTİYACIM VAR GALİBA YANLIZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.:2::2::2: ÖPÜYORUM CANIM SENİ HEPİMİZ YOL ARKADAŞIYIZ BURDA..

canım allahım şafi ismiyle şifa versin inşallah anneciğine öpüyorum ellerinden annenin benim için bütün analar kutsaldır..çok geçmiş olsun rabbim başımızdan eksik etmesin onları inş.bende aşılama yaptırıcam göbekten iğnelere başlıcazz.dua edin banada inş gerek kalmaz ben çörek otu bal tarçın yiyorum.doktorum yumurtalıkların tembel olduğu için aşılama yapalım dedi.birkere denemiştik tutmadı.semiha şakir doğum evine gidiyorum süleymaniye tüp bebek bölümü yani.ayy inşallah bu çörek otunun faydası olurda aşılamaya gerek kalmazz.:2::2:

çok sevindim canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlerede dua et canım ben bir türlü elime kitap alamıyorum banada dua edermisin rabbim içime sıcaklık versin namazımı kılayım duamı edeyim kitabımı açayım.bu aralar bunalıma girdim çok duaya ihtiyacım var.

Canim iki tüp bebekten sonra kendiliginden kaldim.son kurtajim alti ay önce yapildi simdi tekrar hamile kalmaya calisiyorum.insallah dogal yoldan kalirizda tüpe falan gerek kalmaz.

Canim cok sevindim allah tamamina erdirir insallah dualarimiz seninle

mrb kızlar. ben de aynı dertten muzdaribim. 2 ay önce 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar. ardından testler yapıldı. kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. bir daha hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. kürtajdan sonra hiç korunmama rağmen hamile kalamadım. kürtajdan beri folik asit ve coraspin kullanıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

gecmıs olsun canım mutasyonun ney acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…