kızlar bu arada elendilden haber varmı
bu arada yazmayı unuttun benim doktorum 12. haftadan beri erkeğe benzetiyodu perşembe gittiğimde önce %90 erkek dedi 5 dk sonra bizim ki iyice açınca %100 dedi eşim de bana diyo ki erkek deyince suratını asıldı ne bilim ben başından beri kız hissediyodum ama rüyalarımda erkek görüyodum gerçi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsunda bizim için önemli değil
maşallah canım tebrik ederim Allahım tatamına erdirsin
:
bu arada yazmayı unuttun benim doktorum 12. haftadan beri erkeğe benzetiyodu perşembe gittiğimde önce %90 erkek dedi 5 dk sonra bizim ki iyice açınca %100 dedi eşim de bana diyo ki erkek deyince suratını asıldı ne bilim ben başından beri kız hissediyodum ama rüyalarımda erkek görüyodum gerçi eli ayağı düzgün sağlığı sıhhati yerinde olsunda bizim için önemli değil
oy oy oy maaşallah cok sevındım kıvırcıkım yaaa.gozun aydın.Rabbim sağlıklı bır sekılde kucagına aldıgın gunlerı de gostersın
kıvırcık hayırlı olsun,sağlıkla devam etsin inşallah hamileliğin,çok kusmak aslında bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir derler,inşallah seniniki de bu defa devam eder
ben de hiçççç su içemiyodum ilk aylar ama zamanla geçiyo
çok sevindim senin adına
ayyyyyyyKIVIRCIĞIM canım arkadaşım ne kadar sewindim anlatamam bak RABBİM in ne güzel işleri var ya tüp
bebeği düşünürken kendiliğinden geldi bebeğin inşaallah bu sefer olacak yüzün gülecek kuzumaman olsun,olsun şiddetli kusmaların kusurabakma ama böyle dicem..çünkü bunlar iyiye işaret
canım çok sevindim inşallah sağlıkla sıhhatle bu sefer kucağına alacaksın iğne verdimi doktorun kayıplar yaşayınca bebeği kabullenmemek normaldir sanırım ben de 16 haftalık olmama rağmen inanki halen kabullenemedim içimizde sürekli korkular olunca normaldir sanırım
mi:)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bir şey sormak istiyorum,ben daha düşük yaşamadım hamile de değilim ancak kontrol amaçlı doktora gittim ve protein s 53 protein c 27 çıktı doktor iğneye başlayacağız hamile kalır kalmaz dedi ama ben cesaret edemiyorum bebek kesin düşer mi kullanmazsam inş yardımcı olursunuz bana çok stersli bir dönem geçiriyorum.
Canim merhaba bende ayni mutasyondanim.3 gebeligimde sonlandi birisi tupbebek ikisini dogalyoldan hamile kaldim ama igneleride vurulmama ragmen gebeliklerim devam etmedi.hayirlisi demekten baska elimizden birseyler gelmiyor yeri ve zamani gelince rabbim insallah kucaklarimizi bos cevirmez.allah isteyen herkese nasip etsin...
unuturmuyum hiçGÖZÜMÜZ AYIN CANIM RABBİM sağlıkla hayırla tamamına erdirsin inşallah:))))heyyyyy çirkin ördek yavrusu:))))üzüntülü anımda çok güldürmüştün beniiiiiii:)hatırladın mı:))))canım benim RABBİM edilen duaları EL MUCİB ismi celili ile kabul buyursun inşallah:)
inş bu sefer kvuşacağız bebeklerimize dualarımızı müşterek.RABBİM hepimizin sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
öpüldün RABBİME emanetsiiiiiizzzzzzzzzz:)
meraba kızlar bende uzun zamandan berı gırmedım aranıza benımde 4 tane kalp atıslarını alamadıgım gebelıklerım oldu yanı 6 7 8 haftalarda gerceklestı dusuklerım yogun bır tedavının ardından sukurler olsun kızım tutundu galıba annesıne sımdı yolun yarısını gectık ınanınkı bu durumun bu duygunun tarıfı kelımeler ıfade edılemıyor benım mthfr-c677t heterozıgot var suanda frexsıparın 0.3 kullanıyorum ınsallah bundan sonrasında bır acı yasamam hamıle olan veya hamıle kalmayı bekleyen butun arkadaslara bol bol dua edıyorum rabbım kımselere bu acıları gostermesın bır daha ınsallah
sağol canım..evet fizk tedawiye götürüyorum benim annem felçlik geçirdi sol tarafı tutmuyor..2 yıla yakın oldu ilk 3 ay yatalak kaldı ben ve kardeşlerim bebek gibi baktık ona..şimdi çok şükür o halinden kurtuldu ama yinede hemen,hemen hiçbir işini kendisi göremiyor.. Ben onu öyle gördükçe kahroluyorum psikolojiside bozuldu bu durumdan dolayı..
