kızlar 3 haftadır yatıyorum kasılmalarım var yürümekte oturmakta zorluk çekiyorum. dün doktordan geldim bebek aşağı inmiş dedi .erken doğuma karşın asprini yarım al artık dedi. oğlum daha çok küçük çok korkuyorum. bir yandan kan pıhtılaşması bir yandan erken doğum tehlikesi. ya asprin az gelirse
ay ne güzel valla benim hiç elimden gelmez zincir çekmeyi bile beceremem:)
allah razı olsun canım benım bırazdan demlerım .kansızlık yaptıgı ıcın cok acık ve az ıcıyorum bır dogurıyım demlık demlık ıcecem valla cok ozledım.Rabbım sana da saglıklı hamıslıkler nasıp etsın hayırlısıyla hoçça kal
yaa olsun bekle biraz daha soğanlar kaçmıyo ya
walla harika olurdu ben birazdan çay demlicem hadi gelin içelim beraber
yaa olsun bekle biraz daha soğanlar kaçmıyo ya
walla harika olurdu ben birazdan çay demlicem hadi gelin içelim beraber
ay tamam kızlar belkiyim o zaman bugün 1 kere yaptım zaten akşam yapacaktım yapmıyom o zaman ama eminim ben hamile değilimm gecikmesinin sebebi bence progestan falan aldım fitil olarak aşılamadan dolayı o bence geçiktirdi neyse sizin fikirleriniz önemli benim için içmeyim bari olam adet de öyle içem bari ballarımm öpüyorum sizi
Nasıl oldun kesildi mi lekelenmen?
Sağol canım.
Evet bazen hamile kalamamana etki edermiş, yani yumurta döllense bile rahimde yeterli kan akışı olmadığı zaman rahme yerleşemezmiş ve sen hamile olduğunu farkedene kadar hamilelik sonlanırmış. Bu bir ihtimal olabilir, bir de bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlarda böyle durumlar olabiliyormuş. Kadının erkeğin spermine savaş açtığı durumlar ile döllenen yumurtaya karşı savaş açtığı durumlar oluyormuş, vücudun bağışıklık sistemi onları yabancı madde gibi algılıyıp yok etmeye çalışıyormuş. Doktorum başarısız tüp bebek denemelerinde özellikle bunlar etkili olabiliyor demişti. Eğer yaptırabiliyorsan hem pıhtılaşma hem bağışıklık sistemi testlerini hem de eşinin ve senin kromozom testlerinizi yaptırın. Bunların hepsi senin durumunu açıklayabilir.
bağışıklık sistemi için cd 56 testi de yaptırmıştım o da biraz yüksek çıktı ama çok diil. omega 3 kullanıyorum şu an. yeni tüp denemesi eylülde başlayacak. merak ettiğim aslında kan pıhtılaşması problemi olup hamile arkadaşlar nasıl bir tedavide gebe kaldılar? kan sulandırıcı dışında ekstra bir tedavi gören var mı?
