canım bende bu ilacı son 3 hamileliğimde kullanmıştım kandaki bazı değerleri düzeltmesi açısından doktor vermişti yani bir işe yaramadı o başka...ewet bağışıklık sistemiyle ilgilide veriyolar bazen aslında kortizon bir çok hastalıkta kullanılıyor...
aslında pozitif canım ama kalp atışlarını duymadan pozitif saymıyorum canım,birde benim 12.gün değerim çok düşüktü sonradan biraz yükseldi,o nedenle korkularım devam ediyor.
12.gün:38 kusur
14.gün:74 kusur
16.gün:215 kusur
benimde cilt drum verdi ama gebelikte bırakacan dedi bağışıklık sistemiyle ilgili problemim yokmuş bu cilt hastalığının sebebi belli değilmiş gerçi bazı drlar bağışıklık sistemiyle ilgili olduğunu söylüyorlar ilacı iki gündür kullanmıyorum cildimdeki kabarıklıklar arttı...Allah yardımcımız olsun...sen neden kullanıyorsun kortizon bağışıklık sisteminle ilgili problemmi var?
kızlar meraba nasılsınız.
adetime 4 gün var,ama sanki hamileyim gibi hissediyorum.ilk hamileliğimde adetime 4 gün varken öğrenmiştim evdeki testle.pazar günü sabah test yapacağım.
size bi sorum var.
hamile olduğunuzu öğrendiğiniz an hemen mi iğne kullanmaya başladınız?yoksa kese göründükten sonra mı???
çok korkuyorum....
Bir de ofisin havalandırması bozulmuş o yüzden iyice pişiyorum :)
Tolga Ecemiş'e gidiyorum. İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın.
Merhaba kızlar... Sonunda karneleri dağıttık işin zor kısmını bitirdik okulda:)
Kızlar bi sorum var size; iki gündür sağ kasığımda batma tarzı ağrı var . Ayrıca vajinada da batma gibi ağrı oluyor. Acaba rahmin büyümesinden midir? Yoksa başka????
canım tolga bey akay hastanesinde dogum yaptırıyodu demi
fiyatlar hakkında bi bilgiye sahipmisin
özgür deren 6000 ile 7000 arası alıyomuş
evet cnm normal dogum pozisyonunu almıs 30 haftalıktı 31 haftalık olmus tosuncuk olmus kuzum :) ben de normal cok istiyorum ama bukdr süre ona alısıp bi aksilik olmasındansa sezeryan olmayı tercıh ederımm.. sonucdaa bukdr tasıdım son anda aksilik olsun istemem kıyamam tosunuma kuzuma ınsallah hepımız saglıcakla dogum yaparız RABBIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSIN INSALLAH RABBIM BURA DOKTOR YOLLARINDA HEBA OLANLARADA TEZ ZAMANDA VERSIN INSALLAH.
Merhaba kızlar... Sonunda karneleri dağıttık işin zor kısmını bitirdik okulda:)
Kızlar bi sorum var size; iki gündür sağ kasığımda batma tarzı ağrı var . Ayrıca vajinada da batma gibi ağrı oluyor. Acaba rahmin büyümesinden midir? Yoksa başka????
sevgı dogumunu yaptı
Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :)) ben geldim..Rabbime 1000lerce kere şükürler olsun herşey yolunda ense kalınlığımız 1cm, 2li taramalar tertemiz gelişim yolunda ayrıcaaaaaaaa %90 erkekmiş..zaten açtı apışını gördük bizde :))))) Allah herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip etsin...
maşallah canım gözünüz aydın
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr :)) ben geldim..Rabbime 1000lerce kere şükürler olsun herşey yolunda ense kalınlığımız 1cm, 2li taramalar tertemiz gelişim yolunda ayrıcaaaaaaaa %90 erkekmiş..zaten açtı apışını gördük bizde :))))) Allah herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip etsin...
Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah
maşallah canım gözünüz aydın
Canim gözün aydin allah hep böyle haberler aldirsin insallah....
amiiiiiiiinn canlarım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bundan sonra....çok dualar ediyorum Rabbim herbirimizin yardımcısı olsun...
kızlar size bişey sormak istiyorum.özellikle metionin diyeti yapanların gebelikte dondurma tüketiimi ile ilgili bilgisi var mı?bulantılarım var.yemek pek yiyemiyorum.dondurma hararetimi alıyor.nerdeyse hergün yiyorum.böyle sık tüketmenin acaba bi zararı var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?