Ama bunada hamdü senalar olsun..rabbim kimseyi ve bizi anasız,babasız bırakmasın annem için ömrümü bile veririm...
biliyosunuz tespit edilen 6 ama benim farkettiğim 9 kimyasal gebeliğim oldu
mutluluğum sadece 1 hafta sürüyodu daha kese bile görünmeden gidiyodu meleğim
iğne kullanmama ragmen gidiyolardı bi sebep yokken bende pkoda vardı malum
ve o dış gebeliğim saglam tarafımdan yaşşadım
pko olan tarafım bana kaldı doktorum zorlama dedi olcak yine düşücek yapıcak bişi yok
doğruyu bulana kadar deniceksin dedi ama insanda güç kalmıyoki etrafındakilerin laflarıda yarana tuz biber
ben pes etmedim düzenli 41 meryem suresine başladım hergün bir tane
dedim ki rabbim ben niyet ettim başladım inş. Adet olmamda bitirmek bana nasip olur
aynı zamanda yatsı namazının son sünneti ile vitir arasında hergün ve 40gün boyunca 40 duha suresi okudum
namazlardan sonra tesbihata başladım düzenli yapmaya çalıştım
bide sabah akşam kuranı kerimden
ali imran suresi 38.ayet
tevbe suresi 129.ayet
enbiya suresi 83. 89. Ve 90. Ayet
şura suresi 49. 50. Ayetleri bol bol okudum
kızlar özellikle duha suresine çok güveniyorum inşallah sizdede işe yarar
bide bu sefer sübyan duası yaptırdım boynuma taktım
merhaba eylül_06. sen normal hamileliklerden sonra mı tüp bebeğe yöneldin?? bana da bazı doktorlar tüp bebek dedi de ben cesaret edemiyorum hem de çok maliyetli bişey. sonuçta normal yollardan hamile kalabiliyorsak tüp bebek fikri çok tuhaf geliyor :44:
sizinle paylaşmak istediğim birşey var
dış gebelikten sonra sıkıntılı zamanlar geçirdim biliyosunuz
maalesef ki sağ tarafından dış gebelik geçirdim ve kalan sol tarafta pko vardı
doktorum tüp bebeğe karar vermişti
tüp için adet beklerken kırmızılar gelmedi
tabi doktorum bhcg değerin düşük yine kimyasal olucak galiba demişti
bende o yüzden sizinle paylaşmak istemedim
ama muhteşem bişey oldu şuan 8+4 teyiz ve maaşallah iiyiyiz
tabi ben tekrar kayıp yaşamaktan çok korkuyorum daha sahiplenemedim bebeği
dualarınıza ihtiyacım var
şuan şiddetli kusmalar yaşıyorum
su dahi içemiyorum rabbim yardımcımız olsun
mrb kızlar. Ben de aynı dertten muzdaribim. 2 ay önce 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldılar. Ardından testler yapıldı. Kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı. Bir daha hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. Kürtajdan sonra hiç korunmama rağmen hamile kalamadım. Kürtajdan beri folik asit ve coraspin kullanıyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?