ay şöyle işte üzme bizi, bişey yoksada biraz geç yapmış olursun ne olacak
İNSAN KULLANIR DEGİLMİ AŞK OLSUN
CANIM DOKTOR 1000 MG VERDİ İLK BAŞLA PAZARTESİ DEDİ CUMAYA KADAR YARIM SONRA CUMARTESİ DEDİ SABAH YARIM AKŞAM YARIM DEDİ BANA:26::26:BEN PANİK ATAK HASTASIYIM NE OLURSA İLK KULLANDIGIM ÇARPINTIM GELİR NÖBET GEÇİRİM SEN NASIL KULANIYOSUN İLK ONU ANLAT ŞİMDİDE KULLANDINMI DOKTORUNMU VERDİ ÇOKSORU SRODUM KARDEŞİM İÇİMİN RAHATLAMASI LAZIM YOK İÇERİM HAPIBİRŞEY OLMAZ PSİKOLOJİK OLARAKTAN BENYAPARIM HANGİ YAN ETKİLERİNİ GÖRDÜN NE KADARDA GEÇTİ
SEN DAHA NE İALÇLARI KULLANIYOSUN BEBEM ANLATIRSAN SEVİNİCEM
kızlar maşallahh bebişim iyi. Eşim de geldi size haber veremedim çok şükür. Bugün beraber gittik ultrason çok net değildi ama kesemiz kalp atışımız bebişimiz her şey normal. Allahıma bin şükür. İnşalllh sonuna kadar böyle devam ederiz. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. Nasıl dayanıcam ben bir ay bebişimi görmeden
kızlar 3 haftadır yatıyorum kasılmalarım var yürümekte oturmakta zorluk çekiyorum. dün doktordan geldim bebek aşağı inmiş dedi .erken doğuma karşın asprini yarım al artık dedi. oğlum daha çok küçük çok korkuyorum. bir yandan kan pıhtılaşması bir yandan erken doğum tehlikesi. ya asprin az gelirse
kızlar maşallahh bebişim iyi. Eşim de geldi size haber veremedim çok şükür. Bugün beraber gittik ultrason çok net değildi ama kesemiz kalp atışımız bebişimiz her şey normal. Allahıma bin şükür. İnşalllh sonuna kadar böyle devam ederiz. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. Nasıl dayanıcam ben bir ay bebişimi görmeden
kızlar bu arada benim lekelenmeler kanamaya dönüştübaya pedi doldurdu.kötüye mi gidiyor ne?
ruh halim karmakarışık.bi diyorum bu iş bitiyo heralde ben bebeği kaybedicem...bi diyorum şırıl şırıll kanması olup gebeliği devam edenler var.inşallah benim ki de devam eder.....uffffffff ümitle korku arasında gidip gidip geliyorurm.
ben artık anne olmak istiyorum yaaa
kızlar bu arada benim lekelenmeler kanamaya dönüştübaya pedi doldurdu.kötüye mi gidiyor ne?
ruh halim karmakarışık.bi diyorum bu iş bitiyo heralde ben bebeği kaybedicem...bi diyorum şırıl şırıll kanması olup gebeliği devam edenler var.inşallah benim ki de devam eder.....uffffffff ümitle korku arasında gidip gidip geliyorurm.
kızlar 11+5 teyim..mide bulantılarım kesilmişti.ama 2 gündür şiddetli mide bulantısı var..uykudayken bile midem bulandı..bu gece hiç uyuyamadım..doktorumu aradım endişelenme mideni yada böbreklerini üşütmüşsündür korkma dedi..ayaklarını ve belini sıcak tut birde emedur kullan geçmezse zofer diye bi laç var ondan yarım alırsın dedi...ama ben bebeğime mi acaba bişey oldu diye düşünüyorum..deliricem yani..byle bir durumla karşılaşanınız var mı bana akıl versin
kızlar size bişey sormak istiyorum.doktorlarınız hamilelikte yeşillik tüketimi hakkında acaba ne düşünüyor.
ben tüketip tüketmemekte kararsızım.yeşillikleri de çok severim.acaba hangileri zararlı hangileri serbest?
benim doktorum da 18-20 hafta arası hissedersin dedi aman ne bileyim millete bakıyorum yok kaydı yok tekmeledi benimde kafamı karıştırdılar bide etrafımdakiler biz bu zamana kadar hissetmiştik falan deyince zaten evhamlıyım iyice panik yaptılar doktor onlar bağırsak hareketini bebek zannediyolar dedi
canım ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz ordan okursun burdan anlatmak biraz karışık oluyor
canım çok sewindim gözünaydın..15 gün sonra bişey uydurur gidersin sende bahanemi yok sankikızlar maşallahh bebişim iyi. Eşim de geldi size haber veremedim çok şükür. Bugün beraber gittik ultrason çok net değildi ama kesemiz kalp atışımız bebişimiz her şey normal. Allahıma bin şükür. İnşalllh sonuna kadar böyle devam ederiz. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. Nasıl dayanıcam ben bir ay bebişimi görmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?