Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İnşallah yolunda gider herşey. Dikkat et kendine.

ay ne güzel valla benim hiç elimden gelmez zincir çekmeyi bile beceremem:)

Ben de hiç anlamam, zavallı babaannem uğraşmıştı öğretmek için ama zinciri bile becerememiştim. Zaten şimdi öyle şeylere hiç vaktim yok. Allah kısmet eder de sorunsuz devam eder hamileliğim ve doğum iznine çıkarsam o zaman örgü örmeyi öğrenirim belki kayınvaldemden.

ewet doğru sen azve açık iç..bende çok sewerim çayı...amin canım sağolasın görüşürüz

yaa olsun bekle biraz daha soğanlar kaçmıyo ya

walla harika olurdu ben birazdan çay demlicem hadi gelin içelim beraber

ay tamam kızlar belkiyim o zaman bugün 1 kere yaptım zaten akşam yapacaktım yapmıyom o zaman ama eminim ben hamile değilimm gecikmesinin sebebi bence progestan falan aldım fitil olarak aşılamadan dolayı o bence geçiktirdi neyse sizin fikirleriniz önemli benim için içmeyim bari olam adet de öyle içem bari ballarımm öpüyorum sizi

yaa olsun bekle biraz daha soğanlar kaçmıyo ya

walla harika olurdu ben birazdan çay demlicem hadi gelin içelim beraber

ay tamam kızlar belkiyim o zaman bugün 1 kere yaptım zaten akşam yapacaktım yapmıyom o zaman ama eminim ben hamile değilimm gecikmesinin sebebi bence progestan falan aldım fitil olarak aşılamadan dolayı o bence geçiktirdi neyse sizin fikirleriniz önemli benim için içmeyim bari olam adet de öyle içem bari ballarımm öpüyorum sizi

ay şöyle işte üzme bizi, bişey yoksada biraz geç yapmış olursun ne olacak

bağışıklık sistemi için cd 56 testi de yaptırmıştım o da biraz yüksek çıktı ama çok diil. omega 3 kullanıyorum şu an. yeni tüp denemesi eylülde başlayacak. merak ettiğim aslında kan pıhtılaşması problemi olup hamile arkadaşlar nasıl bir tedavide gebe kaldılar? kan sulandırıcı dışında ekstra bir tedavi gören var mı?

Sanirim kan pıhtılasması icin kan sulandırıcı dışında bir tedavi gören yok. Yalnız cd 56 testini bilmiyorum ama spermler için bakılan başka testler var, natural killer diye birşey vardı, birkaç test daha var ama bana yapılmadığı için isimlerini hatırlamıyorum. Hatta genel bağışıklık sistemi için bakılan başka testler de olması lazım. Kortizon kullanan arkadaşlar vardı sanırım böyle sorunlarda. Onlar cevaplarlarsa daha iyi olur. Ama sorun sadece kan pıhtılaşması ise gebelik öncesi bebe aspirini ve kan sulandırıcı iğne ya da sadece bebe aspirini kullanıyoruz. Bir de hangi gende mutasyon olduguna bağlı olarak folik asit ve b12-b6 takviyesi alıyoruz.
Bu arada Omega 3 bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bir destek, eğer bağışıklık sorunu bulurlarsa tam tersine bağışıklığını zayıflatmaları gerekiyor, bence bu konuyu doktoruna danış.

kızlar maşallahh bebişim iyi. Eşim de geldi size haber veremedim çok şükür. Bugün beraber gittik ultrason çok net değildi ama kesemiz kalp atışımız bebişimiz her şey normal. Allahıma bin şükür. İnşalllh sonuna kadar böyle devam ederiz. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. Nasıl dayanıcam ben bir ay bebişimi görmeden

canım aynen bana da ilacı kademe kademe başlattılar ilk on gün sabah yarım akşam yarım,sonraki on gün sabah tam akşam yarım.ondan sonra ise sabah akşam tam bir tane kullanmaya başladım.ilk bi hafta kadar bulantı yapmıştı bende.bazılarında ishal filana yapıyomuş.ben bulantı dışında başka bir yan etki görmedim.iştahımı düzene soktu.adet döngüm düzene girdi.öyleki geçen yıl ramazanda bir ay bıraktım.bırakmamla beraber iştahımda ve şeeker isteğinde artış oldu.sonra doktorum bana bırakma dedi.onun için sürekli kullanıyorum.bu arada bende pko ile beraber insülin direnci de çıkmıştı.belki de bu yüzden ilaç bana çok iyi geldi.

doktorurm hamileliğin ilk 3 ayını tamamlayıncaya kadar da bıraktırmayacak.

bu diaformin dışında folbiolu sürekli olarak haftanın 2 günü,aspirini sürekli oalarak hergün kullanıyorum.hamileliklerimde de bu 3 ilaca ilave olarak o.4 lük iğne,dekort,bir de progesteron kullanıyorum...

