Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde cilt drum verdi ama gebelikte bırakacan dedi bağışıklık sistemiyle ilgili problemim yokmuş bu cilt hastalığının sebebi belli değilmiş gerçi bazı drlar bağışıklık sistemiyle ilgili olduğunu söylüyorlar ilacı iki gündür kullanmıyorum cildimdeki kabarıklıklar arttı...Allah yardımcımız olsun...sen neden kullanıyorsun kortizon bağışıklık sisteminle ilgili problemmi var?

canım bhcg değerinin kaç olduğu önemli değilmiş önemli olan değerin ikigünde bir en az iki katına çıkmasıymış...

Son düzenleme:

ewet canım bağışıklık sistemi ve kandaki bazı değerleri düzeltmesi açısından kullanmıştım ama oda bir işe yaramadı..bende ilk kullandığımda bütün vücudumda kırmızı kabarcıklar olmuştu.birde şişiriyo insanı çok kötü bir ilaçtı benim için...

kızlar meraba nasılsınız.
adetime 4 gün var,ama sanki hamileyim gibi hissediyorum.ilk hamileliğimde adetime 4 gün varken öğrenmiştim evdeki testle.pazar günü sabah test yapacağım.
size bi sorum var.
hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an hemen mi iğne kullanmaya başladınız?yoksa kese göründükten sonra mı???
çok korkuyorum....

öğrendiğimde kullanmaya başladım cnm ben

Merhaba kızlar... Sonunda karneleri dağıttık işin zor kısmını bitirdik okulda:)
Kızlar bi sorum var size; iki gündür sağ kasığımda batma tarzı ağrı var . Ayrıca vajinada da batma gibi ağrı oluyor. Acaba rahmin büyümesinden midir? Yoksa başka????

Bir de ofisin havalandırması bozulmuş o yüzden iyice pişiyorum :)
Tolga Ecemiş'e gidiyorum. İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın.

canım tolga bey akay hastanesinde dogum yaptırıyodu demi
fiyatlar hakkında bi bilgiye sahipmisin
özgür deren 6000 ile 7000 arası alıyomuş

bunlar güzel şeylermiş
bebek önce idrar kesesinin üzerine baskı yaparmış o yüzden agrılar hem rahim büyüyo

canım tolga bey akay hastanesinde dogum yaptırıyodu demi
fiyatlar hakkında bi bilgiye sahipmisin
özgür deren 6000 ile 7000 arası alıyomuş

Evet canım Akay'da yaptırıyor, sanırım istersen başka hastaneye de gidiyor ama Akay'ın doktoru oldugu için daha uygun oluyordur fiyatları. Ben sormadım ama yanlış hatırlamıyorsam ya Drusella ya da Gamzeli 2500TL gibi birşeyden bahsetmişlerdi.

Özgür Deren her konuda coşmuş zaten. Tolga Hocanın muayenesi 200 TL, duyduguma gore Özgür Hoca 300 alıyormuş bir de dogruysa detaylı ultrason için ayrı para alıyormuş.

Son düzenleme:

haklısın canım ınsan bebısıne en ufak bır zarar gelecegını dusundugu zaman sezeryan olsun dıyor.kendını dusunmuyor o an.Rabbim saglıklı kolay bır dogum nasıp etsın guzel haberlerımızı paylasırız ınsallah burda arasıra gel bızı habersiz bırakma

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :)) ben geldim..Rabbime 1000lerce kere şükürler olsun herşey yolunda ense kalınlığımız 1cm, 2li taramalar tertemiz gelişim yolunda ayrıcaaaaaaaa %90 erkekmiş..zaten açtı apışını gördük bizde :))))) Allah herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip etsin...

Hadi gecmis olsun. Arada oluyor oyle agri ve batmalar merak etme.

Canim gözün aydin allah hep böyle haberler aldirsin insallah....

kızlar size bişey sormak istiyorum.özellikle metionin diyeti yapanların gebelikte dondurma tüketiimi ile ilgili bilgisi var mı?bulantılarım var.yemek pek yiyemiyorum.dondurma hararetimi alıyor.nerdeyse hergün yiyorum.böyle sık tüketmenin acaba bi zararı var mıdır?

valla hiç bir bilgim yok ben maraştayım buranın dondurması meşhur biliyorsun klasik dondurma sahlep ten yapıldığı için çok faydalı olduğunu biliyorum ama gerisini bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…