kuzucum nasılsın gittin mi doktora
inş. herşey yolundadır
rabbim hayırlısıyla bu duyguyu sana da yaşatsın inşşşş canımm,rabbim yardımcınız olsun senin de bebişinin de
mathematician ; ben de merakla bekliyorum,lütfen güzel haberlerle gel...
inşaallah güzel haberlerle gelirsin canım:))
hayırlı haberlerle gel canım
kızlar hepinizden Allah razı olsun.doktora gittim.çok şükür iyi haberlerle döndüm.kesede ve bebekte bi sıkıntı yoktu.doktor: '' bebek iyi görünüyor.bu sevindirici,ama kanama da ne yazık ki düşük habercisidir.kendine dikkat et.istirahat et.herşey Allah'a kalmış.inşallah bişey olmaz.'' dedi.kanamam da lekelenmeye dönüştü yeniden.
ben de gelir gelmez uyudum.sizi de merakta bıraktım.hakkınızı helal edin.
gelişmelerden haberdar ederim yine sizleri.hepinizi kocaman öpüyorum.
kızlar hepinizden Allah razı olsun.doktora gittim.çok şükür iyi haberlerle döndüm.kesede ve bebekte bi sıkıntı yoktu.doktor: '' bebek iyi görünüyor.bu sevindirici,ama kanama da ne yazık ki düşük habercisidir.kendine dikkat et.istirahat et.herşey Allah'a kalmış.inşallah bişey olmaz.'' dedi.kanamam da lekelenmeye dönüştü yeniden.
ay tatlım ben hamile değilim biliyorum ama kırmızılarda gelse iyi olur yani beni strese sokmasaya iyi olur yani aman bekliyom işte ne zaman olursa olsun bakalımkuzucum inş. bebiş vardır ama
ne olur yokmuş gibi davran sonra üzüntüsü çok zor olur
ne dersi çalışıyon kuzum..iyi çalışmalar o zaman...
çok sewindim canım dikkat et kendine dinlen bol,bol:))kızlar hepinizden Allah razı olsun.doktora gittim.çok şükür iyi haberlerle döndüm.kesede ve bebekte bi sıkıntı yoktu.doktor: '' bebek iyi görünüyor.bu sevindirici,ama kanama da ne yazık ki düşük habercisidir.kendine dikkat et.istirahat et.herşey Allah'a kalmış.inşallah bişey olmaz.'' dedi.kanamam da lekelenmeye dönüştü yeniden.
ay güyaa kpss ye hazırlanıyorum, yok bebekti yok düşüktü tedaviydi derken hiç bakamıyorum. iş yerinde boşda kalınca çalışayım dedim onda da buraya takılıyorum işteanlayacağın halim duman, çocukda yaparım kariyerde de dedim, ikisinde olmadı iyi mi
dün baya kalabılktık bugün kimse yok hayırdır kızlar nereye kayboldunuz bugün, arada bi gelin de urda iki lafın belini kırıyoz ne güzelbu arada yarın ben de doktora kontrole gidicem. düşükten sonraki ilk kontrolüm,parça var mı yok mu ona bakıcak. tabi ben de yapışıcam doktorun yakasına.hem bana hem eşime bakılabilecek, yapılması gereken ne kadar test tahlil varsa hepsini yaptırıcam. bana bi cevap vermeleri lazım artık, bunca şeye rağmen neden düştü bebeğim,neden tutunamadı diye.tabiki en son noktada yine takdiri ilahi,O bizden daha iyi biliyor elbet. ama her zaman dediğim gibi önce tedbir sonra tevekkül,tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak gerek. inş daha fazla problem çıkmaz karşımıza, sen büyüksün ya rabbim!!!
