Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya bi doktora gitsen keşke inşallah kötü bişey yoktur hem içinde rahatlamış olur

canım doktorumu aradım hemen bi progesteron iğnesi vurun istirahat et dedi.ben de hemen evin yanındaki eczaneden aldım yaptırdım.yarın sabah doktorun yanına gidecem.

canım desteğiniz bana moral oluyor inan.inşallah çabucak atlatırım bu durumu

kuzum inşaallah geçer kanaman ya ..benim bir eltimin böyle 3 ay boyunca kanaması olmuştu şimdi çok sağlıklı bir oğlu var..seninde bebişin iyidir inşaallah:))

ay canım innşallah ben de sonunda sağlıkla bebeğime kavuşurum.

Kızlar ben de malesef 3 düşük yaptım genetik analizlere başladık hemen,bugün tromboza yetkınlık panelinin sonucunu aldım doktoruma soramadım daha ama kafayı yicem sonuçlarım şöyle MTHFR-C677T MUT. ANALİZİ HETEROZİGOT 677CT - MTHFR-A1298C MUT. ANALİZİ HETEROZİGOT 1298AC bu ne anlama gelir bilen var mı??

Geçmiş olsun. Her 2 gende de heterozıgot mutasyon çıkmış yani kan pıhtılaşması var sende. Kan sulandirici tedavi goreceksin bizler gibi hamileligin boyunca.

kızlar çok şükür değerlerim yükseldi 116 lardan nerelere geldik allahın izniyle.doktora gittim kese göründü çok şükür 5 hafta 5 günlük bebişim kalp atışlarınıda duyarsam rahatlıyacağım insallah 10 GÜN sonra tekrar gel dedi dr kalp atışlarına bakalım dedi .insaallah sorunsuz sitressiz bir hamilelik olur dua edin şu 3 aylarda da allah tamamına erdirsin .ALLAH herkesin gönlünün muradını versin dualarımdasınız SEVGİLERİMLE

Son düzenleme:
cnm değiştireyim bir dahaki düzeltmemde. ben iyiyim mide bulantım oluyor arada bebiş iyidir inş. cuma kontrolum var heyecanla bekliyorum. kalp atışını görmüştük ama duymadım sesini açmadı doktor inş. bu defa dinletir 3. hamileliğim hiç dinlemedim çok merak ediyorum. inş. duyarım cuma günü.

cnm ikiside heterozigot çıkmış benimde aynı mutasyonlarım var şuan 8 haftalık hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum. kesin olmamakla birlikte tedavisi var canını sıkma allahım bizede hayırlı evlatlar nasip edecek inş.

cnm ikiside heterozigot çıkmış benimde aynı mutasyonlarım var şuan 8 haftalık hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum. kesin olmamakla birlikte tedavisi var canını sıkma allahım bizede hayırlı evlatlar nasip edecek inş.[/QUOTE]

Tşkürler cevaplar için , daha yeni öğrendim ve hiç bir bilgim yok bu konuda çok endişeliyim bu tedaviyle çözülüyor mu kesin?

kızlar hamılelıgınız hep yatarakmı gecıyor merak edıyordum bayagıdır sorayım dedım yoksa rahat bır hamılelıkmı gecırıyorsunuz ben ıne kullanmadım ama hep yattım sızler nasıl hamışlık gecırıyorsnuz

ay tatlım dr gitsenya yaa üzüldüm bak şimdi rabbim bebeğini korusun canım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay tatlım gerçektenmi yaaa ayy ben anlamadım zaten ne diye adet olmuyosam deli oldum ama negatif dediğinde sordum 0 dedi değer bide bu aşılamaya ne biliyim kuzum yaaa ayy çok ilginç ama ya sende çatlatma iğnesi vuruldun aşılama değildi ama seninki demi ayy mltm2602 balım yaa kızma durr bıraktım zaten kürü bişey içmiyom annemmm kızmaaa ayy şokdayımm ama şimdi nasıl kanda negatif çıkarda sonra hamile olunuyo anlamıyorum yaa bende bekliyim duruyom vallaa kırmızıları ama ne gelen var ne giden yaa hamile değilim ben biliyorum içimden hamileyim demek gelmiyo ama işte beklicem bakalım ne zaman gelecek kırmızılar noldu peki şimdi bebişin seninlemi kuzum ayyy şokdayım iştee rabbimin takdiri hayırlısı neyse o olsun balımm

kuzucum inş. bebiş vardır ama
ne olur yokmuş gibi davran sonra üzüntüsü çok zor olur

günaydınnnnnnnn canlarrrrrrr,hepinize mutlu ve güzel bir gün diliyorum gözyaşlarımızın damla sayısı kadar kahkahalar bizi bulsun

rabbim hayırlısıyla bu duyguyu sana da yaşatsın inşşşş canımm,rabbim yardımcınız olsun senin de bebişinin de

kızlar merhaba ben tüp faktörü yüzünden tüp bebek tedavisindeyim ikinci denemem için bazı tetkikler istendi bunlar arasında pıhtılaşma faktörlerine bakıldı sonuçlarımı yazıyorum size doktorla görüşemedim lütfen yardımcı olurmusunuz bir sorun varmı acaba ?bu terimler beni korkutuyor yani hepsinin aynı olmasını bekliyordum şu homozigot ne heterozigot ne hangisi iyi hangisi kötü kafa karıştırıyor oooffff ooof :44::44::44::44::44::44::44:

faktör V leiden homozigot normal
faktör II g20210a homozigot normal
MTHFR c677t homozigot normal
MTHFR a1298c heterozigot

canım geçmiş olsun mthfr heterezigot çıkmış bu gende pıhtılaşma var demek oluyor iğne ve aspirin kullanacaksın doktorunun tavsiyesiyle korkmana gerek yok önemli olan problemin ne olduğunu b,lmek neden tüp yaptırıyorsun doğal yollarla olmadımı

oh ne güzel bebişinin kalp atşını dinlemişsin canım nabzınını nerden dinlettirdi ki karıştıracaksın

hayırlı haberlerle gel canım

yok canım benim tüplerim tıkalı septum ameliyatı geçirdim yani rahimde perde vaırdı alındı ameliyatla.yani normal yollar kapalı bana...birinci deneme olmadı malesef şimdi de ikinci denemede bu sonuçlar çıkınca canımsıkıldı biraz nebileyim artık sorun çıkma korkusundan bile yoruldum.bir aydır folik asit ve ecopirin kullanıyorum ben.cevabın için de çok teşekkür ederim canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…