canım maaşallah.Allah tamamına erdirsin.ama bir ay çok uzunmuş.bence 15 gün sonra bi daha git.doktora içim rahat etmedi dersin.

canım inşallah bi sorun çıkmaz.Allah yar ve yardımcın olsun.

kızlar bu arada benim lekelenmeler kanamaya dönüştübaya pedi doldurdu.kötüye mi gidiyor ne?
ruh halim karmakarışık.bi diyorum bu iş bitiyo heralde ben bebeği kaybedicem...bi diyorum şırıl şırıll kanması olup gebeliği devam edenler var.inşallah benim ki de devam eder.....uffffffff ümitle korku arasında gidip gidip geliyorurm.
ben artık anne olmak istiyorum yaaa

gözünaydın canım inşallah her zaman güzel haberlerle gelirsin

canım ya bi doktora gitsen keşke inşallah kötü bişey yoktur hem içinde rahatlamış olur

kızlar ben geldim ne yazmışsınız şekerler oku oku bitiremedim. hep böyle olsun muhabbetimiz inşallah alıntı yapıyordum tgbesr in yazdıklarını okudum hemen yazayım dedim. canım öncelikle bizi deli etme ne kürü ya bi hastalan hem o kürlerin bi kullanım vakti yok mu. neden başladın hemen . çok kızdım bak ....

canım ben çatlatma iğnesi olmuştum hamile kaldığım ay doktorun dediği gün kan testi yaptırdım doktor negatif dedi. bende 1 hafta dağıttım kırmızılar gelmedi ama hiç hamileliğe yormamıştım. senin gibi ilaçlardan gecikti diye düşünüp adet söktürücüye başlayacaktım. meğersem bebişim benimleymiş. 1 hafta sonra 120 falan çıktı beta hcg . ilki ise 2.5 muş ama doktorum çatlatma iğnesinin etkisinden diye negatif demiş. hamile misin değil misin allahımın takdiri hangisisiyse hayırlısı buymuş dicez tabiki de ama kuzum kür mür neymiş bi dur bi bekle di mi :)

canım gözün aydın hem eşin gelmiş hem bebişini görmüşsün. maşallah annesi. 1 ay dayanamazsın ben dayanamıyorum 15 gün sonra sen bi gez gel yine doktoru :) allahım 40 haftaları göstersin...

güzelim ya öncelikle umudunu kaybetme kötüyü değil iyiyi düşün elini karnına koy benim bebğim iyi diye sev. korkularında çok haklısın ama kötü psikolojide tetikliyor herşeyi. dinlen tuvalet dışında kalkma bol bol su iç . doktora ne zaman gideceksin arayıp söyledin mi kırmızıya döndüğünü. allahım korusun sizi.

canım çok normal mide bulantının farlılık göstermesi benim hiç olmadı bulantım neredeyse ama 2 sabah kusarak uyandım belli olmuyor yani bebişin iyidir allahın izniyle bak 12 olmuş bile annesi...

canım bol bol roka dedi doktorum bana her öğnünde olsun dedi . maydanoz yersen çok az 1-2 dal . onun dışında deniz börülcesi yiyorum bu ara. naneyi burada okudum bende bilmiyodum çok ta yemiyordum zaten . en önemlisi hepsini sirkeli suda yıka güzelim...

canım ben sağda olduğunu düşünüyordum kendimce bugün sağlık ocağına gittim solda çıktı bebiş :) yani 0 his bende... banada erkek çocuğu erken oynar diyorlar evet oynuyor ama ben hissetmiyorum ...

canım ya nidilat diye bir ilaç veriyorlar bu durumda vermedi mi doktorun

canım çok sewindim gözünaydın..15 gün sonra bişey uydurur gidersin sende bahanemi yok sanki

kuzum inşaallah geçer kanaman ya ..benim bir eltimin böyle 3 ay boyunca kanaması olmuştu şimdi çok sağlıklı bir oğlu var..seninde bebişin iyidir inşaallah:))

herkese yetiştim en son bende yazayım. bugün ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına. bebeğimin kalp atışını dinledim . bir oh çektim. sanırım angelsounds denilen cihaz da öyle birşey ama hemşire bile zor buldu yerini bu yüzden bende almaktan vazgeçtim yine. birde benim nabızımıda dinletti. ayırt etmek zor olabilir. bu seferde bebeğin kalbi yavaş diye evham yapabilirim .

mpb canım nasılsın. bebişin nasıl . sen olmasan listemizin hali vahim ellerini sağlık canım. benimde ila.larım değişti. 12 haftadan sonra elevit haftada 2+ gyno ferra sanol+ balık yağı+ coraspin100 + clexane 0,4 günde bir kere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…