canım ya bi doktora gitsen keşke inşallah kötü bişey yoktur hem içinde rahatlamış olur
güzelim ya öncelikle umudunu kaybetme kötüyü değil iyiyi düşün elini karnına koy benim bebğim iyi diye sev. korkularında çok haklısın ama kötü psikolojide tetikliyor herşeyi. dinlen tuvalet dışında kalkma bol bol su iç . doktora ne zaman gideceksin arayıp söyledin mi kırmızıya döndüğünü. allahım korusun sizi.
kuzum inşaallah geçer kanaman ya ..benim bir eltimin böyle 3 ay boyunca kanaması olmuştu şimdi çok sağlıklı bir oğlu var..seninde bebişin iyidir inşaallah:))
Geçmiş olsun. Her 2 gende de heterozıgot mutasyon çıkmış yani kan pıhtılaşması var sende. Kan sulandirici tedavi goreceksin bizler gibi hamileligin boyunca.Kızlar ben de malesef 3 düşük yaptım genetik analizlere başladık hemen,bugün tromboza yetkınlık panelinin sonucunu aldım doktoruma soramadım daha ama kafayı yicem sonuçlarım şöyle MTHFR-C677T MUT. ANALİZİ HETEROZİGOT 677CT - MTHFR-A1298C MUT. ANALİZİ HETEROZİGOT 1298AC bu ne anlama gelir bilen var mı??
cnm değiştireyim bir dahaki düzeltmemde. ben iyiyim mide bulantım oluyor arada bebiş iyidir inş. cuma kontrolum var heyecanla bekliyorum. kalp atışını görmüştük ama duymadım sesini açmadı doktor inş. bu defa dinletir 3. hamileliğim hiç dinlemedim çok merak ediyorum. inş. duyarım cuma günü.herkese yetiştim en son bende yazayım. bugün ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına. bebeğimin kalp atışını dinledim . bir oh çektim. sanırım angelsounds denilen cihaz da öyle birşey ama hemşire bile zor buldu yerini bu yüzden bende almaktan vazgeçtim yine. birde benim nabızımıda dinletti. ayırt etmek zor olabilir. bu seferde bebeğin kalbi yavaş diye evham yapabilirim .
mpb canım nasılsın. bebişin nasıl . sen olmasan listemizin hali vahim ellerini sağlık canım. benimde ila.larım değişti. 12 haftadan sonra elevit haftada 2+ gyno ferra sanol+ balık yağı+ coraspin100 + clexane 0,4 günde bir kere ..
Kızlar ben de malesef 3 düşük yaptım genetik analizlere başladık hemen,bugün tromboza yetkınlık panelinin sonucunu aldım doktoruma soramadım daha ama kafayı yicem sonuçlarım şöyle MTHFR-C677T MUT. ANALİZİ HETEROZİGOT 677CT - MTHFR-A1298C MUT. ANALİZİ HETEROZİGOT 1298AC bu ne anlama gelir bilen var mı??
ay tatlım dr gitsenya yaa üzüldüm bak şimdi rabbim bebeğini korusun canımkızlar bu arada benim lekelenmeler kanamaya dönüştübaya pedi doldurdu.kötüye mi gidiyor ne?
ruh halim karmakarışık.bi diyorum bu iş bitiyo heralde ben bebeği kaybedicem...bi diyorum şırıl şırıll kanması olup gebeliği devam edenler var.inşallah benim ki de devam eder.....uffffffff ümitle korku arasında gidip gidip geliyorurm.
ben artık anne olmak istiyorum yaaa
kızlar ben geldim ne yazmışsınız şekerler oku oku bitiremedim. hep böyle olsun muhabbetimiz inşallah alıntı yapıyordum tgbesr in yazdıklarını okudum hemen yazayım dedim. canım öncelikle bizi deli etme ne kürü ya bi hastalan hem o kürlerin bi kullanım vakti yok mu. neden başladın hemen . çok kızdım bak ....