ay tatlım dr gitsenya yaa üzüldüm bak şimdi rabbim bebeğini korusun canım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay tatlım gerçektenmi yaaa ayy ben anlamadım zaten ne diye adet olmuyosam deli oldum ama negatif dediğinde sordum 0 dedi değer bide bu aşılamaya ne biliyim kuzum yaaa ayy çok ilginç ama ya sende çatlatma iğnesi vuruldun aşılama değildi ama seninki demi ayy mltm2602 balım yaa kızma durr bıraktım zaten kürü bişey içmiyom annemmm kızmaaa ayy şokdayımm ama şimdi nasıl kanda negatif çıkarda sonra hamile olunuyo anlamıyorum yaa bende bekliyim duruyom vallaa kırmızıları ama ne gelen var ne giden yaa hamile değilim ben biliyorum içimden hamileyim demek gelmiyo ama işte beklicem bakalım ne zaman gelecek kırmızılar noldu peki şimdi bebişin seninlemi kuzum ayyy şokdayım iştee rabbimin takdiri hayırlısı neyse o olsun balımm
oh ne güzel bebişinin kalp atşını dinlemişsin canım nabzınını nerden dinlettirdi ki karıştıracaksın
hayırlı haberlerle gel canım
canım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın.yapılan testler hakkında bır bılgım yok sadece aptt yı bılıyorum oda kanın pıhtılasma zamanını gosteren basıt bır test.bızler ıgne kullanmadan once pıhtılasma olup olmadıgını anlamak ıcın genetık labaratuvarlarda testlerımızı yaptırdık.bence en kısa zamanda sende yaptır ıgneyı de ona gore bırakırsın.suan ıgne gebelığını saglıgını olumsuz etkılemıyorsa devam et bebişini riiske atma.genetık testlerını mutlaka yaptır.hosca kalselam kızlar bişey sorucam
ben 13. haftanın içindeyim 2 düşüğüm var
doktor önlem oalrak clexane 0.4 ml iğne vermişti.
12. haftada tzahlil yapıcaz dedi ona göre bırakıcaz veya devam edicez dedi.
1 hafta önce kan vermiştim bugün sonuçlar çıktı
anti kardiyolipin IgG: 2.0
ACA Igg : 3.8
Lupus ANTİKOagulanı: 41.9 NEGATİF yazıyor..
gebelikte de APTT testlerine falan baktırmıştım pıhtılaşma zamanı falan onlarda normaldi.
doktor gerek yok artık iğne kullanmana dedi.
en önemlisi lupus muş heralde birde size sorayım dedim..
endişeliyim
yardım edecek varmı
selam kızlar bişey sorucam
ben 13. haftanın içindeyim 2 düşüğüm var
doktor önlem oalrak clexane 0.4 ml iğne vermişti.
12. haftada tzahlil yapıcaz dedi ona göre bırakıcaz veya devam edicez dedi.
1 hafta önce kan vermiştim bugün sonuçlar çıktı
anti kardiyolipin IgG: 2.0
ACA Igg : 3.8
Lupus ANTİKOagulanı: 41.9 NEGATİF yazıyor..
gebelikte de APTT testlerine falan baktırmıştım pıhtılaşma zamanı falan onlarda normaldi.
doktor gerek yok artık iğne kullanmana dedi.
en önemlisi lupus muş heralde birde size sorayım dedim..
endişeliyim
yardım edecek varmı
Allaha şükür iyiyiz canım.bence bebişin gayet ıyıdır ama bılıyorum kı ıcın rahat etmeyecek senı cok ıyı anlıyorum yarın gıt bakalım doktora da ıcın rahat etsın tatlış.kendımızı o kadar cok dınlıyoruz kı her an herseyden suphelenıyoruz.herseye takılmadan edemıyoruz.Rabim korktugumuza ugratmasın ınsallah güzel haberlerle gel canımmerhaba kızlar.sürekli yazmasam da okuyorum.takip ediyorum hepinizi.yeni arkadaşlarımız katılmış aramıza.
burcugen,hannem,gülsünoğuz,meltem2602,beydağlı....nasılsınız can lar(ve sayamadığım diğer arkadaşlar)...topik eskiden daha kalabalıktı bu günlerde haeketsiz sanki biraz...
bir kaç gündür belirtilerim azaldı.göğüslerimdeki acı ve şişkinlik,bulantılar hafiflerdi...panik oldum yine....öyle korkuyorum ki anlatamam.yarın dr a gidecem.aslında 15 gün sonra gel demişti ama dayanmam mümkün değil.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...darısı bütün isteyenlere inşallah.
Kan pıhtılaşması olan arkadaşlar, doktorunuz aspirini ne zaman kullanmanız gerektiğini söyledi acaba ??, bana hamile kalınca dedi şimdilik sedece folik asit ve progestan kullanıyorum alttan, ama aspirini önce mi başlamalıyım bilemedim;((
aspirine hamile kalmadan önce başlamıştım ben çoğumuzda öyle başladı. sen niye şimdi progestan kullanıyorsun ki?
canım belki vardır bebişin belki yoktur ama yinede riske atılmaz böyle şeyler. aşılama değildi benim canım. ve evet bebeğim hala benimle çok şükürmaşallah :)
canım kasık bölgemin az üstünden iki ses dinletti biri benim nabızım biri bebişin kalp atışıydı biri yavaş diğeri hızlıydı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?