Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar yeni üye oldum siteye . Bende aynı dertten müzdarip arkadaşlar olduğunu gördüm
3 tane düşük yaptım. 4. Gebeliğimde kese eğri yerinde değil bilmem ne bir sürü sebep derken allah nasip etti son anda aldırmadım ve kızım dünyaya geldi o benim şuan herşeyim yaşam kaynağım ve 2 yaşını bitirecek allah nasip etse. Habersizce tekrar hamile kaldığımı öğrendi değerim çok yüksek sevindim kızıma kardeş geliyor ve düşük olmayacak dedik ama bu seferde boş kese çıktı. Neyseki kızım var pek etkilemedi. Ama kızımın kardeşi olsun istiyorum bu sebepsiz düşüklerden artık ne yapacağımı bilmiyorum

allah yardımcın olsun ben 2 tane dusuk yasadım bukadar uzuldum sen 4 tane yasamıssın neysekı evladın sana moral olmus nedenlerı arastırılmadımı dıger dusuklerının??

Meraba arkadaşlar benimde 3 tane düşük oldu.7-8 haftalıkken kalp atımı durdu kürtaja aldılar.Çok üzüldüm.Sonra araştırma hastanesinde bütün tahlillerimi yaptırdım.
Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.Doktor bir daha hamileliğinde hergün iğne dedi.Tecrübeli arkadaşlar Allah rızası için tecrübelerinizi yazın.Benim durumumda olup çocuğu olan var mı.

canım allah sabır versın üzülme onlar bızım şefaatçilerimiz olacak inşallah... hiç canını sıkma cevremde bıle okadar cok ınsan varkı dusuk yapıp daha sonra iğne vurularak cocukları olan bende mesela bıdahakı hamılelıgımde iğne olucakmısım

Canım çok sağol Rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Keşke birisi "bende de aynı sorun vardı şimdi iki çocuğum var" gibi şeyler yazsa dimi.İnşallah şefaatçimiz olur bebişlerimiz.Ama önceki sayfalara biraz baktım da iğne olup yine düşük olan çok fazla.İğne de çözüm olmuyomu tam olarak acaba. Rabbim nasip eder inşallah bize de.

Elifcim canım ben de sebepsiz düşük sanıyordum ama değilmiş.Ben son gebeliğimde önlem olsun diye coraspin ve progesteron kullandım ama yine kalp atımı durdu.Ben ce araştırma hastanesinde detaylı inceleme yaptır genetikde dahil.Ben yaptırdım ve nedeni belli oldu.Bu gün rahim filmi çektirdm tüpler açık çıktı çok şükür.

cnm iğne olup doğum yapan daha fazla kötü haberleri okuyup moralini bozma geçmiş sayfalardaki listemize bak hamilemizde var doğum yapanlarımızda listeyi uzun zamandır ben tutuyorum sadece iki kişi bebeğini kaybetti ikiye karşı bir sürü doğum yapanımız oldu. yeterki allahım nasip etsin.

rica ederim canım..ewet süleyman demireldeki orasıda çok iyi git istersen çok para istemişler özelden..birde stadyumun orda hıfsızsıhha wardı taşınmadıysa gayet hesaplı yapıyolar orayada sorabilirsin ama araştırma hastaneleri iyidir bu konularda..
maalesef canım benim bebeğim yok 6 sı kürtaj 1 ide kendiliğinden düşmek üzere 7 bebeğimi kaybettim..benim pıhtılaşma haricinde de sorunum var canım senin bebeğin warmı?? yada kaç düşüğün var diye sorayım..

çok geçmiş olsun arkadaşlar RABBİM bir daha yaşatmasın...

ayy canım çok üzüldüm peki hangi doktora gidiyosun kadın doğumcu olarak??? hayır benimde bebeğim yok 2 tane bebeğimi kaybetttim biri 8 haftalık filandı diğerinide 6 ay bitmiş 7. ayın içindeydi geçen ay kaybettim oğluşumu

çok geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın..ben en 3 doktora gittim.. cüneyt evrüke.cansın demir,faruk demir ama bir çözüm olmadı..

çok geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın..ben en 3 doktora gittim.. cüneyt evrüke.cansın demir,faruk demir ama bir çözüm olmadı..

aa bende cüneyte gidiyodum hiç memnun kalmadım ondan önlem alsın dıye gıttık ama bukadar duyarsız bı adam gormedım

ewet ya bende sinir oldum zaten bir daha da gitmedim..şimdi gittiğin bir doktor var mı??

hayır canım ya iyi bi doktor arayışındayım hamile kalırsam hayırlısıyla normal doğum yaptıran bi dr olsun istiyorum hepsi işin kolayında sezeryandan başka bişe bilmiyolar

hayır canım ya iyi bi doktor arayışındayım hamile kalırsam hayırlısıyla normal doğum yaptıran bi dr olsun istiyorum hepsi işin kolayında sezeryandan başka bişe bilmiyolar

başkentte ebru tarımı övüyolar,ama bilmiyorum ben görüşmek için gitmiştim izindeydi o zaman görüşemedim...şimdi zaten uzunca bir süre bebek düşünmüyorum..ewet canım hepsi sezeryana yönlendiriyo..önce bütün araştırmalarını yaptır öyle hamile kal bence doktorunu bul ve görüş bakalım ne diyecek...

evt cnm arastırılsın zaten öyle sonuçlarıma göre hareket edıcem.. ebru tarımı bana yıne bi doktor önermişti. başkentteydi dimi ama orasıda çok kalabalık birde başladıgım zaman hep aynı yerde devam etmek istiyorum normal doğum yaptırıyomuki eğer ben gidersem sanada haber verim memnun kalıp kalmadıgımı istersen??? sende bebek düşündüğünde gelirsin??? birde batıkent tıpta iranlı bi dr varmıs onuda övdüler bana amina kardeşhani adı sen duydunmu hiç

banada dr gül demirtaş önermişti...ama senin dediğin doktoru hiç duymadım,ewet başkent kalabalıkmış aradığında uzun bir süre sonra randevu veriyolarmış ama hastası olduğunda öyle olurmu ki eğer gidersen haber ver tabii sevinirim:))

nasılsın?? canım...

migreni saymazsak iyiyim cnm dün kan tahlilleri için hastanedeydim sonuçlar iyi ama beklerken sıkıldım herhalde migren tuttu doktor minoset içebilirsin dedi ama içmedim geçsin diye bekliyorum. sen nasılsın konuşmanızı okuyordum aklıma takıldı pıhtılaşmadan başka sorunumda var dedin başka neyin vardı canım senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…