canım ben çatlatma iğnesi olmuştum hamile kaldığım ay doktorun dediği gün kan testi yaptırdım doktor negatif dedi. bende 1 hafta dağıttım kırmızılar gelmedi ama hiç hamileliğe yormamıştım. senin gibi ilaçlardan gecikti diye düşünüp adet söktürücüye başlayacaktım. meğersem bebişim benimleymiş. 1 hafta sonra 120 falan çıktı beta hcg . ilki ise 2.5 muş ama doktorum çatlatma iğnesinin etkisinden diye negatif demiş. hamile misin değil misin allahımın takdiri hangisisiyse hayırlısı buymuş dicez tabiki de ama kuzum kür mür neymiş bi dur bi bekle di mi :)
ay tatlım dr gitsenya yaa üzüldüm bak şimdi rabbim bebeğini korusun canım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay tatlım gerçektenmi yaaa ayy ben anlamadım zaten ne diye adet olmuyosam deli oldum ama negatif dediğinde sordum 0 dedi değer bide bu aşılamaya ne biliyim kuzum yaaa ayy çok ilginç ama ya sende çatlatma iğnesi vuruldun aşılama değildi ama seninki demi ayy mltm2602 balım yaa kızma durr bıraktım zaten kürü bişey içmiyom annemmm kızmaaa ayy şokdayımm ama şimdi nasıl kanda negatif çıkarda sonra hamile olunuyo anlamıyorum yaa bende bekliyim duruyom vallaa kırmızıları ama ne gelen var ne giden yaa hamile değilim ben biliyorum içimden hamileyim demek gelmiyo ama işte beklicem bakalım ne zaman gelecek kırmızılar noldu peki şimdi bebişin seninlemi kuzum ayyy şokdayım iştee rabbimin takdiri hayırlısı neyse o olsun balımm
kızlar bu arada benim lekelenmeler kanamaya dönüştübaya pedi doldurdu.kötüye mi gidiyor ne?
ruh halim karmakarışık.bi diyorum bu iş bitiyo heralde ben bebeği kaybedicem...bi diyorum şırıl şırıll kanması olup gebeliği devam edenler var.inşallah benim ki de devam eder.....uffffffff ümitle korku arasında gidip gidip geliyorurm.
ben artık anne olmak istiyorum yaaa
kuzucum nasılsın gittin mi doktora
inş. herşey yolundadır
Merhaba canlar,
Okuldan geldim ve çok açım:))))
Biraz bişiler yiyim dinleniyim gelirim yine:)))
kızlar merhaba ben tüp faktörü yüzünden tüp bebek tedavisindeyim ikinci denemem için bazı tetkikler istendi bunlar arasında pıhtılaşma faktörlerine bakıldı sonuçlarımı yazıyorum size doktorla görüşemedim lütfen yardımcı olurmusunuz bir sorun varmı acaba ?bu terimler beni korkutuyor yani hepsinin aynı olmasını bekliyordum şu homozigot ne heterozigot ne hangisi iyi hangisi kötü kafa karıştırıyor oooffff ooof :44::44::44::44::44::44::44:
faktör V leiden homozigot normal
faktör II g20210a homozigot normal
MTHFR c677t homozigot normal
MTHFR a1298c heterozigot
herkese yetiştim en son bende yazayım. bugün ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına. bebeğimin kalp atışını dinledim . bir oh çektim. sanırım angelsounds denilen cihaz da öyle birşey ama hemşire bile zor buldu yerini bu yüzden bende almaktan vazgeçtim yine. birde benim nabızımıda dinletti. ayırt etmek zor olabilir. bu seferde bebeğin kalbi yavaş diye evham yapabilirim .
mpb canım nasılsın. bebişin nasıl . sen olmasan listemizin hali vahim ellerini sağlık canım. benimde ila.larım değişti. 12 haftadan sonra elevit haftada 2+ gyno ferra sanol+ balık yağı+ coraspin100 + clexane 0,4 günde bir kere ..
canım doktorumu aradım hemen bi progesteron iğnesi vurun istirahat et dedi.ben de hemen evin yanındaki eczaneden aldım yaptırdım.yarın sabah doktorun yanına gidecem.
canım desteğiniz bana moral oluyor inan.inşallah çabucak atlatırım bu durumu
ay canım innşallah ben de sonunda sağlıkla bebeğime kavuşurum.
canım geçmiş olsun mthfr heterezigot çıkmış bu gende pıhtılaşma var demek oluyor iğne ve aspirin kullanacaksın doktorunun tavsiyesiyle korkmana gerek yok önemli olan problemin ne olduğunu b,lmek neden tüp yaptırıyorsun doğal yollarla olmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?