Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah ah canlarım benim inanın hep yarıya kadar geliyorum sonra gerisi gelmiyo hep 20 ve 18 haftlarda kaybettim inanın burda bebeklerini kaybeden anneler mektuplar yazıyorlarya bende yazdım hemde hepsine çok agladım sanalda olsa hepimiz kadınızbir anne için biri de bir binide bir canım inanın ne şekilde olursa olsun insanın içi acıyo elinden bir çey gelmiyo insanın kızımda çok yalvardım dedimki ne olur yardım edin nur hanım yalvarrrım birşey yapın dedim ama olmadı rabbim benden çok seviyoki yanına aldı inan sabahtan beri aglamaktan başıma agrılar girdi yapmayım diyorum ama yarın nasıl geçiricem bilemiyorum evde kalamam zaten kendimi dışarlara atıcam ablama gdicem tek istedigim emri vaki olunca işşallah evlatlarımı görüürm öteki tarafta burdaki hasretimi orda çıkarısım şimdide rahimde kısalık var gene dikilicek kan pıhtışlaşması var ona ilaç igne düşük ignesi vs birde pko varmış oda rahim boyumu kısaltıyomuş bir genimde çok çalıştıgı için bebegi rahimde barındırmıyomuş anlıcagınız işim allaha kalmış doktorum 100 de 100 şans verdi ama tek temennim evlatlarımı saglıcakla hayırlısıyla nasip etsin işşallah artık 11 senedir 4 duvar arasında yoruldum kendimden vazgeçtim eşim için istiyorum çok üzülüyo ban belli etmiyo ama geçende dedi o deli dolu paşa nerde dedi çok özlemiş eski paşayı geri gelirmi bilemem herkez ikiz olsun diye dua ediyorum allahım herkeze saglıklı saatlı hayırlı evlatlar versin işşallah bebegime kavuşmak içinde inanın kilo vermeye başladım yeterki yavrum benle olsun gerisi boşocaktan beri diyetteyim vericem diye neler yapıyorum nelerden vazgeçtim bir bilseniztek istedigim birdahaki yavrularımıda canım yanmasın anne kalbim yanmasın kimi çocugunu doguruyo poşete koyuyo ölsün diye kimisi garri meşru yapıyo 10 gün sonra çamaşır ipiyle boguya doguruyosunuz maden verin bizim gibi gariplere seve sve bakalım karar verdim allah önümede getirmesin ama eger gene yavrum durmasa evlatlık alıcam evlat hasretiyle yanıyorum çünkü
yanımda oldugunuz için acımı paylaştıgınız için allah razı olsun dilerim rabbim sizlere tez elinden saglıklı hayırlı evlatlar verir amincanım işşallah seninde bebek haberini alırız işallah sabah burda degilim eşimle erkenden çıkıcam evden akşama anca dönerim çünkü tek kalmaya niyetim yok kalamamda acımı yaşamaktan yoruldum

kızlar dün akşam meryem suresi, yasin-i şerif ve yusuf surelerini hwpimiz için okudum. birazdan hastaneye gidicem. sezeryana giriyorum dualarınız eksik etmeyin.

Rabbim kolay geçitlerden geçirsin Allah Kabul etsin canım çok saol sağlıkla sıhhatle kucağına alda gel inşallah bebeğini

canım yazını tamamen okuyamadım bile bende 3 tane meleğimi kaybettim dayanması çok zor biliyorum ama sabır iste Allahından O zaten meler cennete uçtu gitti içini ferah tut rabbim aynı acıları bi daha yaşatmasın
Ne yapalım bizimde imtihanımız böyleymiş sabır sabır ya sabır

canım benim ne söylesem boş acını hafifletmez rabbim sabır versin hepimiz aynı acılar yaşıyoruz rabbim bizi de böyle imtihan ediyor demekten başka çaremiz malesef yok inşallah en kısa zamanında annelik duygusunu sende tadarsın bu sfer rabbim sonuna kadar sağlıkla sıhhatle 40. haftaları görmen dileğiyle allah yardımcımız olsun

ya ben bu ıgne den cok korkuyoru kızlar zaten otleyın bırıyımdır bu onularda bırde ergu n yapılacak offff şiştım şiştım resmen bu ay bırakacam korunmayı ondan tutusmaya baladım mmmmm

cnm ben inanıyorum ki o iğneleri sen boşuna vurunmuyorsun bebeğin seninle yarın bize pozitif haberinle döneceksin.
doktor göbekten yap dediği için ordan yapıyorum ilk aylarda göbekten yapmak daha iyiymiş diye okumuştum. buzu denemedim daha önce sorayım sonra deneyeyim dedim.
cnm iğneyi başta düzgün yapıp şimdi yanlış yapıyor olamam ki son 5 gündür hep morardı. bir arkadaş kan sulandığı için morarıyor yazmıştı o mantıklı geldi cuma doktora gidicem bakalım o nediyecek. dediğin gibi doktora giderken götüreyim yanımda bulunsun. neyse bebek sağlıklı olsunda nasıl olsa morarıklar geçer. benden başka gören yok nasılsa

ya ben bu ıgne den cok korkuyoru kızlar zaten otleyın bırıyımdır bu onularda bırde ergu n yapılacak offff şiştım şiştım resmen bu ay bırakacam korunmayı ondan tutusmaya baladım mmmmm
yetişkin bir kadın korkarmı kız minnacık ignedenbak ben korkuyormuyum :18::18:sabır edicez ya benim gibi kaç çeşit hastalıgın olsaydı ne yapardın bak ilaç eczane deposuna döndüm 1 haziranda ailaçlara başlıcam 4 tane dahada bu ilaçlara eklenicek ölen kızımda 9 tane ilaç içiyodum nr yepıyoyormuşuş şükrediyomuşuz kız korkma gel ben sana seve seve vuruum igneyi:94::94: ah olsunda bak ben nasıl yapıyorum çok tırsıyosan eşine söyle eşin yapsın ben eşime yaptırıcam işşallah bir o gün gelsinde 3 evladımda yattım hep etleri acırmı insanın yemin ederim bak mubarek pazartesi bagıra bagıra kalktıgımı biliyorum bacaklarımın acısında hiç kıpırdamadım wc git yataga gel ama gene durmadı takdiri ilahi dicem başka birşey diyemiyorum çünkü yiyicekleri ekmegi bukadarmış
allah razı olsun kardeşim cümlemize işşallah yaşım 32 girdin yeni ama inan sorsan içim 90 yaşımdayım
imtaan evet canım bazı dengesizlerde laf etmese ne güzel olucak benim etrafımda çok var o dengesizlerden aman yapma üzülüyosun aman sakatsın anan yarım dogurmuş oglum sen bu sakatı yolla anasının yanına ben sana yeni alırım diyenmi dersin bu kişi kaynanam degil tabi eşimin sülalesinden bir kişi adetin geçer aman sen her ay hamilesin okadar kişinin maskarası olursun bebekleri dogurular kucagına vermezler vebalı gibi çocuklarını kaçırılar senden neden böle yapıyolar canımı yakıyolar anlamış degilm

merhabalar kızlar herkes iyidir umarım. okulların son günleri çok yorucu ders anlamak beni bu kadar yormuyor gerçekten :)

geçmişe bi göz attım da

tgbesr canım yarın güzel haberlerle dön allahın izniyle . çok heyecanlı . dualarım seninle

deryacım doğum yapmışsındır sen şimdi meleğin kollarındadır oh mis gibi düşünürken bile gözlerim doluyor . allahım hepimize nasip etsin sağ salim kucağımıza aldığımız günleri ....

Son düzenleme:

arkadaşlar ben birşey sornak istiyorum siz sadece iğnemi kullanıyorsunuz yoksa aspirinde alıyormusunuz aynı zamanda ben hamile olduğumu henüz yeni öğrendim dr iğneye başalttı ama bun dan önceki hamileliğimde düşükle sonuçlanmıştı başkja bir doktor hem iğne hem aspirin demişti kafam karıştı şimdi birde iğneyi hergün aynı saattemi vuruyorsunuz yani yarım saat önce yada sonra farkedermi

güzelim bebişin hayırlı olsun. bir çoğumuz hem aspirin hem iğne kullanıyoruz. doktorum saatinde yapmaya çalış ama 15 dk erken yada geç olması sorun değil 2-3 saat gecikme olmasın demişti.

güzelim bebişin hayırlı olsun. bir çoğumuz hem aspirin hem iğne kullanıyoruz. doktorum saatinde yapmaya çalış ama 15 dk erken yada geç olması sorun değil 2-3 saat gecikme olmasın demişti.

kızlar bir yanım al diyor bir yanım alma kararsızım yine. bi fikir verin lütfennnnnnnnn

teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır herşey bu defa hepimiz için :) bende bu cihazdan almayı düşünüyorum canım ama bir taraftanda bazı arkadaşlar bazen bebeği bulamıyoruz demişler ya yani kullanması biraz sıkıntılıymış o yüzden eğer bebeği bulamazsam acaba birşey mi oldu diye sürekli acillerde mi zaman geçirecem ben.. nacizane fikrim canım umarım kafanı karıştırmamışımdır

canım ne kadarlık kaybettin bebegini basın sagolsun
kızlar bir yanım al diyor bir yanım alma kararsızım yine. bi fikir verin lütfennnnnnnnn

:44::44::44 ney bebem

canım maaşallah yaaaa.nasıl sevindiğimi anlatamam.Rab'bim bu kez tamamına erdirir inşallah.
paylaştığın dualar da çok güzelmiş.dualarıma bunları da ekleyeyim.

paşam3405 yazını okudum.yaşadıkların çok zor şeyler.Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah.

kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...

Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…